01 dec 2017

Vintertur til skønne Alicante: Forlænget weekend på et dejligt 3* hotel ved stranden til kun 776 inkl. fly

Alicante i december og januar – er det nu noget ved? Ja, det er det bestemt! Normalt er den spanske kystby ved Costa Blanca en destination, man forbinder med sommer, sol og en ualmindelig lækker strand. Men selvom du ikke får 30 grader om vinteren, så er den fantastiske strand og det azurblå Middelhav der stadig! Og sidste januar kunne du finde temperaturer op til 24 grader – så helt koldt er det altså  heller ikke!

Opdag Alicante
december - januar
776 kr.
Billund og København
Alicante
Hotel i Alicante
f.eks. det 3* Hotel Maya Alicante midt i byen
495 kr.
Billige fly til Alicante
inkl. 10 kg håndbagage
328 kr.
Fra Billund
Fra København
Hotel
448 kr.
Fly
328 kr.
Total (pr.person)
776 kr.

Hotel

trivago.dk har jeg fundet det anmelderroste 3* Hotel Almirante (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger dejligt tæt på den smukke strand. Faktisk er dette hotel det eneste, der har direkte adgang til Alicantes lækre San Juan-strand. Alle værelserne har wifi, og de fleste af dem har desuden egen balkon med udsigt til havet. Herudover er der gratis parkering på hotellet, som er en stor fordel, hvis du har tænkt dig at leje en bil. Hotellet ligger lidt uden for centrum, men det gør ikke så meget, for 100 meter fra hotellet kan du hoppe på en sporvogn, der på 15 minutter tager dig ind til centrum.

Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 895 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 448 kr. pr. person. Vil du gerne selv lede efter et hotel i Alicante, kan du finde en hoteloversigt her. Og enkeltværelser finder du her.

 

Fly

skyscanner.dk har jeg i dag fundet billige fly fra Billund og København til solbeskinnede Alicante. Du kan finde billige billetter i både december og januar. F.eks. har jeg fundet billetter fra Billund til en lækker forlænget weekend fra den 12.01. – 15.01. til kun 328 kr. Det er Ryanair, der flyver fra begge lufthavne, og derfor har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 19.01. – 22.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

 • 04.12. – 09.12.
 • 08.12. – 11.12.
 • 11.12. – 15.12.
 • 18.12. – 20.12.
 • 08.01. – 12.01.
 • 12.01. – 15.01.
 • 19.01. – 22.01.
 • Og flere

 

Fra København

 • 08.12. – 11.12.
 • 12.01. – 14.01.
 • 15.01. – 19.01.
 • 15.01. – 21.01.
 • 19.01. – 21.01.
 • 22.01. – 28.01.
 • Og flere

 

Rejsetips

Når du alligevel ikke kun skal ligge på stranden, har du i stedet tid til at opdage, at Alicante faktisk er en enormt spændende by. Hvis du er madinteresseret, bør du bl.a. bruge dine 3 dage på at udforske det smagfulde spanske middelhavskøkken! Retten Paella stammer faktisk fra den spanske sydøstkyst – så de ved uden tvivl, hvordan man bikser sådan én sammen i Alicante!

Du bør også besøge Castell de Santa Barbara, der er en af Spaniens ældste middeladerborge. Nogle af scenerne fra Game of Thrones er blevet optaget her!

Herudover bør du også gå en skøn tur ned ad den populære havnepromenade Explanada de Espana med masser af hyggelige cafeer og restauranter. Selvfølgelig skal man også gå en hyggelig tur eller to langs stranden ved det smukke azurblå Middelhav! Det er jo fuldstændig oplagt, nu hvor alle sommerturisterne er væk!

 

Lejebil

Hvis du vil leje en bil, så du kan udforske lidt af det øvrige Costa Blanca, kan du gøre det på rentalcars.comHusk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Transport til/fra lufthavnen

Den billigste måde at komme fra lufthavnen til Alicante er med bus. Du kan tage bus C-6 fra lufthavnen ind til Plaza Puerta del Mar I. Det tager ca. 15 minutter og koster omkring 20 kr. Skal du til Hotel Almirante, skal du af ved stoppestedet Marq Castillo, hvorfra du tager sporvogn L3 til Costa Blanca.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Vintertur til skønne Alicante: Forlænget weekend på et dejligt 3* hotel ved stranden til kun 776 inkl. fly

 1. Trine says:

  Hej rejsespejder,
  Vil så gerne afsted på forlænget weekend fra.d.27 oktober-30 oktober. Men syns alle flybilletter jeg kan finde er dyre- har du nogle tips? ☺️

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Trine 🙂

   Jeg er bange for at det bedste tip jeg kan give dig er at finde en senere weekend :/

   Som jeg skriver i artiklen, kan du finde billige billetter fra november til januar. Og den 27.10. – 30.10. er bare en dyr weekend så vidt jeg kan se. Både fra BLL, CPH, Malmø og Hamborg … :/

se fly se hotel