• 16 jul 2019

  Rundrejse i Sydøstasien og Australien: oplev Dubai, Filippinerne, Sydney, Bali og Thailand til kun 5.193 kr. for alle fly

  Så er det nu! I dag har jeg fundet den perfekte rundrejse til dig, der drømmer om at opleve Sydøstasien og Australien – og alle de uforglemmelige oplevelser den del af verden byder på. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Sydøstasien, naturen, befolkningerne og madoplevelserne – der er simpelthen så meget at opleve! På denne rundrejse kommer du til at opleve både Thailand, Filippinerne, Indonesien plus Australien og Dubai. Så hvis du er klar til et backpacker-eventyr, så er det her helt sikkert noget for dig!

  Tag på eventyr til Sydøstasien og Australien
  5.193 kr.

  Fra København til Dubai

  Udgangspunktet for hele turen er superbillige Norwegian-billetter til Dubai, som du lige nu kan finde til kun under 900 kr. på mange tirsdage fra november til og med marts. Brug evt. Norwegians lavpriskalender for at få et overblik over alle muligheder. Rundrejsen er i høj grad tænkt som inspiration og som et eksempel på, hvad der kan lade sig gøre med billige enkeltbilletter og lidt fantasi. I sidste ende er det altså helt op til dig, hvor turen skal gå hen, da der findes et utal af billige afgange fra Dubai.

   

  Jeg har herunder fundet en direkte afgang fra København tirsdag den 12. november til kun 885 kr.

  Billige fly til Dubai

  Dubai

   

  Dubai er jetsetternes legeplads og en ekstravagant sammenblanding af storby- og strandferie ved Den Persiske Golf. Byen er spækket med seværdigheder som Burj Khalifa, Jumeirah Beach, Dubai Mall, Burj Al-Arab og mange flere. Så din rundrejse lægger helt sikkert godt fra land i Dubai. Det gode ved Dubai er desuden, at du herfra kan finde afgange videre til mange andre spændende steder i verden. F.eks. Filippinerne. Herunder har jeg f.eks. fundet en direkte afgang til den filippinske hovedstad, Manila, søndag den 17. november til kun 585 kr.

  Billige fly til Manila

  Manila

   

  Filippinerne disker op med smukke strande og en vidunderlig natur – rismarker, bjerge, laguner og frodige skove. I øvrigt består Filippinerne af mere end 7.000 øer. Så drømmer du om at tage på ø-hop, er du kommet til det helt rigtige sted!

   

  Fra Manila går turen i dette eksempel videre til australske Sydney. Lørdag den 23. november har jeg fundet en direkte afgang til kun 713 kr.

  Billige fly til Sydney

  Sydney

   

  Så er det blevet tid til turens australske indslag! Sydney ligger på Australiens østkyst og er landets største by. Som dansker i Sydney er du selvfølgelig nødt til at slå et smut forbi byens berømte operahus, som blev designet af den aalborgensiske arkitekt Jørn Utzon.

   

  Efter australsk storbyferie er det på tide med lidt strand og ø-paradis. Og til den slags finder du ikke mange bedre destinationer end Bali! Jeg har herunder fundet en direkte enkeltbillet til Bali lørdag den 30. november til kun 989 kr.

  Billige fly til Bali

  Bali

   

  På Bali venter der dig en vidunderlig ø med en frodig natur, en supervenlig lokal befolkning, et skønt tropisk klima, fantastiske strande, spændende kultur og lækre madoplevelser. Bali er også øen, hvor du den ene dag kan tage ud på eventyr og få én på opleveren og den næste dag dase på stranden i skyggen af palmerne.

   

  Efter skønne Bali er det blevet tid til at sætte kurs mod rundrejsens sidste stop før hjemrejsen til Danmark. I dette tilfælde betyder det Thailand og Bangkok. Du kan f.eks finde en direkte billet til Bangkok fredag den 6. december til kun 382 kr.

  Billige fly til Bangkok

  Bangkok

   

  Den Thailandske hovedstad byder i sig selv på sydøstasiastisk storbyferie med alt, hvad det indebærer af kulinariske oplevelser, farverige gademarkeder og et pulserende byliv. Vil du hellere søge mod flere strandeventyr, kan du også sagtens fra Bangkok stikke afsted mod alle mulige andre destinationer i landet. Fly til Phuket, Krabi og co plejer ikke at koste mere end 3-400 kr.

   

  Thailand bliver som sagt sidste stop i dette rundrejseeksempel. Fra Bangkok har jeg nemlig fundet en direkte enkeltbillet hjem til København fredag den 13. december til 1.639 kr.

  Billige fly til København

   

  På en del af ruterne i dette eksempel flyver du med lavprisselskaber – dvs. at bagage ikke indgår i prisen. Så hvis du skal have en 20 kg kuffert med, kommer det til at koste dig omkring ca. 800-1.000 kr. (i alt) oveni.

   

   

  Hoteller

  Ingen rundrejse uden hoteller – og hoteller i Sydøstasien er heldigvis superbillige! Om du planlægger hele rejsen med hotelophold hjemmefra eller mere tager det som det kommer, det er helt op til dig. Herunder kan du finde en oversigt over hoteller.

   

  Hoteller

   

   

  Prisoversigt

  • CPH – DXB: 885 kr.
  • DXB – MNL: 585 kr.
  • MNL – SYD: 713 kr.
  • SYD – DPS: 989 kr.
  • DPS – BKK: 382 kr.
  • BKK – CPH: 1.639 kr.
  • Totalpris: 5.193 kr.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres på, hvilke vacciner, du muligvis har brug for på din rundrejse, så smut forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Rundrejse i Sydøstasien og Australien: oplev Dubai, Filippinerne, Sydney, Bali og Thailand til kun 5.193 kr. for alle fly

  1. helene Balaban says:

   jeg vil meget gerne høre mere om denne rejse, hvordan med hotel m.m.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Helene 🙂

    I artiklen har jeg som udgangspunkt fokus på flybilletterne til de forskellige destinationer. Jeg kan dog se, at priserne er steget en del på nogle af billetterne, siden jeg skrev artiklen. I artiklen finder du også et afsnit, der hedder “Hoteller”, hvor jeg har lavet et link til at søge efter hoteller. Hotel er derfor ikke inkluderet i prisen på lige netop denne rejse. Det kan nemlig sommetider være forskelligt, om folk ønsker at booke hotelophold hjemmefra eller tager det mere, som det kommer 😉

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  2. Christian says:

   Kunne være mega fedt med nogle gode hoteller i Thailand, Malaysia, Vietnam, Singapore og på Bali – til bagpackere

  3. Finn Buhrkal says:

   Det er nogle fantastiske rejseforslag du kommer og speciel denne rundrejse i Sydøstasien. Den vil gøre mere eller mindre brug af næste vinter, håber stadig der til den tid kan findes billige billetter 🙂 Tak for en rigtig god/spændende side

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Finn,
    Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for dine søde ord og mange tak fordi du følger med! 🙂

  4. Christina says:

   Hvilken hjemmeside er der blevet brugt til at søge fly?

   • Rejsespejder says:

    Hej Christina,
    lige her har jeg brugt travelmarket, men Skyscanner og momondo er også meget brugervenligt :).

  5. Anette løfqvist says:

   Hej er du sød at sammen sætte denne rejse minus London.

   • Julie says:

    Jeg tror ikke Rejsespejder er et rejsebureau – de kommer kun med tips. Så må man selv sammensætte og finde de priser og steder man søger. Bare så du ikke sidder og venter på svar

   • Rejsespejder says:

    Hej Anette,
    som en anden allerede har svaret, så kan jeg desværre ikke sammensætte individuelle rejser. Istedet prøver jeg at inspirere folk og pege den i den rigtige retning. Grunden jeg valgt at inkludere London i denne rejse, er at det er betydeligt billigere (og kortere) at flyve dertil og så videre til Danmark, end fly fra Maldiverne eller Indien til Danmark. Så, hvis du har tænkt at tage på en lignende rejse, så vil jeg anbefale at tage denne rute for at spare tid og penge :).

  6. Henriette says:

   Mangler en rejse i maj .. billig da det er en Konfirmations gave ., 1 v og et barn på 13., mvh Henriette Hald

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Henriette,
    Jeg skal nok holde godt øje med rejser i maj og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  7. Tobias says:

   Du skriver man kan komme afsted i juni, hvilken afrejsedag er den seneste i juni?