• 28 maj 2019

  Luksusferie på Rhodos: 1 uge på et 5* hotel fra kun 2.936 kr. inkl. fly, transport og halvpension

  5* solferie i luksuriøse omgivelser – lyder det ikke som sagen? Jeg har i dag fundet et lækkert pakketilbud til græske Rhodos, der er den største af De Dodekanesiske Øer. Med en rig historie og et perfekt middelhavsklima er Rhodos en fortræffelig feriedestination – især når du kan finde tilbud til under 3.000 kr. for 5* hotel, fly, transport og halvpension! Så hvis du trænger til lidt luksus, selvforkælelse, sol og strand, så er denne rejse lige noget for dig!

  Lukus på Rhodos
  juni - september
  fra2.936 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  Solferie på Rhodos
  inkl. 5* hotel, fly, transport & halvpension
  fra2.936 kr.

  Luksus pakkerejse til Rhodos

  Jeg har netop fundet dette superlækre pakketilbud på det 5* Hotel Rodos Palace. Det luksuriøse hotel ligger fornemt placeret ved Det Ægæiske Hav og byder på elegante værelser. Herudover har du både indendørs og udendørs pools, hele fem restauranter, barer og lounger til rådighed – ikke værst når opholdet er med halvpension!

   

  Selvom hotellet kan prale af hele tre swimmingpools, så har du også kun 500 meter ned til den lange sandstrand ved Ialyssos. Og den charmerende og meget velbevarede gamle bydel i Rhodos ligger kun en kort køretur væk.

   

  Til børnene er der både børnepool, legepladser inde og ude, bordtennis og et spillerum med masser af spillemaskiner. Hvis de voksne trænger til en lille afslappende pause, så har hotellet også et wellnessområde med blandt andet tyrkisk bad, sauna, jacuzzi, fitness og mulighed for diverse behandlinger og massage.

   

  Rejsen findes fra juni til september, og du kan flyve fra både Billund og København. Jeg har f.eks. fundet en rejse fra fredag den 7. juni til fredag den 14. juni fra København til kun 2.936 kr. Du kan komme afsted fra Billund på de samme datoer for kun 298 kr. ekstra.

   

   

  Prisniveau

  • Juni: fra 2.936 kr.
  • Juli: fra 5.150 kr.
  • August: fra 4.324 kr.
  • September: fra 4.384 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. Denne rejse inkluderer herudover også halvpension.

   

   

  Hotel Rodos Palace

   

   

  Oplevelser på Rhodos

  Rhodos er lidt af et overflødighedshorn, hvad oplevelser angår. F.eks. kan du tage på bådture til forskellige øer, sejle i havkajak, snorkle og meget mere. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle ture, så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her