• 13 feb 2020

  Weekendtur til smukke Bruxelles: 3 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 595 kr. inkl. fly

  I dag har jeg fundet den perfekte storbyferie til dig, der gerne vil væk i et par dage. Turen går til Bruxelles! Den charmerende storby emmer af liv og et mix af forskellige kulturer. Dette afspejler sig ikke mindst i et væld af kulinariske oplevelser, hvor belgiernes hofret moules frites må fremhæves som et must. Bruxelles er fyldt med lækre restauranter heriblandt også Michelin-restauranter. Når sulten er stillet, kan du tage på byvandring og se Grand Place og ”Manneken Pis”, den tissende dreng, der er hovedstadens vartegn – eller tag på “Comic Strip Walk”, hvor du går rundt i byen og spotter streetart med afbildning af kendte tegneserier – en virkelig hyggelig måde at opleve byen på. Hvis benene endnu ikke er trætte, kan du slå dig løs med shopping, da Bruxelles både byder på high-end fashion i mærkevarer-butikker, store kæder såsom Primark eller unikke køb i små genbrugsbutikker.

  Weekendtur til Bruxelles
  marts - oktober
  fra595 kr.
  København (og Billund)
  Bruxelles
  Billige fly til Bruxelles
  205 kr.
  Hotel i Bruxelles
  f.eks. 4* The President Brussels Hotel
  390 kr.
  Hotel
  390 kr.
  Fly
  205 kr.
  Total (pr.person)
  595 kr.

  Fly til Bruxelles

  Der findes virkelig mange billige flybilletter til Bruxelles fra København – både på hverdage og i weekenderne – fra kun 200 kr. og det skal da helt klart udnyttes! Jeg har f.eks. fundet en afgang i weekenden fra lørdag den 14. marts til mandag den 16. marts til kun 205 kr. Der findes billige afgange fra marts – oktober med priser fra kun 150 – 400 kr. Det er også muligt at rejse til de priser i sommerferien!

   

  De billigste afgange er med Ryanair. Hos Ryanair må du altid frit medbringe én lille håndtaske. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler. Det er også muligt at flyve direkte fra Billund (med Brussels Airlines) – dette er dog noget dyre. Her ligger de billigste afgange fra ca. 850 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 14.03. – 16.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.03. – 09.03. – WE
  • 20.03. – 22.03. – WE
  • 28.03. – 30.03. – WE
  • 01.04. – 03.04.
  • 17.04. – 19.04. – WE
  • 24.04. – 26.04. – WE
  • 08.05. – 10.05. – WE
  • 12.05. – 14.05.
  • 23.05. – 25.05. – WE
  • 05.06. – 07.06. – WE
  • 26.06. – 28.06. – WE
  • 04.07. – 06.07. – i skolernes sommerferie
  • 17.07. – 19.07. – i skolernes sommerferie
  • 22.07. – 24.07. – i skolernes sommerferie
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Bruxelles

  Der er mange muligheder for hoteller i Bruxelles, og de er især billige på weekenddatoer! I dag har jeg fundet det superfine 4* The President Brussels Hotel. Her bliver du indkvarteret i et lyst, moderne og rummeligt værelse med den skønneste seng, hvor du har wi-fi, TV, eget badeværelse – perfekt til at slappe godt af efter en dag fyldt med sightseeing, shopping og lækre madoplevelser.

   

  Her kommer du til at bo ca. 8 minutters gang fra banegården Bruxelles-Nord. Herfra kan du komme ind til byens centrum på kun 5 minutter! Og byens centrum vil du elske, hvis du er vild med shopping. Du finder bl.a. gaden Avenue Louise, som er en skøn gade fyldt med butikker. Og har denne gade ikke nok butikker at vælge imellem, kan du på 10-15 minutter fra centrum komme hen til Primark – og hvis du ikke kender til Primark, så kan jeg fortælle, at der kan shoppes for utrolig billige penge! 🛍️😍 Helt klart et besøg værd.

   

  Et 2-nætters ophold fra lørdag den 14. marts til mandag den 16. marts koster 780 kr., dvs. 390 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt mellem 400 – 600 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bruxelles, er du mere end velkommen til det.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste måde at komme fra lufthavnen og hen til hotellet er med tog. Turen tager ca. 1,5 time og koster omkring 100 kr. Tager du toget skal du fra “GOSSELIES Chaussée de Fleurus” (linje M3) til “CHARLEROI Sud”. Herfra skal du videre til “Brux.-Nord” (linje M3 eller P).

   

  Alternativt kan du også vælge at tage en taxa, som kan køre dig til hotellet på ca. 40 minutter. Turen med taxa er dog en del dyrere.

   

   

  Rejsetip til Bruxelles

  Er du til arkitektur, så kan jeg helt klart anbefale dig at tage med på en gratis guidet tur, hvor du kommer forbi nogle af byens smukke Art Nouveau bygninger. Hvis du mere er til seværdigheder og sightseeing, kan du også komme på en guidet tur rundt i byen. Læs mere her.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Indtryk fra Bruxelles

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af мαriα🌸 (@meeryoq) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af 🌈 Kim Depoorter 🌈 (@vintage_streetlife) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af G.C. (@gc_mychocohappy) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Weekendtur til smukke Bruxelles: 3 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 595 kr. inkl. fly

  1. Astrid says:

   Jeg vil ikke rejse med Ryan Air. Kom med nogle alternativer. Ryan Air behandler deres ansatte dårligt og derfor vil jeg ikke rejse med dem… nogensinde. Desuden har flere af mine familiemedlemmer dårlige erfaringer med dem.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Astrid 🙂

    Det er kun et rejseeksempel. Så man skal altid være velkommen til at finde et andet flyselskab. Hvis du fx gerne vil til Bruxelles, så kan du også flyve med Brussells Airlines 🙂

    Prisen bliver dog noget højere.

  2. Sarah says:

   Hvornår er der billige afgange fra Billund

   • Rejsespejder says:

    Hej Sarah,

    lige præcis til Bruxelles findes der desværre ikke afgange til tilsvarende priser. Det billigste er med Bruxelles Airlines til omkring 650 kr. tur/retur.

  se fly se hotel