Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 2.746 kr.
Marokko-rundrejse: 1 uge i Casablanca, Chefchaouen, Fes, Rabat og Marrakech med alle hoteller og fly fra kun 2.746 kr. p.p.
Pakkerejser

Marokko-rundrejse: 1 uge i Casablanca, Chefchaouen, Fes, Rabat og Marrakech med alle hoteller og fly fra kun 2.746 kr. p.p.

Pakkerejser |

Marokko-rundrejse: 1 uge i Casablanca, Chefchaouen, Fes, Rabat og Marrakech med alle hoteller og fly fra kun 2.746 kr. p.p.

Er du klar på lidt af en rundrejse? Med en uovertruffen mangfoldighed indbyder Marokko i det nordvestlige Afrika i den grad til en tur rundt i landet! I dag har jeg sammensat et bud på en forførende Marokko-rundrejse, der bringer dig forbi en række af landets mest fascinerende og spektakulære byer – lige fra storbyen Casablanca og de charmerende blå gader i Chefchaouen til den gamle, traditionsrige by Fes og Marrakechs krydderifyldte og farverige markedspladser! Marokko har desuden et meget velfungerende og sikkert offentlig transportsystem, som gør det nemt (og billigt) at komme rundt i det fantastiske land! 

Opdag eventyrlige Marokko

november – marts

2.746 kr.

København og Billund ✈ Casablanca

Billige fly til Casablanca

Billund

Marokko-rundrejse – fly

Før din Marokko-rundrejse kan begynde, skal du først og fremmest have styr på transporten ned til Marokko.

Og heldigvis for dig har jeg i dag fundet billige fly fra København og Billund til Casablanca!

Det er Lufthansa, der tilbyder de billige afgang, og de kan findes på flere datoer fra november til marts.

Der er en del billige afgange fra begge lufthavne, og prisniveauet for de billigste returbilletter ligger mellem ca. 1.000 og 1.600 kr.

Som et eksempel har jeg fundet returbilletter fra København fra tirsdag den 21. november til tirsdag den 28. november. Her koster billetterne kun 1.030 kr.

Fordi du flyver med Lufthansa, har du en enkelt mellemlanding i Frankfurt hver vej, og flytiderne er generelt  fine.

Marokko-rundrejse – billige rejsedatoer

 • 21.11. – 28.11.
 • 02.12. – 09.12.
 • 12.12. – 19.12.
 • 16.01. – 23.01.
 • 23.01. – 30.01.
 • 30.01. – 06.02.
 • 13.02. – 20.02.
 • 20.02. – 27.02.
 • 05.03. – 12.03.
 • Og flere

Marokko-rundrejse

Herunder får du et bud på, hvordan en Marokko-rundrejse kunne se ud.

Ligesom det er tilfældet med alle mine andre rundrejser, så er dette naturligvis kun et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Og du skal således være mere end velkommen til at skræddersy rejsen, som du vil ift. rute, hoteller osv.!

Men hvis ellers du er klar, så er det til til at begynde rundrejsen – here we go! 

Casablanca (dag 1-2)

Turen starter naturligvis i storbyen Casablanca. Med sine mere end fire millioner indbyggere er Casablanca Marokkos største by, og det tætteste du kommer en moderne/vestlig storby.

Byen ligger ud til Atlanterhavet på den vestlige kyst og er et godt udgangspunkt for en rundrejse til byer som Chefchaouen, Fes og Marrakech.

Selve Casablanca er en storby, der er præget af moderne skyskrabere og en gammel bydel ved kysten. Byens største vartegn – Hassan II-moskéen (som er verdens femtestørste moské med plads til 25.000 mennesker) – er helt klart et besøg værd!

På denne rundrejse får du én nat i Casablanca (til at starte med). Her har jeg fundet lidt af en lækkerbisken i form af det firstjernede Melliber Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023). Dette stilfulde hotel ligger tæt på Ancient Medina of Casablanca og kun ca. 5 minutters gang fra Hassan II-moskéen, og så er værelserne superflotte.

Prisen for en enkelt nat på et 2-personers værelse fra tirsdag den 21. november til onsdag den 22. november er i alt kun 504 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling – så 252 kr. pr. person.

Hotel i Casablanca

252 kr.

Marokko-rundrejse

Fes (dag 2-3)

Næste stop på turen er den traditionsrige og meget gamle by Fes.

Faktisk er Fes en af Marokkos ældste byer, og her vil du virkelig kunne opleve en del af det autentiske Marokko.

Byen ligger ca. 290 km nordøst for Casablanca, og fra banegården i Casablanca går der regelmæssigt togafgange til Fes. Turen tager ca. fire timer, og en enkeltbillet koster fra mellem ca. 75 til 140 kr. Jeg vil anbefale dig at købe en vinduesplads – da det er en fantastisk måde at opleve Marokkos ustyrligt flotte natur på.

I eksemplet her har jeg valgt en mere autentisk overnatningsform – nemlig et riad, som er et traditionelt marokkansk bed & breakfast.

Jeg har fundet det lækre firstjernede Riad Zamane & Spa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) med komfortable værelser og moderne faciliteter. Og som prikken over i’et har dette riad tilmed et indbydende spaområde!

Prisen for et 2-personers ophold på Riad Zamane & Spa fra onsdag den 22. november til torsdag den 23. november er i alt 595 kr. inkl. morgenmad – så 298 kr. pr. person.

Hotel i Fes

298 kr.

Marokko-rundrejse

Chefchaouen (dag 3-4)

Efter en nat i Fes sætter du kursen nordpå mod den lille, blå by – Chefchaouen!

Her går der ingen tog, men der er til gengæld to daglige busafgange. Turen tager ca. 4 timer og 30 minutter og koster mellem ca. 55 og 90 kr.

Chefchaouen er uden tvivl blandt Marokkos flotteste byer med sine karakteristiske blåmalede huse. Det er ikke nogen stor by, men byens specielle stemning og maleriske udseende gør den til et spændende stop på rundrejsen – især hvis du har en fotografisk interesse.

I Chefchaouen har jeg fundet det smukke Hotel Dar Mounir (4 ud af 5 på Tripadvisor), hvor et 2-personers værelse fra torsdag den 23. november til fredag den 24. november koster i alt 411 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Det vil sige kun 206 kr. pr. person.

Hotel i Chefchaouen

206 kr.

Marokko-rundrejse

Fes (dag 4-5)

Fra Chefchaouen går turen tilbage til Fes. Og her har jeg fundet en overnatning på det firstjernede Barceló Fès Medina (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her koster et 2-personers ophold fra fredag den 24. november til lørdag den 25. november i alt 638 kr. – altså 319 kr. pr. person.

Hotel i Fes

319 kr.

Marokko-rundrejse

Rabat (dag 5-6)

Efter en nat i Fes tager du toget vestpå mod hovedstaden Rabat ved atlanterhavskysten.

Der er flere togafgange dagligt, og togturen tager ca. 3 timer og koster mellem ca. 55 og 110 kr.

Rabat er en storby ligesom Casablanca, men byder også på en lækker strand og en charmerende medina omkranset af gamle mure.

I Rabat har jeg fundet det centrale Onomo Hotel Rabat Medina (4 ud af 5 på Tripadvisor). Prisen for en nat på et 2-personers værelse fra lørdag den 25. november til søndag den 26. november er i alt 444 kr. – så kun 222 kr. pr. person.

Hotel i Rabat

222 kr.

Marokko-rundrejse

Marrakech (dag 6-7)

Med et par dage igen er der lige tid til en tur til Marrakech – endnu en af Marokkos fortryllende storbyer!

Her kan du igen tage toget ganske billigt – turen tager ca. 3,5 timer og koster mellem 80 og 150 kr.

Marrakech er på én og samme tid et både hektisk og vidunderligt inspirerende sammensurium af brændte farver, eksotiske krydderier, befolkede basarer og snoede gader og stræder.

I Marrakech har jeg fundet det hyggelige Riad Lapis-Lazulu (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) med en dejligt central beliggenhed. Et 2-personers ophold fra søndag den 26. november til mandag den 27. november koster i alt 346 kr. inkl. morgenmad – dvs. 173 kr. pr. person.

Hotel i Marrakech

173 kr.

Marokko-rundrejse

Casablanca (dag 7-8)

Efter et par begivenhedsrige dage i Marrakech er det på tide at vende snuden hjem mod Casablanca, hvor returflyet til København venter dagen efter.

I Casablanca kan du passende slutte rejsen af på det samme hotel, som du startede – det lækre Melliber Hotel! Prisen for en nat på et 2-personers værelse fra mandag den 27. november til tirsdag den 28. november koster i alt 491 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling – så 246 kr. pr. person.

Hotel i Casablanca

246 kr.

Hermed er din Marokko-rundrejse slut!

Som jeg skrev tidligere, er dette blot et eksempel, der først og fremmest skal inspirere. Én ting er dog sikkert: Marokko rummer ufatteligt mange spændende muligheder til en rundrejse – så det er bare om at pakke rygsækken og komme afsted!

Marokko-rundrejse – prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Casablanca: 1.030 kr.
 • Hotel i Casablanca: 252 kr.
 • Hotel i Fes: 298 kr.
 • Hotel i Chefchaouen: 206 kr.
 • Hotel i Fes: 319 kr.
 • Hotel i Rabat: 222 kr.
 • Hotel i Marrakech: 173 kr.
 • Hotel i Casablanca: 246 kr.
 • I alt: 2.746 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Marokko-rundrejse: 1 uge i Casablanca, Chefchaouen, Fes, Rabat og Marrakech med alle hoteller og fly fra kun 2.746 kr. p.p.Marokko-rundrejse: 1 uge i Casablanca, Chefchaouen, Fes, Rabat og Marrakech med alle hoteller og fly fra kun 2.746 kr. p.p.

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar