• 28 aug 2019

  Last minute med all inclusive til Rhodos: 1 uge på et flot 3* hotel fra kun 2.499 kr. med fly og all inclusive

  Kender I det, at august lakker mod enden, sommeren synger på sidste vers, og du med ro i sindet tænker: “Nu er jeg klar til efteråret!“? Nej, det gør jeg heller ikke. Og netop derfor lyder sol, strand og all inclusive på Rhodos i grunden slet ikke så tosset! Som den største af De Dodekanesiske Øer er Rhodos stor nok til både at byde på historiske og kulturelle oplevelser såvel som eminente strand- og badespots. Rhodos formår altså både at begejstre historie-/kulturinteresserede og strandaficionadoer. Derfor er Rhodos bare en fortræffelig feriedestination – især når man finder all inclusive-tilbud til under 3.000 kr., der kan udskyde efteråret!

  Solferie på Rhodos med all inclusive
  august - oktober
  fra2.499 kr.
  København, Billund, Aalborg
  Rhodos
  1 uge på det 3* Venezia Resort
  med fly og all inclusive
  2.499 kr.
  OBS: Billige afgange fra både København, Billund og Aalborg

  Pakkerejse til Rhodos med all inclusive

  Ovenfor har jeg fundet et lækkert last minute-tilbud på det 3* Hotel Venezia på Rhodos. Hotellet har en flot beliggenhed – hævet over Faliraki ca. halvanden kilometer fra feriebyens centrum. Stranden ligger kun ca. 2 km fra hotellet, men den strækning behøver du skam ikke at gå. Hotellet har nemlig en gratis shuttlebus, som kører mellem stranden og hotellet flere gange dagligt.

   

  Er du mere til pool end strand, kan du også blot blive på hotellet, hvor du kan slikke sol på den flotte solterrasse eller køle af i poolen. Der er også tænkt på de mindste gæster, da Hotel Venezia byder på hele to børnepools. Værelserne er forholdsvis små og enkle men ganske pæne og kan rumme op til 4 personer.

   

  Tilbuddet er som sagt også med all inclusive. Hollets all inclusive-program indeholder tre daglige måltider samt is, snacks og drikkevarer.

   

  Hotel Venezia er et hotel i den budgetvenlige afdeling, men det har generelt fået fine anmeldelser på TripAdvisor (især efter det i 2018 blev piftet gevaldigt op). Bl.a. roses hotellet for at være pænt og rent, og personalet beskrives som imødekommende.

   

  Dette er som sagt et last minute-tilbud, hvor du finder de billigste afgange nu på lørdag (31.08.) og søndag (01.09.). Det er muligt at flyve fra både København, Billund og Aalborg. Fra København og Billund koster rejsen kun 2.499 kr. pr. person, mens rejsen fra Aalborg kun koster 2.699 kr. pr. person.

   

   

  Frapriser

  • August: 2.499 kr.
  • September: 2.499 kr.
  • Oktober: 3.699 kr.

   

   

  Hotel Venezia

   

   

   

  Opleveser på Rhodos

  På Rhodos kan du tage afsted på bådture, udflugter til middelalderbyer, prøve ubådsture og meget mere. Hvis du gerne se nærmere om udvalget af oplevelser på Rhodos, kan de se mere nedenfor.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her