• 12 maj 2022

  Smuttur til Malmø: Hotelophold på et centralt 4* hotel fra kun 336 kr. p.p. inkl. morgenmad

  Går du og savner en lille hygge-/shoppetur på tværs af sundet? Jeg har her fundet et virkelig godt tilbud på et hotel i centrum af Malmø. Og til så lav en pris er tilbuddet da næsten ikke til at holde fingrene fra 😀 Det gode ved at betale en lav pris for hotellet er, at du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den gas med shopping! Og selvom du ikke er den store fan af shopping, så kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der nemlig lækre caféer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer – byen er bestemt et besøg værd! 🇸🇪🛍️

  Hotelophold i Malmø
  fra336 kr.
  Hotelophold i hjertet af Malmø
  inkl. morgenmad
  336 kr.
  671 kr. er totalprisen for 2 personer

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø.

   

  Du bor på det firstjernede Hotel Garden (4 ud af 5 på Tripadvisor), der ligger midt i den charmerende by.

   

  Fra hotellet har du kun 150 meter til Södergatan (en megahyggelig gågade med et væld af butikker), 250 meter til hovedtorvet (stortorget) og 5 minutters gang til hovedbanegården.

   

  Du får med andre ord den perfekte base til et par skønne dage med masser af shopping, cafébesøg og andre spændende ting på programmet!

   

  Under opholdet har du både gratis wi-fi og fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og sauna.

   

   

  Hotelophold i Malmø – Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på min egen nye hotelsøgeside, som er lavet i samarbejde med KAYAK – den må du endelig tjekke ud, hvis du står og mangler et hotel.

   

  Her kan du booke ophold på Hotel Garden til priser omkring 650-800 kr. pr. nat – både i weekender og hverdage.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et ophold fra lørdag den 9. juli til søndag den 10. juli. På disse datoer koster et topersoners  værelse i alt 671 kr. inkl. morgenmad. Prisen ender således på kun 336 kr. pr. person.

   

  Du skal naturligvis også være velkommen til selv at sondere hotel-terrænet i Malmø 😉

   

   

  Hotelbilleder

  Malmø

   

  Malmø

   

  Malmø

   

  Transport til Malmø

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra Københavns Hovedbanegård eller bus fra København fra 59 kr. med Flixbus.

   

   

  Shopping

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her