• 26 mar 2018

  Sardiniens skulte paradisø: 1 uge på et lækkert 4* hotel på La Maddalena til kun 1.836 kr. inkl. fly

  De fleste kender til Sardinien, der er Middelhavets næststørste ø. Smuk natur, fantastisk mad og eminente strande gør Sardinien til en udsøgt italiensk feriedestination. Men faktisk gemmer Sardinien på sin egen lille, oversete ø-perle! La Maddalena hedder øen, der ligger ud for Sardiniens nordøstlige kyst, Costa Smeralda. Og her får du 49 km2 rendyrket ferieparadis med masser af ø-idyl, krystalklart vand og hvide sandstrande, som ligner noget man ellers kun kan se i Caribien!

  Opdag La Maddalena
  april - juni
  1.836 kr.
  København
  Sardinien
  Billige fly til Sardinien
  inkl. 10 kg håndbagage
  793 kr.
  Hotel på La Maddalena
  f.eks. det anmelderroste 4* Borgo Punta Villa
  1.043 kr.
  Hotel
  1.043 kr.
  Fly
  793 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.836 kr.

  Fly

  På prissammenligningshjemmesiden travelmarket.dk kan du lige nu finde en masse billige flybilletter fra København til Olbia på Sardinien. De billige billetter findes fra april til juni.

  Der er rigtig mange billige afgange at vælge imellem. Du skal sådan set bare lede efter fly på tirsdage eller lørdage. Hvis du gør det, burde du nemt kunne finde billetter til under 800 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Hvis du vil have det fulde overblik, kan du bruge Norwegians lavpriskalender til at finde de billigste datoer og efterfølgende søge på de datoer inde på travelmarket for at se, om du kan finde dem billigere andre steder (OBS! Hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

  Det er desværre ikke muligt at finde disse billige Norwegian-billetter fra Aalborg eller Billund

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.04. – 17.04.
  • 14.04. – 21.04.
  • 17.04. – 21.04.
  • 21.04. – 28.04.
  • 24.04. – 01.05.
  • 01.05. – 08.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • 15.05. – 29.05.
  • 22.05. – 29.05.
  • 26.05. – 02.06.
  • 12.06. – 23.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  På La Maddalena har jeg fundet et rigtig flot og meget anmelderrost hotel i form af det 4* Borgo Punta Villa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Borgo Punta Villa byder på en lækker udendørs swimmingpool og moderne, nybyggede lejligheder tæt ved Maddalena National Park og stranden! Midtbyen i La Maddalena ligger 12 minutters gang fra hotellet.

  Samtlige lejligheder i Borgo Punta Villa er udstyret med egen opvaskemaskine, mikroovn og terrasse eller balkon. Du kan derfor se frem til en fantastisk udsigt over Middelhavet!

  Prisen for en 1-værelseslejlighed med terrasse i en hel uge er 2.085 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.043 kr. pr. person.

  Vil du hellere selv finde et hotel på La Maddalena (eller resten af Sardinien), skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil som udgangspunkt virkelig anbefale at dig leje en bil på Sardinien. Men hvis du ikke vil eller kan leje en bil, så kan du sagtens tage bussen (linje 601) fra Olbia direkte til Palau. Turen tager ca. 1 time og koster 30 kr. Herfra sejler der en færge hvert kvarter til La Maddalena. Prisen for en enkeltbillet er 3,70 euro (28 kr.), og har du bil med, er prisen 13 euro (97 kr.).

   

  Lejebil

  Lejebil vil være en rigtig god idé til en ferie på Sardinien (og La Maddalena)! Det giver simpelthen en fantastisk frihed til at udforske meget mere af den fantastiske ø. På skyscanner.dk kan du leje en bil i hele rejseperioden til kun 355 kr. (dvs. 178 kr. pr. person). Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – som mange rejseforsikringer dækker).

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Sardiniens skulte paradisø: 1 uge på et lækkert 4* hotel på La Maddalena til kun 1.836 kr. inkl. fly

  1. Louise says:

   Ah genial ‘rejseplan’ kendte den ikke.
   Se budet her, det er en anden form for bus som kører direkte fra luftehavnen og ikke fra bussstationen i Olbia, som jeg ser det.
   Kender du de busser og kan sie noget om det?
   https://www.rome2rio.com/s/Olbia-Airport-OLB/Palau-Italy

   Dbh Louise

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Jeg kan desværre ikke sige så meget om de enkelte busselskaber på Sardinien, men der burde både være mulighed for at køre direkte fra lufthavnen og alternativt fra Olbia Stazione 🙂

  2. Louise says:

   Perfekt tak for det.. man skal da vidst kunne sproget for at kunne tyde den
   Kan simpelthen ikke greje hvordan den kører lørdage? Kan du
   Dbh Louise

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Ifølge både rome2rio.com og google.maps kører linje 601 også om lørdagen 😉

    Du får lige et screenshot her, hvor du kan se, at jeg har ændret datoen til en lørdag: https://ibb.co/dwSxZx

  3. Louise says:

   Super fed artikel!
   Hvis man flyver fra Kbh til olbia og vil videre til la maddalena, kan man tage en bus 601 fra olbia til palau der tager ca 1 time. Ved du hvor tit den kører?
   Og derefter tager man en færge videre fra palau til la maddalena?
   Ved du hvor lang tid færgen tager
   – beklager kan simpelthen ikke hitte ud af det :0) og kan ikke finde en side der giver mig svar – vil du sende mig det?

   Dbh Louise