Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie ☀️ fra 1.071 kr.
Belgien-Bruxelles-banner-1080x1080
Storbyferie

Weekendtur til Bruxelles

2 nætter på et flot og centralt 4* inkl. fly

Storbyferie |

Weekendtur til Bruxelles

I dag har jeg fundet den perfekte weekendtur til Bruxelles, hvis du gerne vil væk et par dage og hygge dig med sightseeing og shopping 😍 Den charmerende, belgiske storby emmer af liv og et miks af forskellige kulturer. Dette afspejler sig ikke mindst i et væld af kulinariske oplevelser, hvor belgiernes hofret moules frites må fremhæves som et must.

Bruxelles er fyldt med lækre restauranter – heriblandt også Michelin-restauranter. Når sulten er stillet, kan du tage på byvandring og se den prægtige Grand Place og Manneken Pis (den tissende dreng). Atomium er helt klart også et vartegn, du ikke må gå glip af. Du kan også tage på “Comic Strip Walk”, hvor du går rundt i byen og spotter streetart med afbildning af kendte tegneserier – en virkelig hyggelig måde at opleve byen på. Hvis benene endnu ikke er trætte, kan du slå dig løs med shopping, da Bruxelles både byder på high-end fashion i mærkevarebutikker, store kæder som Primark eller unikke køb i små genbrugsbutikker 🛍️✨

Weekend i Bruxelles

juni – oktober

fra

1.071 kr.

✈️ Fra Billund og København

Centralt 4* hotel

💖 Masser af historiske og arkitektoniske seværdigheder

Hotel i Bruxelles

820 kr.

Fly til Bruxelles

251 kr.

Hotel

820 kr.

Fly

251 kr.

Total (pr. person):

1.071 kr.

Weekendtur til Bruxelles – hotel

Når det kommer til hoteller på din weekendtur til Bruxelles, så er der rigtig mange muligheder.

🏨 Denne gang faldt jeg over det 4* Thon Hotel Brussels City Centre (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette hyggelige og centrale hotel skriger næsten på en weekendturist som dig 😉

Værelserne er pæne og moderne indrettet, og du finder her alle de gængse ting som f.eks. fladskærms-tv, køleskab, Nespresso-maskine og aircondition. Hotellet har også gratis wi-fi.

Som en lille, luksuriøs tilføjelse finder du også på tagetagen en sauna med udsigt over byen 😍

Herligheder stopper dog ikke her. På Thon Hotel kan du (for et gebyr) nyde en lækker morgenmadsbuffet på restauranten Cap Nord eller lidt senere på dagen lade dig friste af udvalget af belgiske øl i Bar-loungen O.

Som en perfekt storbyferie tilføjelse har Thon Hotel ovenikøbet en døgnåben Grab-and-Go-service med både varme og kolde retter samt drikkevarer. Oplagt til en rejsende på farten – hvis du spørger mig 😜

Hotellet ligger ca. 5 minutters gang fra seværdigheder som f.eks. Rue Neuve – en shoppinggade af den helt skarpe kaliber (desuden ligger der for enden af gaden det store City 2-shoppingcenter), hvor du kan shoppe til enten du eller dit kreditkort falder om!

Når fødderne bliver trætte, eller ganen tør, er små, hyggelige caféer og restauranter bestemt heller ikke en mangelvare i dette område 🥰

En weekendtur til Bruxelles med et topersoners ophold på dette hotel fra fredag den 12. juli til søndag den 14. juli koster i alt 1.640 kr. Ved et ophold for to personer, bliver prisen altså kun 820 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bruxelles, er du mere end velkommen til det.

Weekendtur til Bruxelles - Thon Hotel

Weekendtur til Bruxelles - Thon Hotel

Weekendtur til Bruxelles - Thon Hotel

Weekendtur til Bruxelles - Thon Hotel

Weekendtur til Bruxelles – fly

Til sådan en weekendtur til Bruxelles har du selvfølgelig også brug for fly – ellers kommer du ikke så langt. 😉

Og heldigvis kan du flyve rigtig billigt direkte fra Billund til Bruxelles.

✈️ Fra Billund tilbyder Ryanair de billigste billetter som varierer mellem ca. 200 og 500 kr. tur/retur. Der er afgange på torsdage, fredage og søndage fra april til oktober. Fra oktober er der færre afgange.

Fra København er det bl.a. flyselskabet Brussels Airlines, der betjener ruten – dog til noget højere priser. Herfra kan du finde priser fra 1.200 – 1.700 kr. Her får du dog også stor håndbagage med i prisen.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg, blot som eksempel, fundet fly fra Billund fra fredag den 12. juli til søndag den 14. juli (altså MIDT i skolernes sommerferie 😍). På disse datoer koster flybilletter kun 251 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Weekendtur til Bruxelles – billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Juni – oktober: torsdage, fredage og søndage

Fra København

  • 03.08. – 05.08.
  • 10.08. – 12.08.
  • 17.08. – 19.08.
  • 23.08. – 25.08.
  • 24.08. – 26.08.
  • 30.08. – 01.09.
  • 07.09. – 09.09.
  • 14.09. – 16.09.
  • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Flyver du fra Billund, lander du i lufthavnen Charleroi, der ligger ca. en times køretur fra Bruxelles. Flyver du fra København, lander du i Bruxelles Internationale Lufthavn.

Fra begge lufthavne kan du booke en shuttlebus ind til centrum.


Powered by GetYourGuide


Powered by GetYourGuide

Weekendtur til Bruxelles – oplevelser

Belgiens hovedstad er et sandt overflødighedshorn af oplevelser.

Hvis du trænger til et overblik over alle dine muligheder på din weekendtur til Bruxelles, så kan du med fordel kigge forbi min guide om Belgien eller getyourguide.dk.

På GetYourGuide kan du også gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter.


Rejsetip til Bruxelles

Er du til arkitektur, så kan jeg helt klart anbefale dig at tage med på en gratis guidet tur, hvor du kommer forbi nogle af byens smukke Art Nouveau-bygninger. Hvis du mere er til seværdigheder og sightseeing, kan du også komme på en guidet tur rundt i byen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til BruxellesWeekendtur til Bruxelles

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud