Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.478 kr.
Design-uden-navn-24-1080x1080
All-inclusive

All inclusive-rejse til Rhodos

1 uge på 4* hotel inkl. fly

All-inclusive |

All inclusive-rejse til Rhodos

Glæder du dig også til at rejse til Sydeuropa, så får du her lidt mere brændstof til de drømme! Jeg har nemlig fundet en lækker rejse til Rhodos med all inclusive. Som den største af De Dodekanesiske Øer er Rhodos stor nok til både at byde på historiske og kulturelle oplevelser såvel som eminente strande og badespots. Rhodos formår altså at begejstre både historie-/kulturinteresserede og strandaficionadoer. Derfor er Rhodos bare en fortræffelig feriedestination – især når man kan finde en lækker rejse til Rhodos med all inclusive på et flot hotel lige ved stranden! 🏖️🍹

Solferie på Rhodos med all inclusive

juni – oktober

fra

4.478 kr.

✈️ Fra Billund, København og Hamborg

🏖️ Lækkert 4-stjernet hotel med pool

🍹 All inclusive

Pakkerejse til Rhodos

Rejse til Rhodos med all inclusive

Ovenfor har jeg fundet et pakketilbud på det lækre Castellum Suites (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette firstjernede hotel ligger midt i Rhodos by i udkanten af Rhodos’ gamle middelaldercentrum. Udover at have byen lige uden for døren har du også kun ca. 800 meter ned til stranden. Så du har nærmest hele verden ved dine fingerspidser (hvis hele verden var en lille græsk ø, vel at mærke 😅).

Foruden beliggenheden er et andet stort plus hotellets indbydende poolområde. De obligatoriske solsenge og parasoller kredser om den turkisblå pool, så der er rig mulighed for at dase under den bagende, græske sol og nyde en forfriskende dukkert i ny og næ 😎

Med både strand, pool og mulighed for at gå på opdagelse i Rhodos by har du altså alle de vigtigste ingredienser til en vellykket ferie.

Hvad angår værelserne, så har Castellum Suites (som navnet indikerer) faktisk slet ingen værelser – men hhv. 30 og 47 kvadratmeter store suiter med plads til 2-4 personer. Og suiterne er bestemt pæne, rene, lyst indrettet og har balkon eller terrasse, hvor du kan drikkes rødvin og spilles UNO hver aften 🥰

Det sidste, der mangler for at fuldende ferien, er en smule forplejning. Og når jeg siger en smule, mener jeg selvfølgelig en masse!

Men du kan tage det helt roligt – rejsen er med all inclusive. Så du henter bare øl, drinks og/eller sodavand i baren, når du vil. Og morgenmad, frokost og aftensmad foregår på hotelrestauranten, uden at du skal have pungen frem 🍷🤩

Rejse til Rhodos med all inclusive – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Du kan booke denne rejse til Rhodos med all inclusive fra juni til oktober.

Det er muligt at flyve fra BillundKøbenhavn og Hamborg

Den billigste afgang finder du i øjeblikket med afrejse fra Billund søndag den 23. juni. Her koster en topersoners rejse kun 4.478 kr. pr. person.

Frapriser (pr. person)

  • Juni: 4.478 kr.
  • Juli: 5.807 kr.
  • August: 5.820 kr.
  • September: 6.581 kr.
  • Oktober: 6.701 kr.

Leder du efter en rejse her og nu, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Billeder fra hotellet

Rejse til Rhodos med all inclusive

Rejse til Rhodos med all inclusive

Rejse til Rhodos med all inclusive

Rejse til Rhodos med all inclusive
Oplevelser på Rhodos

En rejse til Rhodos med all inclusive behøver ikke være ren afslapning.

På Rhodos kan du nemlig tage afsted på bådture, udflugter til middelalderbyer, prøve ubådsture og meget mere!

Hvis du gerne se nærmere om udvalget af oplevelser på Rhodos, kan de se mere nedenfor. Du skal også være velkommen til at kigge forbi min guide om Rhodos.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive-rejse til RhodosAll inclusive-rejse til Rhodos

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud