• 08 Jun 2015

  Oktoberfest 2015: 2 dage München inkl. fly, overnatning, morgenmad, festtelt-reservation, og måltidskupon til kun 1.960 kr.

  Test
  test
  testtest kr.
  test

  test

   

  oktoberfest-132400_1280

  I slutningen af september måned er der igen Oktoberfest i München, den største og mest berømte fest i verden med over 6 millioner besøgende årligt.

  Siden 1810 er Oktoberfest blevet afholdt på Theresienwiese i den sydtyske by. Gæster fra alle hjørner i verden kommer igen i år, og tilsammen vil de sandsynligvis som sidste år drikke over 60.000 hektoliter ”Wiesn-Märzen”, som er en øl, der er specielt brygget til Oktoberfesten. Desuden findes der over 200 forlystelser på Theresienwiesen og masser af events og koncerter i byen. Oktoberfest er helt klart noget man skal opleve mindst en gang i livet.

  Desværre er det ikke nemt at finde hoteller til en fornuftig pris på dette tidspunkt. Men i dag har jeg fundet et super tilbud til dig, som du helt klart bør kigge på.

   

  Fly:

  skyscanner.dk kan du booke følgende fly. Flyet går direkte, tidligt om morgen, fra København (Aalborg og Billund se nedenunder) d. 30.09. med SAS til München. Du rejser tilbage igen d. 01.10., igen direkte til København.

  flight muc

   

  BOOK FLYET HER

   

  Hotel:

  I München har jeg fundet et vildt godt tilbud til dig gennem den tyske rejseside travado.com. Her får du et pakketilbud som indeholder overnatning i et dobbeltværelse på Wies’n Loft, morgenmad, en reservation til et af de mindre “Wiesn-telte” til Oktoberfest, og en værdi-kupon i teltet på 22 Euro (164 kr.). Wies’n Loft er et “mobil-hotel”, som hvert år bliver opbygget ved den olympiske ridestadion i bydelen Feldkirchen. Herfra er det mindre end 30 min. i metroen til Oktoberfesten.

  Hotel

  Fly med SAS 1296 kr.
  Travado pakketilbud 664 kr.
  TOTAL (per person) 1960 kr.

   

  Som altid med tilbud fra hjemmesider, som ikke er forfattet på dansk, anbefaler jeg at gøre følgende:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til mac)

  2. Følg booking linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  BOOK HOTEL-PAKKE HER

   

  Afgange fra andre danske byer:

  Der findes også afgange  fra Aalborg (til 1.388 kr.) og fra Billund (1.291 kr.).

  Book flyet fra Aalborg

  flight muc2

  Fly med SAS 1388 kr.
  Travado pakketilbud 664 kr.
  TOTAL (per person) 2025 kr.

   

  Book flyet fra Billund

  flight muc3

  Fly med SAS 1291 kr.
  Travado pakketilbud 664 kr.
  TOTAL (per person) 1955 kr.

   

  Hvis 2 dage er ikke nok:

  Hvis 2 hele dage til Oktoberfesten ikke er nok til dig, så kan du bestille en ekstra nat gennem Travado.com. Her anbefaler jeg en separat reservation (en til d. 30.09 og en til d. 01.10), på navnet af din medrejsende, fordi der ellers kommer et tillæg på 10 Euro (75 kr.) på din anden overnatning. Da du kan tjekke ind når som helst, vil det ikke være et problem, hvis du bare tjekker ind på en anden reservation dagen efter.

   

  Hvis du har behov for lidt mere luksus:

  Hvis du har behov for lidt mere luksus, har jeg fundet det super dejlige 3* hotel LetoMotel Moosach (4 ud af 5 på Tripadvisor ud af 396 anmeldelser) til dig.

  hotel munich

  Du kan booke det her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *