• 01 jun 2018

  Billig storbyrejse: 3 dage på et supercentralt hotel i Berlin til kun 566 kr. inkl. fly

  Sommergarderoben trænger til at blive piftet lidt op, og en hyggelig storby-visit til Berlin ville vel heller ikke være så tosset. Så hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk? KaDeWe, Primark og alle butikkerne på Kurfürstendamm bugner med gode sommertilbud. Og jo billigere en rejse du kan lave, jo flere penge er det tilovers til shopping! Derfor er det meget belejligt, at jeg her har sammensat en forfriskende sommertur til Berlin, der på ingen måde sprænger budgettet!

  Sommershopping i Berlin
  hele sommeren
  556 kr.
  Billund og København
  Berlin
  Hotel i Berlin
  f.eks. det billige easyHotel Berlin Hackescher Markt
  492 kr.
  Billige fly til Berlin
  inkl. 10 kg håndbagage
  74 kr.
  Hotel
  492 kr.
  Fly
  74 kr.
  Total (pr.person)
  566 kr.

  Hotel

  Faste læsere af bloggen vil vide, at jeg denne gang har fundet et af mine go-to-hoteller i Berlin. På skyscanner.dk har jeg nemlig fundet det budgetvenlige easyHotel Berlin Hackescher Markt (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger i den livlige bydel Hackescher Markt i centrum af Berlin.

  easyHotel Berlin ligger 100 m fra u-bahnstationen Rosenthaler Platz og byder på en døgnåben reception. Alexanderplatz (og Primark) ligger 2 metrostop derfra, og fra Alexanderplatz er der direkte forbindelse til lufthavnen Schönefeld, hvor du ankommer.

  Det skal siges, at easyHotel er et budgethotel. Du får med andre ord, hvad du betaler for: et værelse med eget bad. Men hvad mere har man egentligt brug for? Du skal alligevel ud at powershoppe og opleve Berlin, og så er dette hotel mere end rigeligt.

  Prisen for 2 nætter på easyHotel Berlin Hackescher Markt er 983 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 492 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg netop fundet hamrendebillige flybilletter fra Billund til Berlin. Du kan finde de billige billetter hele sommeren, og der er faktisk en del af dem! Det er Ryanair, som udbyder tur/retur-billetter fra bare 74 kr. i juni. Jeg har f.eks. fundet billetter fra mandag den 11.06. til onsdag den 13.06. til 74 kr. Men selv i juli kan du finde superbillige billetter til under 300 kr. Og fordi du flyver med Ryanair, har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i billetten.

  Ryanair flyver desværre ikke til Berlin fra København, så du kan ikke finde helt lige så billige billetter fra vores hovedstad. Du kan dog stadig finde flybilletter hos bl.a. Norwegian og easyJet til superskarpe priser omkring 300 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 11.06. – 13.06. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 11.06. – 13.06.
  • 17.06. – 20.06.
  • 18.06. – 20.06.
  • 24.06. – 27.06.
  • 01.07. – 06.07.
  • 06.07. – 09.07.
  • Og mange flere

   

  Fra København

  • 09.06. – 12.06.
  • 11.06. – 13.06.
  • 15.06. – 18.06.
  • 18.06. – 20.06.
  • 05.07. – 07.07.
  • 10.07. – 13.07.
  • og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Schönefeld Lufthavn har en tilhørende togstation (5 minutters gang væk), der er velforbundet til det meste af Berlin – og naturligvis også centrum. Herudover har du adskillige busruter, der også forbinder lufthavnen og midtbyen.

  Skal du ind til centrum, vil jeg anbefale dig at tage et af Airport Express-togene. RE 7, RB 14 og RB 22 kører alle til Berlin Hauptbahnhof på ca. 30 minutter. Berlin er inddelt i forskellige zoner, og Schönefeld ligger i zone C (centrum er zone A). Derfor skal du have en såkaldt ABC-billet. Sådan én koster ca. 25 kr. og kan købes på stationen.

  Vil du læse nærmere om de forskellige transportmuligheder, kan du besøge lufthavnens hjemmeside her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billig storbyrejse: 3 dage på et supercentralt hotel i Berlin til kun 566 kr. inkl. fly

  1. Rie says:

   Vi er 2 voksne og et barn på 10 år kan man tage hende med til en fordelagtig pris

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rie,
    Med hensyn til flypriser, så koster hun det samme som en voksen (det er kun børn op til 2 år, der kan komme gratis/billigt med, da de ikke behøver eget sæde). Umiddelbart tror jeg heller ikke, der er noget at hente vedr. hotel, men man ved aldrig. Så jeg synes næsten du skal prøve at taste det ind i hotelsøgningen – altså 2 voksen og et barn (+ alderen) og så se om der dukker et godt tilbud op – det kunne jo være, at du var heldig 🙂

  2. B Hymøller says:

   FEDT

  se fly se hotel