• 20 jun 2018

  Storby og strand i Marokko: 1 uge i Agadir og Marrakech på to lækre 4* hoteller til kun 2.113 kr. inkl. fly

  Marokko er et nordafrikansk eventyr af et land! Fortryllende storbyer, masser af kultur og historie, smukke strande og unikke kulinariske oplevelser er kun et par ting, der kan nævnes. Så det kan være svært at opleve det hele på én gang. Men i dag har jeg sammensat et rejseeksempel, hvor du kommer til at opleve to af landets absolutte highlights! Turen tager dig nemlig på et sanseligt storbyeventyr i Marrakech’ farverige gader og en tur til Agadirs palmefyldte strande! Så slipper du med andre ord for at træffe det svære valg mellem strand eller storby og får i stedet det bedste fra begge verdener!

  Marokkansk 2-i-1-rejse
  september - december
  2.113 kr.
  København
  Agadir
  Billige fly til Marokko
  inkl. 10 kg håndbagage
  986 kr.
  Hotel i Agadir
  f.eks. det 4* Suite Hotel Tilila
  284 kr.
  Hotel i Marrakech
  f.eks. det anmelderroste 4* Riad Dar Balthazar
  559 kr.
  Hotel
  1.127 kr.
  Fly
  986 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.113 kr.

  Hoteller

  Agadir

  Agadir er en af Marokkos allerbedste stranddestinationer, så du skal helt klart gå efter et hotel tæt på på stranden. Et rigtig godt bud ville f.eks. være det 4* Suite Hotel Tilila (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), som jeg har fundet på skyscanner.dk.

  Hotel Tilila ligger kun 400 meter fra stranden – så den tur kan du sagtens klare i dine klipklapper! Herudover tilbyder hotellet udendørs swimmingpool med solterrasse, døgnåben reception med gratis trådløs internetadgang og en skøn udsigt over Agadir-bugten.

  Samtlige værelser er udstyret med gratis wifi, aircondition og eget badeværelse, og nogle af værelserne har desuden balkon.

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 567 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 284 kr. pr. person. I skal dog også have 2 nætter i sidste ende af ferien, og her kan I få det samme hotel til samme pris. Derfor bliver prisen pr. person for 4 nætter på Hotel Tilila 568 kr. Husk dog at hotellet skal bookes 2 gange.

   

  Marrakech

  Når du tager til Marrakech for at opleve den farverige storby, vil det altid være en fordel at finde et hotel i Marrakech’ medina (der er navnet for det centrale, historiske område af byen og som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste). Så det har jeg gjort.

  Jeg har nemlig fundet det meget anmelderroste og 4* Riad Dar Balthazar (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) på skyscanner.dk. En riad er et traditionelt marokkansk hotel, hvor du får en autentisk oplevelse af, hvad det vil sige at bo i en marokkansk storby.

  Dar Balthazar byder på elegante værelser indrettet i ægte marokkansk stil med eget bad. Fra hotellets solterrasse kan du desuden nyde den imponerende panoramaudsigt over medinaen. Så det skal nok udmønte sig i nogle fantastiske rejsebilleder! Hotellets personale bliver rost til skyerne af tidligere gæster, så du vil uden tvivl føle dig velkommen her.

  Prisen for et comfort-dobbeltværelse i 3 nætter er 1.118 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 559 kr. pr. person.

  Vil du hellere selv finde et hotel i Agadir og Marrakech, skal du være velkommen til det. Du kan finde de rette hoteller for dig på skyscanner.dk.

   

  Fly

  Lige nu kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde en masse billige fly fra København til Agadir i efteråret og den tidlige vinter – fra september til december. Det er Air Arabia, som udbyder fly til ca. 1.000 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du finder som regel de billige billetter med afgange på onsdage og søndage. I efterårsferien har de desværre sørget for at skrue priserne markant op.

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 14.11. – 21.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.09. – 26.09.
  • 03.10. – 10.10.
  • 24.10. – 31.10.
  • 31.10. – 07.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 18.11. – 25.11.
  • 21.11. – 28.11.
  • 28.11. – 05.12.
  • 05.12. – 12.12.
  • 12.12. – 19.12.
  • Og flere

   

  Transport mellem Agadir og Marrakech

  Du kan nemt og billigt komme fra Agadir til Marrakech og vice versa med bus. Det er en tur på 259 km, som tager omkring 3,5 time og koster 110 marokkanske dirham – hvilket svarer til ca. 74 danske kroner. Du kan købe billetter både i Agadir og Marrakech (ved stationerne), og busserne kører stort set hver hver time!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 23 km fra lufthavnen i Agadir til hotellet. Jeg vil nok anbefale jer at splejse om en taxi. Det burde kunne gøres for under 100 kr. pr. person.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Storby og strand i Marokko: 1 uge i Agadir og Marrakech på to lækre 4* hoteller til kun 2.113 kr. inkl. fly

  1. Lena says:

   Jeg skal rejse alene med 2 børn på 7 og 9. Er Marokko et trygt nok land at rejse I?
   Lena

  2. Asha says:

   Hej 🙂

   Først og fremmest tusinde tak for alletiders side Har flere gange benyttet mig af dine tilbud !

   Jeg og nogle veninder ønsker at rejse til Marokko/en varm distinationen i slutningen af April (23-28)..

   Du skulle vel ikke have fundet nogle gode tilbud ?
   Eller har du erfaring med flybilletterne bliver billiger jo tættere på afrejse ?

   På forhånd tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Asha 🙂

    Jeg kan finde billetter fra København til Agadir fra den 22.04. – 29.04. til 1.257 kr. (https://rejsespejder.dk/h5ml). Og de bliver nok ikke billigere end nu.

    Det er typisk charterbilletter, der kan falde i pris, jo længere man venter. Det sker ikke så ofte hos de almindelige flyselskaber. 🙂

  3. Josef says:

   Hej Rejsespejder!
   Jeg har lige et spørgsmål hvordan dette fungere. Nu har jeg fundet denne rejse til Marokko til 2.243, men kan ikke se denne pris når jeg prøver at finde pakken… evt. Datoen og hvor mange personer denne rejse er tilgængeligt for.
   Håber du lav hjælpe.
   V.h Josef

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Josef 🙂

    Prisen på 2.243 kr. er pr. person ved en rejse for 2. Og den dækker over både flybilletter og hotel.

    I dette tilfælde dækker prisen over tur/retur-billetter til Agadir og hele 3 hotelbookinger – først hotel i Agadir, så hotel i Marrakech og til sidst hotel i Agadir igen 🙂

    Hvis man er interesseret i en af de rejser, jeg skriver om, skal man typisk booke fly og hotel hver for sig. Det skal du også her. Hotellet i Agadir skal endda bookes 2 gange 🙂

    Men man skal altid være velkommen til at tilpasse rejsen til ens egne behov (fx ændre rejselængden eller finde andre hoteller osv.).

    Håber det giver mening – ellers må du sige til 😉

  4. Anders says:

   Tak for et superfed app!

   Vi kunne godt overveje en tur til Marokko i vores sommerferie i juli måned. Vi skal afsted 6 personer. Hvorfor er der forskel på prisen pr. flybillet på skyscanner hvis jeg spørger på 6 billetter på een gang (2547 kr) fremfor 3 af gangen (1.974 kr). Hvordan gebærder man sig bedst?

   • Rejsespejder says:

    Hej Anders,

    tak for rosen! Det kan jeg også se. Nu ved jeg ikke på, hvilken dato du vil tage afsted, men jeg tror du vil se billigere priser, hvis du booker direkte gennem AirArabias hjemmeside når I er så mange. Så burde det passe med prisen. Har lige tjekket eksempel-datoen (28.02. – 07.02.) der kostede 6 pers. 1.500 gennem Skyscanner og direkte hos AirArabia kostedet det 1.300 kr. Håber det giver mening :).