• 05 sep 2019

  Eventyrrejse til Thailand: 8-15 nætter på et skønt 4* hotel fra kun 4.348 kr. inkl. fly, morgenmad og adgang til pool

  Drømmer du om at komme til Thailand? Og drømmer du om varmere himmelstrøg, skøn natur og bountystrande? Så har jeg fundet det helt perfekte tilbud til dig! Jeg har nemlig fundet en pakkerejse til Krabi – byen der emmer af skønne oplevelsesmuligheder. Hvis du spørger mig, er Krabi en af de smukkeste byer, du kan finde i Thailand, og byen er i den grad anbefalelsesværdig. Rejser du til Thailand henover julen og i starten af det nye år, kan du være sikker på, der venter dig masser af sol! Du har derfor rig mulighed for at slappe af ved poolen eller ved en af de mange lækre strande i Krabi.

  Solskinsferie i Krabi
  oktober - marts
  fra4.348 kr.
  København
  Krabi
  8-15 nætter på det 4* Dee Andaman Hotel
  inkl. morgenmad, adgang til udendørs pool og wi-fi
  4.348 kr.

  Pakkerejse til Krabi

  Pakkerejsen jeg har fundet i dag inkluderer et ophold på det flotte og centrale 4* Dee Andaman Hotel i Krabi (se billeder nedenfor). Du kan altså se frem til et ophold med udendørs pool, og hvor du får udsigt til byen eller bjergene. Da der venter dig en masse sol, når du kommer frem til Krabi, er jeg sikker på, at poolen og den skønne udsigt nok skal blive udnyttet til fulde.

   

  Værelset du bliver indkvarteret på er indrettet i ægte syd-thailandsk stil, og du får både fladskærms-TV, minibar og eget badeværelse. Hotellet er af tidligere gæster blevet rost for værelserne, det venlige personale og morgenmaden. Som jeg nævnte tidligere er hotellet placeret utrolig centralt, og du har derfor ikke langt til Krabis kaj og gågade – det tager faktisk kun 15 minutter på gåben.

   

  Med i opholdet er et superior-værelse, morgenmad, fri adgang til udendørs swimmingpool og wi-fi. 8 nætter på det skønne thailandske hotel koster 4.348 kr. pr. person ved et ophold for 2 (8.696 kr. i alt). Det er muligt at booke op til 15 nætter.

   

  Tilbuddet indeholder

  • Direkte fly fra København til Krabi t/r med Norwegian
  • 1 stk. håndbagage à 10 kg
  • 8 – 15 overnatninger på det 4-stjernede Dee Andaman Hotel****
  • Ophold i superior-værelse
  • Morgenmad
  • Fri adgang til udendørs swimmingpool
  • Gratis Wi-Fi

   

   

  Oplevelser i Krabi

  Som jeg nævnte tidligere, er Krabi fuld af oplevelsesmuligheder. Du kan bl.a. komme på bådture, jungleture og sejle med havkajak. Dette er dog kun et lille udpluk af, hvad du kan opleve i Krabi. Jeg vil anbefale, du følger linket nedenfor, hvis du gerne vil inspireres til, hvad man kan lave i Krabi.

  Ture og aktiviteter

   

  Billeder fra Krabi

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Eventyrrejse til Thailand: 8-15 nætter på et skønt 4* hotel fra kun 4.348 kr. inkl. fly, morgenmad og adgang til pool

  1. Evin says:

   Vil Ken dato er det

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Evin 🙂

    Der er flere forskellige datoer at vælge imellem. Hvis du klikker dig ind på tilbudssiden og scroller lidt ned, kommer der en oversigt over alle afrejsedatoer, flytider og priser 😉

  Se tilbud her