Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 303 kr.
Malmoe-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Hotel

Hotelophold i Malmø

Ophold på et centralt 4* hotel inkl. morgenmad

Hotel |

Hotelophold i Malmø

Går du og savner en lille hygge-/shoppetur på tværs af sundet? Jeg har her fundet et godt tilbud på et hotel i centrum af Malmø inkl. morgenmad fra ca. 300 kr. pr. person. Til så god en pris er tilbuddet da næsten ikke til at holde fingrene fra! Det gode ved at betale en lav pris for både hotel og mad er, at du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den gas med shopping! Og selvom du ikke er den store fan af shopping, så kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der nemlig lækre caféer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer – byen er bestemt et besøg værd! 🛍️

Hotelophold i Malmø

fra

303 kr.

🥐☕ Inklusive morgenmad

🎯 Midt i byen

🛍️ Billig shopping

Hotelophold i Malmø

303 kr.

Hotelophold i Malmø

I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø.

Du bor på det firstjernede Hotel Garden (4 ud af 5 på Tripadvisor), der ligger midt i den charmerende by.

Fra hotellet har du kun 150 meter til Södergatan (en megahyggelig gågade med et væld af butikker), 250 meter til hovedtorvet (stortorget) og 5 minutters gang til hovedbanegården.

Du får med andre ord den perfekte base til et par skønne dage med masser af shopping, cafébesøg og andre spændende ting på programmet!

Under opholdet har du både gratis wi-fi og fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og sauna.

Hotelophold i Malmø – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Trivago.

Der kan du booke ophold på Hotel Garden til priser omkring 600 – 800 kr. pr. nat – både i weekender og hverdage.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et ophold fra lørdag den 18. maj til søndag den 19. maj. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 606 kr. inkl. morgenmad. Prisen ender således på kun 303 kr. pr. person.

Du skal naturligvis også være velkommen til selv at sondere hotel-terrænet i Malmø.

Hotelbilleder

Malmø

Malmø

Malmø

Transport til Malmø

Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur!

Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra Københavns Hovedbanegård eller bus fra København fra kun 59 kr. hos Flixbus.dk.

Shopping

Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hotelophold i MalmøHotelophold i Malmø

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud