• 24 Mar 2023

  Billige fly til Japan: tur/retur til Tokyo fra kun 4.391 kr. inkl. bagage

  Er en storbyferie til London eller Barcelona for kedeligt for dig? Hvad siger du så til en tur til Tokyo? Jeg har nemlig netop fundet billige fly til Japan. Og Tokyo er helt klart en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo – Asiens svar på New York – byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil du finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur. Den japanske hovedstad tæller rundt regnet 13 millioner indbyggere og gemmer på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie (eller som udgangspunktet for en Japanrundrejse). Og i dag har jeg fundet billige flybilletter til netop Tokyo! ✈🇯🇵

  Rejse til Japan
  november - december
  fra4.391 kr.
  København
  Tokyo
  Billige fly til Tokyo
  inkl. bagage

  Fly til Japan

  Japan er helt grundlæggende en dyr destination at flyve til, men i dag har jeg altså fundet billige flybilletter fra København til Tokyo til under 5.000 kr. i november og december.

   

  Det er altså noget billigere, end hvad billetter til Tokyo ellers koster for tiden – priserne for returbilletter ligger nemlig helt oppe omkring de 7.000 – 8.000 kr.

   

  Det er Qatar Airways og Etihad Airways, der tilbyder de billige billetter. Billetterne indeholder for det meste kun en enkelt mellemlanding. Enkelte afgange har to mellemlandinger, men alle de afgange, jeg har fundet og noteret nedenfor, har rigtig pæne flytider.

   

  Jeg har f.eks. fundet en flybillet fra København fra mandag den 20. november til tirsdag den 5. december til kun 4.391 kr. inklusive bagage.

   

  Jeg har haft held med at finde de billige billetter på de nedenstående datoer. Det kan godt være, at der er flere, så du skal være velkommen til at se, hvad du selv kan finde.

   

  Fly til Japan – billige rejsedatoer i 2023

  • 19.11. – 05.12.
  • 20.11. – 03.12./05.12.
  • 21.11. – 04.12./05.12./07.12.
  • 24.11. – 07.12.
  • 25.11. – 08.12./09.12./10.12./11.12.
  • 27.11. – 10.12./11.12./12.12.
  • 29.11. – 12.12./13.12./14.12./15.12.
  • 02.12. – 15.12./16.12./17.12./18.12.
  • 03.12. – 16.12./17.12./18.12./19.12.
  • 04.12. – 17.12./18.12./19.12.
  • 05.12. – 18.12./19.12.
  • 06.12. – 19.12.
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Tokyo er ikke en metropol for ingenting. Byen er gigantisk. Og derfor kan du naturligvis finde hoteller i alle afskygninger og prisklasser.

   

  Tager du afsted på en længere rejse, kan du også rejse lidt rundt i landet (læs evt. om denne rundrejse i Japan som inspiration). Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i Tokyo til den første nat.

  Hoteller i Tokyo

  Fly til Japan – Oplevelser

  Om du vælger at tilbringe hele rejsen i Tokyo, eller du hellere vil rejse rundt i landet, så kan du herunder finde inspiration til, hvad du kan se og opleve i Japan.

   

  Fly til Japan – Billeder fra Tokyo

  Tokyo Tower

  Fly til Japan

   

  Senso-ji Temple i Asakusa

  Fly til Japan

   

  Mt. Fuji og Chureito Pagoda

  Fly til Japan

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Narita Airport er der forskellige måder at komme ind til Tokyo Station i centrum. Den mest komfortable måde er med JR Narita Express. Turen med dette tog tager ca. 1 time og koster ca. 3.000 yen (ca. 170 kr.). Togene kører ca. hver halve og hele time.

   

  Et billigere togalternativ er JR Sobu Line, som dog også er lidt langsommere end eksprestoget. Her koster en enkeltbillet ca. 1.320 yen (ca. 75 kr.), og turen tager ca. 1,5 til 2 timer. Togene kører ca. hver time.

   

   

  Covid-19 og visum

  Danskere har siden d. 11. oktober 2022 igen kunne indrejse visumfrit til Japan som turist eller på forretningsrejse i op til 90 dage.

   

  Det er et krav, at alle rejsende før indrejse til Japan skal registrere sig via Visit Japan Web til brug for karantæneprocedure i ankomstlufthavnen. Registreringen skal gennemføres mindst 6 timer før indrejse (Fast Track): https://www.hco.mhlw.go.jp/en/#news.

   

  Rejsende, som er færdigvaccinerede med 3. stik (boostervaccine), er undtaget krav om negativ coronatest før afrejse. (Testen kaldes ”pre-departure test” på engelsk). Rejsende skal uploade deres vaccinationscertifikat til Visit Japan Web før afrejse. 

   

  Rejsende, som ikke er vaccineret eller som ikke har modtaget 3. stik, skal kunne fremvise dokumentation for en negativ coronatest (”pre-departure test”). Testen skal være taget inden for 72 timer før afrejse til Japan og skal uploades til Visit Japan Web.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen og visumpligt på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Billige fly til Japan: tur/retur til Tokyo fra kun 4.391 kr. inkl. bagage

  1. Søren Møller Madsen says:

   Hej

   Tak for inspiration. Vi er tre personer, som faktisk nåede at gøre brug af tilbuddet til maj næste år. Efterfølgende erfarede vi, at vi ikke kan komme ind i landet som det er lige nu. Måske pengene er spildt, men nu må vi se.

   • Rejsespejder says:

    Hej Søren,
    det er korrekt – pt er der stadig ret strikse rejserestriktioner til Japan. Men der er rigtig lang tid til maj – så mon ikke reglerne kommer til at ændre sig på det tidspunkt.

  2. Peter says:

   Hej Rejsespejder, Tak for en god artikel med inspiration og henvisning til super billige billetter til Tokyo.

   Er Japan ikke stadig lukket land for turister, der ikke rejser med et japansk registreret rejseselskab? Kan du anbefale nogle japanske rejsebureauer, til organiseringaf en tur?

   • Rejsespejder_JB says:

    Hej Peter 🙂

    Tak for din kommentar og kompliment 😀

    Jo, lige i øjeblikket er Japan stadig lukket for turister.

    Tilbuddet i artiklen er dog med udgangspunkt i maj 2023, så jeg håber på, at forholdene når at ændre sig inden da 🙂

    Ift. anbefaling af japanske rejsebureauer – så kender jeg kun japanspecialisten.dk og har kun hørt godt om siden.

  3. Søren Ø. says:

   Hej Rejsespejer,
   Tak for en super hjemmeside. Jeg synes dog dette tilbud er lidt træls idet det pt ikke er muligt at få indrejse til Japan som turist på egen hånd da man skal have en invitation gennem ERFS systemet som kun kan ansøges af firmaer og organisationer FRA Japan.
   Blot til info…

   • Rejsespejder_JB says:

    Hej Søren 🙂

    Tak for din kommentar og kompliment 😀

    Tilbuddet, som jeg har fundet, er fra maj 2023 – så jeg håber på, at forholdene når at ændre sig.

  Se fly-tilbud her
  Webview: false