• 26 okt 2017

  Sydøstasiens ultimative drømmedestination: 10 dage på Bali på et lækkert 4* hotel til kun 5.065 kr. inkl. fly

  Næsten alle har hørt om Bali, da det er en fuldstændig fremragende rejsedestination – og det er der god grund til! Du kan stadigvæk finde hemmelige, afsides strande, som du kan få helt for dig selv. Og du kan opleve den henrivende hindukultur, hvor du kan tage til ceremonier og se enestående templer. Udover dette byder Bali på vulkaner, spændende kultur, eksotiske rismarker, fede dykkerspots, hyggelige landsbyer og ikke mindst den meget gæstfri og smilende befolkning. Men lad os endelig ikke glemme maden – det er et univers for sig selv. Prøv nasi goring (stegte ris med grøntsager, stegte æg og kød), saté (små spyd med ris og peanutsauce), babi guling (gris på barbecue-maner) eller mie goring (stegte nudler med grøntsager og kød efter eget ønske).

  Glæd dig til eventyrlige Bali!

  **OPDATERING** Alle billige fly med Singapore Airlines er nu væk. Du kan dog stadig i maj og juni finde billige billetter hos Thai Airways.

  Drømmerejse til Bali
  februar - juli
  5.065 kr.
  København
  Bali
  Hotel på Bali
  f.eks. det 4* Hotel Kuta Central Park
  4.350 kr.
  Billige fly til Bali
  inkl. 30 kg bagage
  4.350 kr.
  Hotel
  715 kr.
  Fly
  4.350 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  5.065 kr.

  Hotel

  På en drømmerejse til Bali skal du selvfølgelig have et fedt hotel! Og det har jeg fundet i form af det moderne 4* Hotel Kuta Central Park (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 12 minutters gang fra stranden og er omgivet af et eksotisk tropelandskab!

  Hotellet tilbyder gratis wifi, så selvom du befinder dig på den anden side af jordkloden, kan du stadig nemt holde kontakten til misundelige venner og familiemedlemmer hjemme i Danmark. Værelserne er moderne og lyse og er udstyrede med aircondition og værdiboks. Og jeg finder naturligvis ikke et hotel på Bali uden en lækker swimmingpool – så den har du altid som alternativ til stranden. Kuta Central Park har desuden et lille træningscenter, hvis du skulle føle et behov for at holde formen lidt vedlige.

  Prisen for et dobbeltværelse i 9 nætter er 1.429 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 715 kr. pr. person. Vil du gerne selv finde drømmehotellet på Bali, har du en fin hoteloversigt her. Og planlægger du at rejse alene til Bali, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet fly fra København til Bali til superskarpe priser fra ferbuar til juni 2018. F.eks. har jeg fundet en rejse fra den 08.04. til den 18.04. til kun 4.350 kr. med Singapore Airlines inkl. 30 kg bagage. Fordi du flyver med Singapore Airlines, har du en enkelt mellemlanding i Singapore. På udrejsen er det et kort stop på halvanden time. På hjemrejsen har du dog 8 timer i Singapore – men det er faktisk helt perfekt! For Sinagpore Lufthavn tilbyder gratis guidede ture i Singapore til rejsende, der har mellemlandinger på mere end 6 timer. På den måde kan du gratis opleve denne fantastiske, lille ø-stat. Det er da service, der vil noget! Du kan læse mere om Free Singapore Tour her.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 08.04. – 18.04. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.02.-. 08.03.
  • 04.03. – 15.03.
  • 11.03. – 22.03.
  • 08.04. – 19.04.
  • 15.04. – 26.04.
  • 06.05. – 17.05.
  • 13.05. – 22.05.
  • 20.05. – 31.05.
  • 03.06. – 11.06.
  • 10.06. – 19.06.
  • 17.06. – 28.06.
  • og mange andre

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet ligger kun 5 km fra lufthavnen – så transport til og fra lufthavnen kan faktisk ikke blive nemmere. Jeg vil næsten foreslå, at I splejser om en taxi. Turen tager 5 minutter og koster næppe mere end 20 kr. pr. person.

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maksimalt 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Sydøstasiens ultimative drømmedestination: 10 dage på Bali på et lækkert 4* hotel til kun 5.065 kr. inkl. fly

  1. Hej .. jeg kan ikke rigtige finde ud af det .. men hvad vil det koste for 1 voksen og 2 børn ( 6-9år ) fra ca den 26 juni og så en 12-14 dage der nede ?? Vh Brian says:

   Ps . Har skrevet i overskrift

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Der kommer vi ind i sommerferie-territorie, så flybilletterne er lidt dyrere her. Noget af det billigste jeg kan finde er fra den 21.06. (enten 12 eller 14 dage frem) med Thai Airways til ca. 5.000 kr.

    Dem kan du se her: https://rejsespejder.dk/aj9f

    Hertil kan du booke hotellet (dobbeltværelse med ekstra seng) til 3.667 kr.

    Håber det hjalp 🙂

  2. Vera says:

   Hej
   Det ser rigtig lækkert ud. Jeg kan ikke helt se hvor børnevenligt hotellet er. ( Ikke baby/småbørn)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vera 🙂

    Hotellet er velegnet til børn. For det første tilbyder det familieværelser, og for det andet så er der en fin lille udendørs legeplads og et indendørs legerum 🙂

    Du kan se billeder her: https://rejsespejder.dk/vxx7

  3. Henriette says:

   Hej rejsespejder.
   Er det muligt at lave et stop-over i Singapore på en 3 dage, på samme slags billet?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henriette 🙂

    Det kan du godt. Med udgangspunkt i rejseeksemplet i artiklen har jeg ændret flybilletterne således, at du først flyver fra KBH til Singapore, hvor du har 3 dage. Herefter flyver du videre til Bali. På turen hjem slipper du dog ikke for de 8 timers transit i Singapore. Prisen for disse billetter er ca. 400 kr. dyrere – dvs. 4.789 kr.

    Du kan se dem her: https://rejsespejder.dk/ea4u 🙂

  4. Amanda says:

   Hej!

   Hvordan ift. regnsæson? Og findes der nogle billige rejsedatoer i januar?

   Mvh.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Amanda 🙂

    Som udgangspunkt siger man, at dry season er april til september og at rainy season er fra oktober til marts. Men når det så er sagt, synes jeg ikke nødvendigvis, at man skal lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være være relativt korte, men intensive regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men ikke heldagsregn. Jeg har selv rejst i bl.a. Thailand i løbet af regnsæsonen, og det var stadig en supergod ferie. Og hvis man rejser uden for højsæsonen har det også den fordel, at man tit spare en masse penge på fly, hotel osv. 😉

    Ift. billige rejsedatoer i januar kan du godt finde nogle stykker – fx d. 15.01. – 24.01. eller d. 18.01. 29.01. til 4.456 kr., men rejsetiderne er måske ikke helt så gode, som dem jeg har fundet i artiklen.

   • Mette says:

    Du kan sagtens rejse til Bali i regnsæsonen. Jeg var på Bali fra 23. Sep – 6. Okt i 2016. Ja det var byger men det er korte kraftige byger og så vejret fint resten af dagen

  se fly se hotel