• 06 feb 2019

  Udsøgt gastronomi-ophold: 1 nat på Slukefter Kro til 649 kr. inkl. 8-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  Det er ikke så tit, at jeg skriver om kroophold her på bloggen. Men i dag har jeg fundet et krotilbud, som i den grad fortjener en artikel! Du kan nemlig få et udsøgt gastronomisk ophold på Slukefter Kro. Selvom navnet måske ikke får nogle klokker til at ringe, så er Slukefter Kro ikke nogen almindelig kro! Maden de laver i krokøkkenet lokker nemlig en del gastronomi-interesserede folk til. Faktisk havde kroen i 2013 besøg af ingen ringere end vores kære Dronning Margrethe og Prins Henrik! Tilbuddet her inkluderer en 8-retters gastronomimenu med vinmenu til! Velbekomme!

  Gastronomisk kroophold i Sønderjylland
  februar - august
  fra649 kr.
  Gastronomi på Slukefter Kro
  inkl. 8-retters gourmetmiddag, vin, morgenmad og kaffe & kage
  fra649 kr.

  Kroophold på Slukefter Kro

  I dag har jeg fundet dette fantastisk hyggelige tilbud på et velsmagende ophold på Slukefter Kro (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger lidt syd for Vojens. Du kan booke tilbuddet med enten 1 eller 2 nætter (dvs. 2 eller 3 dage), og det kan benyttes fra nu og helt frem til den 4. august.

   

  OBS! Tilbuddet udløber om 4 dage.

   

  Det, der gør dette kroophold til noget særligt, er uden tvivl den imponerende 8-retters gastronomimenu, som er inkluderet i tilbuddet! Gastronomimenuen er desuden akkompagneret af en vinmenu (eller mostmenu). Om eftermiddagen før aftenmenuen er der endda kaffe og kage, og du får naturligvis også serveret en stor, lækker morgenbuffet dagen efter. Så der er vist ingen risiko for, at du kommer til at køre sulten hjem fra Slukefter Kro! Udover al den fantastiske mad er det da også lidt sjovt, at Dronning Margrethe og Prins Henrik har spist her!

   

  Prisen for et 2-dages ophold (dvs. 1 nat) ligger på 1.298 kr., hvilket svarer til 649 kr. pr. person ved et ophold for 2. Vil du gerne have 3 dage (dvs. 2 nætter) på Slukefter Kro, koster det 1.099 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet (2 dage) inkluderer

  • Ophold på Slukefter Kro
  • Indtjekning fra kl. 15.30
  • Kaffe og kage fra 15.30 til 16.30
  • 8-retters lækker gastronomimenu – middagen starter kl. 18.00
  • Tilpasset vinmenu eller mostmenu til middagen
  • 1 overnatning i kroværelse for 2 personer
  • Stor morgenbuffet med gratis bitter (udtjekning senest kl. 10.30)
  • Gratis Wi-FI
  • Fri parkering
  • Opholdet kan benyttes frem til d. 4. august 2019. Frem til d. 1. juli 2019 kan opholdet benyttes alle ugens dage. I perioden fra d. 1. juli – d. 4. august 2019, kan opholdet benyttes med ankomst fredage og lørdage.

   

  OBS! Opholdet skal bookes senest den 15. maj.

   

  OBS! Selvom tilbuddet er utroligt billigt, skal du lige være opmærksom på et par gebyrer. Ankommer du en fredag eller dagen før en helligdag, er der et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat. Og ankommer du en lørdag eller helligdag, er gebyret 400 kr. pr. værelse pr. nat. Så har du mulighed for at arrangere en hverdagstur, kan du spare disse gebyrer væk. Herudover er der et mere overkommeligt miljøtillæg på 30-38 kr. pr. person.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Udsøgt gastronomi-ophold: 1 nat på Slukefter Kro til 649 kr. inkl. 8-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  1. Emil says:

   Den er udsolgt

  2. Samira says:

   Hvad koster transporten derud, fra København?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Samira,
    Det kommer lidt an på, hvilket transportmiddel du vil benytte dig af 🙂
    Det nemmeste vil helt klart være at køre selv, da kroen ligger i Vojens (nær Sønderjylland). Hvis ikke det er en mulighed, så kan du se lidt om offentlig transport her 🙂

  Se tilbud her