Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Direkte fly ✈️ fra 1.918 kr.
Dubai-UAE-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Dubai

Direkte flybilletter til Dubai tur/retur

Fly |

Billige fly til Dubai

Så er der gode nyheder til alle, der drømmer om sol, strand og ‘posh’ storbyferie! Jetsetternes legeplads – Dubai – er nemlig et billigt rejsemål den kommende vintersæson. Jeg har nemlig fundet billige fly til Dubai i højsæsonen. Storbyen ved Den Persiske Golf er bl.a. kendt for verdens højeste bygning, Burj Khalifa, opkaldt efter Emiraternes grundlægger. Herudover har Dubai verdens største shoppingcenter med både skøjtebane, biograf og akvarium. I Dubai er mulighederne mange! Med billige fly til Dubai kan du således glæde dig til sol, varme og spændende oplevelser. Hvem ved, måske bliver der også tid til en ørkensafari, eller en ATV-tur? ☀️🌴

Direkte fly til Dubai

december – marts

fra

1.918 kr.

✈️ Fra København

Direkte afgange med gode flytider

☀️ Mellem 24 og 30 grader i løbet af vintersæsonen

Fly til Dubai

Fly til Dubai

Vinterhalvåret er den bedste årstid at besøge Dubai. Så billige fly til Dubai i december, januar, februar og marts passer jo som fod i hose, hvis du savner solen i de mørke måneder.

Fra København kan du som udgangspunkt booke fly til Dubai hos en lang række forskellige flyselskaber – bl.a. Turkish Airlines, KLM, Lufthansa, Emirates, Swiss og Pegasus m.fl.

Fra december 2024 kan du dog – som noget nyt – også finde direkte fly til Dubai med Norwegian (de har fløjet dertil før og begynder nu igen).

Her kan du altså komme afsted til billige penge og med kortere rejsetid, end man ellers er vant til, hvis man sætter kursen imod emiraterne.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet fly til Dubai med afrejse fra København fra mandag den 6. januar til mandag den 13. januar. På disse datoer koster flybilletterne kun 1.918 kr.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, eller indtjekket baggage, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

OBS: Med Norwegianlander du i Al Maktoum-lufthavnen i stedet for Dubai International Airport.

Fly til Dubai – billige rejsedatoer

  • December – marts: Mandage, torsdage og lørdage

Hoteller i Dubai

Med styr på dine fly til Dubai mangler du nu blot et hotel i Dubai.

Dubai har en overflod af hoteller – og mange af dem hører til i den luksuriøse ende af skalaen. Tit kan man faktisk finde lækre hoteller til gode priser. Især hvis man er villig til at rykke lidt udenfor centrum, kan man hurtigt komme op i stjerner og ned i pris 😜

Hoteller i Dubai

Oplevelser i Dubai

Når du først har fået fingrene i billige fly til Dubai, venter der dig utrolig mange spændende oplevelser. Så jeg har herunder sammensat en lille oversigt over de mange oplevelser og ture, der findes.

Besøg f.eks. smukke Atlantis for enden af The Palm Island og få et minde for livet! Her kan du svømme med glade delfiner, dykke med mere end 65.000 fisk og hajer, som Atlantis har i bare ét af deres mange bassiner – og tilbring så resten af dagen i det store badeland!

Billige fly til Dubai

Se også Burj Al Arab, verdens eneste syvstjernede og fjerdehøjeste hotel. Burj Al Arab er et af Dubais vigtigste vartegn og ligger på en lille, privat ø. Mens du er i området bør du også se Medinat Jumeirah, en ægte lille arabisk landsby, hvor bygningerne er bygget som arabiske paladser tæt på markedet, Medinat Souk.

Billige fly til Dubai

Tag også et smut på La Mer Beach, der bl.a. byder på restauranter, cafeéer, butikker, badeland, farverige badehuse og et væld af vandaktiviteter som wake- og flyboarding. Tag en tur op i Burj Khalifa på 124. og 125. etage – det tager kun ét minut i elevator – og få den flotteste panoramaudsigt. Du kan også prøve kræfter med sandboarding i ørkenen, køre på ATV, nyde lækre traditionelle måltider eller lade dig underholde i ørkenlejren med henna, mavedansere og ildshow!

Billige fly til Dubai

Du kan også besøge Miracle Garden, en kæmpe blomsterpark midt ude i ørkenen, hvor blomster pludselig bliver til fly, svaner, bjørne og en lille landsby. Det perfekte insta-moment! Savner du kultur og historie, bør du besøge Old Dubai på den anden side af floden, Dubai Creek, der adskiller de to bydele. Hertil kan du nemt tage metroen og hoppe på abraen, der sejler dig til den anden side, hvor et krydderimarked venter med en verden af kulinariske specialiteter og et guldmarked, hvor du kan gøre en række gode køb.

Billige fly til Dubai

Rejsetip – Abu Dhabi

Når du er i Dubai, må du endelig benytte dig af den gyldne mulighed at tage på en dagstur til Abu Dhabi. Her finder du én af verdens største moskeer, Sheikh Zayed Grand Mosque, som udelukkende er bygget af hvid marmor og huser nogle af verdens største lysekroner med en diameter på 10 meter!

Billige fly til Dubai

Derudover er det et must at opleve Heritage Village, hvor du får et unikt indblik i den traditionelle livsstil i ørkenen med hytter af pileflet, keramik, frie kameler, museer og værksteder. Heritage Village ligger lige ud til den menneskeskabte strand, hvor du samtidig kan se den store kontrast fra land til by.

Billige fly til Dubai

Herudover kan du finde de samme bygninger, Etihad Towers, der optrådte i Fast and Furios 7, hvor filmkaraktererne springer fra bygning til bygning i deres smarte bil. Er du vild med fart, bør du samtidig besøge Ferrari World, der har verdens hurtigste rutsjebane med en tophastighed på 240 km/t.! Som om det ikke var nok, ligger Abu Dhabis Formel 1-bane, Yas Marina Circuit, ved siden af, der har lagt asfalt til en lang række motorløb.

Billige fly til Dubai

På den anden side af vejen ligger også Warner Bros. World, endnu en forlystelsespark for hele familien, der bl.a. huser karakterer som Snurre Snup og flere af de elskede karakterer fra Looney Tunes.

Emiraterne er i øvrigt også kendte for deres særprægede indstilling til arkitektur. For hvis de finder et eksisterende design interessant, er de ikke blege for at kopiere det, hvilket har resulteret i, at de nu også kan prale med at have det skæve tårn fra Pisa i en moderniseret udgave, som de kalder Capital Gate – men i stedet for at hælde 14 grader som det oprindelige, hælder Abu Dhabis udgave selvfølgelig hele 18 grader for at få rekorden.

Derudover har de også en nyere udgave af det verdenskendte Louvre Museum fra Paris, og i øjeblikket er man i forhandlinger med Frankrig om at få Mona Lisa til Abu Dhabi for dermed at kunne kalde sig indehaver af verdens dyreste maleri. Listen over oplevelser i Abu Dhabi bliver derfor kun længere og længere.

Hvis du i øvrigt er til endnu mere eventyr, behøves du ikke nøjes med fly til Dubai. Jeg har nemlig også sammensat en rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi.

Fly til Dubai – transport

Flyver du med Norwegian, ankommer du til Al Maktoum Airport.

Det nemmeste og hurtigste – men også dyreste – vil være at snuppe en taxi. Lufthavnen oplyser, at den 60 kilometer lange tur ind til centrum typisk koster omkring 260 kr.

Du kan også benytte offentlig transport, der er billigere, men også langsommere. F.eks. kan du tage bus F55 fra lufthavnen til Ibn Battuta-stationen. Herfra kan du så tage metroen videre til dit hotel.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til DubaiBillige fly til Dubai

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud