• 22 jun 2017

  Sommer på Sardinien: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 2.041 kr. inkl. fly

  I dag er det lykkes mig at finde en rejse til den populære feriedestination, Sardinien! Denne italienske ø er Europas Carabien. Her får du de smukkeste strande med et drømmesyn af klart og azurblåt hav, der helt klart kalder på en dukkert eller snorkletur, så du både kan opleve koralrev og flotte fisk. Sardinien har også en rigtig flot natur, så hvis du er til vandreture er der også rig mulighed for det.

  1 uge på Sardinien
  28.06. - 05.07.
  2.041 kr.
  Billund
  Sardinien
  3* Resort Isola Rossa
  4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  1.443 kr.
  Prisen vises pr. nat
  Fly til Sardinien
  inkl. håndbagage
  598 kr.
  Hotel
  1.443 kr.
  Fly
  598 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.041 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et super godt tilbud på det 3* Resort Isola Rossa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her har du kun 250 meter til stranden og ved hotellet er der et skønt poolområde. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.886 kr., dvs. 1.443 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du leder efter enkeltværelser, så kan du se mere her.

  Sardinien er en stor ø, og der findes rigtig mange forskellige hoteller på hele øen – du kan danne dig et overblik her og finde det bedste hotel for dig. Er du mere til lidt private boligforhold, så kan du kigge forbi airbnb.dk og se det store udvalg.

   

  Fly

  Jeg har fundet en enkelt billig afgang til Sardinien på momondo.dk. Du rejser fra Billund d. 28.06. – 05.07. til kun 598 kr. inkl. håndbagage (hvis du vil have ekstra bagage med, så koster det 400 kr. t/r).


  Transport til/fra lufthavnen

  Den offentlige transport på Sardinien er ikke imponerende – men der kører dog en bus mellem lufthavnen og Bosa Marina (så har du 450 meter til hotellet) 4 gange om dagen. Du skal med linje 9312 og turen tager 1 time og 20 minutter og koster mellem 25-40 kr. – men vær opmærksom på, at du lander ret sent i Alghero. Mit råd ville derfor være at leje en bil, hvilket også ville være den bedste løsning, hvis du gerne vil opleve noget af den fantastiske ø.

   

  Lejebil

  Sardinien byder på så meget, at du næsten ikke kan undvære en lejebil og som sagt er det offentlige transportsystem ikke særlig godt på Sardinien. På holidaycars.com kan du leje bil, du kan f.eks. få hele ugen til kun 1.593 kr., dvs. 398 kr. pr. person ved en rejse for 4 eller 797 kr. ved en rejse for 2. Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek din rejseforsikring for at se om de dækker den). Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommer på Sardinien: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 2.041 kr. inkl. fly

  1. Casper Mortensen says:

   Vi er en familie på 5 personer. Vi er 2 voksne og 3 børn (2×7 år og én gange 9 år).
   Vi kunne godt tænke os at tage til Sadinien.
   Det vigtigeste for os er gode strande og vade muligheder (evt. snorkling, pool og godt vejr).
   Vi er klar på at rejse hele juli.
   Har du/I noget som kunne være interesseant for os?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Casper,
    Du kan tro, at jeg nok skal holde øje med de gode juli-tilbud hver dag og opdatere bloggen løbende. Du har også mulighed for at lave en rejsealarm via Rejsespejders app, hvor du får en notifikation når der er et match mellem dine rejseønsker og en rejse jeg har lagt op 🙂

  se fly se hotel