• 12 okt 2018

  Eksotiske Bali: 10 nætter på et 4* hotel fra kun 5.998 kr. inkl. fly og bagage

  Frodig natur, en venlig lokalbefolkning, farverig kultur, et lækkert tropisk klima, masser af sol og uforlignelige palmestrande! Bali kan det hele! Den indonesiske ø i det sydøstlige Asien er derfor lidt af en gave til rejsefolket. Det er en ø, hvor du den ene dag kan tage ud på eventyr og få én på opleveren og den næste dag dase på stranden i skyggen af palmerne. Bali er med andre ord stedet, hvor drømme bliver til virkelighed!

  Balinesisk drømmeferie
  november - april 2019
  fra5.998 kr.
  København
  Bali
  Eventyr på Bali
  inkl. 3* hotel, fly og bagage
  5.998 kr.

  Billig pakkerejse til Bali

  Jeg har netop fundet dette lækre tilbud på en komplet rejse til Bali med hotel, fly og bagage. Tilbuddet findes med både 10 og 14 overnatninger (som dog er inkl. transporttiden) på det 4* Sense Sunset Seminyak (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i byen Seminyak – tæt på hovedstaden Denpasar – og byder på elegant indrettede værelser med aircondition, en flot udendørs pool, restaurant og et motionscenter.

   

  Du kan finde tilbuddet fra slut november til start april 2019. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet rejsen fra København den 19.11. – 29.11. til kun 5.998 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du flyver med Qatar Airways (med mellemlanding i Doha), så serviceniveauet er helt i top!

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Fly fra København til Bali t/r inkl. mellemlanding i Doha (Qatar Airways)
  • Et stk. håndbagage
  • Et stk. indchecket bagage á 30 kg.
  • Måltider & drikkevarer på flyrejsen
  • 10 – 14 overnatninger inkl. transporttid
  • Ophold i superior-værelse på Sense Sunset Seminyak****
  • Adgang til hotellets lækre poolområde
  • Adgang til fitness på hotellet
  • Adgang til spa-faciliteter på hotellet
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun 8 km fra lufthavnen, så det er både nemt, hurtigt og billigt at splejse om en taxi.

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maks. 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum i Bali. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er superbrugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  2 kommentarer til Eksotiske Bali: 10 nætter på et 4* hotel fra kun 5.998 kr. inkl. fly og bagage

  1. Jette says:

   Der kræves ikke længere turist visum til rejser under 30 dage ved indrejse til Bali.

  Comments are closed.

  Se tilbud her