14 jan 2018

Udsøgt gastronomi-ophold: 2 dage på Slukefter Kro til 649 kr. inkl. 8-retters gastronomimenu med vinmenu, morgenmad og kaffe & kage

Det er ikke så tit, at jeg skriver om kro-ophold her på bloggen. Men i dag fandt jeg et kro-tilbud, som i den grad fortjener en artikel! Du kan nemlig få et udsøgt gastronomisk ophold på Slukefter Kro. Selvom navnet måske ikke får nogle klokker til at ringe, så er Slukefter Kro ikke nogen almindelig kro! Maden de laver i kro-køkkenet lokker nemlig en del gastronomi-interesserede folk til. Faktisk havde kroen i 2013 besøg af ingen ringere end vores kære Dronning Margrethe og Prins Henrik! Tilbuddet her inkluderer da også en lille beskeden 8-retters gastronomimenu med vin!

Velbekomme!

Gastronomisk kro-ophold i Sønderjylland
januar - juli
649 kr.
Gastronomi på Slukefter Kro
inkl. 8-retters gastronomimenu
649 kr.

takeoffer fandt jeg i dag dette lækre tilbud på et velsmagende ophold på Slukefter Kro (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger lidt syd for Vojens. Du kan booke tilbuddet med enten 1 eller 2 nætter (dvs. 2 eller 3 dage), og det kan benyttes fra nu og helt frem til den 22. juli.

Det, der gør dette kro-ophold til noget særligt, er uden tvivl den imponerende 8-retters gastronomimenu, som er inkluderet i tilbuddet! Gastronomimenuen er desuden akkompagneret af en vinmenu med 5 glas. Om eftermiddagen før aftenmenuen er der endda kaffe og kage, og du får naturligvis også serveret en stor, lækker morgenbuffet dagen efter. Der er vist ingen risiko for, at du køre sulten hjem fra Slukefter Kro! Udover al denne fantastiske mad er det da også lidt sjovt, at Dronning Margrethe og Prins Henrik har spist her!

Prisen for et 2-dages ophold ligger på 1.298 kr (normalpris 2.996 kr.), hvilket svarer til 649 kr. pr. person. Vil du gerne have 3 dage på Slukefter Kro, koster det 1.099 kr. pr. person (2.198 kr. i alt – normalpris 4.096 kr.).

 

Tilbuddet (2 dage) inkluderer

  • Ophold på Slukefter Kro
  • Indtjekning fra kl. 15.30
  • Kaffe og kage fra 15.30 til 16.30
  • 8-retters lækker gastronomimenu – middagen starter kl. 18.00
  • Tilpasset vinmenu (5 glas) eller mostmenu til middagen
  • 1 overnatning i kroværelse for 2 personer
  • Stor morgenbuffet med gratis bitter (udtjekning senest kl. 10.30)
  • Gratis wifi
  • Fri parkering
  • Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 22. juli 2018.

 

OBS! Selvom tilbuddet er utroligt billigt, skal du lige være opmærksom på et par gebyrer. Ankommer du en fredag eller dagen før en helligdag, er der et tillæg på 150 kr. pr. værelse pr. nat. Og ankommer du en lørdag eller helligdag, er gebyret 300 kr. pr. værelse pr. nat. Så har du mulighed for at arrangere en hverdagstur, kan du spare disse gebyrer væk. Herudover er der et mere overkommeligt miljøtillæg på 30 kr. pr. person.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *