• 17 jun 2022

  Weekendtur til Gdansk: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 764 kr. p.p. inkl. fly og pool-adgang

  Polen er virkelig et undervurderet rejseland – især hvis du elsker billige storbyferier! Lige nu kan du bl.a. henover sommeren finde billige rejser til den smukke polske havneby Gdansk. Og du kan tilmed bo på et lækkert, centralt hotel med pool og wellnessområde! What’s not to like? Gdansk er det perfekte valg for dig, der elsker wellness, afslapning, (billig) shopping, sightseeing, smuk natur, kultur og historie – om du er til det ene eller andet, eller ønsker at kombinere det hele, så finder du det i Gdansk. Så sæt et stort kryds i kalenderen og tag på en velfortjent rejse til Gdansk 🛍️✨

  Weekend i Gdansk
  fra764 kr.
  København, Billund og Aarhus
  Gdansk
  Fly til Gdansk
  200 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aarhus
  Hotel i Gdansk
  f.eks. det 4* Hotel Sadova
  564 kr.
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)
  Hotel
  564 kr.
  Fly
  200 kr.
  Total (pr.person)
  764 kr.

  Rejse til Gdansk – fly

  Fly til Gdansk er første punkt på dagsordenen. Og det kan du altså klare meget billigt.

   

  I Danmark finder du direkte flyruter til Gdansk fra både København, Billund og Aarhus.

   

  Fælles for disse lufthavne er, at du som regel kan booke tur/retur-billetter til Gdansk i prislejet 50 til 400 kr.

   

  De eneste tidspunkter, hvor du måske skal betale lidt ekstra for flybilletterne, er højsæsonperioder (skolernes sommerferie, påsken og andre ferie-/helligdage). Men selv i disse perioder bliver flybilletter til Gdansk sjældent rigtigt dyre.

   

  Jeg har i eksemplet ovenfor fundet en afgang til en weekendtur fra København fra lørdag den 27. august til mandag den 29. august. På disse datoer koster flybilletter kun 200 kr.

   

  Når du flyver med Ryanair, må du altid medbringe en mindre håndtaske gratis. Vil du gerne have mere bagage med, kan du evt. læse min guide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Rejse til Gdansk – eksempler på billige rejsedatoer

  København

  • Billige afgange alle ugens dage

   

   

  Billund

  • Direkte afgang på tirsdage, onsdage, torsdage, lørdage og søndage.

   

   

  Aarhus

  • Direkte afgange på torsdage og søndage

   

   

  Rejse til Gdansk – hotel

  Det er altid en fornøjelse at lede efter hotel i Gdansk. Der er simpelthen så mange lækre hoteller, og priserne befinder sig næsten altid på et niveau, hvor alle kan være med.

   

  Du kan f.eks. bo på det fantastisk flotte, firstjernede Hotel Sadova (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Hotellet ligger dejligt centralt – 200 meter fra den gamle bydel og 3 minutters gang fra byens marina. Derfor er det ikke så underligt, at netop beliggenheden bliver rost til skyerne af tidligere gæster.

   

  Udover en dejlig, central placering får du også et hotel, hvor indretningen (efter min mening) sidder lige i skabet. Moderne og lidt skæv med flotte farver og masser af grønne planter.

   

  Herudover er der også en indbydende pool (gratis), sauna, fitnesscenter og gratis wi-fi – så du kommer absolut ikke til at mangle noget 😉

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et ophold fra lørdag den 27. august til mandag den 29. august. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.128 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 564 kr. pr. person.

   

  Priserne for lignende ophold ligger meget stabilt fra 400-600 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Gdansk, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Rejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

   

  Pakkerejser til Gdansk

  Foretrækker du, at fly og hotel er samlet i én booking, kan du også finde pakkerejser.

  Pakkerejser til Gdansk

   

   

  Rejse til Gdansk – Transport til/fra lufthavnen

  Fra Gdansk Lufthavn har du ca. 10 km ind til centrum. Buslinje 210 forbinder lufthavnen med centrum, og turen tager mellem 35 og 50 minutter alt efter trafik. Billetter koster kun 3,40 polske zloty (ca. 6 danske kr.).

   

   

  Billeder af Gdansk

   

  Rejse til GdanskRejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

   

  Polen og corona

  Polen har ingen indrejserestriktioner. Så det er jo nemt.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på um.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel