Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

6.288 kr.
Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.
Rejser

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Rejser |

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Hvad siger du til at kombinere asiatisk storbyferie med rendyrket strandparadis? Så kig med her! Destinationerne hedder Singapore og Bali – du får med andre ord det absolut bedste fra to verdener! Bali er en af de mest spektakulære og gæstfri øer i hele Sydøstasien. Den frodige ø, der er lidt mindre end Sjælland, danner rammen om en udsøgt ferie af den eksotiske slags. For at spice rejsen yderligere op (og for at gøre rejsen billigere) får du desuden et par actionfyldte dage i Singapore, der leverer en af de mest moderne, smukke, rene og flotte storbyferier i hele verden!  ☀️

Singapore og Bali

januar, februar og marts

fra

6.288 kr.

Billund og København ✈ Singapore og Bali

Billige fly til Singapore

Inkl. bagage

4.081 kr.

Fra København

Billige fly til Singapore

Drømmer du om at rejse til Bali, er du måske blevet deprimeret over prisen på flybilletter. For de er (og har længe været) monsterdyre!

Men så er det godt, at du kan få gode råd her hos mig 😉

Og mit bedste råd vil være at gøre brug af et lille travel hack! Der er nemlig billige flybilletter til Singapore, og dem kan du bruge til at gøre rejsen til Bali billigere – og lidt mere spændende.

I januar, februar og marts kan du lige nu booke en god håndfuld virkeligt billige flybilletter til Singapore hos Turkish Airlines – Europas bedst-ratede flyselskab.

Billetterne er billigst fra Billund, hvor du p.t. kan booke returbilletter – med superlækre flytider – til mellem ca. 4.000 og 4.500 kr. inkl. bagage. Du kan også flyve fra København fra ca. 4.600 kr.

Det smarte ved at flyve til Singapore er i øvrigt, at du derfra kan flyve billigt videre til stort set hele Sydøstasien – men mere om det senere. Derudover får du også et par dage i en fed, fed storby.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra Billund fra torsdag den 7. marts til onsdag den 20. marts. På disse datoer koster flybilletterne kun 4.081 kr.

Fordi du flyver med Turkish, har du en enkelt kort mellemlanding i Istanbul hver vej. Og bagage er som sagt inkluderet i prisen.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 11.01. – 24.01.
 • 22.01. – 07.02.
 • 23.01. – 09.02.
 • 25.01. – 07.02./09.02.
 • 29.01. – 13.02.
 • 19.02. – 06.03.
 • 22.02. – 06.03.
 • 03.03. – 16.03.
 • 07.03. – 20.03.
 • Og sandsynligvis flere

Singapore

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Velkommen til Singapore!

Singapore i sig selv er en fascinerende storby. Byen er en sjov sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det oplever man på hvert et gadehjørne. Jeg vil bl.a. anbefale en tur i den berømte Singapore Zoo, som før er blevet kåret til verdens bedste – og helt klart et af mine yndlingssteder i Singapore.

Du ankommer om morgenen fredag den 8. marts. Og jeg har i dette eksempel planlagt en enkelt overnatning i Singapore, så du får to dage i byen. Men det kan du selv styre, som du har lyst til 😉

I Singapore er hoteller ikke helt billige. Så er det sagt. Men et eller andet sted skal du jo sove.

Og det kunne f.eks. være på det trestjernede Hotel YAN (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et flot, moderne boutique-hotel med et råt, industrielt design. Værelserne er ikke de største, men er dog udstyret med alle de basale hotelfaciliteter – gratis wi-fi, aircondition, eget badeværelse. Du får endda også en lille balkon.

Prisen for et topersoners ophold fra fredag den 8. marts til lørdag den 9. marts er i alt 1.106 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer ender prisen således på kun 553 kr. pr. person.

Hotel i Singapore

553 kr.

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Fly fra Singapore til Bali

Singapore er en af Sydøstasiens allerstørste transportknuder. Og det betyder, at du kan finde en masse billige fly videre til mange andre destinationer i regionen.

Jeg har herunder f.eks. fundet fly fra Singapore til Bali fra lørdag den 9. marts til onsdag den 20. marts. På disse datoer koster returbilletter kun 779 kr.

OBS: Du kan finde en masse afgange på alle ugens dage. Så hvor du tager hen, og hvor lang tid du tilbringer de forskellige steder, kan du skræddersy, som du vil! Vær i øvrigt opmærksom på, at jeg her har fundet billetter, hvor du flyver tilbage til Singapore samme dag, som du også flyver hjem til Danmark. Det er muligt, fordi du flyver fra Bali til Singapore tidlig eftermiddag og fra Singapore til København om aftenen. Du kan også sagtens arrangere turen således, at du har en nat (eller flere) i Singapore, før du flyver hjem til Danmark.

Herudover skal du også være opmærksom på, at flybilletter hos AirAsia som udgangspunkt ikke inkluderer indtjekket bagage – det kan du dog tilkøbe ret billigt under bookingen.

Billige fly til Bali

779 kr.

Bali

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Så er turen kommet til Bali!

Bali er bare indbegrebet af eksotisk øferie! Indonesiens skønne tropeø er simpelthen ikke til at komme udenom, når snakken falder på jordens mest eftertragtede rejsemål.

En rejse til Bali byder nemlig på et hav af forskellige oplevelser – lige fra den imødekommende kultur og det lækre balinesiske køkken til den frodige natur og de mildt sagt fænomenale sandstrande!

Derfor har jeg i dette rejseeksempel også valgt at tilbringe langt det meste af tiden på Bali – hele 11 nætter 😉

Og dem kan du f.eks. tilbringe på det superbillige Sun Island Hotel & Spa Legian (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et firstjernet hotel i den budgetvenlige afdeling. Hotellet ligger i Kuta – kun en kort gåtur fra stranden.

Herudover tilbyder Sun Island Hotel to restauranter, tre barer, et spacenter, et indbydende poolområde og en rooftop-whirlpool.

Hotellets superior-værelser er ca. 20 kvadratmeter store og udstyret med  komfortable senge, aircondition, gratis wi-fi, tv og eget badeværelse.

Og selvom hotelstandarden på Bali ikke er helt på niveau med Europa, må man alligevel tage hatten af for, hvor meget man egentligt får for pengene.

Et topersoners ophold for 11 nætter (fra lørdag den 9. marts til onsdag den 20. marts) koster i alt 1.749 kr. – dvs. kun 875 kr. pr. person ved en rejse for to!

Du skal som altid også være velkommen til selv at se, hvad du kan finde af hoteller 😉

Hotel på Bali

875 kr.

Bali og Singapore

Bali og Singapore

Bali og Singapore

Hvis du i øvrigt savner lidt inspiration til oplevelser, så smut forbi min guide om Bali.

Singapore/Bali – Prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Singapore: 4.081 kr.
 • Hotel i Singapore: 553 kr.
 • Fly tur/retur til Bali: 779 kr.
 • Hotel på Bali: 875 kr.
 • I alt: 6.288 kr.

Coronarestriktioner i Indonesien og Singapore

Rejsende fra Danmark kan frit indrejse i Singapore, uanset vaccinationsstatus. Du skal blot udfylde SG Arrival Card tidligst 3 dage før indrejsen på indrejsemyndighedernes hjemmeside.

Rejsende fra Danmark kan frit indrejse i Indonesien, uanset vaccinationsstatus.

CORONA: Du kan læse nærmere om coronareglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside her: SINGAPORE & INDONESIEN

VISUM: Herudover kan du også bruge Udenrigsministeriets hjemmeside til at tjekke op på visumreglerne: SINGAPORE & INDONESIEN

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne grundigt og holder dig opdateret om corona-situationen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.Kombirejse til Sydøstasien: 13 dage i Singapore og Bali med alle fly og hoteller fra kun 6.288 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar