• 17 dec 2015

  Storbyferie: 3 dage i Bruxelles på et lækkert 3* hotel midt i byen til kun 559 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_bruss

  Glæd dig til en dejlig miniferie i en af Europas mest spændende storbyer. Bruxelles er selvfølgelig hovedkvarter for NATO og Europaparlamentet, men den belgiske hovedstad er meget mere end politik og store beslutninger. Moules Frites, belgiske vafler og et kæmpe udvalg af lækker øl venter på jer, side om side med imponerende arkitektur, kunst, design og spændende museer. Hiv et par dage ud af kalenderen og rejs til den internationale metropol Bruxelles!

  travelbird.dk har jeg i dag fundet et rigtig godt tilbud på en rejse Bruxelles. Her kan du få 3 dage på det lækre 3* hotel ”ibis Styles Brussels Centre Stéphanie” (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 619 kr. inkl. morgenmad og fly ved en rejse for 2! Det moderne indrettet hotel med lækre faciliteter ligger i den livlige bydel Louisa, der ligger cirka 2 kilometer fra Grote Markt, Bruxelles gamle bydel. Mens I bor på hotellet, kan I gratis benytte jer af fitnessområdet og nyde varme drikke i hotellets lobby. Når du ankommer, får du en æske skøn, belgisk chokolade, og hver morgen står du op til en lækker morgenmadsbuffet.

  bruss3

  SE TILBUDET HER

   

  Du flyver direkte fra København med Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage). Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 16 til d. 18. januar til kun 559 kr. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

  Hvis 3 dage ikke er nok for dig, så kan du booke 4 dage til kun 789 kr.

  Du kan booke denne rejse fra januar til april 2016!

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: forskellige datoer fra januar til april 2016
  • Rejselængde: 3 dage (4 dage kan tilkøbes)
  • Flyselskab: Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Bruxelles, Belgien
  • Hotel: 3* ibis Styles Brussels Centre Stephanie
  • Anmeldelser: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad

   

   

  Transport fra lufthavnen

  Der kører shuttle-busser, hver 30 minutter fra lufthavnen ind til byen til kun 5 Euro (ca. 37 kr.) og du kan købe billetterne ved lufthanven.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storbyferie: 3 dage i Bruxelles på et lækkert 3* hotel midt i byen til kun 559 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Jannie says:

   Kunne du ikke finde flere afgange fra Billund ? Synes altid det er København , det er da ret irriterende for os jyder ! 

   • Rejsespejder says:

    Hej Jannie,

    tak for din besked! Jeg ved det godt, der har virkelig ikke været særlig mange rejser fra Jylland de sidste par uger. Problemet er, at priserne på flybilletterne med afrejse fra Jylland er steget meget her i efteråret. F.eks. koster en flybillet til Gran Canaria 1.048 kr, fra Kbh., men næsten 4.000 kr. fra Billund. Og det har været omvendt hele sommeren.

    Jeg prøver virkelig at finde nogle tilbud fra Jylland (kommer selv derfra), men i de sidste par uger har det været enormt svært. Men det kommer igen :).