• 14 jun 2019

  Gourmet-ophold: 1 nat på Slukefter Kro til 449 kr. inkl. 4-retters gastronomimenu, morgenmad og kaffe & kage

  Det er ikke så tit, at jeg skriver om kroophold her på bloggen. Men i dag har jeg fundet et krotilbud, som i den grad fortjener en artikel! Du kan nemlig få et udsøgt gastronomisk ophold på Slukefter Kro. Selvom navnet måske ikke får nogen klokker til at ringe, så er Slukefter Kro ikke nogen almindelig kro! Maden de laver i krokøkkenet lokker nemlig en del gastronomi-interesserede folk til. Faktisk havde kroen i 2013 besøg af ingen ringere end vores kære Dronning Margrethe og Prins Henrik! Tilbuddet her inkluderer en 4-retters gastronomimenu! Velbekomme!

  Gourmet kroophold i Sønderjylland
  frem til den 24. oktober
  fra449 kr.
  Gastronomi på Slukefter Kro
  inkl. 4-retters gourmetmiddag, morgenmad og kaffe & kage
  fra449 kr.

  Kroophold på Slukefter Kro

  I dag har jeg fundet dette fantastisk hyggelige tilbud på et velsmagende ophold på Slukefter Kro, der ligger lidt syd for Vojens. Du kan booke tilbuddet med enten 1 eller 2 nætter (dvs. 2 eller 3 dage), og det kan benyttes fra nu og helt frem til den 24. oktober.

   

  Det, der gør dette kroophold til noget særligt, er uden tvivl den imponerende 4-retters gastronomimenu, som er inkluderet i tilbuddet. Du kan i øvrigt selv vælge, om din middag skal akkompagneres af en vinmenu. Om eftermiddagen før aftenmenuen kan du nyde en omgang kaffe og kage, og du får naturligvis også serveret en stor, lækker morgenbuffet dagen efter. Så der er vist ingen risiko for, at du kommer til at køre sulten hjem fra Slukefter Kro! Udover al den fantastiske mad er det da også lidt sjovt, at Dronning Margrethe og Prins Henrik har spist her!

   

  Du har overordnet set fire muligheder ift. dette kroophold: et 2-dages ophold (1 nat) med eller uden vinmenu eller et 3-dages ophold (2 nætter) med eller uden vinmenu. Prisen for for 2 dage uden vinmenu er 449 kr. pr. person og 569 kr. pr. person med vinmenu. Et 3-dages ophold koster 824 kr. uden vinmenu og 944 kr. pr. person med vinmenu.

   

  Tilbuddet (2 dage) inkluderer

  • Ophold på Slukefter Kro
  • 1 overnatning i kroværelse for 2 personer
  • Check ind fra kl. 15.30
  • Kaffe og kage fra 15.30 til 16.30
  • Lækker 4-retters gastronomimiddag – middagen starter kl. 18.00
  • Stor morgenbuffet med gratis bitter (check ud senest kl. 10.30)
  • Gratis Wi-FI
  • Fri parkering
  • Opholdet kan benyttes frem til d. 24. oktober 2019. Frem til d. 14. september 2019 er ankomst muligt alle ugens dage. I perioden fra d. 15. september til og med d. 24. oktober 2019 er ankomst muligt fra søndag til torsdag.

   

   

  OBS! Selvom tilbuddet er utroligt billigt, skal du lige være opmærksom på et par gebyrer. Ankommer du en fredag eller dagen før en helligdag, er der et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat. Og ankommer du en lørdag eller helligdag, er gebyret 400 kr. pr. værelse pr. nat. Så har du mulighed for at arrangere en hverdagstur, kan du spare disse gebyrer væk. Herudover er der et mere overkommeligt miljøtillæg på 30-38 kr. pr. person.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Gourmet-ophold: 1 nat på Slukefter Kro til 449 kr. inkl. 4-retters gastronomimenu, morgenmad og kaffe & kage

  1. Emil says:

   Den er udsolgt

  2. Samira says:

   Hvad koster transporten derud, fra København?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Samira,
    Det kommer lidt an på, hvilket transportmiddel du vil benytte dig af 🙂
    Det nemmeste vil helt klart være at køre selv, da kroen ligger i Vojens (nær Sønderjylland). Hvis ikke det er en mulighed, så kan du se lidt om offentlig transport her 🙂

  Se tilbud her