• 16 apr 2019

  All inclusive på Rhodos: 1 uge på et flot 3* hotel fra kun 2.499 kr. med fly, transport og all inclusive

  Strand, sol og all inclusive på Rhodos – det lyder i grunden slet ikke så tosset! Som den største af De Dodekanesiske Øer er Rhodos stor nok til både at byde på historiske og kulturelle oplevelser såvel som eminente strand- og badespots. Rhodos formår altså både at begejstre historie-/kulturinteresserede og strandaficionadoer. Derfor er Rhodos bare en fortræffelig feriedestination – især når man finder tilbud til langt under 3.000 kr. for fly, hotel, transport og all inclusive!

  Solferie på Rhodos med all inclusive
  maj - september
  fra2.499 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  1 uge på det 3* Hotel Venezia
  med fly, transport og all inclusive
  fra2.499 kr.

  Pakkerejse til Rhodos med all inclusive

  Ovenfor har jeg fundet et lækkert tilbud på det 3* Hotel Venezia på Rhodos. Hotellet har en flot beliggenhed – hævet over Faliraki ca. halvanden kilometer fra feriebyens centrum. Stranden ligger kun ca. 2 km fra hotellet, men den strækning behøver du skam ikke at gå. Hotellet har nemlig en gratis shuttlebus, som kører mellem stranden og hotellet flere gange dagligt.

   

  Er du mere til pool end strand, kan du også blot blive på hotellet, hvor du kan slikke sol på den flotte solterrasse eller køle af i poolen. Der er også tænkt på de mindste gæster, da Hotel Venezia byder på hele to børnepools. Værelserne er forholdsvis små og enkle men ganske pæne og kan rumme op til 4 personer (og du kan også finde ganske billige priser på 4-personersværelserne).

   

  Tilbuddet er som sagt også med all inclusive. Hollets all inclusive-program indeholder tre daglige måltider, is, snacks og drikkevarer.

   

  Hotel Venezia har fået lidt blandede anmeldelser. Dog er det mit indtryk, at det langt hen ad vejen handler om at gå ind til ferien med de rette forventinger. For 2.499 kr. for fly, 3* hotel, transport og en hel uges all inclusive på Rhodos er altså billigt!

   

  Rejsen findes fra maj til september, og det er muligt at flyve fra Billund og København. Den billigste rejser finder du fra den 7. juni til den 14. juni til kun 2.499 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vær opmærksom på, at rejsen til denne pris har afgang fra Billund og hjemrejse til København. Heldigvis kan du ændre afgangene, så du flyver til og fra den samme lufthavn for bare 149 kr. ekstra. Så du kan altså flyve superbilligt fra både Billund og København!

   

  Som med alle Sunwebs rejser inkluderer prisen både fly, hotel, og transport til og fra lufthavnen i én booking. Og i dette tilfælde også all inclusive.

   

   

  Frapriser de forskellige måneder

  • maj – fra 2.724 kr. pr. person
  • juni – fra 2.499 kr. pr. person
  • juli – fra 5.390 kr. pr. person
  • august – fra 4.434 kr. pr. person
  • september – fra 4.459 kr. pr. person

   

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

  Hotel Venezia

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her