Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 944 kr.
rsz_berlinshutterstock_302414933
Weekendophold

Sommer i Berlin: 3 nætter på et centralt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Sommer i Berlin: 3 nætter på et centralt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

Nu er det snart muligt at komme på en ægte storbyferie igen. Med grænseåbning til Tyskland kan du nemlig opleve en af Europas skønneste storbyer – Berlin. Den tyske hovedstad rummer en unik mangfoldighed af seværdigheder, arkitektur, historie og meget mere, hvilket gør den til en evigt aktuel rejsedestination. Udover kultur og sightseeing er her også verdensklasse shoppemuligheder på f.eks. Kurfürstendamm, Tauentzienstrasse og Friedrichstrasse (shopaholics bør holdes i kort snor på disse gader!). Berlin rummer også så mange hyggelige og charmerende restauranter og cafeer, hvor der er noget for alle.

Og så kan du også finde rigtig meget natur rundt omkring Berlin. Steder som Plänterwald, Bad Saarow eller Müggel- og Wannsee er bare få af Berlins flotte natur-highlights, som helt klart skal opleves!

Sommershopping i Berlin

hele sommeren

994 kr.

København ✈ Berlin

Hotel i Berlin

531 kr.

Billige fly til Berlin

inkl. 10 kg håndbagage

461 kr.

Hotel

531 kr.

Fly

461 kr.

Total (pr. person):

992 kr.

Hotel i Berlin

I dag fundet det nye og lækre 3* MEININGER Hotel Berlin Tiergarten (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet har en rigtig god beliggenhed. Du kommer til at bo lige ved Berlin Tiergarten (Zoo), som giver adgang til hele byen – enten på fods eller Berlins gode offentlige transportmuligheder.

På hotellet er der gratis wi-fi overalt, en velforsynet bar og døgnåben reception. Indretningen er rå og urban, og så findes der værelser op til 6 personer – ret smart hvis man rejser som familie eller en gruppe venner.

I mit eksempel jeg har fundet et ophold fra d. 10 til d. 13. juli. Her koster 3 nætter på et dobbeltværelse kun 1.062 kr. Dvs. 531 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du have gratis afbestilling med i prisen koster det omkring 100 kr. oveni (1.178 kr. i alt).

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Fly

Det britiske flyselskabet easyJet er et af de første, som vender tilbage til Danmark og har lige offentliggjort deres sommerprogram for juli og august. Og her kan du finde rigtig mange billige afgange til Berlin. Priserne ligger omkring 500 kr. på næsten alle afgange i juli og august.

Hvis du klikker dig videre fra skyscanner finder du en lavpriskalender inde på easyJets egen hjemmeside – så kan nemt selv finde dine ønskedatoer.

Jeg har f.eks. fundet en afgang midt i sommerferien fra d. 10. til d. 13. juli til kun 461 kr. Og hos easyJet følger der altid én håndbagage og én personlig genstand med i prisen.

Desværre er det på nuværrende tidspunkt kun muligt at flyve fra København. Ryanair, som tidligere har betjent ruten fra Billund har endnu ikke besluttet sig om de vender tilbage til Danmark i denne sommerperiode.

Men selvfølgelig kan man også gøre brug af dette tilbud uden fly. Køreturen til Berlin tager omkring 4 til 5 timer fra grænsen. Og ellers kan man også tage toget fra både Jylland og Sjælland direkte til Berlin.

Sightseeing i Berlin

Der er så mange forskellige spændende ting at opleve i Berlin! Måske du kan finde lidt inspiration i de turene nedenfor.

Sommer i Berlin: 3 nætter på et centralt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

Sommer i Berlin: 3 nætter på et centralt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

Sommer i Berlin: 3 nætter på et centralt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

Transport til/fra lufthavnen

Schönefeld Lufthavn har en tilhørende togstation (5 minutters gang fra hinanden), der er velforbundet til det meste af Berlin – og naturligvis også centrum. Herudover har du adskillige busruter, der også forbinder lufthavnen og midtbyen. Du kan se en lille video om lufthavnstransporten her.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sommer i Berlin: 3 nætter på et centralt hotel til kun 992 kr. inkl. flySommer i Berlin: 3 nætter på et centralt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud