• 06 feb 2020

  Rundrejse i Japan: 10 dage i Tokyo, Kyoto og Osaka fra kun 4.441 kr. inkl. alle hoteller og fly

  Østasien gemmer på adskillige enestående rejsedestinationer. Men for mange globetrottere har lige præcis Japan en helt speciel status. Japan er et imødekommende land, hvor tusinder års historie og kultur er smeltet sammen med en moderne, teknologisk livsstil. Nyt og gammelt – templer og skyskrabere. Og fantastisk fascinerende! Og nu hvor jeg i dag har fundet flybilletter til Japan til en god pris, er det blevet tid til en fængslende rundrejse i den folkerige østat!

  Japanrundrejse til Tokyo, Kyoto og Osaka
  april, maj og juni
  fra4.441 kr.
  Hamborg (og København, Billund og Aalborg)
  Tokyo
  Billige fly til Japan
  inkl. forplejning og 12 kg håndbagage
  2.924 kr.
  Fra Hamborg
  Fra Billund
  Fra København

  Billige fly til Japan

  Flybilletter til Tokyo ligger som regel på et fast, højt prisniveau (som regel over 3.500 kr.). I dag har jeg dog været heldig at finde billige tur/retur-billetter til under eller omkring 3.000 kr. fra Hamborg.

   

  Det er KLM og Air France, der udbyder billige billetter. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Hamborg fra søndag den 7. juni til onsdag den 17. juni til kun 2.924 kr. Hos både KLM og Air France er 12 kg håndbagage og forplejning inkluderet i billetten. De billigste KLM/Air France-billetterne finder du i april, maj og juni. Hver vej har du som regel en enkelt mellemlanding i Amsterdam eller Paris, som varer mellem en og fem timer.

   

  Du kan også flyve med KLM/Air France fra Aalborg, Billund og København. De billigste billetter fra Danmark koster dog mellem ca. 3.500 og 3.800 kr. Så hvis du har mulighed for det, er det altså billigst at tage turen syd for grænsen. I forhold til parkering ved Hamborg Lufthavn kan du klare det forholdsvist billigt. Du kan f.eks. bruge siden ich-parke-billiger.de til at finde den billigste parkering.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Hamborg

  • 13.04. – 27.04.
  • 14.04. – 28.04.
  • 17.04. – 27.04.
  • 20.04. – 07.05.
  • 22.04. – 07.05.
  • 13.05. – 21.05.
  • 01.06. – 17.06.
  • 03.06. – 17.06.
  • 07.06. – 17.06.
  • 08.06. – 23.06.
  • 11.06. – 22.06.
  • 13.06. – 24.06.
  • 16.06. – 29.06.
  • Og flere

   

  Fra København/Billund

  • 17.04. – 27.04./28.04.
  • 20.04. – 07.05.
  • 28.04. – 12.05.
  • 13.05. – 22.05.
  • 27.05. – 09.06.
  • 31.05. – 09.06.
  • 31.05. – 09.06.
  • 01.06. – 15.06.
  • 05.06. – 15.06.
  • 07.06. – 17.06.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rundrejse

  Japan er et utroligt fascinerende land med adskillige byer, attraktioner og seværdigheder, der alle vil være en rejse værd. En rundrejse er derfor en fantastisk måde at opleve landet på. I denne artikel har jeg sammensat en relativt kort Japanrundrejse, der hedder TokyoKyotoOsakaTokyo. Disse byer udgør grundskelettet i langt de fleste rundrejser i Japan, men du kan naturligvis variere den præcise rejseplan i det uendelige! Undervejs kommer jeg også med et par forslag til, hvilke andre byer og steder du kan inkludere på en lidt længere rundrejse 😉

   

  Tokyo

  Rundrejsen starter i Japans mægtige hovedstad. Tokyo kaldes ofte Asiens svar på New York, og den beskrivelse rammer ikke helt ved siden af. I lighed med New York er Tokyo en ægte metropol, hvor der evigt og altid er gang i den.

   

  Must-see attraktioner er der nok af i Tokyo. F.eks. bør du helt sikkert besøge Asakusa-området og Sensō-ji-templet, spise en omgang shushi på Toyosu Fish Market og nyde en tur til Ueno Park (især om foråret) – blot for at nævne et par af de ting, du ikke må gå glip af i Tokyo!

   

  På denne rundrejse tilbringer du de første to nætter i Tokyo. Til disse overnatninger har jeg fundet det 3* MyStays Kiyosumi shirakawa fra mandag den 8. juni til onsdag den 10. juni til kun 373 kr. pr. person (i alt 746 kr.).

  Hotel i Tokyo
  f.eks. det 3* MyStays Kiyosumi shirakawa
  373 kr.

   

  Tokyo Tower

   

  Senso-ji Temple i Asakusa

   

  FORSLAG – Mt. Fuji

  Vil du gerne opleve Mt. Fuji – og måske endda bestige det – vil bjerget være oplagt at sætte på rejseplanen i forbindelse med eller umiddelbart efter dit ophold i Tokyo. Det ikoniske bjerg ligger nemlig kun lidt over 2 timers kørsel sydvest for Tokyo. Vil du gerne bestige bjerget, skal du selvfølgelig afsætte tid nok af til det. Hvis du derimod bare gerne vil opleve bjerget uden alt for mange strabadser, og uden at bruge lang tid på det, kan du også booke rigtig fine heldagsudflugter med afrejse fra Tokyo.

   

  Mt. Fuji og Chureito Pagoda

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Kyoto

  Fra Tokyo går turen et godt stykke sydpå til Kyoto (Tokyo og Kyoto faktisk er anagrammer for hinanden).

   

  Kyoto var engang Japans hovedstad og hjemsted for den japanske kejser mellem år 794 og 1868. Igennem historien er Kyoto blevet hærget adskillige gange i forbindelse med diverse krige og konflikter. Men Kyoto er stadig et af de allerbedste steder i Japan, hvis du vil opleve ægte japanske templer og andre eksempler på historisk japansk arkitektur. Netop pga. byens enestående historiske betydning blev Kyoto under 2. Verdenskrig faktisk fravalgt som mål for amerikanernes atombomber.

   

  I Kyoto tilbringer du i dette eksempel to nætter. Til disse overnatninger har jeg fundet det 3* Hotel Gimmond Kyoto fra onsdag den 10. juni til fredag den 12. juni til kun 289 kr. pr. person (i alt 578 kr.).

  Hotel i Kyoto
  289 kr.

   

  Arashiyama bambusskov ved Kyoto

   

  Osaka

  Ikke langt fra Kyoto ligger storbyen Osaka. Og netop Osaka er næste stop på denne rundrejse. Japans tredjestørste by byder på adskillige highligts – bl.a. Osaka Castle og Kita-distriktet (for shopperne). Herudover bør du helt klart også overveje at besøge Osaka Aquarium, der er et af verdens mest berømte og anerkendte akvarier!

   

  I Osaka tilbringer du i dette eksempel tre nætter på det 3* E-Stay Ebisu fra fredag den 12. juni til mandag den 15. juni. På disse datoer koster en superior-lejlighed kun 482 kr. pr. person (i alt 963 kr.).

  Hotel i Osaka
  482 kr.

   

  Osaka Castle

   

  FORSLAG – Nara, Kobe, Hiroshima

  Selvom jeg som sagt har fokuseret på de tre hovedbyer Tokyo, Kyoto og Osaka, så vil jeg kort nævne, at du fra Osaka har en række muligheder for spændende afstikkere. F.eks. ligger både Nara og Kobe ganske tæt på Osaka. Begge byer vil derfor være oplagte kandidater at inkludere på din rejse til Japan, hvis du har lidt længere tid i landet. Kobe ligger smukt placeret mellem Osakabugten og Rokko-bjergene og er derfor en af Japans mest attraktive byer. Og så er byen især kendt for sit enestående kobekød! Nara var Japans første hovedstad og er i dag lidt af en historisk skattekiste med nogle af Japans ældste og største templer.

   

  Kobe skyline

   

  Nara Park er fyldt med de sødeste sika-hjorte!

   

  På en længere rundrejse ville det efter Kyoto og Osaka også være oplagt at forsætte rundrejsen mod Hiroshima længere mod sydvest. Hiroshima behøver næppe den store introduktion, da byen optræder på nogle af de allermørkeste sider i historiebøgerne. Atombombningen i 1945 udslettede alt inden for en radius af 2 km. Efter krigen gjorde man et stort stykke arbejde for at genopbygge byen, og frygten for at byen ville være ubeboelig viste sig heldigvis ikke at holde stik. Mange af de historiske seværdigheder er derfor blevet genopbygget – bl.a. Hiroshima Castle og Shukkeien Garden. Midt i Hiroshima valgte man tilmed at anlægge en stor park, som man gav det symbolske navn Peace Memorial Park. Byen er en øjenåbner for, hvor meget magt mennesker har – og at hele byer og regioner kan blive udslettet i løbet af få sekunder.

   

  Itsukushima Floating Torii Gate ved Miyajima lidt uden for Hiroshima

   

  Tokyo

  Efter 3 nætter i Osaka er det blevet tid til at sætte kursen tilbage mod Tokyo. Her tilbringer du de sidste to nætter før returflyvningen. Jeg har til disse overnatninger igen valgt det 3* MyStays Kiyosumi shirakawa. Fra mandag den 15. juni. til onsdag den 17. juni koster et dobbeltværelse kun 373 kr. pr. person (i alt 746 kr.).

  Hotel i Tokyo
  f.eks. det 3* MyStays Kiyosumi shirakawa
  373 kr.

   

  Pris

  • Fly tur/retur til Tokyo: 2.924 kr.
  • Hotel i Tokyo: 373 kr.
  • Hotel i Kyoto: 289 kr.
  • Hotel i Osaka: 482 kr.
  • Hotel i Tokyo: 373 kr.
  • I alt: 4.441 kr.

   

   

  Transport

  Transport kommer man ikke uden om. Og slet ikke på rundrejser. Enten vil jeg anbefale dig at købe et Japan Rail Pass eller booke indenrigsflybilletter mellem de lange etaper.

   

  Japan er et rigtigt “tog-land”, og deres Shikansen-hurtigtog suser afsted med over 300 km i timen. Det vil sige, at du f.eks. kan tage toget fra Tokyo centrum og kun 2,5 time senere befinde dig 500 km sydpå i Kyoto. Især Shikansen-billetter kan dog være forholdsvis dyre. JR (Japan Rail) – Japans største togselskab – tilbyder dog et såkaldt Japan Rail Pass. Du kan købe et 7-day, 14-day eller 21-day-pass, som giver adgang til stort set alle deres tog (også Shikansen), og så kan du køre med tog i hele Japan, så meget du vil.

   

  Et syvdagskort koster 29.650 YEN (ca. 1.859 kr.) – ikke billigt men helt klart en oplevelse i sig selv og den mest miljøvenlige mulighed. Desuden er det billigere end at købe almindelige billetter. En Shikansen-billet fra Tokyo til Osaka kan hurtig koste dig omkring 900 kr.

   

  Alternativt findes der også lavprisflyselskaber i Japan, som tilbyder enkeltbilletter mellem Tokyo og Osaka fra ca. 300 kr. Fra Osaka til Kyoto kører der både busser og tog med priser fra omkring 60 kr. hver vej. Så det er den billigere mulighed – men altså kun hvis du “nøjes” med at opleve de tre storbyer.

   

   

  Pas og visum

  Japan er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt under hele opholdets varighed.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere fjerntliggende destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Rundrejse i Japan: 10 dage i Tokyo, Kyoto og Osaka fra kun 4.441 kr. inkl. alle hoteller og fly

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Mads says:

   Hej Rejsespejder,

   Det er helt sikkert en fantastisk tur du har fået strikket sammen her! Du kender tilfældigvis ikke noget der minder om i påsken vel? 🙂 Eller bare en tur til Osaka?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Mads,

    Flybilletter koster ca. det samme ved en tur til Osaka. Hvis du gerne vil afsted i påsken, bliver det altså bare en del dyrere end på mange af de andre datoer 🙂

  3. Annette Nygaard says:

   Hejsa. Så inspirerende at følge dig
   Kan du anbefale lavprisflyselskaber i Japan? Hvis – hvilke?
   Tusind tak
   Mvh Annette

   • Mads says:

    Hej Annette, hva tænker du på til at flyve indenrigs?

    De typiske selvskaber er JAL (Japan Airlines) og ANA (All Nippon Airlines) De flyver indenrigs og primært til nærmere destinationer i Japan. Jeg har fløjet med begge til og fra Korea, hvor det gik helt upåklageligt 🙂

    Hvis det er indenrigs kan du jo overveje Shinkansen (lyn tog) du kan ofte se hvorlangtid og hvor dyr din rejse ville være på googlemaps 🙂

    dbh

    Mads

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Annette,

    For at komme rundt i Japan anbefaler jeg at man benytter sig af deres lyntog, Shinkansen. Hvis du hellere vil flyve indenrigs, anbefaler jeg Peach Aviation, som er et rigtigt stort lavpris flyselskab i Japan. Ellers kan du kigge lidt på momondo, og se hvad du kan finde 🙂

  4. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  5. Anne Katrine Andersen says:

   Fuldstændig fantastisk! Ville ønske jeg skulle afsted nu og kunne få alle de gode tips op mail