Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 955 kr.
Gdansk-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Billig weekendtur til Gdansk

2 nætter på centralt 4* wellnesshotel inkl. fly

Storbyferie |

Billig weekendtur til Gdansk

Polen er virkelig et undervurderet rejseland – især hvis du elsker billige storbyferier! Lige nu kan du finde billige rejser til den smukke polske havneby Gdansk. Og du kan tilmed bo på et dejligt centralt hotel! What’s not to like? Gdansk er det perfekte valg for dig, der elsker wellness, afslapning, (billig) shopping, sightseeing, smuk natur, kultur og historie – uanset om du er til det ene eller andet, eller ønsker at kombinere det hele, så finder du det i Gdansk. Så sæt et stort kryds i kalenderen og tag på en velfortjent rejse til Gdansk ✨

Weekend i Gdansk

fra

955 kr.

✈️ fra København (Billund og Aarhus)

🏨 4* wellnesshotel i hjertet af byen

🤑 Superbillig destination!

Hotel i Gdansk

Pakkerejse til Gdansk – Hotel

I dag har jeg fundet en pakkerejse, hvor rejsen går til det firstjernede ARCHE Dwór Uphagena Gdańsk (4,5 på Tripadvisor).

Hotellet har en dejligt central beliggenhed, kun ca. 15 minutters gang fra Nationalmuseet.

Derudover har hotellet en række lækre faciliteter som en restaurant og en bar, en skøn have og fitness. Og – som prikken over i’et – et wellnessområde. Her tilbydes der forskellige spabehandlinger, og du kan endda melde dig på et yogahold.

Værelserne er enormt flotte, lyse og moderne og har aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Her kommer du i hvert fald ikke til at mangle noget!

Billig weekendtur til Gdansk

Billig weekendtur til Gdansk

Billig weekendtur til Gdansk


Pakkerejse til Gdansk

Du kan finde pakkerejser til Gdansk fra både København, Billund og Aarhus.

Denne gang har jeg fundet en pakkerejse til ARCHE Dwór Uphagena Gdańsk med afgang fra København. Rejsen kan bookes med afrejse alle ugens dage.

Fra lørdag den 11. maj til mandag den 13. maj koster et ophold fra i alt 1.910 kr. Dvs. kun 955 kr. pr. person.

Rejse til Gdansk – Transport til/fra lufthavnen

Fra Gdansk Lufthavn har du ca. 10 km ind til centrum. Buslinje 210 forbinder lufthavnen med centrum, og turen tager mellem 35 og 50 minutter alt efter trafik. Billetter koster kun 3,40 polske zloty (ca. 6 danske kr.).

Oplevelser i Gdansk 

Mangler du inspiration til oplevelser på din rejse til Gdansk? Så vil jeg anbefale dig at læse min guide til rejser til Gdansk og smutte ind på getyourguide.dk – her finder du mange spændende ture og aktiviteter, så din rejse til Gdansk bliver uforglemmelig.

Rejse til Gdansk

Rejse til Gdansk - Havn i Gdansk

Rejse til Gdansk - Springvand i Gdansk

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billig weekendtur til GdanskBillig weekendtur til Gdansk

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud