• 25 sep 2018

  Luksusferie på Rhodos: 1 uge på et 5* hotel fra kun 2.850 kr. inkl. fly, transport og halvpension

  5* solferie i luksuriøse omgivelser – lyder det ikke som sagen? Jeg har i dag fundet et lækkert pakketilbud til græske Rhodos, der er den største af De Dodekanesiske Øer. Med en rig historie og et perfekt middelhavsklima er Rhodos en fortræffelig feriedestination – især når du kan finde tilbud i slut september og start august fra 2.850 kr. for 5* hotel, fly, transport og halvpension! Så hvis du vil slippe for efterårskulden og de tiltagende mørke morgener og aftner, så er det bare afsted ned til sol og 25-27 grader på skønne Rhodos.

  Lukus på Rhodos
  september - oktober
  fra2.850 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Rhodos
  Luksus-ferie på Rhodos
  inkl. 5* hotel, fly, transport & halvpension
  2.850 kr.

  Billig luksusrejse til Rhodos

  Jeg har netop fundet dette superlækre pakketilbud på det 5* Hotel Rodos Palace (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Det luksuriøse hotel ligger fornemt placeret ved Det Ægæiske Hav og byder på elegante værelser. Herudover har du 3 udendørs pools og hele 5 restauranter, barer og lounger til rådighed – ikke værst når opholdet er med halvpension! Alle gæster har desuden gratis adgang til spafaciliteterne.

   

  Selvom hotellet kan prale af hele 3 swimmingpools, så har du også kun 500 meter ned til den lange sandstrand ved Ialyssos. Og den charmerende og meget velbevarede gamle bydel i Rhodos ligger kun en kort køretur væk.

   

  Rejsen findes fra slut september – oktober, og det er muligt at flyve fra Billund og København. Du kan også flyve fra Aalborg, her ligger prisen fra 4.707 kr. Den billigste rejse finder du i slutningen af september, hvor jeg har fundet en afgang fra København d. 28.09. – 05.10. til kun 2.850 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Fra Billund kan du f.eks. rejse d. 05.10. – 12.10. til kun 3.592 kr. eller d. 08.10. – 16.10 til kun 3.772 kr. Vil du afsted i efterårsferien, kan det også lade sig gøre – dog til en noget højere pris. Her kan du rejse fra Aalborg d. 12.10. – 19.10. til 7.071 kr. og fra Billund d. 16.10. – 23.10. til 6.450 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. Denne rejse inkluderer herudover også halvpension.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her