• 06 jun 2017

  Rundrejse i USA: fly til New York, videre til Miami og tilbage igen til kun 2.700 kr.

  Hvad siger du til en lille USA-rundrejse til to områder, der næsten ikke kunne være mere forskellige! Turen starter i København, hvorfra du flyver direkte til New York – byen, der aldrig sover. Her er alt, hvad hjertet begærer – et væld af madoplevelser på tværs af kulturer og shopping på hvert gadehjørne! Dernæst går turen til Miami – byen i Sydflorida byder på skønne temperaturer, lækre hvide sandstrande, høje palmer, smukke Art Deco-bygninger og ikke mindst fest og farver!

  Eksemplet nedenfor er blot til inspiration. Du kan selv lege lidt med datoerne for at finde de tidspunkter og hoteller, der passer dig bedst. Fly mellem New York og Florida kan du næsten altid finde til omkring 450 – 600 kr. Så jeg anbefaler, at du kigger forbi Norwegians lavpriskalender for at finde datoer med de billigste fly fra Danmark til New York og fra Miami til Danmark.

  Turen starter i København, hvor jeg har fundet rigtig billige billetter på momondo.dk til New York. Du kan f.eks. rejse med en direkte afgang d. 13.09. til kun 1.199 kr. inkl. 10 kg. håndbagage (vil du have ekstra bagage med koster det 250 kr. oveni). Der findes billetter til denne pris og lidt flere penge fra august og helt frem til marts.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller i New York

  trivago.dk kan du finde en hel oversigt over hoteller i New York. Mulighederne er nærmest uendelige, så bliv inspireret og find det hotel, der passer dig bedst.

  hotel-nyHOTELLER I NEW YORK

   

  Fly til Miami

  Så går turen fra New York til Fort Lauderdale. En billet mellem disse 2 byer koster mellem 450 – 600 kr. på de fleste datoer. I forhold til denne rejse har jeg fundet en billet på momondo.dk med afgang d. 20.09. til 502 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller i Miami

  Alt efter, hvor du vil bo i Florida (f.eks. Miami eller Fort Lauderdale), så kan du finde overnatningsmuligheder på trivago.dk – her er der en hel oversigt over hotelværelser i alle prisklasser.

  hotel-fll

  HOTELLER I FLORIDA

   

  Fly Miami – Danmark

  Efter en uges tid i Miami med skønne oplevelser, så går turen mod København igen. Her har jeg f.eks. fundet et direkte fly på momondo.dk fra Fort Lauderdale til København d. 28.09. til kun 999 kr. inkl. 10 kg. håndbagage (vil du have ekstra bagage med koster det 250 kr. oveni). Du kan komme afsted til denne pris og lidt flere penge fra august og helt frem til marts.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Fly (KBH-NY) 1.119 kr.
  Fly (NY-FLL) 502 kr.
  Fly (FLL-KBH) 999 kr.
  Total (pr. person) 2.700 kr.

   

  Pas og visum

  Visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er betinget af forudgående elektronisk registrering i ESTA. Læs mere om ESTA her. Du kan foretage din registrering og tjekke din ESTA-status på dette link.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Rundrejse i USA: fly til New York, videre til Miami og tilbage igen til kun 2.700 kr.

  1. Anja Keuer-Petersen says:

   Hej rejsespejser. 
   Jeg kan se at flyet du har fundet fra new York til Miami, er den 20.1? 
   Kan du lave en samlet rejsepakke til os, med hoteller og fly, både til New york, derfra videre til Miami og så tilbage til cph? 🙂 

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Anja 🙂
    Hvis du følger de forskellige links jeg har lavet på opslaget kan du på momondo ændre til lige præcis de datoer der passer dig , og det samme når du kommer ind på trivago ! Det link jeg har lavet til hoteller giver dig hele listen over de hoteller der er i New York/Miami 🙂
    Jeg laver desværre ikke samlet rejsepakker men giver dig værktøjerne til at booke de individuelle ting selv så det gerne skulle være rigtig nemt 🙂