• 15 May 2023

  Rejse til Sardinien: 1 uge på 4* hotel fra kun 1.789 kr. p.p. inkl. fly

  Middelhavets næststørste ø er i sandhed et ægte ferieparadis. Vil du opleve krystalklart vand og fejende flotte strande, så skal Sardinien med sikkerhed være dit næste rejsemål. Middelhavsøen lidt syd for Korsika gemmer bl.a. på imponerende flotte landskaber og hyggelige byer. Du kan også smage på et af verdens absolut bedste køkkener og møde den venlige lokalbefolkning. Sardinien er med andre ord en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for. Og i dag er du heldig, for jeg viser dig her, hvor billigt du selv kan sammensætte en rejse til Sardinien! ☀🏖

  Oplev Sardiniens caribiske strande
  maj - oktober
  fra1.789 kr.
  Billund (og København)
  Alghero
  Fly til Sardinien
  175 kr.
  Fra Billund
  Hotel på Sardinien
  f.eks. det 4* Best Western Hotel Blumarea
  1.614 kr.
  Prisen pr. nat for 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (7 nætter)
  Hotel
  1.614 kr.
  Fly
  175 kr.
  Total (pr.person)
  1.789 kr.

  Fly til Sardinien

  Jeg har gode nyheder til dig – der er billige returbilletter til Sardinien!

   

  Fra Billund finder du med afstand de billigste billetter.

   

  Til og med oktober har Ryanair to ugentlige afgange – alle mandage og fredage. Uden for højsæsonen ligger priserne ofte under 800 kr. tur/retur, mens sommerferie desværre byder på billetter fra mindst 1.500 kr. Især maj og juni er lige nu superbillige måneder at rejse i.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra Billund til Alghero fra fredag den 9. juni til fredag den 16. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 175 kr.

   

  Fra København kan du også flyve direkte til Sardinien – men kun i sommerferieperioden (30. juni – 12. august). Her har SAS ugentlige afgange til Olbia alle mandage, onsdage, fredage og lørdage. De er dog meget dyre (ofte over 2.500 kr.).

   

  Hos Ryanair må du altid medbringe en lille taske, du kan placere under sædet. Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos flyselskabet).

   

   

  Fly til Sardinien – billige datoer

  Billund

  • Direkte afgange alle mandage og fredage (april til oktober)

   

   

  Rejse til Sardinien – hotel

  Sardinien er en stor ø. Og hvis du lejer en bil, kan du vælge og vrage mellem alle øens hoteller.

   

  Til denne rejse har jeg fundet det flotte Best Western Hotel Blumarea (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette firstjernede hotel ligger på Sardiniens nordvestvendte kyst i Lu Bagnu lige ved den historiske by Castelsardo – en af Sardiniens smukkeste landsbyer!

   

  Og her har du altså alt det, en god ferie kræver.

   

  Stranden ligger et stenkast (aka 150 meter), hotellet er smukt indrettet, værelserne er pæne og rene, og så er der naturligvis en indbydende solterrasse med swimmingpool, solsenge og parasoller.

   

  Sidst, men ikke mindst, så er prisen også rigtig god. Prisen for et topersoners ophold på de samme datoer som flybilletterne er i alt 3.227 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.8614 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i skønne Sardinien, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Rejse til Sardinien

  Rejse til Sardinien

  Rejse til Sardinien

  Rejse til Sardinien

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er flere måder, hvorpå du kan komme fra Alghero til hotellet ved Castelsardo.

   

  Du kan f.eks. vælge at tage offentlig transport. Hvis du vælger denne mulighed, vil du skulle tage en bus fra Alghero til Porto Torres og derefter med bus videre til Lu Bagnu.

   

  Det er også en mulighed at booke en lufthavnstaxi (ca. 440 kr. pr. person).

   

  Hvis det var mig, der skulle afsted, ville jeg dog helt klart leje en bil. Det giver bare en langt større frihed og bedre muligheder for at udforske Sardinien. Og så er det endda billigt at leje en bil 😉

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort gratis (f.eks. et Mastercard).

   

   

  Billeder fra Sardinien

  Castelsardo

  Rejse til Sardinien

   

  La Pelosa

  Rejse til Sardinien

   

  Cala Biriola

  Rejse til Sardinien

   

  Rejse til Sardinien – oplevelser

  Vil du gerne besøge La Maddalena, nyde en bådtur med frokost eller besøge lokale vingårde på Sardinien, så kan du booke billetter på getyourguide.dk.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel
  Webview: false