• 21 aug 2019

  Oktoberfest 2019 i München: 3 dage på et 3* hotel til kun 1.360 kr. inkl. fly

  Lederhosen, tyrolermusik og kæmpestore fadøl! Du kan måske allerede nu fornemme, hvor det her bærer hen! Og nej, jeg har ikke fundet en billig rejse til Heidis Bierbar. Det har jeg derimod til den berømte bayerske folkefest, vi kender som Oktoberfest! Festen afholdes traditionen tro i den sydtyske storby München. Oktoberfest stammer helt tilbage fra 1810 og bliver hvert år afholdt på pladsen Theresienwiese. Hvert år strømmer flere og flere folk til, og det har betydet, at Oktoberfesten efterhånden er blevet en af verdens største og mest berømte fester – med over 6 millioner besøgende! I år afvikles Oktoberfesten fra den 21. september til den 6. oktober, og du kan godt regne med, at der i disse dage vil blive drukket adskillige hektoliter ”Wiesn-Märzen” – en øl specielt brygget til Oktoberfesten. Oktoberfest er helt klart noget, man skal opleve mindst én gang i sit liv. Så hvorfor ikke i år?

  Rejse til Oktoberfest 2019
  september - oktober
  1.360 kr.
  København og Aarhus
  München
  Billige fly til München
  inkl. 8 kg håndbagage
  666 kr.
  Fra København
  Fra Aarhus
  Hotel i München
  f.eks. det 3* B&B Hotel München-Putzbrunn
  694 kr.
  OBS: Jeg har valgt booking.com, fordi den er mere brugervenlig - prisen er den samme
  Hotel
  694 kr.
  Fly
  666 kr.
  Total (pr.person)
  1.360 kr.

  Billige fly til München

  På trods af sit navn skydes Oktoberfesten i gang allerede i september. I år afvikles folkefesten som sagt fra den 21. september til den 6. oktober. Og i denne periode kan du lige nu finde billige SAS-fly fra både København og Aarhus.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet tur/retur-billetter til en lille smuttur fra København på datoerne mandag den 30. september til onsdag den 2. oktober til kun 666 kr. Hos SAS får du som sædvanlig 8 kg håndbagage med i prisen. Du kan også finde direkte SAS-afgange fra Aarhus fra ca. 800 kr.

   

  Selvom jeg i denne artikel fokuserer på Oktoberfesten, kan du selvfølgelig også finde billetter resten af året. Så du kan mere eller mindre besøge München i den måned, du selv har mest lyst til.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 30.09. – 02.10. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 23.09. – 25.09./26.09./27.09.
  • 24.09. – 26.09./27.09.
  • 25.09. – 27.09.
  • 30.09. – 02.10./03.10./04.10.
  • 01.10. – 03.10./04.10.
  • 04.10. – 08.10. – WE
  • Og mange flere

   

  Fra Aarhus

  • 29.09. – 01.10./02.10./03.10./04.10.
  • 01.10. – 03.10./04.10.
  • 02.10. – 04.10.
  • 04.10. – 08.10. – WE
  • Og flere

   

   

  Hotel i München

  München er i forvejen ikke den billigste by ift. overnatning, og hotellerne har efterhånden regnet ud, hvornår den over 200 år gamle folkefest finder sted. Derfor får priserne uundgåeligt et nøk op fra slutningen af september til starten af oktober. Jeg har i dette eksempel fundet det fine og budgetvenlige B&B Hotel München-Putzbrunn.

   

  Selvom hotellet ligger lidt langt fra centrum, er der gode transportforbindelser ind til midtbyen. Fra hotellet kan du nemt tage bus 55 til metrostationen Neuperlach Zentrum. Herfra kan du tage linje U5 videre til München centrum (linje U5 stopper bl.a. både ved Hauptbahnhof og Theresienwiese).

   

  B&B Hotel München-Putzbrunn byder i øvrigt på en døgnåben reception og nydelige, rene værelser, der alle har gratis wi-fi og aircondition.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra mandag den 30. september til onsdag den 2. oktober til 1.387 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 694 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund omkring 700 til 1.000 kr. pr. nat under Oktoberfest.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i München, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  München Lufthavn ligger et stykke nord for München. Fra S-Bahnhof Flughafen München kan du dog nemt hoppe på et tog ind til Leuchtenbergring. Her kan du skifte til et nyt S-tog mod Haar, hvorfra du kan tage en bus det sidste stykke til Putzbrunn.

   

   

  Billeder fra Oktoberfest

   

   

  Andre oplevelser i München

  Hvis ikke du tager til München for at drikke store fadbamser, kan du også sagtens finde andre spændende (og ikke alkoholiske) aktiviteter. F.eks. bør du kraftigt overveje en tur til det eventyrlige Neuschwanstein-slot.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Oktoberfest 2019 i München: 3 dage på et 3* hotel til kun 1.360 kr. inkl. fly

  1. Mathias says:

   Skal man til Oktoberfest anbefales det, at man i stedet for Hauptbahnhof tager til Hackerbrücke (stoppet ved siden af) og går derfra, hvilket er en del nemmere.

  2. Claus A says:

   Der er Oktoberfest i hele byen, der er flere kæmpe ølkældre udenfor pladsen og bryggerierne har også Biergartens. Det er ikke let at komme ind i teltene, men der er også Biergartens udenfor teltene og det er lettere at få en plads der.

  3. Henrik says:

   ….men det er jo kun rejsen og overnatning.
   Har hørt, at det er svært at få billet til selve pladsen og næsten umuligt at komme ind i teltene, hvor der på forhånd skal reserveres pladser.

   • Rejsespejder says:

    Hej Henrik,
    entré til Oktoberfesten og alle telte er gratis. Men ja, der er nogen telte som er mere populært end andre, så det kan være en god idé at lave en reservation på forhånd. Men også uden reservation skal man nok finde en plads – måske ikke i f.eks. Käfer-teltet (som bl.a. FC Bayern plejer at besøge) men i et af de andre. Der findes nemlig 14 kæmpe store og 22 mindre store telte :).

  4. Mathias says:

   Det kan lige nævnes, at der er Frühlingsfest fra d. 25/4 – 12/5, også inde på Wiesen. Der er kun en håndfuld øltelte, men stadig en utrolig hyggelig Volksfest, og man anser den også som værende en mindre version af Oktoberfest – Det kan klart også være et besøg værd!

  se fly se hotel