• 24 aug 2018

  Weekendtur til smukke Bruxelles: 2 nætter på et godt 3* hotel til kun 675 kr. inkl. fly

  I dag har jeg fundet den perfekte storbyferie til dig, der gerne vil væk i et par dage, men ikke har tid til at rejse i hverdagene. Turen går til Bruxelles, der er meget mere end EU og et politisk magtcentrum. Byen emmer af liv og et mix af forskellige kulturer. Dette afspejler sig ikke mindst i et væld af kulinariske oplevelser, hvor belgiernes hofret moules frites må fremhæves som et must. Bruxelles er fyldt med lækre restauranter heriblandt også Michelin restauranter. Når sulten er stillet kan du tage på byvandring og se Grand Place og ”Manneken Pis”, den tissende dreng, der er hovedstadens vartegn – eller tag på “Comic Strip Walk”, hvor du går rundt i byen og spotter streetart med afbildning af kendte tegneserier, en virkelig hyggelig måde at opleve byen på. Hvis benene endnu ikke er trætte, så kan du slå dig løs med shopping, da Bruxelles både byder på high-end fashion i mærkevarer-butikker, store kæder såsom PRIMARK eller unikke køb i små genbrugsbutikker.

  Weekendtur til Bruxelles
  september - december
  675 kr.
  København og Billund
  Bruxelles
  Hotel i Bruxelles
  f.eks. 3* Hotel Prestige
  349 kr.
  Billige fly til Bruxelles
  326 kr.
  Hotel
  349 kr.
  Fly
  326 kr.
  Total (pr.person)
  675 kr.

  Hotel i Bruxelles

  Der er mange muligheder for hoteller i Bruxelles. Jeg har f.eks. fundet det 3* Hotel Prestige (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du et simpelt hotel med en god beliggenhed. Du har f.eks. 10 minutters gang til den store shoppegade ”Rue Neuve” (det er også på denne gade PRIMARK ligger). Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 697 kr., dvs. 349 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bruxelles, er du mere end velkommen til det. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly til Bruxelles

  Der findes virkelig mange billige flybilletter til Bruxelles fra København – både på hverdage og i weekenderne – fra kun 250 kr. og det skal da helt klart udnyttes! Jeg har f.eks. fundet en afgang i weekenden d. 28.09. – 30.09. til kun 326 kr. Der findes billige afgange fra september – december, også med afgange i efterårsferien. Hvis du kun er interesseret i en overnatning i Bruxelles, så er det faktisk også muligt at finde afgange med super flytider, så du alligevel får 2 hele dage i storbyen (f.eks. d. 05.09. – 06.09.).

  Det er også muligt at rejse fra Billund af – dog er priserne noget dyrere. Fra oktober kan du finde billetter fra 530 kr. (f.eks. d. 06.10. – 09.10.)

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 28.09. – 30.09.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.09. – 10.09.
  • 18.09. – 20.09.
  • 22.09. – 24.09.
  • 02.10. – 04.10.
  • 15.10. – 17.10.
  • 26.10. – 28.10.
  • 06.11. – 08.11.
  • 14.12. – 16.12.
  • Og mange flere

   

  Rejsetip til Bruxelles

  Er du til arkitektur, så kan jeg helt klart anbefale dig at tage med på en gratis guidede tur om lørdagen kl. 10, hvor du kommer forbi nogle af byens smukke Art Nouveau bygninger. Hvis du mere er til seværdigheder og sightseeing, så kan du hver dag enten kl. 10:30 eller 14:00 også komme på en gratis guidede tur rundt i byen. Læs mere her.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til Bruxelles kan du komme direkte med en bus (TEC 365a) – turen tager 1,5 time og koster omkring 95 kr. Fra centrum af Bruxelles kan du tage undergrunden til hotellet (linje 2 eller 6) til ”Botanique”, hvorfra du har 500 meter til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Weekendtur til smukke Bruxelles: 2 nætter på et godt 3* hotel til kun 675 kr. inkl. fly

  1. Astrid says:

   Jeg vil ikke rejse med Ryan Air. Kom med nogle alternativer. Ryan Air behandler deres ansatte dårligt og derfor vil jeg ikke rejse med dem… nogensinde. Desuden har flere af mine familiemedlemmer dårlige erfaringer med dem.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Astrid 🙂

    Det er kun et rejseeksempel. Så man skal altid være velkommen til at finde et andet flyselskab. Hvis du fx gerne vil til Bruxelles, så kan du også flyve med Brussells Airlines 🙂

    Prisen bliver dog noget højere.

  2. Sarah says:

   Hvornår er der billige afgange fra Billund

   • Rejsespejder says:

    Hej Sarah,

    lige præcis til Bruxelles findes der desværre ikke afgange til tilsvarende priser. Det billigste er med Bruxelles Airlines til omkring 650 kr. tur/retur.

  se fly se hotel