Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

12.019 kr.
Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.
Fly

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Fly |

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Kan du trække 6 uger ud af kalenderen? Så har jeg fundet en rigtig spændende rejse, som kun få andre har oplevet! I dag har jeg nemlig sammensat en rejse, hvor du kommer til at besøge alle syv af verdens nye vidundere. På denne rejse tager du gennem fire forskellige kontinenter og lærer masser af nye kulturer at kende. Mange ville sikkert se det som et helt livsprojekt at få besøgt de syv vidundere, men jeg har faktisk fundet en sjov løsning på det, så det i realiteten kan klares på en måneds tid.

Rejsen er selvfølgelig kun et eksempel, og du behøver heller ikke at besøge alle 7 vidundere på én gang.

Flyrundrejse til verdens syv vidundere

fra

12.019 kr.

København eller Billund ✈ Italien, Jordan, Indien, Kina, Mexico, Peru, Brasilien

Rejsen

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

København – Rom

Colosseum

Første stop på denne rejse er Italiens hovedstad. Her findes du Colloseum. Gladiatorernes kamparena, hvor der siden år 72-82 e.Kr. er blevet udgydt blod, sved og tårer. Det imponerende Amfiteater er i dag den mest besøgte attraktion i Rom, hvilket man jo godt forstår.

OBS: Du kan også flyve fra Billund til Rom.

Billige fly til Rom

Rom – Akaba

Klippebyen Petra

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Oldtidsbyen Petra er uden tvivl en af mellemøstens absolut største seværdigheder. Den arkæologiske by, som er skåret ind i klipperne, kræver en vandretur på 2 km gennem en smal kløft. I Petra oplever du smukke udskæringer og det rødlige skær på klippevæggene, når solen har sit frembrud.

Vær opmærksom på, at jeg har her fundet billetter, hvor du flyver fra Rom til Akaba, men rejser videre til New Delhi fra Jordans hovedstad Amman. Petra ligger ca. halvvejs mellem disse to byer og der findes masser af turudbydere i Akaba, som tilbyder rejser som slutter i Amman. Alternativt kan du også komme med offentlig transport fra Akaba til Petra og derfra videre til Amman.

Du kan læse mere om Petra og transportmulighederne i en af mine tidligere artikler.

Billige fly til Akaba

Amman – Delhi

Taj Mahal

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Indiens ubestridte vartegn nummer 1, Taj Mahal, er et indisk mausoleum bygget af kejser Shah Jahan til hans kone tilbage i perioden 1632-1653. I dag er Taj Mahal en ikonisk bygning, som specielt tager sig smukt ud ved solopgang og solnedgang. Når man er her – er det nærmest oplagt at rejse i Det Gyldne Trekant. Du kan læse mere om denne rejse her.

Billige fly til New Delhi

Delhi – Beijing

Den Kinesiske Mur

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

“Den Store Mur”, der blev opført af Ming-dynastiet fra slutningen af 1300-tallet til starten af 1600-tallet som beskyttelse mod omverdenen, er blandt de mest imponerende bygningsværker i verden. Det er i dag et af Kinas vigtigste nationalsymboler, og muren strækker sig over 2.500 km (6.350 km med alle forgreninger).

Ift. Beijing vil jeg i øvrigt gøre dig opmærksom på, at du slipper for et dyrt kinesisk visum, hvis dit ophold i byen er under 144 timer.

Billige fly til Beijing

Beijing – Cancun (via Los Angeles)

Chichen Itza

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Næste stop er en af Mexicos største turistbyer, Cancun. Men det er ikke de smukke strande og mange hoteller, som er vidunderet. Det er den gammel Mayaby Chichen Itza.

Mayaernes ruinby, som ligger på Yucatan-halvøen i Mexico, er et smukt og gammelt bygningsværk, der kan spores helt tilbage til før Kristi fødsel. Det er en af Mexicos absolut største attraktioner og uden tvivl et besøg værd.

I Cancun kan du finde et utal af udbydere, som tilbyder dagsture til Ch

Rejsen fra Beijing til Mexico ville være temmel dyr. Derfor har jeg først fundet fly til Los Angeles (skøn by, men ingen vidundere) den 23. marts og derfra videre til Cancún (25. marts).

Billige fly til Los Angeles

fly fra cph

Billige fly til Cancún

Cancún – Cusco (via Lima)

Machu Picchu

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Inkaernes gamle borg er omgivet af mystik, ligger i Peru cirka 80 km fra Cusco, og er et enestående arkæologisk fund beliggende i over 2.000 meters højde. Stedet må betegnes som en af de absolutte højdepunkter, når man besøger Peru og for den sags skyld Sydamerika.

For at komme til Machu Picchu skal du først flyve fra Cancun til Perus hovedstad Lima. Herfra kan du flyve videres til Cusco, hvorfra du kan komme videre til Machu Picchu på forskellige måder. Du kan læse meget mere om turen til Machu Picchu og hvad man ellers kan opleve i Peru og nabolandende i denne artikel.

Billige fly til Lima

Billige fly til Cusco

Cusco – Rio de Janeiro (via Santiago og Sao Paulo)

Cristo Redentor

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Næste stop er måske Brasiliens mest kendte by, Rio de Janeiro. Her finder du den 38 meter høje kristus-statue, som er byens og måske hele landets varetegn. Statuen står og kigger ud over byen på toppen af bjerget Corcovado. Et ikonisk og nærmest helligt monument for det brasilianske folk.

Der findes ingen direkte fly fra Cusco til Rio de Janeiro, og de fleste forbindelser til Brasilien tager dig igen forbi Lima. Så derfor er det næsten oplagt at opleve lidt mere af Sydamerika. Der findes f.eks. rigtig billige billetter fra Cusco til Santiago de Chile (Chiles hovedstad). Herfra går turen så videre mod Sao Paulo og derfra videre til Rio. Alternativt kan man også flyve fra Santiago til Iguazu vandfaldet og derfra videre til Rio. Denne rute er en smule dyrere til gengæld får du lov til at opleve et af verdens vildeste naturvidundere!

Billige fly til Santiago

Billige fly til Sao Paulo

Billige fly til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro – København (via London)

Den Lille Havfrue

Ja, vores eget lille vidunder taler vist for sig selv 😂

Billige fly til London

Billige fly til København

Prisoversigt

 • København – Rom: 202 kr.
 • Rom – Akaba: 142 kr.
 • Amman – New Delhi: 1.472 kr.
 • New Delhi – Beijing: 1.784 kr.
 • Beijing – Los Angeles: 1.547 kr.
 • Los Angeles – Cancún: 790 kr.
 • Cancún – Lima: 1.495 kr.
 • Lima – Cusco: 186 kr.
 • Cusco – Santiago: 665 kr.
 • Santiago – Sao Paulo: 591 kr.
 • Sao Paulo – Rio de Janeiro: 185 kr.
 • Rio de Janeiro – London: 2.811 kr.
 • London – København: 149 kr.
 • I alt: 12.019 kr.

Hoteller

Du får naturligvis også brug for hoteller. Herunder kan du lede efter hoteller i Rom, hvor rundrejsen starter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.Jorden rundt i 6 uger: fly til verdens 7 nye vidundere fra kun 12.019 kr.

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar