• 27 Mar 2023

  Billig weekendtur til Gdansk: 2 nætter på et centralt 3,5* hotel fra kun 887 kr. p.p. inkl. fly

  Polen er virkelig et undervurderet rejseland – især hvis du elsker billige storbyferier! Lige nu kan du finde billige rejser til den smukke polske havneby Gdansk. Og du kan tilmed bo på et lækkert, centralt hotel med byudsigt! What’s not to like? Gdansk er det perfekte valg for dig, der elsker wellness, afslapning, (billig) shopping, sightseeing, smuk natur, kultur og historie – uanset om du er til det ene eller andet, eller ønsker at kombinere det hele, så finder du det i Gdansk. Så sæt et stort kryds i kalenderen og tag på en velfortjent rejse til Gdansk 🛍️✨

  Weekend i Gdansk
  april - oktober
  fra887 kr.
  Billund, København og Aarhus
  Gdansk
  Billige fly til Gdansk
  323 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aarhus
  Hotel i Gdansk
  564 kr.
  Prisen pr. nat
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)

  Billige fly til Gdansk

  Du kan flyve billigt til Gdansk fra både København, Billund og Aarhus med Ryanair. Priserne ligger generelt mellem 200-400 kr. fra alle lufthavne.

   

  Fra København kan du fra april til oktober flyve direkte til Gdansk på mandage, torsdage, fredage og lørdage. Det billigste flyselskab at rejse til den polske storby med er Ryanair.

   

  Fra Billund finder du også direkte afgange med Ryanair fra april til oktober på mandage, torsdage, fredage og lørdage.

   

  Fra Aarhus kan du flyve direkte til Gdansk på mandage, fredage og søndage fra april til oktober. Her er det også Ryanair, der er det billigste flyselskab at rejse med.

   

  I dette eksempel har jeg fundet fly fra København lørdag den 17. juni til mandag den 19. juni. På disse datoer koster flybilletter inkl. håndbagage kun 323 kr. pr. person.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • April – oktober: mandage, torsdage, fredage og lørdage

   

   

  Fra Billund

  • April – oktober: mandage, torsdage, fredage og lørdage

   

   

  Fra Aarhus

  • April – oktober: mandage, fredage og søndage

   

   

  Hotel i Gdansk

  Det er altid en fornøjelse at lede efter hoteller til Gdansk. Der er simpelthen så mange lækre hoteller at vælge imellem, og priserne befinder sig næsten altid på et niveau, hvor alle kan være med.

   

  Du kan f.eks. bo på det fantastisk flotte og centrale Hotel Number One (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Fra hotellet har du kun 500 meter til marinaen og 15 minutters gang til byens rådhus. Så bliver det da ikke meget nemmere.

   

  Du bliver indkvarteret på et af hotellets moderne værelser med eget badeværelse, tv, aircondition og gratis wi-fi.

   

  Som gæst på Hotel Number One får du i øvrigt mere end bare en hotelovernatning. Du får nemlig også adgang til hotellets spa-afdeling, der inkluderer indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og et lille motionsrum. Massage og spa-behandlinger kan bookes mod et gebyr.

   

  På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners værelse i alt 1.128 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 564 kr. pr. person.

   

   

  Pakkerejse til Gdansk

  Vil du hellere på en pakkerejse til Gdansk, har du også rigtig gode muligheder for at finde billige rejser, hvor der er styr på fly og hotel.

   

   

  Pakkerejser til Gdansk

   

   

  Billeder af hotellet

  Rejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

   

  Rejse til Gdansk – Transport til/fra lufthavnen

  Fra Gdansk Lufthavn har du ca. 10 km ind til centrum. Buslinje 210 forbinder lufthavnen med centrum, og turen tager mellem 35 og 50 minutter alt efter trafik. Billetter koster kun 3,40 polske zloty (ca. 6 danske kr.).

   

   

  Billeder af Gdansk

   

  Rejse til GdanskRejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

  Rejse til Gdansk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel
  Webview: false