• 30 jun 2020

  Sommerferie i Valencia: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel fra kun 2.785 kr. inkl. fly

  Coronavirussen har uden tvivl sat en kæp i hjulet for rigtig mange ferieplaner dette år. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! Lige nu kan du nemlig finde rejser sydpå til priser, du under normale omstændigheder aldrig ville se. Jeg har f.eks. netop fundet et skønt pakketilbud til solrige Valencia! Her kan du se frem til et vidunderligt miks af storby- og strandferie under den spanske sol. Valencia er en ægte storby, der både imponerer med moderne arkitektur og en historie, der strækker sig mere end 2.000 år tilbage. Samtidig ligger byen ude ved kysten, og du har derfor de velkendte, palmeklædte middelhavsstrande inden for kort afstand. Normalt skal du smide en mindre opsparing efter en rejse til Valencia i juli og august, men lige nu kan du booke en lækker pakkerejse med både fly og anmelderrost 4* hotel til priser fra under 3.000 kr. pr. person!

  Billig sommerferie i Spanien
  juli - oktober
  fra2.785 kr.
  København og Hamborg
  Valencia
  Pakkerejse til Valencia
  inkl. fly og 4* hotel
  fra2.785 kr.

  Pakketilbud til Valencia

  Sommerferie på den spanske østkyst – så bliver livet altså ikke bedre! Og jeg har som sagt netop fundet et lækkert pakketilbud til Spaniens tredjestørste by – Valencia.

   

  Pakkerejsen indeholder fly tur/retur fra København (eller Hamborg) til Valencia og en hel uges ophold på det anmelderroste 4* Sercotel Sorolla Palace (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet ligger i det nordlige Valencia, men fra de nærliggende bus- og metrostationer kan du være i centrum på 10-20 minutter (eller selv gå på ca. 30 minutter). Sercotel Sorolla Palace er et højt, moderne hotel, og på toppen af hotelbygningen finder du en elegant tagterrasse med rooftop-pool. Det smarte ved denne pool er, at den om sommeren fungerer som udendørs pool, mens den om vinteren bliver dækket til af et skydetag og således fungerer som en indendørs pool. Herudover er der også både spa- og fitnessfaciliteter. Samtidig får du nogle rigtig fine værelser med aircondition og wi-fi.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra lørdag den 18. juli til lørdag den 25. juli til 5.570 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.785 kr. pr. person. Og det er billigt for juli!

   

  Hvis du gerne vil læse lidt om, hvad du kan se og opleve i Valencia, så har jeg skrevet en lille guide om Valencia, der helt sikkert kan inspirere dig.

   

   

  Prisniveau

  Fra København (afgange alle lørdage)

   

   

   

  Du kan også finde afgange fra Hamborg på lørdage og tirsdage. Juli er lidt dyrere fra Hamborg, men fra august kan du finde superbillige pakkerejser.

   

   

  OBS: Priserne ovenfor kan ændre sig afhængig af udbud og efterspørgsel. Jeg har blot angivet priserne, som de var, da jeg skrev denne artikel (29.06.).

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150. En taxi fra lufthavnen direkte til hotellet burde heller ikke koste mere end 100 kr. pr. person.

   

   

  Billeder fra Sercotel Sorolla Palace

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakketilbud her