• 25 maj 2017

  Europas smukkeste strande: 8 dage på Sardinien med lækkert hotel og fly til kun 1.292 kr.

  Drømmer du om ferie i paradis, krystalklart vand og smukke strande? Så skal du tage til Sardinien! Her kan du snorkle blandt koralrev og farvestrålende fisk, vandre i bjergene og gå på opdagelse i de underjordiske grotter. Mød de lokale og smag på et af verdens absolut bedste køkkener.

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en rejse til Europas Caribien!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre lejlighedshotel Gravina Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i det skønne område Costa Paradiso med det flotteste udsigt over Middelhavet. Gravina Resort byder på en udendørs swimmingpool, en hyggelig have og eget køkken. Du får 7 overnatninger på dette skønne hotel for 1.387 kr., altså kun 694 kr. pr. person ved en rejse for 2. For hoteller med enkeltværelser, så kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Sardinien har rigtig mange gode hoteller, så se listen igennem her, og find det rigtige hotel til dig. Især hvis du ikke vil leje en bil, vil jeg anbefale at du kigger efter hoteller i Alghero-område.

  HOTELLER PÅ SARDINIEN

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få rigtig billige flybilletter til Sardinien i juni. Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 598 kr. fra Billund fra den 07.06. – 14.06. Men der findes andre datoer til lignende priser og også med afrejse fra København resten af juni!

  SE FLY-TILBUD HER

  Obs! Rejsen er inkl. håndbagage. Ønsker du at have indtjekket bagage med koster dette 600 kr. for hele turen

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.06. – 14.06.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer fra Billund

  • 31.05. – 07.06.
  • 07.06. – 14.06.
  • 14.06. – 21.06.

  Eksempel på billig rejsedato fra København

  • 31.05. -07.06.

   

  Hotel

  694 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  1.292 kr.

   

   

  Lejebil

  Jeg anbefaler at man lejer en bil til denne rejse. Sardinien byder på så meget at man næsten ikke kan undvære en lejebil! Desuden er det offentlige transportsystem ikke særlig god på Sardinien. På rentalcars.com kan du leje en bil hele ugen for 1.371 kr. (686 kr. pr. person ved en rejse for 2). Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek din rejseforsikring for at se om de dækker den). Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport

  Jeg anbefaler, at du lejer en bil på Sardinien, da der er så meget at se på øen og den offentlig transport er ikke særlig god. Hvis du dog ikke ønsker/har mulighed for at leje en bil, kører der busser til Costa Paradiso. Du kan tage busserne 9323 og 9312 fra Alghero lufthavn til stoppet Sassari, herfra kører der bussen 728 til Costa Paradiso. men vær opmærksom på at busserne fra Sassari til Costa Paradiso kun kører 4 gange om dagen. Så lejebil vil helt sikkert være den bedste løsning og det tager kun 1t 42 min at køre.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Europas smukkeste strande: 8 dage på Sardinien med lækkert hotel og fly til kun 1.292 kr.

  1. Thomas Vadum says:

   Hej Rejsespejder. Først og fremmest TAK for en fantastisk inspirationskilde! Måske du kan hjælpe os med et ligeså fantastisk bud på Sardinien i uge 39 & 40. Uge 39 bliver 2 forældre, 4 børn og 1 barnebarn (2år) – alle andre er voksne(så gerne med adgang til strand/cafe og restaurant). Uge 40 bliver kun min hustru og jeg. Glæder mig til hvis du kan komme med et forslag. På forhånd tak. Thomas Vadum

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Thomas 🙂

    Tak for den pæne kommentar 😉

    Hvis I vil rejse i uge 39 og 40, vil jeg nok anbefale jer at vente lidt med at bestille 🙂 Forhåbentligt kommer der en nyt udsalg. Og jeg vil helt sikkert holde øje med Sardinien, så du kan evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/