• 14 nov 2018

  Sommerferie i Toscana: fly tur/retur til Firenze til kun 795 kr.

  Skal din sommerferie 2019 gå til Italien? Så er der lige nu meget billige fly i hele skolernes sommerferie til en at Italiens suverænt mest charmerende og idylliske regioner! Det er selvfølgelig fortryllende Toscana, jeg snakker om. De bakkede landskaber, renæssancebyerne, vinmarkerne, oliventræerne, den eminente mad og det varme, solrige klima skaber bare nogle helt unikke rammer for en enestående Italien-rejse!

  Sommer i Toscana
  juli og august
  795 kr.
  København
  Firenze
  Billige fly til Firenze
  inkl. 7 kg håndbagage

  Billige fly til Firenze

  Drømmer du om italiensk sommerferie, så har jeg her fundet et rigtig godt tilbud til dig! Hver onsdag til onsdag kan du nemlig finde hammerbillige fly hos Swiss Air – i hele skolernes sommerferie! På langt de fleste datoer ligger prisen i skrivende stund på 795 kr. Flybilletterne indeholder en enkelt ultrakort mellemlanding i Zürich på 40 minutter hver vej. Til sammenligning koster SAS’ direkte billetter på de samme datoer 1.559 kr. Og der er altså ingen grund til at betale dobbelt op for at spare så kort en mellemlanding (hvis du spørger mig).

   

  Hos Swiss Air har du 7 kg gratis håndbagage inkluderet i prisen.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (alle eksempler ligger inden for skolernes sommerferie)

  • 03.07. – 10.07.
  • 10.07. – 17.07.
  • 17.07. – 24.01.
  • 24.07. – 31.07.
  • 31.07. – 07.08.

   

  Hoteller i Toscana

  Toscana dækker et ret stort område, og du har fuldstændig frit slag til at finde det hotel (eller de hoteller), du allerhelst vil bo på. En lejebil vil virkelig lette transporten og give dig endnu flere muligheder ift. hoteller (mere om det nedenfor).

   

  Herunder kan du få et overblik over hoteller i hele Toscana. Men du skal selvfølgelig være velkommen til at indsnævre din søgning til Firenze, Lucca, Pisa, Siena eller den del af Toscana, du allerbedst kan lide.

  Hoteller i Toscana
  kr.

   

  Lejebil

  At leje en bil i Toscana vil i min optik være en rigtig, rigtig god idé. Med en bil til rådighed har du nemlig uanede muligheder ift. at udforske meget mere af Toscana, og det udvider din hotelsøgning markant. En lejebil behøver heller ikke koste en bondegård. F.eks. kan du få en lejebil i en hel uge til kun 516 kr. pr. person (1.032 kr. i alt).

   

  Bilen får en god 9 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis shuttlebus fra lufthavnen til udlejningsfirmaet og retur. Herudover har den også forsikring – dog med selvrisiko, men den dækker de fleste rejseforsikringer (tjek dog lige med dit eget forsikringsselskab).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  516 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her