• 08 apr 2019

  Udsøgt gastronomi-ophold: 1 nat på Slukefter Kro til 549 kr. inkl. 5-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  Det er ikke så tit, at jeg skriver om kroophold her på bloggen. Men i dag har jeg fundet et krotilbud, som i den grad fortjener en artikel! Du kan nemlig få et udsøgt gastronomisk ophold på Slukefter Kro. Selvom navnet måske ikke får nogen klokker til at ringe, så er Slukefter Kro ikke nogen almindelig kro! Maden de laver i krokøkkenet lokker nemlig en del gastronomi-interesserede folk til. Faktisk havde kroen i 2013 besøg af ingen ringere end vores kære Dronning Margrethe og Prins Henrik! Tilbuddet her inkluderer en 5-retters gastronomimenu med vinmenu til! Velbekomme!

  Gastronomisk kroophold i Sønderjylland
  april - oktober
  fra549 kr.
  Gastronomi på Slukefter Kro
  inkl. 5-retters gourmetmiddag, vin, morgenmad og kaffe & kage
  fra549 kr.

  Kroophold på Slukefter Kro

  I dag har jeg fundet dette fantastisk hyggelige tilbud på et velsmagende ophold på Slukefter Kro, der ligger lidt syd for Vojens. Du kan booke tilbuddet med enten 1 eller 2 nætter (dvs. 2 eller 3 dage), og det kan benyttes fra nu og helt frem til den 11. oktober.

   

  Det, der gør dette kroophold til noget særligt, er uden tvivl den imponerende 5-retters gastronomimenu, som er inkluderet i tilbuddet! Gastronomimenuen er desuden akkompagneret af en vinmenu (eller mostmenu). Om eftermiddagen før aftenmenuen er der endda kaffe og kage, og du får naturligvis også serveret en stor, lækker morgenbuffet dagen efter. Så der er vist ingen risiko for, at du kommer til at køre sulten hjem fra Slukefter Kro! Udover al den fantastiske mad er det da også lidt sjovt, at Dronning Margrethe og Prins Henrik har spist her!

   

  Prisen for et 2-dages ophold (dvs. 1 nat) ligger på 1.098 kr., hvilket svarer til 549 kr. pr. person ved et ophold for 2. Vil du gerne have 3 dage (dvs. 2 nætter) på Slukefter Kro, koster det 999 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet (2 dage) inkluderer

  • Ophold på Slukefter Kro
  • 1 overnatning i kroværelse for 2 personer
  • Check ind fra kl. 15.30
  • Kaffe og kage fra 15.30 til 16.30
  • Lækker 5-retters gastronomimiddag – middagen starter kl. 18.00
  • Tilpasset vin- eller mostmenu til middagen
  • Stor morgenbuffet med gratis bitter (check ud senest kl. 10.30)
  • Gratis Wi-FI
  • Fri parkering
  • Opholdet kan benyttes frem til d. 11. oktober 2019. Frem til d. 4. august er ankomst muligt alle ugens dage. Fra d. 5. august – 11. oktober 2019 er ankomst muligt fra søndag – torsdag.

   

   

  OBS! Selvom tilbuddet er utroligt billigt, skal du lige være opmærksom på et par gebyrer. Ankommer du en fredag eller dagen før en helligdag, er der et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat. Og ankommer du en lørdag eller helligdag, er gebyret 400 kr. pr. værelse pr. nat. Så har du mulighed for at arrangere en hverdagstur, kan du spare disse gebyrer væk. Herudover er der et mere overkommeligt miljøtillæg på 30-38 kr. pr. person.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Udsøgt gastronomi-ophold: 1 nat på Slukefter Kro til 549 kr. inkl. 5-retters gastronomimenu med vin, morgenmad og kaffe & kage

  1. Emil says:

   Den er udsolgt

  2. Samira says:

   Hvad koster transporten derud, fra København?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Samira,
    Det kommer lidt an på, hvilket transportmiddel du vil benytte dig af 🙂
    Det nemmeste vil helt klart være at køre selv, da kroen ligger i Vojens (nær Sønderjylland). Hvis ikke det er en mulighed, så kan du se lidt om offentlig transport her 🙂

  Se tilbud her