Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 6.900 kr.
Banner-10-1080x1080
Oversøiske

Rundrejse i Japan

11 nætter i Tokyo, Kyoto og Osaka

Oversøiske |

Rundrejse i Japan

Østasien gemmer på adskillige enestående rejsedestinationer. Men for mange globetrottere har lige præcis Japan en helt speciel status. Japan er et imødekommende land, hvor tusinder års historie og kultur er smeltet sammen med en moderne, teknologisk livsstil. Nyt og gammelt, skyskrabere og templer – kontrastfyldte Japan er bare fantastisk fascinerende! Og nu hvor jeg i dag har fundet billige flybilletter til en rundrejse i Japan, er det blevet tid til en fængslende rundrejse i den folkerige østat! Så hvis ellers du er klar, får du her lidt inspiration til en billig rundrejse i Japan ⛩️🎌

Japanrundrejse til Tokyo, Kyoto og Osaka

September og oktober 2024 + marts 2025

6.900 kr.

✈️ Fra København

🔥 Virkelig god pris

🧳 Inklusive bagage og gode flytider

Billige fly til Japan

inkl. bagage

4.682 kr.

Rundrejse i Japan – fly

Flybilletter til Japan har i lang tid ligget på et fast og meget, meget højt prisniveau. Desværre.

Som landet ligger lige nu, vil jeg som tommelfingerregel sige, at alt omkring 5.000 kr. tur/retur er billigt. Ofte skal du nemlig slippe mellem ca. 6.000 og 10.000 kr. for ordentlige returbilletter.

Heldigvis har jeg i dag fundet billige fly til en rundrejse i Japan fra ca. 4.500 kr. tur/retur. Endda hos et rigtig godt flyselskab! 🔥😉

Air China tilbyder nemlig en række billige flybilletter fra København til Tokyo i september og oktober. De fleste afgange koster mellem ca. 4.500 og 5.100 kr. tur/retur inkl. indtjekket bagage og gode flytider.

I flyboksen ovenfor linker jeg – blot som et eksempel – til flybilletter fra onsdag den 11. september til mandag den 23. september. På disse datoer koster flybilletter kun 4.682 kr.

Fordi du flyver med Air China, har du hver vej en enkelt mellemlanding i Beijing på ca. 2-3 timer.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 27.08. – 07.09./09.09./10.09./11.09.
 • 29.08. – 10.09./11.09./12.09.
 • 11.09. – 23.09./24.09./25.09.
 • 08.10. – 21.10./23.10.
 • 09.10. – 21.10./23.10.
 • 10.10. – 21.10./23.10.
 • Og flere

2025

 • 01.03. – 15.03.
 • 03.03. – 17.03.
 • 06.03. – 20.03.
 • Og flere

Rundrejse i Japan

Japan er et utroligt fascinerende land med adskillige byer, attraktioner og seværdigheder, der alle vil være en rejse værd. En rundrejse i Japan er derfor en fantastisk måde at opleve landet på.

I denne artikel har jeg sammensat en relativt kort topersoners Japanrundrejse, der hedder TokyoKyotoOsakaTokyo.

Disse byer udgør grundskelettet i langt de fleste rundrejser i Japan, men du kan naturligvis variere den præcise rute i det uendelige!

Undervejs kommer jeg også med et par forslag til, hvilke andre byer og steder du kan inkludere på en lidt længere rundrejse i Japan.

Tokyo

Japan, Tokyo. Billede af by.


Konnichiwa! Velkommen til Japan 🎌🙏

Din rundrejse i Japan starter i landets mægtige hovedstad – Tokyo.

Tokyo er en kæmpe by med i alt 37 millioner indbyggere, hvis man medregner hele hovedstadsområdet.

Den japanske hovedstad kaldes ofte Asiens svar på New York, og den beskrivelse rammer ikke helt ved siden af. I lighed med New York er Tokyo en ægte metropol, hvor der evigt og altid er gang i den.

Must-see attraktioner er der nok af i Tokyo. F.eks. bør du helt sikkert besøge Asakusa-området og Sensō-ji-templet, spise en omgang shushi på Toyosu Fish Market og nyde en tur til Ueno Park (især om foråret) – blot for at nævne et par af de ting, du ikke må gå glip af i Tokyo!

På din rundrejse i Japan tilbringer du de første to nætter i Tokyo. Til disse overnatninger har jeg fundet det trestjernede Hotel Toyoko Inn Monzen-nakacho Eitaibashi fra torsdag den 12. september til lørdag den 14. september til kun 578 kr. pr. person (i alt 1.156 kr.).

Hotel i Tokyo

406 kr.

Tokyo Tower

Rundrejse i Japan

Chureito Pagoda

Rundrejse i Japan, tempel i tokyo

Senso-ji Temple i Asakusa

Rundrejse i Japan, tempel i tokyo

Akihabara

Rundrejse i Japan, tokyo by

FORSLAG – Mount Fuji

Vil du gerne opleve Mount Fuji – og måske endda bestige det – vil Japans højeste bjerg og vulkan være oplagt at sætte på rejseplanen i forbindelse med eller umiddelbart efter dit ophold i Tokyo.

Det ikoniske bjerg ligger nemlig kun lidt over to timers kørsel sydvest for Tokyo 🗻

Vil du gerne bestige Mt. Fuji, skal du selvfølgelig afsætte tid nok af til det. Hvis du derimod bare gerne vil opleve bjerget uden alt for mange strabadser, og uden at bruge lang tid på det, kan du også booke rigtig fine heldagsudflugter med afrejse fra Tokyo.


Mt. Fuji og Chureito Pagoda

Rundrejse i Japan, Mount Fuji

Kyoto

Rundrejse i Japan, Kyoto

Fra Tokyo går turen et godt stykke sydpå til Kyoto (Tokyo og Kyoto faktisk er anagrammer).

Kyoto var engang Japans hovedstad og hjemsted for den japanske kejser mellem år 794 og 1868.

Igennem historien er Kyoto blevet hærget adskillige gange i forbindelse med diverse krige og konflikter. Men Kyoto er stadig et af de allerbedste steder i Japan, hvis du vil opleve ægte japanske templer og andre eksempler på historisk japansk arkitektur 🎎

Netop pga. byens enestående historiske betydning blev Kyoto under 2. verdenskrig faktisk fravalgt som mål for amerikanernes atombomber.

I Kyoto tilbringer du i dette eksempel tre nætter. Til disse overnatninger har jeg fundet det trestjernede Hotel Il Verde Kyoto fra lørdag den 14. september til tirsdag den 17. september til kun 720 kr. pr. person (i alt 1.563 kr.).

Hotel i Kyoto

720 kr.

Arashiyama bambusskov ved Kyoto

Rundrejse i Japan

Osaka

Rundrejse i Japan

Ikke langt fra Kyoto ligger storbyen Osaka. Og netop Osaka er næste stop på din rundrejse i Japan.

Japans tredjestørste by byder på adskillige attraktioner – bl.a. Osaka Castle og Kita-distriktet (for shopperne) 🌸

Herudover bør du helt klart også overveje at besøge Osaka Aquarium, der er et af verdens mest berømte og anerkendte akvarier!

I Osaka tilbringer du i dette eksempel tre nætter på det trestjernede hotel Daiwa Roynet Yotsubashi fra tirsdag den 17. september til fredag den 20. september. På disse datoer koster et topersoners værelse kun 458 kr. pr. person (i alt 915 kr.).

Hotel i Osaka

458 kr.

Osaka Castle

Osaka Castle, Japanrundrejse

FORSLAG – Nara, Kobe, Hiroshima

Selvom jeg som sagt har fokuseret på de tre hovedbyer Tokyo, Kyoto og Osaka, så vil jeg kort nævne, at du fra Osaka har en række muligheder for spændende afstikkere.

F.eks. ligger både Nara og Kobe ganske tæt på Osaka. Begge byer vil derfor være oplagte kandidater at inkludere på din rejse til Japan, hvis du har lidt længere tid i landet.

Kobe ligger smukt placeret mellem Osakabugten og Rokko-bjergene og er derfor en af Japans mest attraktive byer. Og så er byen især kendt for sit enestående kobekød!

Nara var Japans første hovedstad og er i dag lidt af en historisk skattekiste med nogle af Japans ældste og største templer.

Kobe Skyline

Rundrejse i Japan


Nara Park er fyldt med de sødeste sika-hjorte!

Rundrejse i Japan

På en længere rundrejse i Japan ville det efter Kyoto og Osaka også være oplagt at fortsætte rundrejsen mod Hiroshima længere mod sydvest.

Hiroshima behøver næppe den store introduktion, da byen optræder på nogle af de allermørkeste sider i historiebøgerne. Atombombningen i 1945 udslettede alt inden for en radius af to kilometer.

Efter krigen gjorde man et stort stykke arbejde for at genopbygge byen, og frygten for at byen ville være ubeboelig, viste sig heldigvis ikke at holde stik.

Mange af de historiske seværdigheder er derfor blevet genopbygget – bl.a. Hiroshima Castle og Shukkeien Garden.

Midt i Hiroshima valgte man tilmed at anlægge en stor park, som man gav det symbolske navn Peace Memorial Park. Byen er en øjenåbner for, hvor meget magt mennesker har – og at hele byer og regioner kan blive udslettet i løbet af få sekunder.

Itsukushima Floating Torii Gate ved Miyajima lidt uden for Hiroshima

Rundrejse i Japan

Tokyo

Efter tre nætter i Osaka er det blevet tid til at sætte kursen tilbage mod Tokyo.

Her tilbringer du de sidste tre nætter før returflyvningen.

Jeg har til disse overnatninger igen valgt det trestjernede Hotel Toyoko Inn Monzen-nakacho Eitaibashi. Du kender jo området, og på hotellet vil de med garanti være glade for at se en sveske som dig igen ❤️

Fra fredag den 20. september til mandag den 23. september koster et dobbeltværelse kun 634 kr. pr. person (i alt 1.267 kr.).

Hotel i Tokyo

634 kr.

Hermed er din rundrejse i Japan ved vejs ende. Og igen vil jeg understrege, at turen ovenfor kun er et eksempel – og at du sagtens kan udvide og skræddersy din rundrejse i Japan, som du har lyst til 😉

Rundrejse i Japan – prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Tokyo: 4.682 kr.
 • Hotel i Tokyo: 406 kr.
 • Hotel i Kyoto: 720 kr.
 • Hotel i Osaka: 458 kr.
 • Hotel i Tokyo: 634 kr.
 • I alt: 6.900 kr.

Rundrejse i Japan – transport

Transport kommer man ikke uden om. Og slet ikke på rundrejser. Enten vil jeg anbefale dig at købe et Japan Rail Pass eller booke indenrigsflybilletter til de lange etaper.

Japan er et rigtigt togland, og deres Shikansen-hurtigtog suser afsted med over 300 km i timen. Det vil sige, at du f.eks. kan tage toget fra Tokyo centrum og kun 2,5 time senere befinde dig 500 km sydpå i Kyoto. Især Shikansen-billetter kan dog være forholdsvis dyre.

JR (Japan Rail) – Japans største togselskab – tilbyder dog et såkaldt Japan Rail Pass. Du kan købe et Japan Rail Pass til enten 7 dage14 dage eller 21 dage, og dette togkort vil give dig adgang til stort set alle deres tog (også Shikansen). På den måde kan du køre med tog i hele Japan, så meget du vil.

Et syvdagskort koster 44.810 YEN (ca. 2.114 kr.). Bestemt ikke billigt, men helt klart en oplevelse i sig selv og den mest miljøvenlige mulighed. Desuden er det billigere end at købe almindelige billetter. En enkeltbillet med Shikansen fra Tokyo til Osaka kan hurtig koste dig omkring 700-800 kr.

Alternativt findes der også lavprisflyselskaber i Japan, som tilbyder enkeltbilletter mellem Tokyo og Osaka fra ca. 400-500 kr. Du kan søge efter flybilletter på min flyside.

Fra Osaka til Kyoto kører der både busser og tog med priser fra omkring 60 kr. hver vej. Så det er den billigere mulighed – men altså kun hvis du kan “nøjes” med at opleve de tre storbyer.

Flere oplevelser i Japan

Er du fortsat nysgerrig på, hvad du kan se og opleve udover din rundrejse i Japan, kan du med fordel kigge forbi min guide til Japan eller gå på opdagelse blandt et hav af ture og aktiviteter på Getyourguide.


Rundrejse i Japan – pas og visum

Japan er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt under hele opholdets varighed.

Du kan læse mere om reglerne for pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i JapanRundrejse i Japan

Kommentarer (6)

 1. L

  Lotte Mai Schougaard Hansen

  Kan du hjælpe med at finde en billig men meget kultur- og naturrig rundtur i Japan. Det er min datters højeste ønske og jeg er ikke god til at sammensætte en rejse.
  Vil du ikke godt hjælpe. Det er i slutningen af august vi gerne vil rejse.
  Vh. Lotte

  7. feb 2024 kl. 10:42
  1. e

   amalie

   Hej Lotte 🙂

   Tak for din kommentar.

   Jeg kan desværre ikke gå i dybden med større individuelle rejseforespørgsler som denne. Jeg får en del henvendelser, og det ville simpelthen tage for lang tid, hvis jeg skulle skræddersy en rundrejse til alle :/

   Som en hjælp har jeg dog kigget lidt på fly i slut august – der er desværre ikke lige så billige afgange som dem, jeg har fundet i maj og juni. Nu ved jeg ikke, hvor lang tid I gerne vil rejse rundt, men jeg har taget udgangspunkt i en rejse af en varighed på 14 dage, og den billigste afgang med gode flytider i slut august ligger fra den 22. august til den 5. september. Her kan du finde billetter til ca. 7.000 kr. Du får et link her: https://rejsespejder.dk/go/240208/

   8. feb 2024 kl. 8:32
 2. S

  Susanne Løndal Nielsen

  Hej og tak for den gode inspiration – hvor lang tid i forvejen kan man kigge efter flybilletter til maj/juni 2025?

  8. feb 2024 kl. 14:05
  1. e

   amalie

   Hej Susanne 🙂

   Tak for din kommentar. Og tak for de rosende ord!

   Jeg ville begynde at kigge efter billige fly, så snart det er muligt. Det er ikke muligt at finde fly i maj/juni 2025 endnu, men når vi når hen mod slutningen af sommeren 2024, burde det være muligt at kunne begynde at lede efter afgange 🙂

   9. feb 2024 kl. 8:12
 3. M

  Mathias

  Hej, tak for de altid gode rejse inspirationer ☺️
  Tænker du at det ville være et nogo at opleve Japan i slut juni- start Juli? Har læst lidt forskelligt omkring regnsæson, og er blevet meget i tvivl ☺️
  Mvh. Mathias

  11. feb 2024 kl. 16:21
  1. e

   amalie

   Hej Mathias 🙂

   Tak for din kommentar.

   Generelt kan du forvente varmt og fugtigt vejr i Japan i juni og juli, og steder som Tokyo, Kyoto og Osaka skal du være forberedt på, at der kan forekomme regn. Mange synes, at det er bedst at rejse til Japan i foråret og efteråret, når vejret er behageligt, og der er mange kulturelle og naturskønne aktiviteter, men selvom sommeren kan være lidt udfordrende på grund af varmen og luftfugtigheden, er det også en tid, hvor du kan nyde f.eks. sommerfestivaler. Så jeg vil sige, at man selv er nødt til at vurdere, om man kan holde til, at der kommer til at være regnfulde dage 🙂

   12. feb 2024 kl. 9:05

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar