• 06 okt 2019

  Spa-ferie ved Costa Blanca: 7-8 nætter på et skønt 3* spahotel fra kun 2.598 kr. inkl. fly, halvpension og spa-adgang

  Lyder 20 grader, sublim mad, spa, jacuzzi, sauna, indendørs- og udendørs pool som noget, du gerne vil bytte vinteren ud med herhjemme? Så har jeg fundet et tilbud, du vil elske! Jeg har nemlig fundet et tilbud til den skønne, skønne havneby Alicante i Spanien som emmer af liv og glade dage. Og ikke nok med det, så inkluderer tilbuddet et dejligt 3*hotel, der ligger lige ud til stranden – så du kan simpelthen stå op til den skønneste udsigt hver dag i 1 uge. Lyder det ikke bare lækkert? Det eneste du skal gøre er at pakke kufferten, hoppe på flyveren og så er du på vej mod varmere himmelstrøg.

  Oplev skønne Spanien
  november - marts
  fra2.598 kr.
  København og Billund
  Alicante
  Spa-ferie i Alicante
  inkl. et skønt 3* hotel, halvpension og spa-adgang
  2.598 kr.

  Sol, spa og lune temperaturer i Spanien

  Jeg har i dag fundet dette lækre tilbud på en spa-ferie til Alicante, som byder på lune temperaturer, masser af solskinstimer og utrolig lækre strande. Det er et perfekt tilbud til dig, der gerne vil væk fra kulden herhjemme, som allerede nu begynder at true med minus-grader.

   

  Tilbuddet er 7-8 overnatninger på det skønne AR Roca Esmeralda & Spa. Opholdet inkluderer direkte fly, hotel lige ved stranden, værelse med balkon, halvpension, pool og spa. Altså der er jo alt, du behøver for at koble af i en uges tid!

   

  Jeg vil gerne lige skrive lidt mere om hotellet, for det lyder til at være utrolig lækkert. Som jeg nævnte tidligere, har det en beliggenhed lige ved havet i Calpe, hvilket ligger tæt på naturparken Penyal d’Ifach. På hotellet kan du se frem til opvarmet indendørs- og udendørs swimmingpool og solterrasse. Værelset du bliver indkvarteret på er lyse og rummelige, flere har egen balkon, aircondition, wi-fi og tv.

   

  Selve Alicante by har også utrolig meget at byde på. Der er masser af barer, cafeer, restauranter langs strandpromenaden – generelt er der bare masser af liv i Alicante. Og det kan jeg virkelig godt forstå, for det er en fantastisk by!

   

  Takeoffers tilbud kan benyttes fra november og frem til marts 2020. Den billigste rejse starter fra 2.598 kr., men du kan finde en del billige afgange fra både Billund og København. Fra mandag den 4. november til mandag den 11. november kan du f.eks. finde en afgang fra København, hvor prisen for 7-8 overnatninger i et dobbeltværelse er 2.598 kr. pr. person (i alt 6.996 kr.) inkl. fly, 3* hotel, halvpension, spa-adgang m.m.

   

  OBS! Vil du gerne afsted henover vinterferien, kan du i skrivende stund komme afsted fra 3.048 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København eller Billund til Alicante tur/retur
  • Et stk. håndbagage pr. person
  • Ophold på det 3-stjernede AR Roca Esmeralda & Spa
  • 7 – 8 overnatninger i standardværelse med balkon
  • Halvpension
  • Fri adgang til spa, herunder jacuzzi, sauna og fodbad
  • Fri adgang til opvarmet indendørs – og udendørs pool
  • Fri adgang til fitness
  • Gratis Wi-Fi


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du skal fra lufthavnen og ud til hotellet er den billigste løsning med bus. Turen tager et par timer og koster ca. 140 kr. Hvis du gerne vil have styr på tranfer, inden du rejser til Alicante, kan du booke transfer, når du booker rejsen. Det koster 300 kr. pr. person.

   

   

  Alicante

   

  Oplevelser i Alicante

  Vil du gerne på oplevelse i Alicante, har du mange muligheder. Der er alt fra vinsmagning til tandem-paragilding. Følger du linket nedenfor kan du få det fulde overblik over, hvilke muligheder du har.

  Ture og oplevelser

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her