• 19 aug 2019

  Oplev Dubai og Abu Dhabi: 7 dage med skønne hoteller til kun 2.862 kr. inkl. fly og transport

  Er du klar til et mellemøstligt eventyr, hvor du kan opleve ørkensafari, kamelridning, smukke strande, luksushoteller, spændende kultur, farvestrålende markeder og shopping i highend-butikker? Så skal du helt klart på denne lille rundrejse til Dubai og Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater. Byerne ligger 1,5 times kørsel fra hinanden og byder på et skønt klima – det er ikke unormalt med 22-27 grader i vintermånederne. Selvom de to byer ligger tæt på hinanden, så er Dubai mere ”vestlig” og turistet. Det er også her, du skal slå dig løs i de ekstremt store shoppingcentre og feste natten lang. Abu Dhabi er lidt mere traditionel og rolig – her kan du besøge skønne markeder, slappe af ved stranden eller ved de mange grønne områder, og her er knap så turistet. Begge storbyer er helt klart et besøg værd på din rejse til de Forenede Arabiske Emirater, hvor sol, sand og varme venter på dig!

  Sol og luksus i Dubai og Abu Dhabi
  oktober - marts
  2.862 kr.
  København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  1.589 kr.
  Alternativ med direkte fly
  Hotel i Dubai
  f.eks. 3* Citymax Bur Dubai
  567 kr.
  Husk at booke det her hotel den sidste nat også (d. 27.01. - 28.01.) Det koster 237 kr. pr. person.
  Hotel i Abu Dhabi
  f.eks. 4* Golden Tulip Downtown
  616 kr.
  Vær opmærksom på, at når du klikker dig videre til tilbuddet, ændrer navnet sig til Gloria Downtown Hotel. Der er dog stadig tale om samme hotel.
  Hotel
  1.183 kr.
  Fly
  1.589 kr.
  Bus t/r Dubai-Abu Dhabi
  90 kr.
  Total (pr.person)
  2.862 kr.

  Hotel i Dubai

  Der er så mange forskellige hoteller at vælge imellem, når du tager til Dubai. Hvis du vil bo i centrum og helst på 4-5* hoteller, kan det godt være lidt af en dyr fornøjelse. I dette eksempel har jeg fundet det dejlige 3* Citymax Bur Dubai. Hotellet ligger i det historiske kvarter Bur Dubai, under 1 km fra Dubai Creek. Der er rooftop-pool på tagterrassen og fitnesscenter, og så er der gratis wi-fi overalt på hotellet. Jeg er ret sikker på, at du ikke kommer til at kede dig under dit ophold her.

   

  Fra hotellet er der gode forbindelser til områdets livlige markeder og basarer. Butikscentret Burjuman ligger 10 minutters gang fra hotellet, og der er 3 km til Dubais World Trade Center.

   

  I eksemplet her har jeg fundet 2 nætter (22.01. – 24.01.) til 659 kr. Det vil sige 330 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er også på dette hotel, du kommer til at bo din sidste nat i de Forenede Arabiske Emirater, så husk at booke en overnatning fra d. 27.01. – 28.01. til 237 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det vil sige, at du kommer til at bruge 567 kr. på hotel i Dubai pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dubai, så kan du sagtens gøre det. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Hotel i Abu Dhabi

  Efter nogle dejlige dage i Dubai, sætter du kursen mod Abu Dhabi. Her har jeg fundet det superlækre 4* Golden Tulip Downtown. Her bor du lige i hjertet af Abu Dhabi med superlækre faciliteter. Hotellet har byudsigt og et skønt udendørs poolområde, hvor du kan slappe af efter en lang dag i Abu Dhabis gader.

   

  Et dobbeltværelse i 3 nætter (24.01. – 27.01.) koster 1.233 kr. Det bliver 616 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Abu Dhabi, kan du sagtens gøre det.

   

   

  Billige fly til Dubai

  Jeg fundet billige fly til Dubai, hvor dit eventyr starter. Du kan både flyve med Ukraine International Airlines og Norwegian. Jeg har fundet en afgang med Ukraine International Airlines tirsdag d. 21. januar til tirsdag d. 28. januar til en pris på 1.589 kr. pr. person inkl. 12 kg håndbagage. Du har dog også et enkelt stop tur/retur på rejsen. Vær opmærksom på, at du lander i Dubai d. 22.01. kl. 02.35.

   

  Du kan også vælge at flyve direkte med Norwegian fra København. Du kan finde billige Norwegian-billetter fra oktober til marts til priser fra 1.589 til 1.950 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra tirsdag d. 21. januar til tirsdag d. 28. januar til kun 1.808 kr. inkl. 8 kg håndbagage. Vær opmærksom på, at du lander i Dubai d. 22.01. kl. 09.00.

   

  Ovennævnte rejseeksempler er med afgang fra København d. 21.01. – 28.01. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.10. – 16.10. – en del af efterårsferien
  • 23.10. – 31.10.
  • 05.11. – 12.11.
  • 12.11. – 19.11.
  • 21.11. – 28.11.
  • 03.12. – 10.12.
  • 04.12. – 12.12.
  • 05.12./07.12. – 14.12.
  • 09.12. – 16.12.
  • 11.01. – 18.01.
  • 14.01. – 21.01.
  • 28.01. – 04.02.
  • 04.02. – 11.02.
  • 09.02. – 15.02. – i vinterferien
  • 27.02. – 05.03.
  • 29.02. – 07.03.
  • 03.03. – 10.03.
  • 14.03. – 21.03.
  • 17.03. – 24.03.
  • Og mange flere…

   

   

  Transport mellem Dubai og Abu Dhabi

  Når du skal fra Dubai til Abu Dhabi, kan du tage bus eller taxi.

  Bussen (E100 fra Al Ghubaiba Bus St. eller E101 fra Ibn Battuta Metro St.) tager 1,5-2 timer og koster 45 kr. pr. vej (25 Dhs). Det er nemt og billigt. Hvis du vil med en taxa, tager det omkring 1 time og 20 minutter og koster ca. 450-500 kr. Jeg har inkluderet udgifter til busbilletter i rejsen.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Dubai Lufthavn har du ca 11 km til hotellet, så du kan være der på under 10 minutter med en taxa (80-90 kr.). Du kan også tage bussen (linje 5) fra lufthavnen til ”Citymax Hotel”. Turen tager ca 20 minutter og koster 27 kr.

   

   

  Pas og visum

  Visumfrit ophold i maksimalt 90 dage. Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Billeder fra Dubai og Abu Dhabi

  Dubai

   

  Abu Dhabi

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Oplev Dubai og Abu Dhabi: 7 dage med skønne hoteller til kun 2.862 kr. inkl. fly og transport

  1. Kenneth says:

   Hej spejder,

   Jeg overvejer en invitation/julegave til min datter (12år) til Dubai.
   Det skulle være at opleve nytåret dér, med afrejse umiddelbart efter jul, og med klar til skolestart den 6/1…..og hvis det bliver lidt senere går det nok.
   Prisen betyder naturligvis også noget.
   Tør vi flyve med Aeroflot, vi undgår gerne at ankomme den 31/12, skal vi vente nogle måneder med at booke, vi tænker måske 5 overnatninger – er nogle af de ting jeg tænker over.
   Kan du hjælpe mig lidt på vej…tak!?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kenneth 🙂

    Det lyder da som en fantastisk julegave 😉

    Nytårsrejser er som udgangspunkt megadyre. Jeg fandt faktisk tidligere på året (helt tilbage i februar) et rigtig godt tilbud til Dubai henover nytår – men det er steget i pris nu.

    (Du kan se artiklen her: https://rejsespejder.dk/nytaarsrejse-til-dubai/).

    Hvis du gerne vil rejse henover nytår, vil jeg bestemt ikke anbefale dig at vente til sidste øjeblik med at booke. Jeg vil vil helt sikkert selv holde godt øje med flere gode tilbud til netop Dubai henover nytår. Og hvis jeg finder en god/billig rejse, kan du være sikker på, at jeg skriver om den på bloggen 😉

    Ift. Aeroflot vil jeg sige, at I kan være trygge ved at flyve med dem – eller et hvilket som helst andet luftselskab, som flyver fra DK. Alle luftselskaber med tilladelse til at flyve til/fra europæiske destinationer opfylder alle de gældende sikkerhedskrav. Det er mere ift. serviceniveauet, at der kan være en stor forskel mellem de forskellige luftselskaber 😉

    • Kenneth says:

     Tak for hurtigt og fyldestgørende svar.
     Jeg har også noteret mig, at billetterne (Norwegian) er oppe på 4-5.000 uden stop, som jeg synes det skal være med så få dage.
     Aeroflot er da bestemt en mulighed, også. så må præmissen være, at vi lander nytårsaften og serviceniveauet nok ikke er i top.
     Jeg holder bestemt øje med blokken . Vinterferien er nok ikke meget billigere:-)

     • Rejsespejder_CL says:

      Det var så lidt 🙂

      Ofte stiger priserne i ferierne i hvert fald – men nogle gange kan man være heldig at finde forholdsvis billige billetter. Så det er bare med at holde øje 😉

  2. Helle says:

   Efter en superlækker tur til Dubai med 43 grader (!!) hver dag her i starten af august, vil jeg klart anbefale at man vælger at betale de 220 kr. mere for at flyve med Norwegian, hvis man gerne vil undgå alt det natteroderi og mellemlanding. Jeg fløj med UIA og det var som sådan ok – men flystandarden (sæder, tv, plads) er klart bedre på Norwegians fly på denne rute. 5 timer kan jeg sagtens selv klare i kedsomhed i en “sardindåse”, men min teenagesøn var ved at slagte mig da han opdagede at der ikke var tv i sæderne 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helle 🙂

    Tak for din kommentar. Jeg håber, at din teenagesøn overlevede flyturen på trods af manglende tv 😉 Og dejligt at høre, at I havde en superlækker tur 🙂

  3. Charlotte says:

   Hvad så hvis man gerne vil fra Ålborg eller Billund?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Charlotte 🙂

    Du kan faktisk både flyve fra Aalborg og Billund. Fra Billund kan du finde flybilletter til omkring 1.700 kr. pr. person. Fra Aalborg er priserne en anelse dyrere. Fremover skal jeg nok huske at inkludere Aalborg og Billund, hvis det er muligt at flyve billigt fra de to lufthavne 🙂

  4. Michelle says:

   Hej.
   Er der eventuelt et godt tilbud fra d. 29/11-8/12 2019??

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Michelle 🙂

    Jeg har været inde at tjekke, hvad prisen for flybilletter er i den periode, du skriver. De ligger i skrivende stund på omkring 1.765 kr. pr. person. Hvis du går ind på “Se fly-tilbud her”, så kommer du ind på Travelmarkets side, hvor du kan ændre datoen for rejseperioden i den blå bjælke. Det samme kan du gøre med hotellerne. Hvis du trykker på dem, kommer du ind på Momondos side, hvor du kan ændre rejsedatoerne 🙂
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål.

  5. Knud says:

   Hej Rejsespejder
   Er der rejsedatoer i Påsken?? På forhånd tak for en super god app

  6. Ganimete says:

   Hej jeg er interesseret i den rejse kan i rring til mig på tlf numer 5017746

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ganimete,
    Rejsespejder er en rejseblog, hvor jeg skriver om spændende rejsetilbud, men du skal selv booke rejsen. Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂