• 13 feb 2020

  Billige fly til Japan: tur/retur til Tokyo fra kun 3.529 kr.

  Er en storbyferie til London eller Barcelona for kedeligt til dig? Hvad siger du så til en tur til Tokyo? Helt klart en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo – Asiens svar på New York – byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil du finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur. Den japanske hovedstad tæller rundt regnet 13 millioner indbyggere og gemmer på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie (eller som udgangspunktet for en Japanrundrejse). Og i dag har jeg fundet en håndfuld billige flybilletter til netop Tokyo i juli!

  Japan i sommerferien
  juli
  fra3.529 kr.
  Hamborg
  Tokyo
  Billige fly til Tokyo
  inkl. håndbagage

  Billige fly til Tokyo

  Japan er helt grundlæggende en dyr destination at flyve til, men i dag har jeg altså fundet billige flybilletter fra Hamborg til Tokyo til ca. 3.500-3.600 kr. i juli – det er altså markant billigere end normale billetpriser i skolernes sommerferie!

   

  Det er en blanding af Finnair, Iberia og British Airways, der tilbyder de billige billetter på en håndfuld afgange i juli. Billetterne indeholder ofte en enkelt mellemlanding hver vej og har derfor ganske pæne flytider.

   

  Jeg har f.eks. fundet en flybillet fra Hamborg fra mandag den 6. juli til torsdag den 16. juli til kun 3.529 kr. Billetterne inkluderer som udgangspunkt gratis håndbagage. Hvis du gerne vil have mere bagage med, er det ofte billigst at tilkøbe indtjekket bagage direkte hos flyselskabet, efter man har booket billetterne.

   

  Jeg har haft held med at finde de billige billetter på de nedenstående datoer. Det kan godt være, at der er flere, så du skal være velkommen til at se, hvad du selv kan finde. Som en lille bonusinfo kan jeg kort fortælle, at OL finder sted i Tokyo fra den 24. juli til den 9. august. Så det kunne da være fedt at finde billetter i den periode. Herudover skal det siges, at du selvfølgelig også kan finde fly både før og efter juli – jeg har blot fokuseret på juli-datoerne i denne artikel.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.07. – 15.07.
  • 03.07. – 17.07.
  • 06.07. – 16.07.
  • 07.07. – 14.07.
  • 07.07. – 17.07.
  • 07.07. – 21.07.
  • 10.07. – 21.07.
  • 15.07. – 21.07.
  • Og muligvis flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller

  Tokyo er ikke en metropol for ingenting. Byen er gigantisk. Og derfor kan du naturligvis finde hoteller i alle afskygninger og prisklasser. Tager du afsted på en længere rejse, kan du også rejse lidt rundt i landet (læs evt. om denne rundrejse i Japan som inspiration). Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i Tokyo til den førset nat.

  Hoteller i Tokyo

   

  Billeder fra Tokyo

  Tokyo Tower

   

  Senso-ji Temple i Asakusa

   

  Mt. Fuji og Chureito Pagoda

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Narita Aiport er der forskellige måder at komme ind til Tokyo Station i centrum. Den mest komfortable måde er med JR Narita Express. Turen med dette tog tager ca. 1 time og koster ca. 3.000 yenn (ca. 170 kr.). Togene kører ca. hver halve eller hele time.

   

  Et billigere togalternativ er JR Sobu Line, som dog også er lidt langsommere end eksprestoget. Her koster en enkeltbillet ca. 1.320 yenn (ca. 75 kr.), og turen tager ca. halvanden time. Togene kører ca. hver time.

   

   

  Pas og visum

  Japan er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt under hele opholdets varighed.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere fjerntliggende destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her