29 maj 2018

Eksotiske Bali: 10 nætter på et 3* hotel fra kun 6.298 kr. inkl. fly

Frodig natur, en venlig lokalbefolkning, farverig kultur, et lækkert tropisk klima, masser af sol og uforlignelige palmestrande! Bali kan det hele! Den indonesiske ø i det sydøstlige Asien er derfor lidt af en gave til rejsefolket. Det er en ø, hvor du den ene dag kan tage ud på eventyr og få én på opleveren og den næste dag dase på stranden i skyggen af palmerne. Bali er med andre ord stedet, hvor drømme bliver til virkelighed!

Balinesisk drømmeferie
september - november
fra6.298 kr.
København
Bali
Uforglemmelige oplevelser på Bali
inkl. 3* hotel, fly og bagage
fra6.298 kr.

takeoffer.dk har jeg netop fundet dette lækre tilbud på en komplet Bali-rejse med hotel, fly og bagage. Tilbuddet findes med både 10 og 14 overnatninger (som dog er inkl. transporten) på det 3* Sense Sunset Seminyak (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Nu skriver jeg 3* – for det er hvad TakeOffer selv skriver – men på både booking.com, TripAdvisor og hotellets egen hjemmeside er Sense Sunset Seminyak anført som et 4* hotel.

Hotellet ligger i byen Seminyak – tæt på hovedstaden Denpasar – og byder på elegant indrettede værelser med aircondition, en flot udendørs pool, restaurant og et motionscenter.

Du kan finde tilbuddet i efterårskvartalet fra september til november. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet rejsen fra København den 06.10. – 16.10. til kun 6.298 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 12.596 kr.). Du flyver med enten Qatar Airways (med mellemlanding i Doha) eller Thai Airways (med mellemlanding i Bangkok), så det er bestemt gode luftselskaber, du kommer til at flyve med.

 

Tilbuddet inkluderer

 • Fly fra København til Bali t/r inkl. mellemlanding i Bangkok eller Doha
 • Et stk. håndbagage
 • Et stk. indchecket bagage á 30 kg.
 • Måltider & drikkevarer på flyrejsen
 • 10 – 14 overnatninger inkl. transporttid
 • Ophold i dobbeltværelse på eller Sense Sunset Seminyak
 • Adgang til hotellets lækre poolområde
 • Adgang til fitness på hotellet
 • Gratis wi-fi på hotellet

 

Transport til/fra lufthavnen

Hotellet ligger kun 8 minutters kørsel fra lufthavnen, så det er både nemt, hurtigt og billigt at splejse om en taxi.

 

Pas og visum

Du kan få et turistvisum til Bali (Indonesien) ved indrejsen. Turistvisummet har en gyldighed op til 30 dage, og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

Siden er superbrugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Eksotiske Bali: 10 nætter på et 3* hotel fra kun 6.298 kr. inkl. fly

 1. Jette says:

  Der kræves ikke længere turist visum til rejser under 30 dage ved indrejse til Bali.

Se tilbud her