• 04 mar 2020

  Eksotiske Bali: 10 nætter på et 4* hotel fra kun 5.498 kr. inkl. fly og bagage

  Kender du det der med at drømme sig langt væk hjemmefra? Så skal du prøve at læse med her. For jeg har netop fundet en rejse, der tager dig langt væk hjemmefra (og endda til varmere himmelstrøg)! Og det er ikke til et hvilket som helst sted – nej, du kan se frem til frodig natur, en venlig lokalbefolkning, en farverig kultur, et lækkert tropisk klima, masser af sol og uforlignelige palmestrande. Turen går nemlig til fantastiske Bali – og Bali kan bare det hele! Den indonesiske ø i det sydøstlige Asien er derfor lidt af en gave til rejsefolket. Det er en ø, hvor du den ene dag kan tage ud på eventyr og få én på opleveren, mens du den næste dag kan dase på stranden i skyggen af palmerne. Bali er med andre ord stedet, hvor drømme bliver til virkelighed!

  Balinesisk drømmeferie
  marts - juni + august - oktober
  fra5.498 kr.
  København
  Bali
  Eventyr på Bali
  inkl. 4* hotel, fly og bagage
  fra5.498 kr.

  Billig pakkerejse til Bali

  Jeg har fundet et utrolig lækkert pakketilbud på en komplet rejse til Bali med 4* hotel, fly tur/retur og bagage. Tilbuddet findes med både 10 og 14 overnatninger på det 4* Sense Sunset Seminyak.

   

  Hotellet ligger (sjovt nok) i byen Seminyak – tæt på hovedstaden Denpasar – og byder på elegant indrettede værelser med aircondition, en flot udendørs pool, restaurant og et motionscenter. Fordi hotellet ligger i byen Seminyak, har du butikscentre, restauranter, caféer, natklubber og andre turistattraktioner inden for gåafstand. Herudover har du kun en kort køretur til stranden i Seminyak. Og meget belejligt tilbyder hotellet gratis shuttletransport i Seminyak-området.

   

  Du kan finde denne pakkerejse med afgange fra marts til oktober – med undtagelse af juli. Den billigste rejse starter fra 5.498 kr. pr. person, og ellers koster rejsen mellem 5.498 kr. og 6.598 kr. pr. person (undtagen rejsen henover påsken, som koster 8.498 kr. pr. person).

   

  Du flyver med Qatar Airways (med mellemlanding i Doha) eller Singapore Airlines (med mellemlanding i Singapore), så serviceniveauet er helt i top! Tilbuddet udløber i skrivende stund om 7 dage, så hvis du skal have sikret dig din rejse til Bali, skal du ikke vente for længe.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Fly fra København til Bali t/r med Qatar Airways eller Singapore Airlines inkl. mellemlanding i Doha eller Singapore
  • Et stk. håndbagage á 7 kg
  • Et stk. indchecket bagage á 30 kg
  • Måltider & drikkevarer på flyrejsen
  • 11 – 15 dage inkl. transporttid
  • Ophold i superior-værelse på Sense Sunset Seminyak****
  • Adgang til hotellets lækre poolområde
  • Adgang til fitness på hotellet
  • Adgang til spa-faciliteter på hotellet
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun 8 km fra lufthavnen, så det er både nemt, hurtigt og billigt at splejse om en taxi.

   

   

  Sense Sunset Seminyak

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maks. 30 dage er det ikke nødvendigt med et turistvisum i Bali. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres ift. vaccinationer og Bali, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Oplevelser på Bali

  Der er et hav af oplevelser på Bali, og følger du linket nedenfor, kan du få dig et overblik over de muligheder, der bl.a. er. Du kan simpelthen komme på en guidet Instagram-tur, og hvem vil ikke gerne have noget godt content til profilen? 😉

  Ture og aktiviteter på Bali

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.
  Se tilbud her