• 09 jan 2019

  Rundrejse i Sydøstasien: oplev bl.a. Thailand, Maldiverne, Bali og Malaysia til kun 4.883 kr. inkl. alle fly

  Så er det nu! I dag har jeg fundet den perfekte rundrejse til dig, der drømmer om at opleve Sydøstasien og alle de uforglemmelige oplevelser området byder på. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Sydøstasien, naturen, befolkningerne og madoplevelserne – der er simpelthen så meget at opleve! På rundrejsen jeg har sammensat, kommer du til at opleve både Thailand, Kuala Lumpur, Bali, Singapore, Maldiverne, Kochi i Indien og London inden du sætter kursen mod Danmark igen. Så hvis du er klar til at gå på opdagelse i Sydøstasien, så er det her helt sikkert noget for dig.

  Tag på eventyr til Sydøstasien
  marts - juni
  4.883 kr.

  Fra København til Thailand

  Udgangspunkt for hele turen er superbillige Norwegian-billetter til Krabi, som man lige nu kan finde til kun 999 kr. hele marts-måned. Alternativt, kan du vælge at flyve til Bangkok fra marts – juni til kun 1.299 kr. på rigtig mange datoer. Brug evt. Norwegians lavpriskalender for at få et overblik over alle muligheder. Rundrejsen er i høj grad tænkt som inspiration og som et eksempel på, hvad der kan lade sig gøre med billige enkeltbilletter og lidt fantasi. I sidste ende er det altså helt op til dig, hvor turen skal gå hen, da der findes et utal af billige afgange fra både Krabi og Bangkok.

  Billige fly til Krabi
  999 kr.

  Krabi

  Krabi byder på så mange skønne oplevelser – paradisstrande, skøn natur med både regnskov, bjerge, mangroveskov, klippeformationer, grotter og laguner. Tag på eventyr til nogle af de nærliggende øer (f.eks. Phi Phi øerne), lej en long-tail båd og find en øde strand og hvis dykning eller snorkling lige er dig, så er der også rig mulighed for det.

   

  Efter nogle skønne dage i Krabi, går turen videre. Det er lidt begrænset, hvor du kan komme til med direkte fly fra Krabi. De fleste billige afgange er til de 3 store transportknuder i Sydøstasien (Kuala Lumpur, Bangkok og Singapore). Jeg valgt den malysiske hovedstad, hvorfra du kan finde afgange hele året til omkring 100 – 200 kr.

  Billige fly til Kuala Lumpur
  229 kr.

  Kuala Lumpur

  Sydøstasiens transportknude nr. 1. Herfra kan du komme komme til alle steder i Sydøstasien til meget få penge! Byen er i sig selv er lidt af en overset metropol, hvor du kan opleve alt fra de imponerende skyskrabere Petronas Towers til de berømte Batu Caves. Men også resten af Malaysia i sig selv er en fantastisk rejsedestination. Om du leder efter drømmestrande ved nogle af østkystens smukke øer, naturoplevelser i Malaysias Highlands, eller kulturoplevelser i Malakka – landet byder på rigtig meget – og man sagtens tilbringe flere uger her uden at kede sig!

   

  Fra Kuala Lumpur skal du videre til fantastiske Bali. Fra Kuala Lumpur kan du komme stort set hele Asien til under 500 kr. (eller mindre). Jeg valgt billetter til Bali til 266 kr. – som er ca. den pris man skal give året rundt.

  Billige fly til Bali
  266 kr.

  Bali

  Next stop: Bali! Her venter der dig en vidunderlig ø med en frodig natur, en super venlig lokal befolkning, et skønt tropisk klima, strande, spændende kultur og lækre madoplevelser. Bali er også øen, hvor du den ene dag kan tage ud på eventyr og få én på opleveren og den næste dag dase på stranden i skyggen af palmerne.

   

  Efter smukke Bali, så sætter du kurs mod Singapore. Ligesom med billetter til Bali kan du året rundt finde dem omkring 300 kr. (eller billigere)

  Billige fly til Singapore
  314 kr.

  Singapore

  Den lille østat syd for Malaysia er en fascinerende sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det kan du opleve på næsten hvert et gadehjørne. Jeg kan varmt anbefale en tur i den berømte Singapore Zoo, der tidligere har været kåret til verdens bedste – det er helt klart er et af mine yndlingssteder i Singapore.

   

  Efter et par dage i Singapore, skal du nu videre til Maldiverne! De seneste år er der kommet en del lavprisselskaber, som har indledt en priskamp på fly til Maldiverne fra både Kuala Lumpur og Singapore. Billetten nedenfor er faktisk forholdsvis dyrt. Jeg har tidligere (især når AirAsia holder udsalg) set til til omkring 400 kr.

  Billige fly til Maldiverne
  801 kr.

  Maldiverne

  Så er det tid til drømmedestinationen Maldiverne! Kridhvide sandstrande og krystalklart vand – og med en placering i Det Indiske Ocean, tæt på Ækvator, så er vejret også sikret med omkring 30 grader året rundt. Svøm, dyk, gå på eventyr i den smukke natur eller blot tag en slapper på bountystrandene – Maldiverne er det perfekte sted at komme helt ned i gear.

   

  Fra Maldiverne har du 2 muligheder at komme forholdsvis billigt videre vestpå. Den første og billigste måde er at flyve til Indien, hvor du tit kan finde billetter til omkring 600 – 900 kr. Alternativt, kan du også flyve til Dubai og derfra videre til Europa. Priserne fra Maldiverne til Dubai plejer at ligge mellem 900 – 1.500 kr. Og fra Dubai videre til Europa skal du regne med at give omkring 500 – 1.200 kr.

  Billige fly til Kochi
  689 kr.

  Kochi

  Nu er det igen blevet tid til lidt byliv og turen går denne gang til Kochi i Sydindien. Der er måske ikke så mange, der har hørt om byen, men med en befolkning på ca. 2 mio. og en lang historie, er der faktisk meget at opleve. Her er en spændende blanding af kulturer: gigantiske fiskenet fra Kina, en 400 år gammel tempel, gamle moskeer, portugisiske huse fra kolonialtiden og de smuldrende rester af den britiske Raj.

   

  Men den primære grund, hvorfor jeg har valgt Kochi er, at du altid kan regne med billige fly til London herfra. Jeg har fundet fly til London til 1.419 kr. og det er også den pris du kommer til at betale på storset alle andre datoer.

  Billige fly til London
  1.419 kr.

  London

   

  London behøver vist ikke en introduktion – hvis du ikke allerede har været der, så har du helt sikkert hørt en masse om byen. London er for dig, der elsker storby, shopping, sightseeing, museumsbesøg, lækre madoplevelser, hyggelige markeder, et fedt natteliv, musicals, fodbold og meget mere.

   

  Om du er i London et par dage eller flyver hjem med det samme, det er op til dig. Her har jeg fundet nogle billetter til 166 kr., så du har et par dage i storbyen. Du flyver hjem til København, men det er også muligt at flyve billigt til både Aalborg, Billund og Aarhus, hvis det passer dig bedre. Det generelle prisleje er 100-300 kr.

  Billige fly til København
  166 kr.
  Der findes også billige afgange til de andre danske lufthavne

   

  En del af de fly i dette eksempel er med lavprisselskaber – dvs. at der ikke indgår bagage i prisen. Så hvis du skal have en 20 kg kuffert med, så kommer det til at koste dig omkring 800-1.000 kr. (i alt) oveni.

   

  Hoteller i Sydøstasien

  Ingen rundrejse uden hoteller – og hoteller i Sydøstasien er heldigvis superbillige! Om du planlægger hele rejsen med hotelophold hjemmefra eller mere tager det som det kommer, det er helt op til dig – men her kan du finde en oversigt over hoteller.

   

  Prisoversigt

  • Fly fra CPH – KBV: 999 kr.
  • Fly fra KBV – KUL: 229 kr.
  • Fly fra KUL – DPS: 266 kr.
  • Fly fra DPS – SIN: 314 kr.
  • Fly fra SIN – MLE: 801 kr.
  • Fly fra MLE – COK: 689 kr.
  • Fly fra COK – LHR: 1.419 kr.
  • Fly fra STN – CPH: 166 kr.
  • Totalpris: 4.883 kr.

   

  Visum

  • Thailand: visumfri i 30 dage
  • Malaysia: visumfri i 90 dage
  • Bali: visumfri (Visa Free Short Visit) i 30 dage
  • Singapore: visumfri i 90 dage
  • Maldiverne: visumfri i 30 dage
  • Indien: visumpligt (e-Visa)

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres på, hvilke vacciner, du muligvis har brug for på din rundrejse, så smut forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Rundrejse i Sydøstasien: oplev bl.a. Thailand, Maldiverne, Bali og Malaysia til kun 4.883 kr. inkl. alle fly

  1. Christian says:

   Kunne være mega fedt med nogle gode hoteller i Thailand, Malaysia, Vietnam, Singapore og på Bali – til bagpackere

  2. Finn Buhrkal says:

   Det er nogle fantastiske rejseforslag du kommer og speciel denne rundrejse i Sydøstasien. Den vil gøre mere eller mindre brug af næste vinter, håber stadig der til den tid kan findes billige billetter 🙂 Tak for en rigtig god/spændende side

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Finn,
    Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for dine søde ord og mange tak fordi du følger med! 🙂

  3. Christina says:

   Hvilken hjemmeside er der blevet brugt til at søge fly?

   • Rejsespejder says:

    Hej Christina,
    lige her har jeg brugt travelmarket, men Skyscanner og momondo er også meget brugervenligt :).

  4. Anette løfqvist says:

   Hej er du sød at sammen sætte denne rejse minus London.

   • Julie says:

    Jeg tror ikke Rejsespejder er et rejsebureau – de kommer kun med tips. Så må man selv sammensætte og finde de priser og steder man søger. Bare så du ikke sidder og venter på svar

   • Rejsespejder says:

    Hej Anette,
    som en anden allerede har svaret, så kan jeg desværre ikke sammensætte individuelle rejser. Istedet prøver jeg at inspirere folk og pege den i den rigtige retning. Grunden jeg valgt at inkludere London i denne rejse, er at det er betydeligt billigere (og kortere) at flyve dertil og så videre til Danmark, end fly fra Maldiverne eller Indien til Danmark. Så, hvis du har tænkt at tage på en lignende rejse, så vil jeg anbefale at tage denne rute for at spare tid og penge :).

  5. Henriette says:

   Mangler en rejse i maj .. billig da det er en Konfirmations gave ., 1 v og et barn på 13., mvh Henriette Hald

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Henriette,
    Jeg skal nok holde godt øje med rejser i maj og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  6. Tobias says:

   Du skriver man kan komme afsted i juni, hvilken afrejsedag er den seneste i juni?