• 09 jan 2017

  Qatar Airways-udsalg: Fly til Dubai 1.746 kr., Sydafrika 2.491 kr., Indien til 2.723 kr. og mange andre – børn op til 12 år rejser gratis med!

  rsz_shutterstock_97739021

  Qatar Airways har igen et af deres store udsalg, hvor du kan få billetter til mange destinationer til rigtig billige penge – og det bedste er, at Qatar Airways er kendt, som et af verden bedste flyselskaber, så du kommer til at rejse med super service og komfort.

  Jeg vil anbefale at du kigger gennem Qatar Airways hjemmeside for at finde de datoer, som passer dig bedst og så kigge inde på momondo, om du kan finde dem billigere der. F.eks. kunne jeg finde billetter til Sydafrika ca. 600 kr. billigere der. Du kan finde en række eksempler nedenfor.

  Det også billigere, hvis du bestiller billette r til 2 eller flere personer.

  Obs! Hvis du vil gøre brug af deres tilbud, hvor børn rejser gratis med er du nødt til at bestille direkte gennem et separat side på Qatar Airways (du kan finde linket nedenfor)!

  Der findes billige fly fra januar til midt-juni og igen fra september til december. Brug deres 15-dage-oversigt for at finde de datoer, som passer dig bedst! Tilbuddet gælder t.o.m. d 16. januar – men især populære rejseperioder/datoer kan være udsolgt tidligere.

  zz2017-01-09-11-36-20

  SE TILBUD HER

   

  OBS: Få en liste over alle destinationerne HER.

   

  Børn under 12 år rejser gratis!

  En anden ting, som især kunne være spændende for familier er, at børn under 12 år rejser gratis med. Det er et utroligt godt tilbud siden børn over 2 år plejer at betale fuld pris hos næsten alle flyselskaber! Så der er rigtig mange penge at spare! Man kan tage op til 2 børn gratis med. Så hvis man har flere end 2 børn vil det måske give mening at booke 2 separate billetter.

  zz2017-01-09-11-30-29

  SE FAMILIE-TILBUD HER

  Eksempler på destinationer

  Der er utrolig mange forskellige destinationer du kan komme til billigere med Qatar Airways udsalg – Jeg har fundet billige billetter til Dubai, Sydafrika, Indien, Thailand, og mange andre. Flybilletterne bliver til tider billigere hvis du søger 2 passagerer af gangen. Flybilletterne er stortset hele året – med undtagelse af sommerferien – så kig endelig Qatar Airways lavpriskalender igennem for at danne overblik.

   

  Johannesburg (Sydafrika)

  Hvem drømmer ikke om at opleve flotte og vilde Sydafrika! Der er enormt billige fly til Johannesburg. Jeg har f.eks. fundet flybilletter hvor prisen er helt nede på 2.491 kr. i april på datoerne fra d. 16.04. – 30.04.

  zzscreenshot-www-momondo-dk-2017-01-09-14-31-06SE FLY-TILBUD HER

   

  Dubai

  Du kan også komme på den ultimative storbysferie og opleve Dubai. Jeg har fundet billige flybilletter hvor prisen bliver 1.746 kr. til denne henrivende storby.

  zzscreenshot-www-momondo-dk-2017-01-09-14-35-21SE FLY-TILBUD HER

   

  Delhi

  Indien er kendt for sine unikke og stærke madoplevelse samt en rig kultur – endelig ikke noget du skal gå glip af! Jeg har fundet flybilletter til 2.723 kr.

  zzscreenshot-www-momondo-dk-2017-01-09-14-39-35SE FLY-TILBUD HER

   

   

  Maldiverne

  Lækre Maldiverne til kun 4.365 kr.

  zzscreenshot-www-momondo-dk-2017-01-09-14-42-35SE FLY-TILBUD HER

   

  Bali

  Bali er alles drømmedestination for kun 4.169 kr.

  zzscreenshot-www-momondo-dk-2017-01-09-14-45-46SE FLY-TILBUD HER

   

  Og mange flere!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Qatar Airways-udsalg: Fly til Dubai 1.746 kr., Sydafrika 2.491 kr., Indien til 2.723 kr. og mange andre – børn op til 12 år rejser gratis med!

  1. lobna says:

   Hej Rejsespejder. vi har lige fået købt det tilbud til kuala lumpur i april. vi er 5 voksne og 2 børn men jeg kan se at der er blevet taget fuld pris for børnene. de er 6 år og 4 år gamle. ?

    

   • Rejsespejder says:

    Hej Lobna,
    jeg er ikke sikker på, hvad der er sket. Men hvis du har booket direkte gennem Qatar Airways og fulgt deres beskrivelse så burde jeres to børn kommet gratis med. Du kan evt. ringe til dem og spørge?

  2. Carsten says:

   Hej Rejsespejder. 

   Kan du gennemskue hvilke destinationer det er, hvor børn kan komme gratis med? 

   Til Phuket og Ho Chi Minh, der dukker den lille røde stjerne op der indikerer gratis børn, men Manila, Krabi og Trat feks. der kan jeg ikke få øje på den røde stjerne. Jeg har selvf. ikke været alle datoer igennem. Det kunne være du havde en lettere vej til hvilke ruter tilbuddet omfatter 🙂 

   Mvh

   Carsten

   • Rejsespejder says:

    Hej Carsten,

    nej desværre, har også prøvet at se om der findes en nemmere måde – men desværre skal man bare søge manuelt.

  3. Kåre says:

   Gælder det kun rejser fra Kbh..?

   • Rejsespejder says:

    Hej Kåre,

    ja, desværre er det det eneste sted Qatar Airways flyver til i Danmark.

    • Jane says:

     Hej 🙂 Kan det passe at man som voksen kun kan tage et barn med gratis?

     • Rejsespejder says:

      Hej Jane,

      ved du hvad, det gav heller ikke mening for mig. Men ja, hver voksen kan tage 1 barn med. Og man må kun tage maks. 2 børn pr. booking med. Dvs. Hvis man rejser alene med 2 børn, kan 1 barn rejse gratis og den anden skal betale voksenpris. Så du kan bare bestille 2 voksne+1 barn.