• 17 mar 2021

  Gram Slotskro: Romantisk kroophold fra kun 498 kr. inkl. overnatning, 3-retters middag og morgenmad

  Drømmer du om et lille eventyr i eget land? Så har jeg fundet det perfekte tilbud til dig! Turen går til Gram Slotskro i Sønderjylland. Her ligger slotskroen (ej at forveksle med selve Gram Slot) midt i den skønneste sønderjyske natur – lige ved Gram Sø. Det romantiske kroophold byder både på en overnatning, 3-retters middag og morgenmad fra kun 498 kr. pr. person! Alt taget i betragtning en virkelig skarp pris 😉

  Eventyr på Gram Slotskro
  1. maj 2021 - 1. marts 2022
  fra498 kr.
  Ophold på Gram Slotkro
  498 kr.

  Tilbud på Gram Slotskro

  I dag har jeg fundet et skønt tilbud på et romantisk kroophold på Gram Slotskro. Opholdet inkluderer bl.a. overnatning, en 3-retters middag og morgenmad. Der er desuden fri wi-fi og parkering.

   

  Opholdet koster 995 kr. for 2 personer. Det vil altså sige, at prisen ender på 498 kr. pr. person. Og det må man sige, er en ganske skarp pris. Dog er der nogle tillæg, som potentielt kan komme oveni – dem har jeg tilføjet under punktopstillingen.

   

  Udover at du får et smadderhyggeligt ophold på den historiske slotskro, så er der faktisk også andre gode ting ved tilbuddet, der er værd at fremhæve. Bl.a. har tilbuddet en lang indløsningsperiode, der strækker sig helt fra den 1. maj i år til første marts 2022 – og ankomst er mulig alle ugens dage.

   

   

  Pakken indeholder for 2 personer

  • Ophold på Gram Slotskro
  • 1 overnatning i dobbeltværelse i fløjen
  • 3-retters middag baseret på årstidens friske råvarer
  • Lækker morgenbuffet
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi
  • Ankomst er muligt alle ugens dage fra d. 1. maj 2021 – 1. marts 2022

   

  OBS: Der skal betales et sæsontillæg ved ankomst fra maj til og med september ved ophold i fløjen på 200 kr. pr. værelse pr. nat.

   

  OBS: Der skal betales et weekendtillæg (dog ikke fra maj – september) på 200 kr. pr. værelse pr. nat ved ophold i fløjen fredag og lørdag.

   

  OBS: Bemærk, at det er muligt at opgradere til et værelse i hovedbygningen for et tillæg på 400 kr. pr. værelse pr. nat.

   

   

  Gram Slotskro

  Gram Slotskro

  Gram Slotskro

  Gram Slotskro

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her