• 29 maj 2017

  Rundrejse i Europa: oplev Barcelona, Napoli og Budapest for kun 858 kr inkl. alle fly

  Hvad med at rejse lidt rundt og opleve smukke Europa? Som europæere har vi en tendens til at ønske os langt langt væk til de fjerne lande, men i virkeligheden skal du ikke særlig langt væk før du kan opleve spændende kulturer, smukke byer, vidunderlig natur og ikke mindst spændende oplevelser. Jeg har sammensat en lille rundrejse i Europa i juni-måned – som altid med disse rundrejser er dette blot et eksempel og ment som inspiration. Det er op til dig at lege lidt med datoerne, så du får lige præcis den rejse du ønsker dig. Du kan også tage af sted i juli og august, men her stiger priserne til omkring 1.500 kr.

   

  Barcelona

  Turen starter i Billund (med dette eksempel rejser du d. 10.06.), hvorfra du flyver til Barcelona for kun 163 kr. (du kan også flyve fra København til 399 kr. eller d. 08.06. fra Aalborg til 564 kr.).

  BILLUND – BARCELONA

   

  Barcelona er en af Europas mest besøgte storbyer, her kan du kombinere storby og strandferie. Byen byder på storslået arkitektur som f.eks. Gaudis imponerende bygninger i Park Guëll, Sagrade Familia-kirken samt byens snævre gader, hvor det næsten er et must at smage lækre vine, tapasretter og gå en tur på La Rambla.

  trivago.dk kan du finde en liste over hoteller i Barcelona, så det er muligt at finde præcis det hotel, der lever op til de ønsker du har.

   

  Napoli

  Efter et par dage i Barcelona går turen mod Napoli. En billet fra Barcelona til Napoli (f.eks. d. 13.06.) koster 263 kr.

  BARCELONA – NAPOLI

   

  Napoli er en hel speciel storby, hovedsageligt på grund af de spændende oplevelser, der ligger omkring Napoli. F.eks. ligger byen Pompei ganske tæt på. Pompei er den historiske by, der blev dækket af lava fra vulkanen Vesuv. Hvis du ønsker at opleve strand og afslapning kan jeg klart anbefale at besøge en af de vidunderlige øer: Ischia, Procida og Capri. Derudover kan jeg også kun anbefale at køre en tur op af Amalfikysten – det er en virkelig smuk kyststrækning. Husk at smage en pizza mens du besøger storbyen – Napoli er nemlig pizzaens hjemby.

  trivago.dk kan du finde en liste over hoteller i Napoli.

   

  Budapest

  Efter et par dage med masser af pizza og fede oplevelser går turen videre til Budapest. Jeg har fundet flybilletter (f.eks. d. 15.06.) til kun 223 kr.

  NAPOLI – BUDAPEST

   

  Budapest byder på et fantastisk byliv, afslappende wellness-områder og en masse spændende kulturelle oplevelser. Gå rundt i byen og oplev fantastisk arkitektur eller sejl en tur på Donau-floden, der deler byen op i Buda og Pest, der hver især byder på helt unikke oplevelser.

  trivago.dk kan du finde en liste over hoteller i Budapest.

   

  Efter et par dage i skønne Budapest er denne europæiske rundrejse desværre ved at være forbi og det er på tide at vende snuden mod Danmark. Jeg har fundet flybilletter fra Budapest til Billund (f.eks. d. 17.06.) til kun 209 kr. (du kan også rejse hjem til København for kun 308 kr. – der er desværre ikke nogen direkte afgang til Aalborg).

  BUDAPEST – BILLUND

   

  Billund – Barcelona 163 kr.
  Barcelona – Napoli 263 kr.
  Napoli – Budapest 223 kr.
  Budapest – Billund 209 kr.
  TOTAL (per person) 858 kr.

   

  Bagage

  Alle fly er med lavprisselskaber, så der er 10 kg håndbagage inkluderet i prisen, men det er også noget nemmere at rejse med håndbagage når du skal besøge flere destinationer på kort tid og 10 kg. er for de fleste nok til 7 dages rundrejse.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Rundrejse i Europa: oplev Barcelona, Napoli og Budapest for kun 858 kr inkl. alle fly

  1. Bettina Poulsen says:

   skønne ferietips 😉 er det muligt at finde billige billetter i højsæson til næsten hvor som helst – vi er en rejselysten familie med større børn og en begrænset økonomi.