• 14 sep 2020

  Bo i hjertet af Krakow: 3 nætter på et 5* hotel fra kun 651 kr. inkl. fly

  Krakow burde absolut være på din go-to liste over storbysdestinationer! Denne hyggelige by rummer nogle af de mest unikke historiske og kulturelle elementer, og ikke mindst pragtfuld arkitektur. Kraków er  den anden største by i Polen, og er perfekt til den der ønsker en mere kulturel storbysrejse. Herunder vil jeg helt klart anbefale det jødiske kvarter Kazimierz. Her kan du finde Oscar Schindlers fabrik, som var grundlag for Steven Spielbergs prisvindende film: “Schindlers Liste”.

   

  Udover dette er der en masse hyggelige caféer, barer og masser af kunst. Jeg kan også anbefale “Wawel”-slottet, som giver en vidunderlig udsigt over hele Kraków. Til sidst vil jeg nævne, at det kun er halvanden time i bil fra den tidligere koncentrationslejr “Auschwitz” (Læs mere nedenfor). Nyd en forlænget weekend i smukke Kraków med lækker mad, shopping og historiske seværdigheder!

  Storbysrejse til Krakow
  oktober - december
  fra651 kr.
  Billund og København
  Kraków
  Billige fly til Krakow
  149 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Krakow
  f.eks. det 5* Holiday Inn Krakow City Centre
  502 kr.
  Hotel
  502 kr.
  Fly
  149 kr.
  Total (pr.person)
  651 kr.

  Billige fly til Krakow

  Første skridt mod din storbysferie til smukke Krakow er at finde fly. Jeg har i dag fundet fly fra både Billund og København. Du kan i skrivende stund finde nogle rigtig billige fly fra Billund – dog først fra slut-oktober. Her ligger prisen på omkring 100-300 kr., hvor der er afgange på torsdage og søndage. Perfekt til en forlænget weekend!

   

  Du kan også finde fly fra København. Dog ligger de i skrivende stund i en anden prisklasse. Her kommer flybilletterne til at koste omkring de 500-700 kr., hvor der er afgang fredage og mandage.

   

  I eksemplet har jeg fundet en forlænget weekend med Ryanair fra Billund fra torsdag d. 29. oktober til søndag d. 1. november til kun 149 kr.! I begge mine eksempler flyver du med Ryanair, hvor du altid må medbringe en lille håndtaske, men du kan altid tilkøbe mere bagage efter behov. Du kan læse mere om det i min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 29.10-01.11.  – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 05.11.-08.11.
  • 12.11.-15.11.
  • 19.11.-22.11.
  • 26.11.-29.11.
  • 03.12.-06.12.
  • 10.12.-13.12.
  • 17.12.-20.12.
  • Og flere i 2021

   

  Fra København

  • 16.10.-19.10.
  • 23.10.-26.10.
  • 30.10.-02.11.
  • 02.11.-06.11.
  • 13.11.-16.11.
  • 04.12.-07.12.
  • 07.12.-11.12.
  • 11.12.-14.12.
  • Og flere i 2021

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Krakow

  Næste skridt er at finde et hotel, og i dag har jeg fundet et lækkert 5* hotel – og så til billige penge! Holiday Inn Krakow City Centre (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers Choice 2020”) ligger supercentralt i den gamle bydel, Stare Miasto, hvor du har 5 minutters gang til Krakow’s centrale markedsplads.

   

  På dit ophold på Holiday Inn bliver du indkvarteret på et stort og rummeligt værelse, hvor du har alle de faciliteter, du skal bruge. Værelserne er moderne indrettede og er superlækre til din forlængede weekend i den smukke storby. Det er desuden muligt at tilkøbe morgenmad på hotellet.

   

  Hotellet ligger som nævnt supercentralt – Stare Miasto er et hyggeligt område, hvor du kan finde masser af caféer, restauranter og spændende seværdigheder. Her er du bl.a. 10 minutters gang fra det jødiske kvarter Kazimierz, som efter min mening er et af byen absolutte highlights.

   

  Jeg har i mit eksempel fundet et 3-nætters ophold fra torsdag d. 29. oktober til søndag d. 1. november til 1.004 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 502 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt resten af året.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Krakow, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt og hurtigt tage toget fra Krakow airport, og så koster det kun omkring de 2 euro. Du kan hoppe på en bus 252, hvor du så skal gå et stykke – det tager cirka 40 minutter i alt. Du kan også altid nuppe en taxa, så er du på hotellet i løbet af et kvarter. Det koster cirka 110-140 kr., og så bliver det billigere, hvis I er 2 personer.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejsetip

  Som jeg nævnte i introen, vil jeg helt klart anbefale dig at besøge en af historiens mest mørke steder – Ausschwitz. Krakow ligger kun en 1,5 time derfra. Koncentrationslejren Auschwitz, var den største af nazisternes lejre og der døde i alt 1,1 millioner mennesker mellem 1940 til 1945. I dag kan man få guidede ture gennem koncentrationslejren. Sådan en tur koster ca. 300 kr. og varer ca. 7 timer og kan klart anbefales! Oplevelsen er meget rørende og øjenåbnende. Fra Krakow kører der busser til Auschwitz flere gange om dagen fra busstationen ved banegården. Turen koster 12 zloty (ca. 20 kr.) og tager ca. 1,5 timer.

   

  Du kan bl.a. finde guidede ture på getyourguide.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Bo i hjertet af Krakow: 3 nætter på et 5* hotel fra kun 651 kr. inkl. fly

  1. Jurgen43 says:

   Vi var på ferie i Hel og selvfølgelig var vi også i Trippelbyen. Det er vanskelig å velge hvilke av disse stedene som er mer interessante, men snart må vi avgjøre dette fordi vi flytter til Polen. Vi tenker på leiligheter fra Dekpol, fordi det er en kjent utvikler. Så spørsmålet er Grano Residence eller Verano Residence…

  2. Freddi chhristensen says:

   Jeg vil gerne en tur til Krakow til oktober og blå besøge auswith send mig et forslag.freddi.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Freddi 🙂

    Artiklen her er over et år gammel, så den er desværre ikke aktuel længere. Men jeg vil anbefale dig at kigge på Travelbird, der lige nu har et spændende pakketilbud til netop Krakow 🙂

    Tilbuddet inkluderer både fly tur/retur, hotelophold, morgenmad og en udflugt til Auschwitz inkl. transport 😉

    Du kan se tilbuddet her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-4/180619-4/

  3. Frank Dammand Nielsen says:

   Jeg er interesseret i alle slags rejser

  se fly se hotel