• 27 feb 2018

  Sol, strand og 30 grader i Dubai: 7 dage på et luksuriøst 5* hotel til kun 3.420 kr. inkl. fly

  Sol, varme og luksus – det er tre ord, der meget præcist beskriver, hvorfor Dubai er en fortræffelig feriedestination! Vejret er nemlig næsten altid godt – i marts og april finder du f.eks. temperaturer omkring de 30 grader. Og så har Dubai en suveræn beliggenhed ved den smukke Persiske Golf og byder på et væld af oplevelser – lige fra hvide palmesandstrande til enorme skyskrabere og imponerende shoppingcentre!

  **OPDATERING 28.02.** Hotellet er steget meget i pris, siden jeg skrev artiklen. Heldigvis er der mange andre lækre hoteller i Dubai, så jeg vil anbefale dig at kigge lidt på trivago 😉

  Billig ferie til glamourøse Dubai
  marts - april og oktober - november
  3.420 kr.
  Billund og København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  inkl. 23 kg bagage
  1.977 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Dubai
  f.eks. det 5* Carlton Palace
  1.443 kr.
  Hotel
  1.443 kr.
  Fly
  1.977 kr.
  Total (pr.person)
  3.420 kr.

  Fly

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet billige fly fra både Billund og København til Dubai. Du kan finde billige billetter i marts og april (faktisk også senere – men i sommerhalvåret er der utroligt varmt i Dubai) og igen i oktober og november.

  Fra Billund er det Turkish Airlines, der udbyder billetter til ca. 2.000 kr. inkl. 23 kg bagage. Jeg har f.eks. fundet billetter fra den 13.03. – 20.03. til kun 1.977 kr. Fra København er er der flere flyselskaber at vælge imellem. Her kan du b.la. flyve med Aeroflot, Pegasus, Ukraine International og Norwegian.

  Det er generelt lidt dyrere at flyve fra København, hvor priserne starter fra ca. 2.300 kr. Til gengæld kan du fra København også finde fly i efteråret. Og her er Ukraine International nok ikke klar over, at uge 42 er lig med efterårsferie i Danmark. Derfor kan du fra den 12.10. – 19.10. lige nu finde fly fra København til Dubai til kun 2.176 kr.! Så hvis du gerne vil nyde en varm og solrig strandferie i efterårsferien, så er Dubai et supergodt bud!

  Du bør være opmærksom på, at du meget tit enten ankommer eller flyver hjem ret sent om natten. Det gælder både fra Billund og København. Derfor kan du tit spare en hotelovernatning – eller to.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 13.03. – 20.03. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængigt af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 06.03. – 13.03.
  • 13.03. – 20.03.
  • 20.03. – 27.03.
  • 03.04. – 10.04.
  • 10.04. – 17.04.
  • Og flere

   

  Fra København

  • 01.03. – 08.03.
  • 08.03. – 15.03.
  • 14.03. – 21.03.
  • 04.04. – 11.04.
  • 05.10. – 12.10.
  • 12.10. – 19.10.
  • 19.10. – 26.10.
  • 06.11. – 12.11.
  • Og flere

   

  Hotel

  Dubai er smækfyldt med hoteller i alle prisklasser. I dag har jeg fundet et hotel i den 5* kategori med rigtig mange gode anmeldelser på TripAdvisor og en meget fornuftig pris. På trivago.dk faldt jeg nemlig over det 5* Carlton Palace (4 ud af 5 på TripAdvisor).

  Hotellet ligger kun 10 minutters kørsel fra Dubai Lufthavn og 8 minutters gang fra metrostationen Union & Al Rigga. Udover en lækker placering byder Carlton Palace også på rooftop swimmingpool og flotte værelser med alt, hvad du behøver. Tidligere gæster deler i øvrigt store roser ud til personalets serviceniveau og professionelle tilgang til deres arbejde.

  Prisen for 6 nætter på det 5* Carlton Palace er 2.886 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.443 kr. pr. person. Fordi du flyver hjem kl. 02.40 (dvs. man skal være ved lufthavnen omkring midnat), valgte jeg at droppe den sidste overnatning på hotellet.

  Vil du hellere selv finde et hotel i Dubai, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her. Leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Dubai Lufthavn er metroen uden tvivl den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

  Med flytiderne i dette eksempel (fra Billund) bliver du dog nok nødt til at tage en taxi. Det burde kunne gøres for ca. 50 kr. pr. person (hvis man deler taxen med sin rejsepartner).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Sol, strand og 30 grader i Dubai: 7 dage på et luksuriøst 5* hotel til kun 3.420 kr. inkl. fly

  1. Jan says:

   Hej
   Kan du sige noget om de flyselskaber du linker til, er de ok

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jan 🙂

    Alle flyselskaber, der har tilladelse til at flyve i Europa, lever op til de gældende sikkerhedskrav. Så dem kan du roligt flyve med 😉

    Det er primært ift. serviceniveau, at du nok vil kunne mærke den største forskel. Turkish Airlines har fx tidligere været kåret som Europas bedste flyselskab flere gange i træk. Norwegian, Pegasus og Ukraine Int. er i højere grad lavprisselskaber, hvor du ikke får helt samme service.

    Men du behøver skam ikke at være bange for nogen af dem 😉

  2. Emrah says:

   Hej jeg er på udkig efter en Dubai tur i efterårsferien med konen og mit 2 årige søn.
   Kan i finde noget passende til mig mht pris?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Emrah 🙂

    Jeg linker til billige flybilletter i efterårsferien i artiklen. Så skal du blot finde et hotel, der passer til dine behov og dit budget. Det kan du gøre via hotellinket i artiklen (du skal blot ændre datoerne, så de passer ift. flybilletterne) 😉