Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 749 kr.
Goteborg-Sverige-banner
Weekendophold

Weekendtur til Göteborg: Svensk storbyferie med 2 dage på 4* hotel fra kun 749 kr. p.p. inkl. færge og morgenmad

Weekendophold |

Weekendtur til Göteborg: Svensk storbyferie med 2 dage på 4* hotel fra kun 749 kr. p.p. inkl. færge og morgenmad

Længes du efter en weekendtur i udlandet, men alligevel tæt på Danmark? Så har jeg her fundet et godt bud på en skøn weekendtur til Göteborg! Her kan du nyde godt af alt, hvad Göteborg har at byde på – lige fra kanalrundfart, forlystelsesparker og museer til shopping og hyggelige restauranter. Göteborg er på mange måder den perfekte destination til at komme væk hjemmefra henover en weekend og samtidig få oplevet noget nyt. Så glæd dig til at lære Sveriges næststørste by bedre at kende – den skal du nok hurtig lære at holde af. Især når du kan finde et billigt pakketilbud med både færgebilletter og centralt hotelophold med morgenmad! ️

Psst, det gør jo heller ikke noget, at den svenske krone p.t. er meget lav. Så shopping er så billigt, at det næsten ikke kan betale sig at lade være! 😉

Getaway til Göteborg

fra

749 kr.

Frederikshavn ✈ Göteborg

Pakkerejse til Göteborg

749 kr.

Pakkerejse til Göteborg

En hyggelig weekendtur til Göteborg er faktisk en glimrende idé til sommerferien, hvis jeg selv skal sige det.

Og hvis du er enig, så kan du altså finde et godt og billigt pakketilbud hos DTF Travel.

De tilbyder nemlig en pakke, der består af færgeoverfart (fra Frederikshavn) plus firstjernet hotel med morgenmad.

Hotellet er det firstjernede Scandic Europa (3,5 ud af 5 på Tripadvisor), der først og fremmest brillerer med sin centrale beliggenhed.

Scandic-hotellet ligger nemlig få skridt fra Göteborgs hovedbanegård og Nordstan – et af Sveriges allerstørste shoppingcentre !

Herudover kan du også snildt gå til Avenyn, der ligger små 10 minutters gang fra hotellet. Der finder du alverdens butikker, caféer og restauranter. Det er helt klart også Avenyn, du skal søge hen mod, hvis du vil stifte bekendtskab med det göteborgske natteliv

Udover en lækker beliggenhed får du på Scandic Europa generelt et ganske godt, firstjernet hotel. Indretningen er skandinavisk, værelserne er komfortable, og faciliteterne er i orden.

Og som prikken over i’et er Scandic Europa indehaver af en lækker, lille indendørs swimmingpool, der er gratis for hotelgæster 😉

Alt i alt er der altså lagt i ovnen til en umanerlig hyggelig weekend i Göteborg!

Weekendtur til Göteborg – priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet tilbuddet hos DTF Travel.

Tilbuddet kan tilpasses i forhold til både rejselængde og antal rejsende (hvis I er mere end to, vil det være billigst at tilkøbe et ekstra værelse).

Når du klikker dig ind på bookingsiden, bliver du mødt af en lavpriskalender, der gør det nemt at finde de billigste datoer.

Lavpriskalenderen viser som udgangspunkt prisen for hotelopholdet, men når du klikker dig videre, bliver færgebilletten lagt oveni.

Som eksempel fandt jeg f.eks. en rejse fra lørdag den 19. august til søndag den 20. august. På disse datoer koster hotelophold med morgenmad og færge tur/retur i alt 1.498 kr. for to personer. Det svarer til kun 749 kr. pr. person!

OBS: Hvis du tager afsted på en kort tur som denne, skal du være ekstra opmærksom på at vælge de bedste færgetider. Jeg har f.eks. valgt en tidlig udrejse kl. 08.00 og en sen hjemrejse kl. 18.20.

Weekendtur til Göteborg

Weekendtur til Göteborg

Weekendtur til Göteborg

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Göteborg: Svensk storbyferie med 2 dage på 4* hotel fra kun 749 kr. p.p. inkl. færge og morgenmadWeekendtur til Göteborg: Svensk storbyferie med 2 dage på 4* hotel fra kun 749 kr. p.p. inkl. færge og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud