Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.515 kr.
Forlænget weekend til smukke Bruxelles: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.515 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Forlænget weekend til smukke Bruxelles: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.515 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Forlænget weekend til smukke Bruxelles: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.515 kr. p.p. inkl. fly

I dag har jeg fundet den perfekte storbyferie, hvis du gerne vil væk et par dage og hygge dig med sightseeing og shopping. Turen går til Bruxelles! Den charmerende, belgiske storby emmer af liv og et mix af forskellige kulturer. Dette afspejler sig ikke mindst i et væld af kulinariske oplevelser, hvor belgiernes hofret moules frites må fremhæves som et must. Bruxelles er fyldt med lækre restauranter – heriblandt også Michelin-restauranter. Når sulten er stillet, kan du tage på byvandring og se den prægtige Grand Place og Manneken Pis (den tissende dreng). Atomium er helt klart også et vartegn, du ikke må gå glip af. Du kan også tage på “Comic Strip Walk”, hvor du går rundt i byen og spotter streetart med afbildning af kendte tegneserier – en virkelig hyggelig måde at opleve byen på. Hvis benene endnu ikke er trætte, kan du slå dig løs med shopping, da Bruxelles både byder på high-end fashion i mærkevarebutikker, store kæder som Primark eller unikke køb i små genbrugsbutikker. 

Forlænget weekend i Bruxelles

august – oktober

fra

1.515 kr.

Billund ✈ Bruxelles

Hotel i Bruxelles

fra

1.307 kr.

Fly til Bruxelles

Hotel

1.307 kr.

Fly

208 kr.

Total (pr. person):

1.515 kr.

Rejse til Bruxelles – hotel

Når det kommer til hoteller, så er der rigtig mange muligheder i Bruxelles.

Denne gang faldt jeg over det firstjernede Zoom Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet har beliggenhed kun 600 meter fra Louise-metrostationen. Der er kun ca. 2 km fra hotellet til Grand Place, og du har også kun ca. 20 minutters gang til Europa-Parlamentet.

Zoom Hotel er et flot og meget unikt hotel indrettet i en industriel vintage-stil. Hotellet har en skøn gårdsplads og en bar, der serverer lokal, belgisk øl – slet ikke dårligt, hvis du spørger mig 😉

Værelserne har tv, gratis wi-fi og espressomaskine – det er altid dejligt med en friskbrygget kop kaffe om morgenen.

Et topersoners ophold fra lørdag den 2. september til tirsdag den 5. september koster i alt 2.613 kr. Det svarer til 1.307 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bruxelles, er du mere end velkommen til det.

Forlænget weekend til smukke Bruxelles: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.515 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend til smukke Bruxelles: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.515 kr. p.p. inkl. fly

Rejse til Bruxelles – fly

Til sådan en forlænget weekend i Bruxelles har du selvfølgelig også brug for fly – ellers kommer du ikke så langt 😉

Og heldigvis kan du flyve rigtig billigt direkte fra Billund til Bruxelles.

Fra Billund tilbyder Ryanair de billigste billetter, og der er afgange på tirsdage, torsdage, lørdage og søndage i juni og september. I juli og august er der også afgange på fredage. I oktober er der afgange alle ugens dage undtagen mandage og fredage.

Priserne ligger oftest et sted mellem 200 og 650 kr. for tur/retur-billetter, så det er bestemt i den billige ende.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg f.eks. lavet et rejseeksempel fra Billund fra lørdag den 2. september til tirsdag den 5. september. På disse datoer koster flybilletter kun 208 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Rejse til Bruxelles – billige rejsedatoer

Billund

 • 02.09. – 05.09.
 • 07.09. – 10.09.
 • 09.09. – 12.09.
 • 14.09. – 17.09.
 • 16.09. – 19.09.
 • 21.09. – 24.09.
 • 28.09. – 01.10.
 • 30.09. – 03.10.
 • 05.10. – 08.10.
 • 07.10. – 10.10.
 • 19.10. – 22.10.
 • 21.10. – 24.10.
 • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen (Charleroi) kan du f.eks. tage en shuttlebus til Bruxelles. Bussernes ruteplan er tilrettelagt efter flyenes ankomsttider, og billetter kan bookes på www.flibco.com/en.

Rejsetip til Bruxelles

Er du til arkitektur, så kan jeg helt klart anbefale dig at tage med på en gratis guidet tur, hvor du kommer forbi nogle af byens smukke Art Nouveau-bygninger. Hvis du mere er til seværdigheder og sightseeing, kan du også komme på en guidet tur rundt i byen. Læs mere på bravodiscovery.com.

Du kan også kigge forbi getyourguide.dk, der har et spændende udvalg af ture og oplevelser i Bruxelles – bl.a. til det verdensberømte Atomium!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend til smukke Bruxelles: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.515 kr. p.p. inkl. flyForlænget weekend til smukke Bruxelles: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.515 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar