Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

4.301 kr.
Billige fly til Japan: Flybilletter til Tokyo fra kun 4.301 kr. tur/retur inkl. bagage
Fly

Billige fly til Japan: Flybilletter til Tokyo fra kun 4.301 kr. tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Japan: Flybilletter til Tokyo fra kun 4.301 kr. tur/retur inkl. bagage

Er en storbyferie til London eller Barcelona for kedeligt for dig? Hvad siger du så til en tur til Tokyo? Jeg har nemlig netop fundet billige fly til Japan. ✈️ Og Tokyo er helt klart en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo – Asiens svar på New York – byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil du finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur. Den japanske hovedstad tæller rundt regnet 13 millioner indbyggere og gemmer på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie (eller som udgangspunktet for en Japanrundrejse). Og i dag har jeg fundet billige flybilletter til netop Tokyo! 🏙️

Rejse til Japan

april og maj

fra

4.301 kr.

✈️ Fra København

🧳 Inklusive bagage og gode flytider

💸 Spar tusinder af kroner ift. normalprisen

Billige fly til Tokyo

inkl. bagage

Fly til Japan

Japan er helt grundlæggende en dyr destination at flyve til, men i dag har jeg altså fundet billige flybilletter fra København til Tokyo til under 5.000 kr. i april og maj.

Det er altså markant billigere, end hvad billetter til Tokyo ellers koster for tiden – priserne for returbilletter ligger nemlig typisk helt oppe omkring de 6.000 – 9.000 kr.

Det er Air China, der tilbyder de billige billetter. Billetterne indeholder kun en enkelt kort mellemlanding hver vej, så du får glimrende flytider!

De billigste billetter finder du i april og maj. Jeg har f.eks. fundet en flybillet fra København fra torsdag den 16. maj til tirsdag den 28. maj til en pris på 4.301 kr. inklusive bagage. ✈️

Jeg har haft held med at finde de billige billetter på de nedenstående datoer. Det kan godt være, at der er flere, så du skal være velkommen til at se, hvad du selv kan finde.


Fly til Japan – billige rejsedatoer i 2024

  • 04.04. – 16.04.
  • 11.05. – 21.05.
  • 18.05. – 28.05.
  • 21.05. – 04.06.
  • 25.05. – 05.06./08.06.
  • Og flere


Hoteller

Tokyo er ikke en metropol for ingenting. Byen er gigantisk. Og derfor kan du naturligvis finde hoteller i alle afskygninger og prisklasser.

Tager du afsted på en længere rejse, kan du også rejse lidt rundt i landet (læs evt. om denne rundrejse i Japan).

Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i Tokyo til den første nat. 🏙️

Hoteller i Tokyo


Fly til Japan – Oplevelser

Om du vælger at tilbringe hele rejsen i Tokyo, eller du hellere vil rejse rundt i landet, så kan du herunder finde inspiration til, hvad du kan se og opleve i Japan. 🌸

Fly til Japan - Oplev mount Fuji


visum

Der er visumfrihed for turistrejser og forretningsrejser i op til 90 dage. Pas skal være gyldigt under opholdet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Japan: Flybilletter til Tokyo fra kun 4.301 kr. tur/retur inkl. bagageBillige fly til Japan: Flybilletter til Tokyo fra kun 4.301 kr. tur/retur inkl. bagage

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar