Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Sensommersol på Rhodos ☀️ 1.999 kr.
Solferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 1.999 kr. p.p. inkl. fly
Rejser

Solferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 1.999 kr. p.p. inkl. fly

Rejser |

Solferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 1.999 kr. p.p. inkl. fly

Har du også bare brug for at mærke solens bagende varme igen? Jeg har i dag været på udkig efter en ægte sensommersolferie, og her er jeg faldet over et lækkert tilbud til en af Grækenlands mest populære rejsemål – Rhodos. Her har du nærmest solskinsgaranti – helt ind i oktober ligger temperaturerne på Rhodos nemlig omkring 20 til 25 grader. Og det bedste er, at det er virkelig billigt lige nu! Du kan faktisk finde datoer hel ned fra under 2.000 kr. pr. person for et hyggeligt trestjernet hotel og direkte fly fra Billund og København!

Solferie på Rhodos

september – oktober

fra

1.999 kr.

Billund og København ✈ Rhodos

Sensommersol på Rhodos

fra

Pakkerejse – sensommersol på Rhodos

Med dette tilbud tager du til skønne Rhodos. Øen er en af Grækenlands største og byder på skønne strande, en meget gæstfri lokalbefolkning og ikke mindst masser af sol.

Og i dag har jeg fundet et billigt tilbud på det trestjernede Tivoli Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger dejlig tæt på den kendte og hyggelige ferieby Faliraki. Har du ikke mod på at gå den godt 25 minutter lange gåtur ind til midtbyen, kan du også hoppe på bussen, som går lige udenfor døren, og som tager dig direkte ind til Faliraki – nemt!

På Tivoli Hotel er der trods navnet plads til ro og afslapning. Her er godt nok ikke noget tivoli, men til gengæld er der en skøn pool i grønne omgivelser, hvor du kan slænge dig i en solstol og nyde en iskold drink fra hotellets poolbar.

Værelserne er superfine og indeholder, hvad du har brug for efter en lang dag i solen. Et lækkert plus er, at der er en balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten – måske en smuk solnedgang eller to?

På værelset er der mulighed for at tilkøbe aircondition, hvis du er den cool type. Der er desuden gratis wi-fi på hele hotellet.

Priser og bestilling – sensommersol på Rhodos

Jeg har fundet denne pakkerejse hos Bravo Tours.

Der er stadig mange ledige datoer i september og oktober, hvor du kan flyve fra både Billund og København.

Du kan for eksempel finde rejsen fra kun 1.999 kr. pr. person med afrejse den 21. og 28. september fra Billund.

Opholdet er som udgangspunkt uden forplejning, men du kan både tilkøbe morgenmad og halvpension.

OBS: Er du på udkig efter en anden billig rejse? Så kan du altid smutte forbi min afbudsrejseside og se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt 

Rhodos

Rhodos

Rhodos

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Solferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 1.999 kr. p.p. inkl. flySolferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 1.999 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar