• 26 nov 2019

  Forlænget weekend i skønne Alicante: 3 nætter på et dejligt 3* hotel ved stranden fra kun 762 kr. inkl. fly

  Alicante i december, januar og februar – er det nu noget ved? Ja, det er det bestemt! Normalt er den spanske kystby ved Costa Blanca en destination, man forbinder med sommer, sol og en ualmindelig lækker strand. Men selvom du ikke får 30 grader om vinteren, så er den fantastiske strand og det azurblå Middelhav der stadig! Og sidste januar kunne du finde temperaturer helt op til 26 grader – så helt koldt er det altså heller ikke! Og det gode ved at rejse i efteråret og om vinteren er, at prisniveauet er dejligt lavt, og turisterne er få!

  Opdag Alicante
  december - februar
  fra762 kr.
  København og Billund
  Alicante
  Hotel i Alicante
  f.eks. det 3* Hotel Almirante
  480 kr.
  Billige fly til Alicante
  282 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel
  480 kr.
  Fly
  282 kr.
  Total (pr.person)
  762 kr.

  Billige fly til Alicante

  Lige nu kan du finde en masse billige fly fra både København og Billund til solbeskinnede Alicante. Du kan finde de billige billetter året rundt, men især december, januar og februar byder på et lavt prisniveau.

   

  F.eks. har jeg fundet billetter til en lækker forlænget weekend fra fredag den 17. januar til mandag den 20. januar. På disse datoer kan du både flyve fra København til 282 kr. og fra Billund til 397 kr. Fra begge lufthavne flyver du med Ryanair, hvor du gratis må medbringe en mindre håndtaske (vil du have mere bagage med, så læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.01. – 20.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København (afgange på mandage, fredage og søndage)

  • 06.12. – 09.12. – WE
  • 13.12. – 15.12. – WE
  • 10.01. – 13.01. – WE
  • 24.01. – 27.01. – WE
  • 31.01. – 03.02. – WE
  • 07.02. – 10.02. – WE
  • 21.02. – 24.02. – WE
  • 28.02. – 01.03. – WE
  • 06.03. – 09.03. – WE
  • 13.03. – 16.03. – WE
  • 27.03. – 30.03. – WE
  • Og flere

   

  Fra Billund (afgange på mandage og fredage)

  • 02.12. – 06.12.
  • 06.12. – 09.12. – WE
  • 13.12. – 16.12. – WE
  • 16.12. – 20.12.
  • 06.01. – 10.01.
  • 10.01. – 13.01. – WE
  • 24.01. – 27.01. – WE
  • 03.02. – 07.02.
  • 21.02. – 24.02. – WE
  • 28.02. – 02.03. – WE

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Alicante

  Til din Alicante-tur har jeg fundet det anmelderroste 3* Hotel Almirante, der ligger dejligt tæt på den Alicantes smukke bystrand. Faktisk er dette hotel det eneste, der har direkte adgang til Alicantes lækre San Juan-strand. Alle værelserne har wi-fi, og de fleste af dem har desuden egen balkon med udsigt til havet. Herudover er der gratis parkering på hotellet, som er en stor fordel, hvis du har tænkt dig at leje en bil. Hotellet ligger lidt uden for centrum, men det gør ikke så meget, for 100 meter fra hotellet kan du hoppe på en sporvogn, der på 15 minutter tager dig ind til centrum.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 17. januar til mandag den 20 januar til 959 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 480 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 300-400 kr. pr. nat det meste af vinteren.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Alicante, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Rejsetips

  Når du alligevel ikke kun skal ligge på stranden, har du i stedet tid til at opdage, at Alicante faktisk er en enormt spændende by. Hvis du er madinteresseret, bør du bl.a. bruge dine tre dage på at udforske det smagfulde spanske middelhavskøkken! Retten Paella stammer faktisk fra den spanske sydøstkyst – så de ved uden tvivl, hvordan man bikser sådan én sammen i Alicante!

   

  Du bør også besøge Castillo de Santa Barbara, der er en af Spaniens ældste middeladerborge. Nogle af scenerne fra Game of Thrones er blevet optaget her. Og så er udsigten fra toppen helt fantastisk!

   

   

  Herudover bør du også gå en skøn tur ned ad den populære havnepromenade Explanada de España, hvor du vil komme forbi en masse hyggelige caféer og restauranter. Selvfølgelig bør du også gå en hyggelig tur eller to langs stranden ved det smukke azurblå Middelhav! Det er jo fuldstændig oplagt, nu hvor alle sommerturisterne er væk!

   

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil leje en bil, så du kan udforske lidt af det øvrige Costa Blanca, så behøver det slet ikke at være dyrt. Jeg har f.eks. fundet en bil i hele rejseperioden til kun 46 kr. pr. person.

   

  Bilen får tilmed en flot 7,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  46 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste måde at komme fra lufthavnen til Alicante er med bus. Du kan tage bus C-6 fra lufthavnen ind til Plaza Puerta del Mar I. Det tager ca. 15 minutter og koster omkring 20 kr. (husk at have lige penge eller småpenge/mønter med). Skal du til Hotel Almirante, skal du af ved stoppestedet Marq Castillo, hvorfra du tager sporvogn L3 til Costa Blanca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Forlænget weekend i skønne Alicante: 3 nætter på et dejligt 3* hotel ved stranden fra kun 762 kr. inkl. fly

  1. Thomas says:

   Husk at skriv i rejse tippet at hvis man vælger bussen, så sørg for at have lige penge eller vekslet sedler til mønter da de ikke ligger inde med ret mange bytte penge i bussen..

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Thomas,
    Tusind tak for tippet – fedt, at du deler ud af din erfaring! Det får jeg lige inkluderet 🙂

  2. Trine says:

   Hej rejsespejder,
   Vil så gerne afsted på forlænget weekend fra.d.27 oktober-30 oktober. Men syns alle flybilletter jeg kan finde er dyre- har du nogle tips? ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Trine 🙂

    Jeg er bange for at det bedste tip jeg kan give dig er at finde en senere weekend :/

    Som jeg skriver i artiklen, kan du finde billige billetter fra november til januar. Og den 27.10. – 30.10. er bare en dyr weekend så vidt jeg kan se. Både fra BLL, CPH, Malmø og Hamborg … :/

   • Ahmad says:

    Den dato du angiver holder skolerne efterårsferie i Sverige så det påvirker selvfølgelig efterspørgslen og derfor prisen.

  se fly se hotel