07 nov 2018

Solrige Hurghada: 1 uge på et fantastisk 4* resort fra kun 2.679 kr. inkl. fly, transport og all-inclusive

I dag har jeg fundet den perfekte rejse til dig, der ønsker at komme væk fra Danmarks vinterkulden og ned til sol og varme. Turen går nemlig til skønne Hurghada i Egypten – Hurghada ligger ud til det Røde Hav, så du får rig mulighed for at dykke og have alletiders badeferie. Den her rejse er også for dig, der elsker en samlet pakket – for her får du nemlig både fly, 4* hotel, transport og all-inclusive med i prisen, så det eneste du faktisk skal gøre er at pakke din taske, hoppe om bord på flyet og så nyde din ferie i de skønneste omgivelser.

All-inclusive i Egypten
november - marts
fra2.679 kr.
København og Billund
Hurghada
Vintersol i Hurghada
inkl. 4* hotel, fly, transport og all-inclusive
2.679 kr.

Pakkerejse til Egypten

Med dette hotel, kommer du ikke til at kede dig! Du skal bo på det 4* Pickalbatros Aqua Parlk Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”), hvor du kan slå dig løs i det store vandland med et væld af rutsjebaner for både børn og voksne – der er hele 4 pools og også en børnepool. Du finder også fitnessfaciliteter, spaområde, børneklub, legeplads og så er der 500 meter til en skøn sandstrand. Så om du er til solbadning og afslapning eller fuld fart over feltet, så finder du det hele på dette hotel.

 

Pakkerejsen her er som sagt med hotelophold, fly, transfer mellem lufthavn og hotel og så er der også all-inclusive inkluderet. Så du skal hverken tænke på morgenmad, frokost eller aftensmad – også is, snacks og drikkevarer er inkluderet. Helt perfekt til en familieferie!

 

Med dette tilbud kan du både rejse fra København fra november – februar og fra Billund fra januar med priser mellem 2.679-3.400 kr. Men selv i marts kan du finde priser til 3.949 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 17.11. – 24.11. til kun 2.679 kr. inkl. hotel, fly, transfer og all-inclusive!

 

Hotel-indtryk

 

Vaccination

Når turen går til destinationer uden for EU, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

 

Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her