• 11 apr 2018

  Udsalg hos Thai Airways: billige fly tur/retur til Sydøstasiens drømmedestinationer – f.eks. Krabi til 3.603 kr. eller Bali til 3.797 kr. inkl. bagage

  Thai Airways fylder 58 år. Og hvordan skal det så fejres? Med et udsalg, selvfølgelig! Det betyder, at du indtil den 15. maj kan finde billige flybilletter hos Thai Airways til en perlerække af Sydøstasiens mest eventyrlige destinationer. Listen tæller bl.a. Thailand, Indonesien, Myanmar, Laos og Cambodja, så din største udfordring bliver uden tvivl at træffe et valg! Herunder har jeg samlet en liste over udsalgets bedste tilbud, så du hurtigt kan få et overblik.

  Udsalg hos Thai Airways
  Afgange fra 20.04. - 30.09.
  fra3.603 kr.
  København
  Thailand, Indonesien, Cambodja m.fl.

  Krabi, Thailand

  Krabi er et af Thailands mest populære områder med sine fantastiske strande og frodige natur. Er Thailand dit foretrukne land i Sydøstasien, så vil Krabi bestemt et godt bud på en ferie! Du kan finde billetter fra København til Krabi til 3.603 kr. inkl. 30 kg bagage.

  Thai Airways-fly til Krabi
  inkl. 30 kg bagage

  Bali, Indonesien

  Et af Thai Airways absolut mest interessante tilbud er deres billetter til Bali. Den indonesiske drømme-ø er for mange indbegrebet af et eksotisk ferieparadis, og billetter til Bali koster under udsalget kun 3.797 kr. inkl. 30 kg bagage.

  Thai Airways-fly til Bali
  inkl. 30 kg bagage

  Phnom Penh, Cambodja

  Du kan også finde billige fly til Cambodja – et oplagt valg til en backpacker-rejse. Landet er mildt sagt proppet med historiske seværdigheder, som bl.a. inkluderer det imponerende Angkor Wat-tempel. Fly fra København til Phnom Penh koster under udsalget 3.707 kr. inkl. 30 kg bagage.

  Thai Airways-fly til Phnom Penh
  inkl. 30 kg bagage

  Vientiane, Laos

  Laos er i høj grad et overset land i Sydøstasien. Som det eneste land i regionen har Laos ikke nogen kystlinje, så strandferie er udelukket. Til gengæld er det ligesom Cambodja en fremragende destination til en backpacker-rejse gennem frodig urskov og bjergterræn, hvor du undervejs kan opleve adskillige historiske templer. Du kan finde fly fra København til Vientiane til 3.622 kr. inkl. 30 kg bagage.

  Thai Airways-fly til Vientiane
  inkl. 30 kg bagage

  Yangon, Myanmar

  Myanmar er efter min mening en fantastisk destination. Landet nord for Thailand er en ren skattekiste af vidunderlige landskaber, kulturskatte, fortrinlige strande og et utal af templer, pagoder og klostre. Fly fra København til Yangon koster 3.687 kr. inkl. 30 kg bagage.

  Thai Airways-fly til Yangon
  inkl. 30 kg bagage

  Kuala Lumpur, Malaysia

  Malaysias hovedstad er i sig selv en fascinerende storby at udforske, men herudover kan du flyve billigt videre til en lang række andre spændende destinationer i Sydøstasien. Vil du gerne planlægge en Asien-rundrejse, er Kuala Lumpur derfor et ideelt udgangspunkt. Du kan finde billetter fra København til Kuala Lumpur til 3.626 kr. inkl. 30 kg bagage.

  Thai Airways-fly til Kuala Lumpur
  inkl. 30 kg bagage

   

  OBS! Udsalget gælder som sagt indtil den 15. maj. Du kan finde billetter til udsalgspriser, hvis de har udrejse i perioden 20. april til 30. september. Dog er der en “blackout” periode i sommerferien fra d. 22 – 23 juni og fra d. 29 juni – 8 juli 2018.

   

  Hoteller

  Uanset hvorhen og hvornår du rejser, kan du finde det rette hotel til din ferie på skyscanner.dk.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Udsalg hos Thai Airways: billige fly tur/retur til Sydøstasiens drømmedestinationer – f.eks. Krabi til 3.603 kr. eller Bali til 3.797 kr. inkl. bagage

  1. Christina says:

   Hej Rejsespejder! Først, tak for en mega god side. Jeg har kigget på flybilletterne til Bali i juli, men synes det billigste jeg kan finde er omkring 6000 kr – og det er ikke hos thai Airlines – der er billetterne faktisk rigtig dyre hele juli? Er det rigtig, eller bare mig der ikke kan finde de rigtige? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Mange tak for din kommentar 😉

    Juli er desværre bare rigtig dyr pga. sommerferien. Så det kan desværre nok godt passe, at de billigste billetter ligger omkring 6.000 kr. Jeg har fx kunnet finde fly til 5.800 kr. hos Singapore Airlines – flytiderne bliver lidt lange, men det skyldes to relativt lange mellemlandinger i Singapore, hvor du dog kan bruge tiden på en gratis rundtur i byen med Singapore Airlines 😉

    Jeg skal nok fortsat holde godt øje med fly til Bali i sommerferien, så du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

    • Christina says:

     Tusind tak for svar! Det lyder rimeligt. Jeg vil da helt klart få sat en rejsealarm, og krydse fingre for evt billigere billetter i juli 🙂

  2. Isabell k says:

   Endnu et godt tilbud. 🙂

   Men igen, når jeg intaster 2 børn, så bliver prisen mere end det dobbelte. En fejl fra dem.