• 09 jul 2020

  Perfekt beliggenhed i Krakow: Forlænget weekend med 3 nætter på et lækkert centralt hotel fra kun 859 kr. inkl. fly!

  Krakow burde absolut være på din go-to liste over storbysdestinationer! Denne hyggelige by rummer nogle af de mest unikke historiske og kulturelle elementer, og ikke mindst pragtfuld arkitektur. Kraków er  den anden største by i Polen, og er perfekt til den der ønsker en mere kulturel storbysrejse. Herunder vil jeg helt klart anbefale det jødiske kvarter Kazimierz. Her kan du finde Oscar Schindlers fabrik, som var grundlag for Steven Spielbergs prisvindende film: “Schindlers Liste”. Udover dette er der en masse hyggelige caféer, barer og masser af kunst. Jeg kan også anbefale “Wawel”-slottet, som giver en vidunderlig udsigt over hele Kraków. Til sidst vil jeg nævne, at det kun er halvanden time i bil fra den tidligere koncentrationslejr “Auschwitz” (Læs mere nedenfor). Nyd en forlænget weekend i smukke Kraków med lækker mad, shopping og historiske seværdigheder!

   

  Som du kan læse, er der et hav af muligheder i Krakow, og du kan lige nu få hele 4 dage til under 900 kr.!

  Storbysrejse til Kraków
  August - november
  fra859 kr.
  København
  Kraków
  Hotel i Kraków
  f.eks. Aaron Residence Old Town
  520 kr.
  Billige fly til Krakow
  339 kr.
  Fra København
  Hotel
  520 kr.
  Fly
  339 kr.
  Total (pr.person)
  859 kr.

  Billige fly til Krakow

  Du kan flyve billige fra København mellem august og november. Priserne ligger i skrivende stund mellem 400-700 kr., og med afgang enten torsdag eller fredag og hjemrejse søndag eller mandag. Perfekte dage til en forlænget weekend!

  I mit eksempel har jeg fundet en forlænget weekend med Ryanair fra København fra fredag d. 11. september til mandag d. 14. september til 339 kr. Hos Ryanair må du altid medbringe en lille håndtaske, men du kan altid tilkøbe mere bagage efter behov. Du kan læse mere om det i min miniguide og Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 11.09. – 14.09  – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer

   

  Fra København

  • 06.08. – 09.08.
  • 07.08. – 09.08.
  • 13.08. – 16.08.
  • 14.08. – 16.08.
  • 20.08. – 23.08.
  • 21.08. – 23.08.
  • 27.08. – 30.08.
  • 28.08. – 30.08.
  • 04.09. – 07.09.
  • 11.09. – 14.09.
  • 18.09. – 21.09.
  • 25.09. – 28.09.
  • 09.10. – 11.10.
  • 06.11. – 08.11.
  • 20.11. – 22.11.

   

  Transport til København

  Skal du fra Jylland til København, så vil jeg anbefale at tage en Flixbus. Ellers! Så har Norwegian nogle billige fly mellem Aalborg og København, som jeg skrev om tidligere.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Krakow

  Når man tager til Krakow, så skal man bo i Stare Miasto – den gamle bydel. Det er her du kommer til at finde de fleste caféer, restauranter og seværdigheder og så er det også her du finder Kazimierz – den gamle jødiske bydel, som efter min mening er blevet til byens absolutte hightlight. Det er derfor jeg er gået på jagt efter et godt tilbud her. Og faktisk har jeg fundet et superlækkert og moderne 3* hotel. Hotellet ligger i hyggelige omgivelser, og er tæt på masser af restauranter, barer og så bor man i gåafstand til næsten alle seværdigheder i byen – bl.a. Oscar Schindlers museum.

   

  Hotellet har desuden moderne værelser, som har alt man har brug for under en storbyferie!

   

  Jeg har i mit eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag d. 11. september til mandag d. 14. september til 1.039 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 520 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Krakow, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt og hurtigt tage toget fra Krakow airport, og så koster det kun 2 euro.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejsetip

  Som jeg nævnte i introen, vil jeg helt klart anbefale dig at besøge en af historiens mest mørke steder – Ausschwitz. Krakow ligger kun en 1,5 time derfra. Koncentrationslejren Auschwitz, var den største af nazisternes lejre og der døde i alt 1,1 millioner mennesker mellem 1940 til 1945. I dag kan man få guidede ture gennem koncentrationslejren. Sådan en tur koster ca. 300 kr. og varer ca. 7 timer og kan klart anbefales! Oplevelsen er meget rørende og øjenåbnende. Fra Krakow kører der busser til Auschwitz flere gange om dagen fra busstationen ved banegården. Turen koster 12 zloty (ca. 20 kr.) og tager ca. 1,5 timer.

   

  Du kan bl.a. finde guidede ture på getyourguide.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Perfekt beliggenhed i Krakow: Forlænget weekend med 3 nætter på et lækkert centralt hotel fra kun 859 kr. inkl. fly!

  1. Jurgen43 says:

   Vi var på ferie i Hel og selvfølgelig var vi også i Trippelbyen. Det er vanskelig å velge hvilke av disse stedene som er mer interessante, men snart må vi avgjøre dette fordi vi flytter til Polen. Vi tenker på leiligheter fra Dekpol, fordi det er en kjent utvikler. Så spørsmålet er Grano Residence eller Verano Residence…

  2. Freddi chhristensen says:

   Jeg vil gerne en tur til Krakow til oktober og blå besøge auswith send mig et forslag.freddi.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Freddi 🙂

    Artiklen her er over et år gammel, så den er desværre ikke aktuel længere. Men jeg vil anbefale dig at kigge på Travelbird, der lige nu har et spændende pakketilbud til netop Krakow 🙂

    Tilbuddet inkluderer både fly tur/retur, hotelophold, morgenmad og en udflugt til Auschwitz inkl. transport 😉

    Du kan se tilbuddet her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-4/180619-4/

  3. Frank Dammand Nielsen says:

   Jeg er interesseret i alle slags rejser

  se fly se hotel