• 02 dec 2019

  Storbyferie i Barcelona: 2 nætter på et dejligt 4* hotel fra kun 943 kr. inkl. fly

  Barcelona er en forførende og karismatisk storby, hvor du kan lade sanserne få frit løb og give den gas med fantastiske storbyoplevelser – lige fra unik arkitektur og fantastiske handelsgader til hyggelige restauranter og barer. Og lige ved siden af den pulserende storby har du alletiders palmestrande og det brusende Middelhav. En tur til Barcelona rummer med andre ord de tre s’er,der skaber rammerne for en perfekt ferie: sol, strand og storby!

  Storbyferie i Barcelona
  december - marts
  fra943 kr.
  København (og Billund, Aalborg)
  Barcelona
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det centrale 4* Sunotel Club Central
  414 kr.
  Billige fly til Barcelona
  529 kr.
  Hotel
  414 kr.
  Fly
  529 kr.
  Total (pr.person)
  943 kr.

  Billige fly til Barcelona

  Vil du flyve til Barcelona, kan du både finde fly fra København (året rundt), Billund (mellem april og oktober) og Aalborg (året rundt).

   

  Fra København har du den fordel, at du kan vælge mellem daglige afgange. Det meste af året ligger billetterne desuden på et fornuftigt prisniveau (fra ca. 500 til 800 kr.). Fra Billund kan du finde direkte afgange hos Ryanair til Girona. Disse billetter er som regel de billigste, men der er desværre ingen afgange her i vinterhalvåret. Fra Aalborg kan du faktisk flyve året rundt med Vueling. Her finder du superbillige billetter i vintermånederne – dog kun fra lørdag til lørdag. Og i sommerhalvåret vil det som regel være billigere at flyve fra Billund.

   

  Hvis du vil på en weekend-getaway til Barcelona i de kommende måneder, vil København altså være den mest oplagte løsning. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang hos Norwegian fra København fra lørdag den 11. januar til mandag den 13. januar til kun 529 kr. Fordi du flyver med Norwegian, må du frit medbringe 10 kg håndbagage.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Som du kan se på billedet nedenfor (fra Norwegians lavpriskalender), er der masser af billige afgange i januar. Og det samme gælder februar og marts.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Barcelona

  Den catalanske hovedstad er fyldt med (relativt dyre) hoteller. Jeg har dog fundet det budgetvenlige 4* Sunotel Club Central (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger stort set i hjertet af Barcelona – Passeig de Gracia (hvor du finder Gaudi-værker og designerbutikker) ligger kun 10 minutters gang fra hotellet. Og Ramblaen og Plaça Catalunya ligger kun 15 minutters gang fra hotellet. Sunotel Club Central har desuden gratis højhastighedswifi og en lille, elegant rooftop swimmingpool (sæsonåben). Alt i alt et rigtig godt hotelvalg til til en weekendtur som denne.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra lørdag den 11. januar til mandag den 13. januar til 828 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 414 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400-500 kr. pr. nat i januar og februar. I marts stiger priserne til ca. 600-700 kr. pr. nat, og fra april og fremefter ligger prisniveauet typisk omkring 1.000+ kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Barcelona Lufthavn kan du nemt komme ind til centrum ved f.eks. at tage metro (linje L9), tog eller bus. Skal du ind til Sunotel Club Central, vil det nok være nemmest enten at tage aerobussen til Pl. Universitat eller lufthavnstoget til Passeig de Gràcia.

   

  Du kan læse mere om transporten fra og til lufthavnen på Barcelona Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Rejseinspiration til Barcelona

  Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder!

   

  La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

   

   

  Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

   

   

  Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

   

   

  Ramblaen er endnu et af Barcelonas hightlights – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

   

   

  Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor Messi og co. spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd. På getyourguide.dk kan du f.eks. booke stadionture og andet til yderst overkommelige priser.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storbyferie i Barcelona: 2 nætter på et dejligt 4* hotel fra kun 943 kr. inkl. fly

  1. Katerina Egelund says:

   Hej. Leder efter flybilletter i uge 28-29. Det er ret dyrt fra dk lige nu, dog billigt fra Hamburg. Bliver det billigere når vi kommer tættere på? Eller skal jeg slå til på de Hamburg billetter? Mvh Katerina.

   • Rejsespejder says:

    Hej Katerina,

    jeg vil anbefale at slå til på de billetter fra Hamborg. Min erfaring er, at priserne i sommerferien (især uge 28, 29) sjældent falder på rutefly, hvis man prøver at vente for længe.

  se fly se hotel