• 25 feb 2020

  Udsøgt gastronomi-ophold: 1-2 nætter på Slukefter Kro fra kun 699 kr. inkl. 8-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  Jeg har i dag fundet et krotilbud, som i den grad fortjener en artikel! Du kan nemlig få et udsøgt gastronomisk ophold på Slukefter Kro. Selvom navnet måske ikke får nogen klokker til at ringe, så er Slukefter Kro ikke nogen almindelig kro! Maden, der bliver tilberedt i krokøkkenet, lokker nemlig en del gastronomi-interesserede folk til. Faktisk stod kroen i 2013 for at levere en menu til ingen ringere end vores kære Dronning Margrethe og Prins Henrik! Tilbuddet her inkluderer en 8-retters gastronomimenu med vinmenu til. Velbekomme!

  Gastronomisk kroophold i Sønderjylland
  februar - august
  fra699 kr.
  Gastronomi på Slukefter Kro
  inkl. 8-retters gourmetmiddag, vin, morgenmad og kaffe & kage
  fra699 kr.

  Kroophold på Slukefter Kro

  I dag har jeg fundet dette fantastisk hyggelige tilbud på et velsmagende ophold på Slukefter Kro, der ligger lidt syd for Vojens. Du kan booke tilbuddet med enten 1 eller 2 nætter (dvs. 2 eller 3 dage), og det kan benyttes fra nu og helt frem til den 16. august.

   

  Det, der gør dette kroophold til noget særligt, er uden tvivl den imponerende 8-retters gastronomimenu, som er inkluderet i tilbuddet. Gastronomimenuen er desuden akkompagneret af en vinmenu (eller mostmenu). Om eftermiddagen før aftenmenuen er der endda kaffe og kage, og du får naturligvis også serveret en stor, lækker morgenbuffet dagen efter. Så der er vist ingen risiko for, at du kommer til at køre sulten hjem fra Slukefter Kro! Udover al den fantastiske mad er det da også lidt sjovt, at Dronning Margrethe og Prins Henrik selv har spist mad fra netop dette krokøkken!

   

  Prisen for et 2-dages ophold (dvs. 1 nat) ligger på 1.398 kr., hvilket svarer til 699 kr. pr. person ved et ophold for 2. Vil du gerne have 3 dage (dvs. 2 nætter) på Slukefter Kro, koster det 1.124 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet (2 dage) inkluderer

  • Ophold på Slukefter Kro
  • 1 overnatning i ældre kroværelse for 2 personer
  • Check ind fra kl. 15.30
  • Kaffe og kage fra 15.30 til 16.30
  • Lækker 8-retters gastronomimiddag – middagen starter kl. 18.00
  • Vin- eller mostmenu tilpasset til middagen
  • Stor morgenbuffet med gratis bitter (check ud senest kl. 10.30)
  • Gratis Wi-FI
  • Fri parkering
  • Opholdet kan benyttes til og med d. 16. august 2020. Frem til d. 27. juni 2020 kan opholdet benyttes med ankomst alle ugens dage. I perioden fra d. 28. juni til og med d. 16. august 2020 kan opholdet kun benyttes på fredage og lørdage.

   

   

  OBS! Selvom tilbuddet er utroligt billigt, skal du lige være opmærksom på et par gebyrer. Ankommer du en fredag eller dagen før en helligdag, er der et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat. Og ankommer du en lørdag eller helligdag, er gebyret 400 kr. pr. værelse pr. nat. Så har du mulighed for at arrangere en hverdagstur, kan du spare disse gebyrer væk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Udsøgt gastronomi-ophold: 1-2 nætter på Slukefter Kro fra kun 699 kr. inkl. 8-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  1. Line says:

   Dronningen og prinsgemalen har aldrig besøgt kroen. Det er rigtig nok, at kroen lavede mad til de royale, da de besøgte kommunen på officielt besøg, men for god ordens skyld, så har de royale altså aldrig været der…..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Line 🙂

    Tak for din kommentar.

    Du har fuldstændig ret i, at det er en væsentlig forskel. Første gang, jeg læste og skrev om tilbuddet, fik jeg indtrykket, at dronningen og prinsgemalen havde spist der. Men jeg kan godt se, at det nu er blevet præciseret. Så det retter jeg selvfølgelig. Tak for at gøre mig opmærksom på det 😉

  2. Hanne says:

   Vi har været på dette ophold i januar 2020 købt som gourmet ophold. Det er det ikke- det er 8 retter men kedelige og lavet uden kærlighed. Stedet bærer generelt præg af man bare skal have så mange “igennem” som muligt og uden at der er kræset for noget.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Hanne,

    Øv … Jeg er ked af at høre, at du havde en træls oplevelse på kroen. Stedet har ellers fået fine anmeldelser. 🙂

  3. Jan says:

   Er der mulighed for enkeltværelse.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Jan,

    Det er desværre ikke muligt at bo på enkeltværelse i forbindelse med dette tilbud 🙂

  4. Samira says:

   Hvad koster transporten derud, fra København?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Samira,
    Det kommer lidt an på, hvilket transportmiddel du vil benytte dig af 🙂
    Det nemmeste vil helt klart være at køre selv, da kroen ligger i Vojens (nær Sønderjylland). Hvis ikke det er en mulighed, så kan du se lidt om offentlig transport her 🙂

  Se tilbud her