• 28 maj 2018

  Storby-getaway til Rom: 2 nætter på 4* hotel i Rom for kun 941 kr. inkl. fly

  Få en lækker oplevelse i Rom, hvor du ikke kun vil finde fantastiske historiske seværdigheder som Colosseum og Den Spanske Trappe, men også smuk arkitektur og førsteklasses shoppingmuligheder. Næsten hele byen er en attraktion i sig selv med de livlige gader, hvor der findes et utal af italienske cafeer og restauranter – jeg kan varmt anbefale deres lokale specialiteter, heriblandt hjemmelavet pizza, pasta og gelato!

  2 dage i historiske Rom
  juni
  941 kr.
  Billund og København
  Rom
  Billige fly til Rom
  inkl. 10 kg håndbagage
  264 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Rom
  f.eks. det 4* Hotel Caravel
  677 kr.
  Hotel
  677 kr.
  Fly
  264 kr.
  Total (pr.person)
  941 kr.

  Hotel

  Her har jeg på skyscanner.dk fundet et lækkert 4* hotel, som ligger tæt på centrum af Rom. Hotel Caravel (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ligger i den sydlige del af Rom. Dvs. at du er meget tæt på nogle af byens vigtigste varetegn. F.eks. ligger  Colosseum ca. 3 km fra hotellet. Desuden ligger der en metrostation ca. 10 minutter fra hotellet, hvorfra du hrutigt kan komme til mange af byens andre seværdigheder. På selve hotellet har du gratis wi-fi overalt, en døgnåben reception samt satellit-tv og aircondition på værelset.

  Du kan få 2 nætter på Hotel Caravel til 1.353 kr. – dvs. 677 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige billetter til Rom på skyscanner.dk, hvor du  kan rejse billigt med Ryanair til priser mellem 220 – 600 kr. Jeg har for eksempel fundet en afgang fra Billund d. 07.06. – 09.06. til kun 264 kr. inkl. 10 kg håndbagage. De billige billetter findes primært i juni – og hvis du vil rejse i juli, skal du som minimum slippe 1.000 kr.

  Du har også mulighed for at rejse billigt fra København Lufthavn. For eksempel kan du finde billetter fra d. 05.06. til d. 07.06. til kun 435 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 07.06. – 09.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.06. – 09.06.
  • 05.06. – 07.06.
  • 09.06. – 12.06.
  • 12.06. – 14.06.
  • 19.06. – 21.06.
  • 21.06. – 23.06.
  • og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil nok være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 5 euro (ca. 40 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun 1 stop på ruten, Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested.

  Du kan eventuelt booke busbilletter på forhånd på terravision.eu

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storby-getaway til Rom: 2 nætter på 4* hotel i Rom for kun 941 kr. inkl. fly

  1. Bisera says:

   Hej Rejsespejder,
   jeg har tjekket diverse booking hjemmesider ud på Trustpilot.dk, både Bookings.com, Hotels.com, og Expedia. De har allesammen relativt dårlige anmeldelser, så er lidt bange for at bestille derfra…

   Hvilken hjemmesidet ville du helst anbefale? 🙂

   Mvh. Bisera

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bisera 🙂

    Som du kan se, er det faktisk et meget udbredt “problem”/fænomen, at bookingsider får halvdårlige anmeldelser på sider som fx trustpilot. Og det gælder ikke kun bookingsider, men også mange andre virksomheder i rejsebranchen (eksempelvis flyselskaber og rejsebureauer). Selv nogle af de største spillere på markedet (bl.a. dem du nævner) får lunkne anmeldelser – Booking.com, Expedia, SAS, Emirates, Spies, TUI, osv. osv.

    Langt hen ad vejen skyldes det nok, at folk er hurtige til at kritisere, når noget går galt. Men hvem husker omvendt at give en god anmeldelse til fx bookingsiden, når bestillingen forløb problemfrit? 🙂 Så jeg vil anbefale dig at tage bedømmelserne med et (stort) gran salt. Og som udgangspunkt vil jeg mene, at du kan stole på alle de bookingsider, som skyscanner eller trivago henviser til. De er jo hellere ikke selv interesserede i at henvise til sider, hvor deres kunder bliver snydt 😉 Og de tre sider, du selv nævner, er blandt de største på markedet, så dem kan du i hvert fald godt stole på 😉

  se fly se hotel