13 aug 2018

Luksusferie på Rhodos: 1 uge på et 5* hotel fra kun 3.270 kr. inkl. fly, transport og halvpension

5* solferie i luksuriøse omgivelser – lyder det ikke som sagen? Jeg har i dag fundet et lækkert pakketilbud til græske Rhodos, der er den største af De Dodekanesiske Øer. Med en rig historie og et perfekt middelhavsklima er Rhodos en fortræffelig feriedestination – især når du kan finde tilbud i august til ca. 3.200 kr. for 5* hotel, fly, transport og halvpension!

Lukus på Rhodos
august - oktober
fra3.270 kr.
Billund og København
Rhodos
Luksuriøs solferie på Rhodos
inkl. 5* hote, fly, transport og halvpension

Billig luksusrejse til Rhodos

sunweb.dk har jeg netop fundet dette superlækre pakketilbud på det 5* Hotel Rodos Palace (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

 

Det luksuriøse hotel ligger fornemt placeret ved Det Ægæiske Hav og byder på elegante værelser. Herudover har du 3 udendørs pools og hele 5 restauranter, barer og lounger til rådighed – ikke værst når opholdet er med halvpension! Alle gæster har desuden gratis adgang til spafaciliteterne.

 

Selvom hotellet kan prale af hele 3 swimmingpools, så har du også kun 500 meter ned til den lange sandstrand ved Ialyssos. Og den charmerende og meget velbevarede gamle bydel i Rhodos ligger kun en kort køretur væk.

 

Rejsen findes fra august til oktober, og det er muligt at flyve fra Billund og København. Den billigste rejse finder du i august, hvor jeg har fundet en afgang fra København den 21.08. – 28.08. til kun 3.270 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og faktisk er rejsen endnu billigere, hvis I er 3 personer – så kan I komme afsted til kun 3.011 kr. pr. person!

 

De resterende datoer i august koster på nuværende tidspunkt noget mere (mellem 4.100 og 5.800 kr.), men i september kan du igen finde priser til under 4.000 kr. pr. person. Det er også muligt at booke tilbuddet med 4 dage (faktisk 5 hvis man tæller ankomstdagen med). Her kan du finde tilbuddet fra 2.211 kr. pr. person.

 

Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. Denne rejse inkluderer herudover også halvpension.

 

OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”. Som udgangspunkt viser siden nok 2 voksne, så hvis du vil bestille et større værelse, skal du ændre antallet af rejsende, før Sunwebs kalender viser dig alle mulighederne.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her