• 05 dec 2019

  Udsøgt gastronomi-ophold: 1-2 nætter på Slukefter Kro fra kun 599 kr. inkl. 5-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  Det er ikke så tit, at jeg skriver om kroophold her på bloggen. Men i dag har jeg fundet et krotilbud, som i den grad fortjener en artikel! Du kan nemlig få et udsøgt gastronomisk ophold på Slukefter Kro. Selvom navnet måske ikke får nogen klokker til at ringe, så er Slukefter Kro ikke nogen almindelig kro! Maden, der bliver tilberedt i krokøkkenet, lokker nemlig en del gastronomi-interesserede folk til. Faktisk havde kroen i 2013 besøg af ingen ringere end vores kære Dronning Margrethe og Prins Henrik! Tilbuddet her inkluderer en 5-retters gastronomimenu med vinmenu til. Velbekomme!

  Gastronomisk kroophold i Sønderjylland
  december - august
  fra599 kr.
  Gastronomi på Slukefter Kro
  inkl. 5-retters gourmetmiddag, vin, morgenmad og kaffe & kage
  fra599 kr.

  Kroophold på Slukefter Kro

  I dag har jeg fundet dette fantastisk hyggelige tilbud på et velsmagende ophold på Slukefter Kro, der ligger lidt syd for Vojens. Du kan booke tilbuddet med enten 1 eller 2 nætter (dvs. 2 eller 3 dage), og det kan benyttes fra nu og helt frem til den 16. august. Vær dog obs på lukkede datoer: 22.12. – 25.12. og  30.12. – 01.01.

   

  Det, der gør dette kroophold til noget særligt, er uden tvivl den imponerende 5-retters gastronomimenu, som er inkluderet i tilbuddet. Gastronomimenuen er desuden akkompagneret af en vinmenu (eller mostmenu). Om eftermiddagen før aftenmenuen er der endda kaffe og kage, og du får naturligvis også serveret en stor, lækker morgenbuffet dagen efter. Så der er vist ingen risiko for, at du kommer til at køre sulten hjem fra Slukefter Kro! Udover al den fantastiske mad er det da også lidt sjovt, at Dronning Margrethe og Prins Henrik har spist her!

   

  Prisen for et 2-dages ophold (dvs. 1 nat) ligger på 1.198 kr., hvilket svarer til 599 kr. pr. person ved et ophold for 2. Vil du gerne have 3 dage (dvs. 2 nætter) på Slukefter Kro, koster det 1.099 kr. pr. person.

   

   

  Tilbuddet (2 dage) inkluderer

  • Ophold på Slukefter Kro
  • 1 overnatning i kroværelse for 2 personer
  • Check ind fra kl. 15.30
  • Kaffe og kage fra 15.30 til 16.30
  • Appetizer før middagen
  • Lækker 5-retters gastronomimiddag – middagen starter kl. 18.00
  • Vin- eller mostmenu tilpasset til middagen
  • Stor morgenbuffet med gratis bitter (check ud senest kl. 10.30)
  • Gratis Wi-FI
  • Fri parkering
  • Opholdet kan benyttes til og med d. 16. august 2020. Frem til d. 27. juni 2020 kan opholdet benyttes med ankomst alle ugens dage. I perioden fra d. 28. juni til og med d. 16. august 2020 kan opholdet kun benyttes på fredage og lørdage.

   

   

  OBS! Selvom tilbuddet er utroligt billigt, skal du lige være opmærksom på et par gebyrer. Ankommer du en fredag eller dagen før en helligdag, er der et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat. Og ankommer du en lørdag eller helligdag, er gebyret 400 kr. pr. værelse pr. nat. Så har du mulighed for at arrangere en hverdagstur, kan du spare disse gebyrer væk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Udsøgt gastronomi-ophold: 1-2 nætter på Slukefter Kro fra kun 599 kr. inkl. 5-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  1. Per says:

   Hvordan er det med de kommentar der er, hvor datoen er et år gammel eller mere. Gælder datoen eller skal man se bort fra dem.
   Der er forskel på om tilbyder er udsolgt nu eller for et år siden.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Per 🙂

    Tak for din kommentar.

    Nogle rejser kommer på tilbud med jævne mellemrum. I de tilfælde vælger jeg ofte at genbruge artiklen fra sidste gang, tilbuddet var aktuelt. Det er derfor, du kan se ældre kommentarer. Så dem kan du blot se bort fra 😉

  2. Emil says:

   Den er udsolgt

  3. Samira says:

   Hvad koster transporten derud, fra København?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Samira,
    Det kommer lidt an på, hvilket transportmiddel du vil benytte dig af 🙂
    Det nemmeste vil helt klart være at køre selv, da kroen ligger i Vojens (nær Sønderjylland). Hvis ikke det er en mulighed, så kan du se lidt om offentlig transport her 🙂

  Se tilbud her