• 30 jan 2019

  Ø-hop i Spanien: rejs til Barcelona, Ibiza og Mallorca til kun 825 kr. for alle fly

  Spanien har så forfærdelig mange spændende rejsemål, at det halve kunne være nok! Heldigvis kan du med billige flybilletter og lidt kreativitet sammensætte en fed rundrejse til 3 af Spaniens mest attraktive rejsemål: Barcelona, Ibiza og Mallorca! Du vil herudover også have muligheden for at tilføje den charmerende ø-perle Formentera til listen, hvis du vil det. Som sædvanlig med denne slags rundrejser er eksemplet herunder primært tænkt som inspiration – og du skal være mere end velkommen til at skræddersy rejsen efter dine egne ønsker!

  Ø-hop i Spanien
  april - juni
  825 kr.
  Billund og København
  Barcelona, Ibiza og Mallorca
  Billige flybilletter til Spanien-rundrejse
  852 kr.
  Billund til Girona
  Barcelona til Ibiza
  Ibiza til Mallorca
  Mallorca til Billund

  Billige fly til Barcelona, Ibiza, Mallorca

  Jeg har i dag fundet 4 billige enkeltbilletter til en herlig Spanien-rundrejse, hvor turen går til både Barcelona, Ibiza og Mallorca (og med mulighed for en enkelt afstikker til øen Formentera undervejs – mere om det senere)!

   

  Rundrejsen starter i Billund, hvor jeg har fundet enkeltbilletter til Girona, der ligger lidt nord for Barcelona. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billige fly den 04.04. til kun 149 kr. Efter 2 dage i skønne Barcelona hedder næste stop på turen Ibiza. Fra Barcelona Lufthavn kan du den 06.04. finde enkeltbilletter til Ibiza til kun 38 kr.

   

  På Ibiza tilbringer du 3 dage, hvorefter det er blevet tid til Spaniens nok mest kendte ferie-ø – Mallorca! Hertil har jeg fundet enkeltbilletter den 09.04. til 451 kr. På Mallorca får du også 3 dage.

   

  Som afslutning på rundrejsen har jeg fundet enkeltbilletter fra Mallorca til Billund den 12.04. til 187 kr. Det giver således en samlet pris på kun 825 kr. for flybilletter til 3 af Spaniens mest eftertragtede rejsemål!

   

  Du kan finde billige enkeltbilletter fra april til juni – og der er faktisk ret mange af dem. Derfor burde der være gode muligheder for at sammensætte en lignende minirundrejse, som passer ind i din kalender.

   

  Det er også muligt at lave en lignende rundrejse fra København. Den eneste forskel vil være, at du i stedet for Girona flyver til Barcelona. Flypriserne fra København er dog generelt en anelse dyrere end fra Billund.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Billund til Girona

  • 04.04.
  • 09.04.
  • 25.04.
  • 30.04.
  • 04.05.
  • 07.05.
  • 14.05.
  • 18.05.
  • 23.05.
  • 25.05.
  • 30.05.
  • 11.06.
  • 13.06.
  • 15.06.
  • Og flere

   

  Barcelona til Ibiza

   

  stort set alle dage til omkring 40 – 250 kr.

   

  Ibiza til Mallorca

   

  stort set alle dage til omkring 450 – 600 kr.

   

  Mallorca til Billund

  • 12.04.
  • 26.04.
  • 10.05.
  • 17.05.
  • 22.05.
  • 29.05.
  • 07.06.
  • 21.06.
  • Og flere

   

   

   

  Hoteller

  Både i Barcelona og på Ibiza og Mallorca har du masser af hotelmuligheder. Nedenfor kommer jeg med et et par bud på hoteller, som du kunne overveje – men som sædvanlig skal du være mere end velkommen til selv at finde dine egne favoritter.

   

  I Barcelona (hvor hoteller normalt er tæskedyr) har jeg fundet det budgetvenlige 3* Hesperia Sant Joan Suites (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 501 kr. pr. person for 2 nætter. Hotellet byder på et fint poolområde, og beliggenheden er et praktisk kompromis mellem centrum og lufthavnen.

  Hotel i Barcelona
  f.eks. det 3* Esperia Sant Joan
  501 kr.

   

  På Ibiza har jeg fundet det anmelderroste Fun Vistamar (4 ud af 5 på TripAdvisor), hvor du kan få 3 nætter til 620 kr. pr. person. Hotellet ligger centralt i den hyggelige by Es Cana. I øvrigt kan du på kajen i Es Cana købe færgekøbe til Formentera, hvis ikke du vil booke dem online i forvejen (se nedenfor).

  Hotel på Ibiza
  f.eks. det hyggelige Fun Vistamar
  620 kr.

   

  På Mallorca har jeg fundet det 3* Globales Verdemar (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 345 kr. pr. person for 3 nætter. Her får du både pool, lækker beliggenhed og value for money.

  Hotel på Mallorca
  f.eks. det 3* Globales Verdemar
  345 kr.

   

  Det giver således en samlet hotelpris på 1.466 kr. pr. person for 8 nætter. Hvis du hellere selv vil se, hvad du kan finde af hoteller, skal du også være velkommen til det.

   

   

  Udflugt til Formentera

  30 minutters sejltur syd for Ibiza finder du den lille, smukke ø Formentera. Er du på ferie på Ibiza, er Formentera derfor oplagt til en endagsudflugt! Øen emmer af idyl og disker op med nogle af Europas absolut bedste strande (selvom Ibiza og Mallorcas strande bestemt ikke fejler noget!). På directferies.com kan du booke en tur/retur-færgebillet, så du sejler afsted kl. 11 om formiddagen og hjem kl. 18 om aftenen. Jeg har f.eks. fundet billetter den 08.04. til kun 26 dollars (ca. 170 kr.). Du kan som sagt også købe billetter nede på havnen i Es Cana, hvis du hellere vil det.

  Færge tur/retur til Formentera
  170 kr.

   

  Transport fra Girona til Barcelona

  Selvom du ankommer ret sent til Girona Lufthavn, kan du stadig tage en bus til Barcelona. Girona Lufthavn oplyser nemlig, at bustransporten ind Barcelona er tilrettelagt efter Ryanair-flyenes landingstider. Det betyder, at du ca. 25 – 30 minutter efter landingen kan hoppe på en bus, der kører dig direkte til Barcelona (Estació del Nord). En enkeltbillet koster 16 euro (ca. 119 kr.), og turen tager ca. 70 minutter.

   

  Du kan læse mere om transporten og booke billet her.

   

  Lander du i Barcelona Lufthavn, kan du nemt komme ind til centrum ved f.eks. at tage toget (linje L2) fra Barcelona Airport terminal 2 til Passeig de Gracia på 16 minutter. Det koster ca. 20 kr.

   

  Du kan læse mere om togtransporten her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Ø-hop i Spanien: rejs til Barcelona, Ibiza og Mallorca til kun 825 kr. for alle fly

  1. Bjarne Hymøller says:

   SER DA FEDT UD