Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.630 kr.
Tokyo-Tower-Tokyo-Japan-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Japan

Flybilletter til Tokyo tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Japan

Drømmer du om Østasien og Japan? Så gør dig klar til at sætte kursen mod Tokyo! Jeg har nemlig netop fundet billige fly til Japan. ✈️ Og Tokyo er helt klart en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo – Asiens svar på New York – byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil du finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur. Den japanske hovedstad tæller rundt regnet 13 millioner indbyggere og gemmer på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie (eller som udgangspunktet for en eventyrlig Japanrundrejse). Og i dag har jeg fundet billige flybilletter til netop Tokyo! 🏙️

Rejse til Japan

slutaugust – oktober

fra

4.630 kr.

✈️ Fra København

🧳 Inklusive bagage og gode flytider

💸 Spar tusinder af kroner ift. normalprisen

Billige fly til Tokyo

inkl. bagage

Fly til Japan

Japan er helt grundlæggende en dyr destination at flyve til, men i dag har jeg altså fundet billige flybilletter fra København til Tokyo.

Du finder de billige afgange fra slutaugust til og med oktober, hvor priserne ligger mellem ca. 4.600 og 5.000 kr.

Det er altså markant billigere, end hvad billetter til Tokyo ellers koster for tiden. Returbilletter koster nemlig typisk et sted mellem 6.000 og 9.000 kr.

Det er Air China, der tilbyder de billige billetter. Billetterne indeholder kun en enkelt kort mellemlanding hver vej, så du får glimrende flytider!

Jeg har f.eks. fundet en flybillet fra København fra mandag den 9. september til tirsdag den 28. maj til en pris på 4.301 kr. inklusive bagage. ✈️

Jeg har haft held med at finde de billige billetter på de nedenstående datoer. Det kan godt være, at der er flere, så du skal være velkommen til at se, hvad du selv kan finde.

OBS: Sembo (som i dette tilfælde er den billigste bookingside inde på Momondo) oplyser, at billetterne ikke er med indtjekket bagage. Men det må være en fejl. For Air China sælger slet ikke billetter på denne rute uden mindst 23 kg indtjekket bagage (se screenshot). Hvis du alligevel ikke er helt tryg ved Sembo, kan du altid vælge en af de andre bookingsider på Momondo, som alle oplyser, at indtjekket bagage er inkluderet.

Billige fly til Japan

Fly til Japan – billige rejsedatoer

 • 27.08. – 10.09.
 • 28.08. – 11.09.
 • 02.09. – 16.09.
 • 09.09. – 23.09.
 • 11.09. – 25.09.
 • 07.10. – 21.10.
 • 08.10. – 22.10.
 • 09.10. – 23.10.
 • 12.10. – 26.10.
 • 14.10. – 28.10.
 • Og flere

Hoteller

Tokyo er ikke en metropol for ingenting. Byen er gigantisk. Og derfor kan du naturligvis finde hoteller i alle afskygninger og prisklasser.

Tager du afsted på en længere rejse, kan du også rejse lidt rundt i landet (læs evt. om denne rundrejse i Japan).

Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i Tokyo 🏙️

Hoteller i Tokyo


Fly til Japan – oplevelser

Om du vælger at tilbringe hele rejsen i Tokyo, eller du hellere vil rejse rundt i landet, så kan du herunder finde inspiration til, hvad du kan se og opleve i Japan 🌸


Fly til Japan

Fly til Japan

Pas og visum

Der er visumfrihed for turistrejser og forretningsrejser i op til 90 dage. Pas skal være gyldigt under opholdet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til JapanBillige fly til Japan

Kommentarer (2)

 1. N

  Nicklas Møberg Nielsen

  Vi vil gerne rejse til Japan i oktober.
  Hvornår er det billigst at købe billetterne? Er det hurtigst muligt, eller skal vi håbe på at der evt. bliver åbnet for nye billigere ruter?
  Pft 🙂

  20. apr 2024 kl. 19:54
  1. s

   soeren

   Hej Nicklas 🙂

   Tak for din kommentar.

   Ja, det er et rigtig godt spørgsmål.

   Det afhænger lidt af forskellige ting. Bl.a. hvor fleksible I kan være ift. rejsedatoer og afrejselufthavn.

   Hvis man har specifikke datoer, som man er nødt til at holde sig til, og man kun kan rejse fra én bestemt lufthavn, kan det sjældent betale sig at vente alt for længe med at booke.

   Hvis man omvendt har mulighed for at lede efter flybilletter på flere forskellige datoer og evt. også fra flere forskellige lufthavne, så kan man bedre tillade sig at vente lidt og holde øje med, hvordan priserne udvikler sig.

   Jeg kommer helt sikkert til at holde godt øje med fly til Japan. Og hvis jeg finder billige billetter, kan I være sikre på, at jeg skriver om dem her på bloggen 😉

   22. apr 2024 kl. 8:18

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud