• 24 feb 2017

  Storbyferie i Belgien: weekendtur i Bruxelles på et skønt 4* hotel til kun 427 kr. inkl. fly

  Er du klar til at opleve Belgiens hovedstad? I dag har jeg fundet en weekendtur til skønne Bruxelles. Det første du måske tænker på når du hører om denne storby er Europaparlamentet og hovedkvarteret for NATO, men Bruxelles har meget mere at byde på! Moules Frites, belgiske vafler og et kæmpe udvalg af lækker øl venter på dig, side om side med imponerende arkitektur, kunst, shopping og spændende museer. Hvis du er til arkitektur, så kan jeg helt klart anbefale dig at tage med på en gratis guidede tur om lørdagen kl. 10, hvor du kommer forbi nogle af byens smukke Art Nouveau bygninger. Hvis du mere er til seværdigheder og sightseeing, så kan du hver dag enten kl. 10:30 eller 14:00 også komme på en gratis guidede tur rundt i byen. Læs mere her.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et super godt tilbud på det lækre 4* Pentahotel Brussels City Centre (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence"). Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra shoppinggaden Avenue Louise og 7 minutters gang fra nærmeste metrostation. Der er desuden gratis WiFi på hotellet. Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 705 kr., dvs. 352 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes desværre ikke enkeltværelser på dette hotel, men her er en oversigt over hoteller der har.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er et stort udvalg af forskellige hoteller i alle prisklasser i Bruxelles. Du kan se oversigten her og danne dig et overblik.

  HOTELLER I BRUXELLES

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly til Bruxelles. Du kan både rejse fra Hamborg, København og Billund og du finder de billigste billetter fra marts – maj. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Hamborg d. 03.03. – 05.03. til kun 75 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage) og du kan flyve fra København fra 193 kr. Det er lidt dyrere at flyve fra Billund – her finder du billetter fra ca. 500 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA BILLUND

   

  Du kan også rejse i juni – august til lidt flere penge (ca. 300-400 kr.). Hvis du rejser i sommermånederne kan jeg helt klart anbefale dig at planlægge din tur omkring d. 21.07. (nationaldag i Bruxelles, hvor der er fest i hele byen) eller omkring d. 06.08. – 15.08., hvor der er sommerfestival med diverse koncerter.

   

  Hotel 

  352 kr.

  Fly (Hamborg)

  75 kr.

  TOTAL (per person)

  427 kr.

   

  Hotel 

  352 kr.

  Fly (KBH)

  193 kr.

  TOTAL (per person)

  545 kr.

   

  • Fra: København, Hamborg eller Billund
  • Rejsedatoer: 03.03. – 05.03. (marts-maj)
  • Rejselængde: 3 dage
  • Flyselskab: Ryanair
  • Til: Bruxelles, Belgien
  • Hotel: 4* Pentahotel Brussels City Centre
  • Anmeldelser: 4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence

   

  Transport fra lufthavnen

  Der kører shuttle-busser fra Charleroi lufthavn (hvis du flyver fra KBH) hver 30. minut fra lufthavnen ind til byen til kun 14 Euro (ca. 104 kr.) og du kan købe billetter i lufthavnen. Hvis du lander i Bruxelles lufthavn (hvis du flyver fra Billund eller Hamborg), kører der busser ind til byen. Her koster en billet 6 Euro (ca. 44 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Storbyferie i Belgien: weekendtur i Bruxelles på et skønt 4* hotel til kun 427 kr. inkl. fly

  1. Hanne Lyrum says:

   Hej Rejsespejder ( som vist skriver fra Aalborg-området )

   Jeg følger dine gode forslag om rejser ud i verden 🙂 og jeg har også haft stor fornøjelse heraf

   Jeg håber du har skærpet  fokus på rejser også ud af Aalborg lufthavn. 

   Jeg synes det er svært at acceptere at vi skal  betale så meget for at flyve til Kbh. Hver gang vi skal udenlands.

   God weekend

   Hanne

   • Rejsespejder says:

    Hej Hanne,

    jeg har desværre ingen indflydelse på billetpriserne. Men du kan tro, at jeg altid prøver at finde noget fra Aalborg (kommer selv derfra). Det største problem i Aalborg er, at der simpelthen ikke er nok konkurrence. Dvs. der er kun Norwegian som lavprisselskab og så er der et par charterselskaber – og det betyder, at de kan holde priserne høje. I andre lufthavne findes der altid mindst 2-3 andre lavprisselskaber, som så skal kæmpe om deres kunder. Men Ryanair begynder at flyve fra Aalborg fra oktober og Norwegian har allerede meldt ud, at de kommer til at sænke deres priser så snart Ryanair begynder at flyve fra Aalborg – så vi må håbe, at der er billigere fly på vej til Aalborg :).

  2. Kent gundersen says:

   Til nationaldag i Belgien/ brussel ???

   jeg kunne finde 150 andre lande, som  jeg hellere ville besøge med fest og store menneskeforsamlinger – de seneste års historik taler ikke til belgiens fordel