Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.449 kr.
Oestrig-Wien-banner-1080x1080
Storbyferie

Forlænget weekend i Wien

3 nætter på et 4* hotel inkl. fly

Storbyferie |

Forlænget weekend i Wien

Wien er en fantastisk og måske lidt overset storby. Men det er der slet ingen grund til! Du kan nemlig tage på en forlænget weekend i Wien og opleve lidt af hvert. Her er både glimrende shoppingmuligheder, hyggelige caféer, madmarkeder, muséer, opera og meget mere! 🎭 Tag f.eks. op i Wiener Riesenrad (et stort pariserhjul) og nyd udsigten over hele byen, besøg Palmenhaus, skyd et par insta-værdige billeder og sørg for at bestille en ordentlig wienerschnitzel – eventuelt med en bid af Wiens signaturkage Sachertorte til dessert.

Du kan selvfølgelig også tage på vinsmagning. Inden for Wiens bygrænse findes der faktisk omkring 700 hektar vinmarker! 🍷

Forlænget weekend i Wien

hele året

fra

1.449 kr.

✈️ Fra København og Billund

🏰🍷 Fra slotte til vinsmagning

📸 Instagramvenlige spots

Billige fly til Wien

378 kr.

Hotel

1.071 kr.

Fly

378 kr.

Total (pr. person):

1.449 kr.

Forlænget weekend i Wien – hotel

Der findes mange forskellige slags skønne hoteller i den østrigske hovedstad.

I dag har jeg f.eks. fundet det firstjernede Hotel Schani Wien (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024). Et rigtig lækkert og anmelderrost hotel.

Hotel Schani har en skøn beliggenhed, hvorfra du nemt kan komme rundt i hele byen ☀️

Hotellet ligger kun 300 meter fra Wiens hovedbanegård og 600 meter fra Keplerplatz-metrostation, mens sporvognen (linje D) kun holder et stenkast fra hotelejendommen. Med sporvognen kan du f.eks. køre ind til Ringstraße, hvor du finder både opera, teater og museer. Du kan også tage sporvognen til seværdigheder som Wienerstatsoperaen og Wiens Rådhus 🚊

Værelserne på hotellet har alle fladskærms-tv og gratis wi-fi. Hotellet har også en hyggelig terrasse 🌸

På de samme datoer som flybilletterne koster et 2-personers ophold i alt 2.142 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 1.071 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend i Wien

Forlænget weekend i Wien

Forlænget weekend i Wien

Forlænget weekend i Wien

Forlænget weekend i Wien – fly

✈️ Du kan flyve direkte til Wien med Ryanair fra både Billund og København.

Fra Billund er der afgange mandage, onsdage og lørdage. Prisniveauet for returbilletter ligger typisk under 1.000 kr.

Fra København kan du flyve direkte til Wien på alle ugens dage. Priserne for de billigste returbilletter ligger oftest under 1.000 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en forlænget weekend i Wien med afgang fra København fra torsdag den 26. september til søndag den 29. september. På disse datoer koster flybilletter kun 378 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Direkte afgange alle ugens dage

 • 15.08. – 18.08.
 • 29.08. – 01.09.
 • 12.09. – 15.09.
 • 19.09. – 22.09.
 • 26.09. – 29.09.
 • 03.10. – 06.10.
 • Og flere

Fra Billund

Direkte afgange mandage, onsdage og lørdage

 • 03.08. – 07.08.
 • 10.08. – 14.08.
 • 17.08. – 21.08.
 • 24.08. – 28.08.
 • 07.09. – 11.09.
 • 14.09. – 18.09.
 • 21.09. – 25.09.
 • Og flere

Forlænget weekend i Wien – billeder

Forlænget weekend i Wien

Forlænget weekend i Wien

Forlænget weekend i Wien

Forlænget weekend i Wien

Transport til/fra lufthavnen

🚌 Fra lufthavnen, der ligger øst for Wien, kan du både tage tog og bus ind til centrum.

🚆 Skal det være nemt og hurtigt, kan du f.eks. tage CAT-toget (City Airport Train). Dette tog forbinder lufthavnen med bymidten på kun 16 minutter. Alternativt kan du hoppe på en bus. De er typisk lidt billigere, men også langsommere.

🧾 Hvis du gerne vil have fuld frihed til at udforske Wien under dit ophold, kan du også overveje at booke et EasyCityPass, der giver fri adgang til byens offentlige transport (men ikke lufthavnstransport).

Forlænget weekend i Wien – oplevelser

Der er en masse at opleve på en forlænget weekend i Wien, uanset om du er til historiske seværdigheder som Hofburg og Shönbrunn, eller om du er mere til hygge i Vienna Zoo og den traditionelle forlystelsespark Prater.

Du må selvfølgelig heller ikke glemme at udforske det østrigske køkken. Wien er nemlig berømt for sin gastronomi og vin. En ting, du absolut bør prøve, er de wienske kaffehuse, hvor du kan smage nogle af de 40 kaffespecialiteter, der stammer fra Wien.

Er du vild med vin? Så kan du da booke en lokal vinsmagning – det er da den perfekte oplevelse på en forlænget weekend i Wien. På getyourguide kan du vælge mellem en lang række forskellige ture, hvor du kan besøge vingårde og smage på den lokale vin eller tage på guidede ture i Wiens gader 💗

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i WienForlænget weekend i Wien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud