• 23 jan 2023

  Smuttur til Krakow: Forlænget weekend med 4 dage på centralt 3* hotel fra kun 772 kr. p.p. inkl. fly

  Krakow bør absolut være på din go-to-liste over europæiske storbysdestinationer! Denne fantastisk charmerende by i Polen gemmer på et pulserende byliv, forrygende kulturoplevelser og fængslende historiske fortællinger. Når du går på opdagelse i Krakow, er det umuligt ikke at blive betaget af byens pragtfulde arkitektur. I samme ombæring vil jeg helt klart anbefale det jødiske kvarter – Kazimierz. Her kan du finde Oscar Schindlers fabrik, som var grundlag for Steven Spielbergs prisvindende film Schindler’s List. Jeg kan også anbefale Wawel-slottet, som giver en vidunderlig udsigt over hele Krakow. Nu tænker du måske, at Krakow lyder som en meget historisk storbyrejse. Men selv hvis du ikke er typen, der bliver blæst omkuld af historiens vingesus, er Krakow en kanonbillig by i forhold til shopping, caféer, barer og restauranter! Og selve rejsen dertil er også utrolig skånsom for dit budget! 😍🛍️

  Storbyrejse til Krakow
  fra772 kr.
  Billund og København
  Krakow
  Fly til Krakow
  290 kr.
  Fra Billund 03.03. - 06.03.
  Fra København 14.04. - 17.04.
  Hotel
  482 kr.
  Fly
  290 kr.
  Total (pr.person)
  772 kr.

   

  Fly til Krakow

  For at komme til Krakow har du selvfølgelig brug for fly, og fra Danmark kan du heldigvis flyve direkte fra både Billund og København.

   

  Fra Billund er der direkte afgange med Ryanair. Priserne for direkte flybilletter ligger mellem ca. 300-800 kr. tur/retur.

   

  Fra København finder du ofte de billigste billetter med enten Ryanair eller Norwegian. Priserne for direkte flybilletter ligger mellem 400-900 kr. tur/retur.

   

  Jeg har f.eks. fundet fly fra Billund fra fredag den 3. marts til mandag den 6. marts til kun 290 kr. tur/retur.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fly til Krakow – Eksempler på billige fly

  Fra Billund

  • Billige afgange mandage, fredage og søndage (indtil marts)
  • Billige afgange mandage, onsdage, torsdage og søndage (fra april)

   

   

  Fra København

  • Billige afgange mandage, torsdage og søndage (indtil marts)
  • Billige afgange mandage, onsdage, fredage og søndage (fra april)

   

  Rejse til Krakow – Hotel

  For at fuldende din forlængede weekend i Krakow, skal du selvfølgelig nyde godt af et godt, centralt og billigt hotel. Jeg har denne gang fundet det 3* hotel Hotel Wyspiański (4 ud af 5 på Tripadvisor) til en utrolig god pris! Og den slags siger man altså ikke nej tak til.

   

  Beliggenhed er alfa og omega for et storby-ophold, og her kan du altså se frem til at bo på et dejligt hotel i hjertet af Krakow – kun få skridt fra Planty-parken, Royal Road og det smukke torv Rynek Glowny!

   

  Du bliver indkvarteret på et lyst værelse med tv, gratis wi-fi og eget moderne badeværelse.

   

  Alt i alt et dejligt med hotel med en skøn beliggenhed!

   

  Og så er der prisen! Jeg har som sagt lavet et eksempel på en rejse fra fredag den 3. marts til mandag den 6. marts. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold fra i alt 963 kr. Det svarer til kun 482 kr. pr. person!

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i skønne Krakow, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Krakow

  Krakow

   

  Oplevelser i Krakow

  Når du skal en tur til Krakow så er det meget oplagt at besøge en af verdenshistoriens allermørkeste steder – nemlig Auschwitz. Kraków ligger kun en 1,5 times kørsel derfra. Koncentrationslejren Auschwitz var den største af nazisternes lejre, hvor i alt 1,1 millioner mennesker døde mellem 1940 og 1945.

   

  Auschwitz

  Krakow

  Du kan hente yderligere inspiration til din storbyrejse til Krakow i min guide om Krakow. Og du kan også finde guidede ture og andre spændende oplevelser på getyourguide.dk lige nedenfor.

   

   

  Billeder af Krakow

  Wawel-slottet

  Krakow

   

  Krakows gamle bymidte

  Krakow

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Krakows Lufthavn – som egentligt hedder John Paul II International Airport (opkaldt efter paven af samme navn) – ligger kun 15 kilometer fra centrum, og der er glimrende transportforbindelser ind til centrum.

   

  Jeg vil anbefale at tage toget, der er en både nem, hurtig og økonomisk løsning. Du kan købe billetter for ca. 2 euro i ankomsthallen eller på stationen. Taxaerne er markant dyrere og ikke meget hurtigere, mens busserne er en anelse billigere, men betydeligt langsommere.

   

   

  Corona

  Polen har p.t. ingen indrejserestriktioner. Så det er jo nemt.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på um.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Smuttur til Krakow: Forlænget weekend med 4 dage på centralt 3* hotel fra kun 772 kr. p.p. inkl. fly

  se fly se hotel