• 15 apr 2017

  Sviptur til Krakow: 2 dage nætter på et fremragende 3* hotel til kun 719 kr. inkl. fly

  Krakow – ja, det er i sandhed en skjult perle. Her kan du se nogle af de mest unikke kulturelle og historiske elementer i og omkring byen. Byen er derudover også kendt for sin smukke arkitektur og fantastiske atmosfære. Krakow er den anden største by i Polen og bliver tit glemt, selvom det er et oplagt rejsemål, hvis du vil have en kulturel storbyferie.

  Jeg anbefaler, at du tager forbi det jødiske kvarter Kazimierz, hvor du kan finde en masse hyggelige cafeer, barer og masser af kunst. Et andet highlight er Oscar Schindlers fabrik, som har været grundlag for filmen ”Schindlers Liste”. Til sidst anbefaler jeg en tur op til ”Wawel”-slottet, hvorfra du har en vidunderlig udsigt over hele byen. Ca. 1,5 time fra Krakow ligger den tidligere koncentrationslejer "Auschwitz" (læs mere nedenfor). Hvis du vil se natur, kan du også tage til Ojcow nationalpark, der ligger udenfor Krakow. 

   

  Hotel

  Der er mange flotte hoteller i Krakow, og jeg har f.eks. fundet det smukke 3* hotel Siesta Aparthotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 750 meter fra Krakows centrale markedplads samt inden for 10 minutters gang fra det berømte jødekvarter, Kazimierz. Kraków hovedbanegård ligger lidt over 1 km fra hotellet. Prisen for et dobbeltværelse er 710 kr. for 2 nætter, hvilket hvis du deler værelset 2 personer bliver til 355 kr. pr. person. Der findes ingen enkeltværelser på dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes et væld af hoteller i Krakow, så det er bare med at danne dig et overblik her og vælge det hotel, der passer til dine ønsker.

  HOTELLER I KRAKOW

   

  Fly

  Du kan komme billigt af sted til Krakow med Norwegian. Jeg har f.eks. fundet billige billetter på datoerne fra d. 6 – 8 juni til kun 364 kr. Du kan finde de billige billetter fra maj – juni (400-500 kr.), så du kan med fordel kigge på Norwegians lavpriskalender for at danne dig et overblik. Der findes desværre ingen billige afgange fra Jylland, alternativt kan du rejse fra Hamborg med Easyjet til mellem 700-1.000 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.05. – 10.05.
  • 15.05. – 18.05.
  • 28.05. – 31.05.
  • 06.06. – 08.06.
  • 07.06. – 09.06.
  • 09.06. – 12.06.
  • og flere

   

  Auschwitz

  Krakow ligger også kun 1,5 time i bus fra en af historiens mest mørke steder. Koncentrationslejren Auschwitz, var den største af nazisternes lejre og der døde i alt 1,1 millioner mennesker mellem 1940 til 1945. I dag kan man få guidede ture gennem koncentrationslejren. Turen koster 45 zloty (ca. 80 kr.) og varer ca. 3,5 timer og kan klart anbefales! Oplevelsen er meget rørende og øjenåbnende. Fra Krakow kører der busser til Auschwitz flere gange om dagen fra busstationen ved banegården. Turen koster 12 zloty (ca. 20 kr.) og tager ca. 1,5 timer.

   

  Hotel

  355 kr.

  Fly

  364 kr.

  TOTAL (per person)

  719 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Sviptur til Krakow: 2 dage nætter på et fremragende 3* hotel til kun 719 kr. inkl. fly

  1. Jurgen43 says:

   Vi var på ferie i Hel og selvfølgelig var vi også i Trippelbyen. Det er vanskelig å velge hvilke av disse stedene som er mer interessante, men snart må vi avgjøre dette fordi vi flytter til Polen. Vi tenker på leiligheter fra Dekpol, fordi det er en kjent utvikler. Så spørsmålet er Grano Residence eller Verano Residence…

  2. Freddi chhristensen says:

   Jeg vil gerne en tur til Krakow til oktober og blå besøge auswith send mig et forslag.freddi.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Freddi 🙂

    Artiklen her er over et år gammel, så den er desværre ikke aktuel længere. Men jeg vil anbefale dig at kigge på Travelbird, der lige nu har et spændende pakketilbud til netop Krakow 🙂

    Tilbuddet inkluderer både fly tur/retur, hotelophold, morgenmad og en udflugt til Auschwitz inkl. transport 😉

    Du kan se tilbuddet her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-4/180619-4/

  3. Frank Dammand Nielsen says:

   Jeg er interesseret i alle slags rejser