Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.979 kr.
Singapore-Bali-Indonesien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Oversøiske

Kombirejse til Sydøstasien – Singapore og Bali

12 nætter i Singapore og Bali med alle fly og hoteller

Oversøiske |

Kombirejse til Sydøstasien – Singapore og Bali

Hvad siger du til at kombinere asiatisk storbyferie med rendyrket ø-paradis? Så kig med her! Destinationerne hedder Singapore og Bali – du får med andre ord det absolut bedste fra to verdener! Bali er en af de mest spektakulære og gæstfri øer i hele Sydøstasien. Den frodige ø, der er lidt mindre end Sjælland, danner rammen om en udsøgt ferie af den eksotiske slags. For at spice rejsen yderligere op (og for at gøre rejsen billigere) får du desuden et par actionfyldte dage i Singapore, der leverer en af de mest moderne, smukke, rene og flotte storbyferier i hele verden! 🌏☀️

Singapore og Bali

september og oktober

fra

5.979 kr.

✈️ Fra København og Billund

🏙️🏖️ Både storby og strand

🎯 Én rejse – to eksotiske rejsemål

Billige fly til Singapore

4.006 kr.

Billige fly til Singapore

Drømmer du om at rejse til Bali, er du måske blevet deprimeret over prisen på flybilletter. For de er (og har længe været) monsterdyre!

Men så er det godt, at du kan få gode råd her hos mig 😉

Og mit bedste råd vil være at gøre brug af et lille travel hack. Der er nemlig billige flybilletter til Singapore, og dem kan du bruge til at gøre rejsen til Bali billigere – og lidt mere spændende.

I både september og oktober (der hører til højsæsonen for Bali) kan du lige nu booke en god håndfuld virkeligt billige flybilletter til Singapore hos SWISS og Lufthansa – der begge er blandt Europas bedst-ratede flyselskaber.

Der er klart flest billige billetter fra København, men også enkelte billige afgange fra Billund.

P.t. kan du booke returbilletter – med superlækre flytider – til mellem ca. 4.000 og 4.500 kr. inkl. stor håndbagage.

Det smarte ved at flyve til Singapore er i øvrigt, at du derfra kan flyve billigt videre til stort set hele Sydøstasien – men mere om det senere. Derudover får du også et par dage i en fed, fed storby.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra København fra onsdag den 4. september til tirsdag den 17. september. På disse datoer koster flybilletterne kun 4.006 kr.

Fordi du flyver med SWISS/Lufthansa, har du en enkelt kort mellemlanding i enten Schweiz eller Tyskland hver vej. Og en stor håndbagagekuffert plus lille håndbagage er inkluderet i prisen.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 26.08. – 09.09.
 • 04.09. – 17.09./18.09.
 • 05.09. – 19.09.
 • 10.09. – 24.09.
 • 11.09. – 25.09.
 • 12.09. – 26.09.
 • 16.09. – 30.09.
 • 17.09. – 01.10.
 • 18.09. – 02.10.
 • 19.09. – 03.10.
 • 23.09. – 07.10.
 • 24-.09. – 08.10.
 • 25.09. – 09.10.
 • 09.10. – 23.10.
 • Og flere

Fra Billund

 • 09.09. – 21.09.
 • 16.09. – 30.09.
 • 19.09. – 03.10.
 • 08.10. – 22.10.
 • Og flere

Singapore

Kombirejse til Bali og Singapore

Velkommen til Singapore!

Singapore i sig selv er en fascinerende storby. Byen er en sjov sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det oplever man på hvert et gadehjørne. Jeg vil bl.a. anbefale en tur i den berømte Singapore Zoo, som før er blevet kåret til verdens bedste – og helt klart et af mine yndlingssteder i Singapore.

Du ankommer om morgenen torsdag den 5. september. Og jeg har i dette eksempel planlagt en enkelt overnatning i Singapore, så du får to dage i byen. Men det kan du selv styre, som du har lyst til 😉

I Singapore er hoteller ikke helt billige. Så er det sagt. Men et eller andet sted skal du jo sove.

Og det kunne f.eks. være på det trestjernede Hotel YAN (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et flot, moderne boutique-hotel med et råt, industrielt design. Værelserne er ikke de største, men er dog udstyret med alle de basale hotelfaciliteter – gratis wi-fi, aircondition, eget badeværelse. Du får endda også en lille balkon.

Prisen for et topersoners ophold fra torsdag den 5. september til fredag den 6. september er i alt 596 kr. Ved en rejse for to personer ender prisen således på kun 298 kr. pr. person.

Hotel i Singapore

298 kr.

Kombirejse til Singapore og Bali

Kombirejse til Singapore og Bali

Kombirejse til Singapore og Bali

Fly fra Singapore til Bali

Singapore er en af Sydøstasiens allerstørste transportknuder. Og det betyder, at du kan finde en masse billige fly videre til mange andre destinationer i regionen.

Jeg har herunder f.eks. fundet fly fra Singapore til Bali fra fredag den 6. september til tirsdag den 17. september. På disse datoer koster returbilletter kun 752 kr.

OBS: Du kan finde en masse afgange på alle ugens dage. Så hvor du tager hen, og hvor lang tid du tilbringer de forskellige steder, kan du skræddersy, som du vil! Vær i øvrigt opmærksom på, at jeg her har fundet billetter, hvor du flyver tilbage til Singapore samme dag, som du også flyver hjem til Danmark. Det er muligt, fordi du flyver fra Bali til Singapore tidlig om morgenen og fra Singapore til København om aftenen. Du kan også sagtens arrangere turen således, at du har en nat (eller flere) i Singapore, før du flyver hjem til Danmark.

Vil du gerne se et eksempel på, hvor billigt du kan rejse rundt i Sydøstasien, kan du smutte forbi min artikel om en flyrundrejse i Sydøstasien.

Billige fly til Bali

752 kr.

Bali

Kombirejse til Bali og Singapore

Så er turen kommet til Bali!

Bali er bare indbegrebet af eksotisk øferie! Indonesiens skønne tropeø er simpelthen ikke til at komme udenom, når snakken falder på jordens mest eftertragtede rejsemål.

En rejse til Bali byder nemlig på et hav af forskellige oplevelser – lige fra den imødekommende kultur og det lækre balinesiske køkken til den frodige natur og de mildt sagt fænomenale sandstrande!

Derfor har jeg i dette rejseeksempel også valgt at tilbringe langt det meste af tiden på Bali – hele 11 nætter 😉

Og dem kan du f.eks. tilbringe på det superbillige Sun Island Hotel & Spa Legian (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et firstjernet hotel i den budgetvenlige afdeling. Hotellet ligger i Kuta – kun en kort gåtur fra stranden.

Herudover tilbyder Sun Island Hotel to restauranter, tre barer, et spacenter, et indbydende poolområde og en rooftop-whirlpool.

Hotellets superior-værelser er ca. 20 kvadratmeter store og udstyret med komfortable senge, aircondition, gratis wi-fi, tv og eget badeværelse.

Og selvom hotelstandarden på Bali ikke er helt på niveau med Europa, må man alligevel tage hatten af for, hvor meget man egentligt får for pengene.

Et topersoners ophold for 11 nætter (fra fredag den 6. september til tirsdag den 17. september) koster i alt 1.845 kr. – dvs. kun 923 kr. pr. person ved en rejse for to!

OBS: Det er tilmed absurd billigt at tilkøbe morgenmad!

Du skal som altid også være velkommen til selv at se, hvad du kan finde af hoteller 😉

Hotel på Bali

923 kr.

Kombirejse til Singapore og Bali

Kombirejse til Singapore og Bali

Kombirejse til Singapore og Bali

Kombirejse til Bali og Singapore

Hvis du i øvrigt savner lidt inspiration til oplevelser, så smut forbi min guide om Bali.

Singapore/Bali – Prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Singapore: 4.006 kr.
 • Hotel i Singapore: 298 kr.
 • Fly tur/retur til Bali: 752 kr.
 • Hotel på Bali: 923 kr.
 • I alt: 5.979 kr.

Pas og visum i Indonesien og Singapore

SINGAPORE: Visumfrit for turistrejser.

BALI: Der visumpligt i Indonesien, og du kan enten søge om et e-visum online eller få et 30-dages turistvisum i lufthavnen ved indrejse.

For begge rejsemål gælder det, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder udover din ophold.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Kombirejse til Sydøstasien - Singapore og BaliKombirejse til Sydøstasien - Singapore og Bali

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud