• 11 jan 2020

  Luksuriøs strandferie i Dubai: 4 nætter på et spritnyt 5* luksusresort fra kun 3.242 kr. inkl. fly og morgenmad

  Sol, varme og luksus – det er tre ord, der meget præcist beskriver, hvorfor Dubai er en fortræffelig feriedestination! Vejret er nemlig næsten altid godt – selv i løbet af vinteren kan du til tider finde temperaturer, der flirter med de 30 grader. Herudover har Dubai en suveræn beliggenhed ved den smukke Persiske Golf og byder på et væld af oplevelser – lige fra hvide palmesandstrande til enorme skyskrabere og imponerende shoppingcentre. Det hele bliver ikke meget værre af, at jeg her har fundet et billigt tilbud på et splinternyt 5* beach resort!

  Billig luksusferie til glamourøse Dubai
  januar - marts
  fra3.242 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  inkl. håndbagage
  1.732 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg
  Hotel i Dubai
  f.eks. det 5* JA Lake View Hotel
  1.510 kr.
  Hotel
  1.510 kr.
  Fly
  1.732 kr.
  Total (pr.person)
  3.242 kr.

  Billige fly til Dubai

  For at komme til Dubai har du selvfølgelig brug for flybilletter. Og jeg har netop fundet nogle billige af slagsen fra under 2.000 kr.

   

  På en del datoer fra januar til marts kan du finde billetter hos KLM til mellem ca. 1.700 og 2.500 kr. – både fra København, Billund og Aalborg.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 29. januar til mandag den 3. februar til kun 1.732 kr. fra Billund (og meget lignende priser fra CPH og AAL).

   

  Når du flyver med KLM, er håndbagage gratis. Hver vej har du som regel en enkelt kort mellemlanding i Amsterdam (eller Paris). Nogle af afgangene kan dog have to mellemlandinger.

   

  Generelt er Billund og København de to billigste lufthavne, mens afgange fra Aalborg typisk koster et par hundrede kroner mere.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 15.01. – 20.01.
  • 19.01. – 25.01.
  • 20.01. – 25.01.
  • 22.01. – 29.01.
  • 27.01. – 03.02.
  • 28.01. – 04.02.
  • 29.01. – 03.02./05.02.
  • 30.01. – 06.02.
  • 31.01. – 06.02.
  • 04.02. – 11.02.
  • 05.02. – 13.02.
  • 11.02. – 18.02.
  • 03.03. – 10.03.
  • 13.03. – 19.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Dubai

  Dubai bugner med vilde hoteller, men det afholder dem ikke fra at bygge flere. Et af de allernyeste skud på stammen er det 5* luksusresort JA Lake View Hotel (4,5 ud af 5 på TripdAdvisor). Hotellet ligger i Jebel Ali i det sydlige Dubai (tæt ved Palm Jebel Ali, der er en palmeformet ø ligesom Palm Jumeirah).

   

  JA Lake View Hotel åbnede så sent om i efteråret 2019, så du kan glæde dig til et topmoderne luksushotel med faciliteter i verdensklasse. Bl.a. kan du se frem til tre swimmingpools, privat sandstrand ved Den Persiske Golf, spaområde, 9-hullers golfbane og mulighed for bl.a. tennis, beachvolley, fitness, vandski, vindsurfing, fisketure og meget mere!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 4-nætters ophold fra onsdag den 29. januar til søndag den 2. februar 3.020 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.510 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 700-800 kr. pr. nat i både januar, februar og marts.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dubai, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 39 minutters kørsel fra lufthavnen, så jeg vil nok anbefale at splejse om en taxi (ca. 100 kr. pr. person).

   

   

  Billeder fra JA Lake View Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Luksuriøs strandferie i Dubai: 4 nætter på et spritnyt 5* luksusresort fra kun 3.242 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Sara says:

   Jeg vil gerne til Dubai i vinterferien med manden – kan du anbefale noget med privat pool?

  2. Mathilde says:

   Hej Rejsespejder,
   Jeg kunne ikke lige finde andre steder, man kunne skrive, så nu skriver jeg her

   Jeg skal ud og rejse fra d. 25-31 januar med min kæreste. Vi vil ikke for langt væk (7-10 timers fly) og vi vil gerne kunne ligge på stranden. Vi har svært ved at finde noget billigt med de omstændigheder. Kan du hjælpe? Er det en god ide at vente til lige før rejsen med at bestille?
   På forhånd tak ☀️☺️

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Mathilde 🙂

    Tak for din besked. Hvis I gerne vil have sol og strand vil jeg anbefale, at I holder øje med rejser til bl.a. De Kanariske Øer og Egypten. I er disse steder sikret nogle rigtig dejlige temperaturer i januar. Der kan selvfølgelig være en del penge at spare, hvis I venter med at bestille til lige op mod rejsen. I kan derfor overveje at holde øje med afbudsrejser. Jeg tjekker selv afbudsrejser hver dag, og de bedste tilbud lægger jeg op på denne side: https://rejsespejder.dk/afbudsrejser/

    Hvis I scroller lidt ned på siden, kan I også læse en artikel, hvor jeg kommer med lidt tips og tricks til at finde den bedste/billigste afbudsrejse 😉

    Hvis I gerne selv vil søge efter en rejse, har jeg lavet en søgning til jer her: https://rejsespejder.dk/go/200113-3/
    Ude i siden ved “Destination” kan du tilvælge De Kanariske Øer under Spanien.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  3. Jan says:

   Hej
   Kan du sige noget om de flyselskaber du linker til, er de ok

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jan 🙂

    Alle flyselskaber, der har tilladelse til at flyve i Europa, lever op til de gældende sikkerhedskrav. Så dem kan du roligt flyve med 😉

    Det er primært ift. serviceniveau, at du nok vil kunne mærke den største forskel. Turkish Airlines har fx tidligere været kåret som Europas bedste flyselskab flere gange i træk. Norwegian, Pegasus og Ukraine Int. er i højere grad lavprisselskaber, hvor du ikke får helt samme service.

    Men du behøver skam ikke at være bange for nogen af dem 😉

  4. Emrah says:

   Hej jeg er på udkig efter en Dubai tur i efterårsferien med konen og mit 2 årige søn.
   Kan i finde noget passende til mig mht pris?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Emrah 🙂

    Jeg linker til billige flybilletter i efterårsferien i artiklen. Så skal du blot finde et hotel, der passer til dine behov og dit budget. Det kan du gøre via hotellinket i artiklen (du skal blot ændre datoerne, så de passer ift. flybilletterne) 😉

  se fly se hotel