• 04 dec 2019

  Solrige Hurghada: 1 uge på et fantastisk 4* resort fra kun 2.059 kr. inkl. fly og all inclusive

  I dag har jeg fundet den perfekte rejse til dig, der ønsker at komme væk fra Danmarks vinterkulde og ned til sol og varme. Turen går nemlig til skønne Hurghada i Egypten – Hurghada ligger ud til det Røde Hav, så du får rig mulighed for at dykke og have alletiders badeferie. Den her rejse er også for dig, der elsker en samlet pakket – for her får du nemlig både fly, 4* hotel, transport og all inclusive med i prisen. Det eneste du faktisk skal gøre er at pakke din taske, hoppe om bord på flyet og så nyde din ferie i de skønneste omgivelser.

  All inclusive i Egypten
  december - marts
  fra2.059 kr.
  København
  Hurghada
  Vintersol i Hurghada
  inkl. 4* resort, fly og all inclusive

  Pakkerejse til Egypten

  På dette resort kommer du ikke til at kede dig! Du skal bo på det 4* Pickalbatros Aqua Park Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence), hvor du kan slå dig løs i det store vandland med et væld af rutsjebaner for både børn og voksne – der er hele 4 pools plus en børnepool. Du finder også fitnessfaciliteter, spaområde, børneklub, legeplads, og så er der kun 500 meter til en skøn sandstrand ved Det Røde Hav. Så uanset om du er til solbadning og afslapning eller fuld fart over feltet, finder du det hele på dette resort.

   

  Pakkerejsen her er som sagt med hotelophold, fly og all inclusive. Så du skal hverken tænke på morgenmad, frokost eller aftensmad – også is, snacks og drikkevarer er inkluderet. Helt perfekt til en familieferie!

   

  Med dette tilbud kan du kun rejse fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra lørdag den 7. december til lørdag den 14. december og fra lørdag den 14. december til lørdag den 21. december til kun 2.059 kr. pr. person inkl. hotel, fly og all inclusive!

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisniveau

  • December: fra 2.059 kr.
  • Januar: fra 3.329 kr.
  • Februar: fra 3.779 kr.
  • Marts: fra 4.254 kr.

   

  Hvis du vil afsted i vinterferien, så stiger priserne dog noget. Du kan f.eks. rejse d. 08.02. – 15.02. (uge 7) til 5.709 kr. eller d. 15.02. – 22.02. (uge 8) til 4.679 kr. Priserne er pr. person ved en rejse for 2.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du booker din rejse, kan du tilkøbe tranfer for 230 kr. pr. person. Alternativt kan du tage en taxa, hvor turen vil tage omkring 10 minutter og koster ca. 15 kr.

   

   

  Pickalbatros Aqua Park Resort

   

  Vaccination

  Kig forbi siden sikkervaccination.dk, hvis du vil være sikker på, at du er dækket ind ift. vacciner.

   

   

  Visum til Egypten

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 165 kr.). Du kan læse meget mere om visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  24 kommentarer til Solrige Hurghada: 1 uge på et fantastisk 4* resort fra kun 2.059 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Troels says:

   Hej Rejsespejder. Mig og en kammerat skulle til at booke det her tilbud fra d. 14 til d. 21. Dec. Men det blev desværre udsolgt i går. Tror du at du kan finde andre tilbud til Egypten på de datoer? Vh. Troels 🙂

  2. Hanin says:

   Hej,

   Hvad vil det koste at tage afsted januar d.7 eller d.8 ?. Og vil det anbefales at tage til hurghada til januar i forhold til vejret ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hanin 🙂

    Hvis du klikker dig ind på tilbudssiden, kan du se priserne for januar 😉

    Der er kun afgange på lørdage, så du kan enten rejse den 4. januar (3.624 kr. pr. person i skrivende stund) eller den 11. januar (4.214 kr. pr. person i skrivende stund) 😉

    Ift. vejret burde der i hvert fald være rigtig gode chancer for 20+ grader 😉 Her kan du se temperaturerne for januar 2019: https://www.accuweather.com/en/eg/hurghada/126883/january-weather/126883

  3. Sabrina says:

   Hej Rejsespejder,

   Har du fundet nogle gode tilbud til henover julen (juleferien)? Evt også Egypten med all inclusive

   Vh.

  4. Søren says:

   Kære rejsespejder.
   Når man klikker på tilbuddet og kommer videre til Sunweb’s side, så står der at man skal tilkøbe transfer. Men i tilbuddet her på rejsespejders skriver du at det er incl. transfer – hvor findes dette tilbud, er det en fejl, eller kigger jeg ikke det rigtige sted?
   Vh Søren

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Søren 🙂

    Tak for din kommentar.

    Du har (desværre) ret i, at tilbuddet ikke inkluderer transfer. Jeg beklager, at jeg ikke så det, da jeg skrev artiklen. Det må være ganske nyt, for Sunweb har i mange år markedsført sig med, at transfer altid var inkluderet i alle deres rejser, og jeg har efterhånden skrevet om en del af deres tilbud, som alle inkluderede transfer. Så sent som den 8. november skrev jeg faktisk om et andet Sunweb-tilbud, og på det tidspunkt var transport inkluderet. Men det er de åbenbart stoppet med.

    Jeg beklager som sagt, at jeg ikke så det, og du skal have tak for at gøre mig opmærksom på det 🙂

  5. Mads says:

   Hej!
   Hvad tror du en lignende rejse vil koste, hvis det skal være over påsken 2019? Afgangsdagen er vi rimelig fleksible på, men vil bare gerne udnytte helligdagene, som jo er ‘gratis’. Så alle afgange i perioden imellem d. 12 og 19 april er egentlig gode alle sammen. Antal dage er også fleksibelt sålænge det er imellem 6-9.

   Og alternativt. Hvad vil flyet måske bare koste?

   Tusinde tak

   • Julie says:

    Man kan logge ind på deres side via linket og selv søge

    • Mads says:

     Det var ikke nødvendigvis ment som om det skulle være med samme rejsearrangør. Der er måske nogle billigere end dem på andre datoer. Og er også interesseret i kun at høre priser på fly.

     • Rejsespejder says:

      Hej Mads,
      hvis man rejser henover påsken skal man selvfølgelig være klar til at betale en merepris, da der er en del andre, som synes det er oplagt at tage afsted der 🙂 . Lige nu ligger de fleste priser til de varme steder fra omkring 5.000 kr. (med all-inclusive). Men du kan tro på, at jeg holder øje og kommer med en oversigt over gode påske-ferie tilbud i denne uge :).

   • :D says:

    Ja jeg er også interesseret i at finde en billig all inklusive rejse til Egypten henover efterårsferien til 5-6 personer

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej 😀

     Mener du efterårsferien eller påskeferien?

     Begge er jo meget populære rejseperioder, så prisniveauet vil uundgåeligt være en del højere end normalt. Ift. påsken er der jo ikke så lang tid til, så der vil din bedste chance på nuværende tidspunkt nok være at vente og se, hvad der kommer af afbudsrejsetilbud 🙂 Jeg kigger selv på afbudsrejser hver dag og lægger de bedste tilbud op her: https://rejsespejder.dk/afbudsrejser. Og hvis du scroller lidt ned på siden, kan du også læse en artikel med gode tips til, hvordan man finder de billigste afbudsrejser 😉

     Hvis du mener efterårsferien i uge 42, er der noget længere tid til, og så vil jeg nok anbefale dig at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

     Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  6. Bjørg Haraldsen says:

   Kan ikke se, hvis det er andre datoer f.eks omkring 21,22 mars

   • Rejsespejder says:

    Hej Bjørg,
    når du klikker dig inde på tilbuddet (via knappen “SE TILBUD HER”). Kan du se et sted, hvor der står “Se priser og bestil”. Du skal klikke på den, så får du en oversigt over alle datoer og priser :).

  7. Susanne Jakobsen says:

   Hvor kan man se hvad alm inclusive er med? Jeg synes, at det er ret forskelligt

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Susanne,
    Hvis du følger linket, så kommer du til tilbuddet og hvis du scroller lidt ned kan du se en fane med “All Inclusive” – der kan du læse lidt mere om det.
    For en god ordens skyld, så har jeg taget et screenshot af det, som du kan se her 🙂

  8. Grethe Puggaard says:

   PS. Det er selvfølgelig meningen, at vi holder en uge på samme tid og i et DB.værelse. Undskyld, det glemte jeg i ovenstående forespørgsel

  9. Grethe Puggaard says:

   Vi er to personer. Den ene med adresse i København, den anden med adresse i Jylland. Kan vi rejse fra hver sin destination og så mødes på hotellet?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Grethe,
    Det er egentlig et rigtig godt spørgsmål – som jeg desværre ikke kender svaret på .. Jeg kan se, at flyvene letter og lander på nogenlunde samme tid, så måske det kunne være muligt at få lavet en aftale med Sunweb om dette. Jeg synes du skal prøve at kontakte dem (her er deres kontaktoplysninger) og høre dem, hvad der er muligt 🙂

  10. Marvus says:

   Hej, jeg overvejer at tage en lign. rejse med kæresten, dog i en ferie. Hvad ville være klogt at gøre? Er det bedre at vente hvis man kan få nogle afbuds rejser og kan man forvente ferie tilbud på siden?

   • Marvus says:

    Gerne inde for samme prisklasse nogenlunde, med samme fornøjelser som all inclusive og et lign. land som tyrkiet osv…. Om det så skulle betyde at rejsen ikke var 1 uge. Hvis man kunne få det billigere

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Marvus,
    Jeg tror desværre ikke, at du kan forvente at finde rejser i en ferie-periode til samme pris som dette tilbud. Det kan dog godt være, at du kan finde noget billigt til Tyrkiet, men det er måske også lidt af et sats mht. vejret, hvis det er i vinterperioden. Om der kommer nogle vilde afbudsrejse-tilbud, det er ikke til at forudse, men det er altid super populært at rejse i ferieperioder, så derfor vil det næsten være umuligt at finde rejser der til samme pris som i denne artikel. Jeg holder selvfølgelig skarpt øje og opdaterer bloggen så snart jeg har fundet noget.

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  Se tilbud her