Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

898 kr.
Billig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Billig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Billig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. fly

Polen er virkelig et undervurderet rejseland – især hvis du elsker billige storbyferier! Lige nu kan du finde billige rejser til den smukke polske havneby Gdansk. Og du kan tilmed bo på et dejligt centralt hotel! What’s not to like? Gdansk er det perfekte valg for dig, der elsker wellness, afslapning, (billig) shopping, sightseeing, smuk natur, kultur og historie – uanset om du er til det ene eller andet, eller ønsker at kombinere det hele, så finder du det i Gdansk. Så sæt et stort kryds i kalenderen og tag på en velfortjent rejse til Gdansk ️✨

Weekend i Gdansk

året rundt

fra

898 kr.

✈️ fra København og Billund (og Aarhus)

🏨 4* hotel i hjertet af byen

🤑 Superbillig destination!

Billige fly til Gdansk

195 kr.

Hotel

703 kr.

Fly

195 kr.

Total (pr. person):

898 kr.

Hotel i Gdansk

Det er altid en fornøjelse at lede efter rejser til Gdansk. Der er simpelthen så mange lækre hoteller at vælge imellem, og priserne befinder sig næsten altid på et niveau, hvor alle kan være med.

I dag har jeg f.eks. fundet det firstjernede Hotel Grano (4,5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotel Grano har en helt fantastisk beliggenhed i den centrale del af Gdansk. Her kan du gå på opdagelse i de mange seværdigheder og attraktioner. Du kan for eksempel på ca. 10 minutter gå til den gamle bydel i Gdansk og Nationalmuseet.

Udover en fantastisk beliggenhed får du altså også her en perle af et hotel!

På Hotel Grano kan du bl.a. slappe af i hotellets spa, hvor du finder en indendørs pool, spabad og sauna. Du kan også forkæle dig selv lidt ekstra med en massage, hvilket jo bare er toplækkert! Du kan også nyde en iskold drink i hotellets bar, eller snuppe en bid mad i restauranten. Du har med andre ord alt, hvad du skal bruge af skønne faciliteter på dit weekendophold!

Værelserne på hotellet er desuden smukt indrettet med lækre og lyse materialer, marmor på badeværelset og hele baduljen! Her får du naturligvis også aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi med i købet.

Fra lørdag den 9. marts til tirsdag den 12. marts koster et topersoners værelse i alt 1.405 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således 703 kr. pr. person.

 Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Gdansk, skal du naturligvis være velkommen til det.

Billig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. fly

Billig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. fly

Billig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. fly


Billige fly til Gdansk

Fra både København, Billund og Aarhus kan du flyve ganske billigt til Gdansk. Prislejet ligger typisk mellem 200-700 kr. udenfor højsæsonen fra alle tre lufthavne.

Fra København kan du flyve direkte til Gdansk på alle ugens dage. De billigste flyselskaber er typisk Ryanair og Wizzair.

Fra Billund kan du finde direkte afgange med Ryanair på mandage og lørdage frem t.o.m. marts. Fra april er der direkte afgange mandage, onsdage, torsdage og fredage.

Fra Aarhus er der først direkte afgange fra midt marts. I slutningen af marts er der direkte afgange hos Ryanair på fredage og søndage, og i april er der direkte afgange tirsdage, onsdage og lørdage. Fra maj vil der være afgange alle ugens dage undtagen mandage og fredage.


I dette eksempel har jeg fundet fly fra København fra lørdag den 9. marts til tirsdag den 12. marts. På disse datoer koster flybilletter kun 195 kr.

Hos Ryanair og Wizzair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer 

København

  • Alle ugens dage

Billund

  • T.o.m. marts: mandage og lørdage
  • Fra april: mandage, onsdage, torsdage og fredage

Aarhus

  • Slutningen af marts: fredage og søndage
  • April: tirsdage, onsdage og lørdage
  • Fra maj: alle ugens dage undtagen mandage og fredage

Pakkerejse til Gdansk

Vil du hellere på en pakkerejse til Gdansk, har du også rigtig gode muligheder for at finde billige rejser, hvor der er styr på fly og hotel.

Rejse til Gdansk – Transport til/fra lufthavnen

Fra Gdansk Lufthavn har du ca. 10 km ind til centrum. Buslinje 210 forbinder lufthavnen med centrum, og turen tager mellem 35 og 50 minutter alt efter trafik. Billetter koster kun 3,40 polske zloty (ca. 6 danske kr.).

Oplevelser i Gdansk 

Mangler du inspiration til oplevelser på din rejse til Gdansk? Så vil jeg anbefale dig at læse min guide til rejser til Gdansk og smutte ind på getyourguide.dk – her finder du mange spændende ture og aktiviteter, så din rejse til Gdansk bliver uforglemmelig.

Rejse til Gdansk

Rejse til Gdansk - Havn i Gdansk

Rejse til Gdansk - Springvand i Gdansk

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. flyBillig weekendtur til Gdansk: 4 dage på centralt 4* hotel fra kun 898 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar