• 06 nov 2016

  Storbyferie: weekendtur til Hamborg på et meget lækkert design-hotel midt i byen til kun 238 kr.

  rsz_shutterstock_163878179

  Hvad siger du til en lille tur til Hamborg? Tysklands andenstørste by har rigtig meget at byde på – tag en gåtur langs floden Alster eller en sejltur ved havnen, nyd et par øl på ”Reeperbahn” eller hvad med at slentre gennem de mange trendy butikker i den historiske gamle bydel. Uanset hvad man er til, er Hamborg en super destination for en storbyferie – og det bedste er, at byen ligger lige i Danmarks baghave.

  I dag har jeg fundet et rigtig lækkert tilbud til det spændende og hyggelige design-hotel prizeotel Hamburg-City (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”), som ligger midt i byen og kun få minutter fra ”Speicherstadt”. Hotellet er en oplevelse i sig selv, da det er indrettet af en gruppe unge designere. Tidligere gæster roser især hotellets beliggenhed, den gode service og de stilfuldt indrettede værelser. Lige nu kan du få dette til kun 476 kr. pr. nat (238 kr. pr. person) – også i weekenderne. Om man så tager en eller flere overnatninger bestemmer man selvfølgelig selv. Mit tip vil være at køre (eller tage bus/toget) derned en lørdag morgen, så har du næsten 2 hele dage i denne skønne by til næsten ingen penge! De billigste datoer finder du fra januar til marts.

  2016-11-06-18_56_20-captureSE HOTEL-TILBUD HER

  Et par Hamborg-tips:

  Ved "Landungsbrücken" kan du tage en af de mange offentlige færger. Jeg anbefaler at tage færgen til "Finkenwerder", som tager forbi mange af Hamborgs hyggeligste steder – og du kan bruge din metro-billet på færgerne. Så det er et billigt alternativ til en havnerundfart.

  Parken "Planten un' Bloomen" er super hyggelig og der findes en stor isskøjtebane i vintermånederne. I sommermånederne kan du se et stort lys- og vandshow helt gratis hver aften kl. 21.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg? 

  Den måske nemmeste måde er at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time, indtil man står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage. Lige nu kan du også få togbilletter fra Danmark til Hamborg til kun 432 kr. tur/retur.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storbyferie: weekendtur til Hamborg på et meget lækkert design-hotel midt i byen til kun 238 kr.

  1. Palle P says:

   Prisen på hotellet er billigt på Trivago, men når man vil bestille og ryger over på hotellets hjemmeside stiger prisen til over det dobbelte. Fandt 4 værelser til 8 personer fra 24/2-17 til 26/2-17 og på Trivago koster det 2259,- DKK men når jeg trykker på tilbuddet og kommer ind på hotellets hjemmeside og vælger samme datoer og værelser koster det 688 euro. Hvilket er ca 5160,-

   • Rejsespejder says:

    Hej Palle,

    husk at prisen på trivago er pr. nat. Og måske er det billigere, hvis du booker de 4 værelser seperat – et andet tip: nogle gange giver hoteller rabat, hvis man booker flere værelser. Så hvis jeg var dig, vil jeg ringe/mail til dem og høre om de kan gi' dig et bedre tilbud.