• 10 apr 2019

  Billige fly til Japan: tur/retur til Tokyo fra kun 3.077 kr.

  Elsker du storbyferie, men har du allerede set samtlige af Europas storbyer fra ende til anden? Så kan du i dag lade dig inspirere af Asiens mest moderne storby – Tokyo! Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Tokyo er Asiens svar på New York. Japans hovedstad byder derfor på en rejseoplevelse af de helt store! I Tokyo vil du finde topmoderne skyskrabere side om side med familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur. Den japanske hovedstad tæller rundt regnet 13 millioner indbyggere og gemmer på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden ufatteligt mange museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte rejsemål for en storbyferie!

  Tokyo tur/retur
  april, maj og juni
  fra3.077 kr.
  Aalborg, Billund og København
  Tokyo
  Billige fly til Tokyo
  inkl. 12 kg håndbagage
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra København

  Billige fly til Japan

  Fly til Japan er normalt rasende dyre. Det er også grunden til, at jeg så sjældent skriver om netop Japan og Tokyo. De gode tilbud hænger simpelthen ikke på træerne. Men i dag har jeg altså fundet billige tur/retur-billetter fra både Billund, Aalborg og København til den japanske hovedstad, Tokyo, til omkring 3.000 kr.!

   

  De billige billetter findes i slutningen af april og i maj og juni. Det er KLM og Air France, der udbyder billetterne, hvilket betyder, at 12 kg håndbagage og forplejning ombord på flyet er inkluderet i prisen. Ovenfor har jeg som eksempel fundet billetter fra Billund og Aalborg fra den 16. juni til den 25. juni til hhv. 3.077 kr. og 3.081 kr. Og fra København har jeg fundet billetter fra den 14. juni til den 26. juni til kun 3.130 kr. Billetterne har det til fælles, at de kun indeholder en enkelt kort mellemlanding hver vej. Så du får rigtig pæne flytider omkring 14-16 timer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 26.04. – 08.05.
  • 29.04. – 10.05.
  • 01.05. – 08.05./10.05./16.05.
  • 13.05. – 21.05.
  • 05.06. – 13.06.
  • 11.06. – 25.06.
  • 14.06. – 26.06.
  • 16.06. – 25.06.
  • Og flere

   

   

  Hoteller i Tokyo

  Tokyo er en kæmpestor metropol, så derfor kan du naturligvis finde et hav af hoteller i alle prisklasser. Herunder kan du få det fulde overblik.

  Hoteller i Tokyo

   

  Oplevelser i Tokyo

  Hvis du gerne vil inspireres lidt til, hvad du kan opleve i Tokyo, så kig forbi getyourguide. Her kan du finde gode priser på forskellige ture, udflugter og andre oplevelser.

  Oplevelser i Tokyo

   

  Pas og visum

  Japan er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt under hele opholdets varighed.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Narita Aiport er der forskellige måder at komme ind til Tokyo Station i centrum. Den mest komfortable måde er med JR Narita Express. Turen med dette tog tager ca. 1 time og koster ca. 3.000 yenn (ca. 170 kr.). Togene kører ca. hver halve eller hele time.

   

  Et billigere togalternativ er JR Sobu Line, som dog også er lidt langsommere end eksprestoget. Her koster en enkeltbillet ca. 1.320 yenn (ca. 75 kr.), og turen tager ca. halvanden time. Togene kører ca. hver time.

   

   

  Billeder fra Tokyo

   

  Tokyo Tower

   

  Senso-ji Temple i Asakusa

   

  Mt. Fuji og Chureito Pagoda

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Billige fly til Japan: tur/retur til Tokyo fra kun 3.077 kr.

  1. Camilla says:

   Hej! Har du fundet lignende gode tilbud til sommeren 2019? MVH Camilla

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Ikke indtil videre. Men jeg vil helt sikkert holde godt øje med Japan (også til sommer). Og hvis jeg finder nogle billige flybilletter, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem på bloggen 😉

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Marlene says:

   Jeg har boet på dette hotel det er rigtig dejligt og tæt på to metro stationer, som forbinder dig til hele Tokyo. Tokyo er fantastisk 🙂

  Se fly-tilbud her