• 13 feb 2019

  Nytårsrejse til Dubai: 4 nætter på et 5* luksushotel til kun 3.607 kr. inkl. fly

  I know, I know – der er rigtig lang tid til næste nytårsaften. Men nytårsrejser er altid tæskedyre. Og især de mere eksotiske destinationer, hvor du får vintersol og 22+ grader, koster som regel det hvide ud af øjnene. Derfor kan det virkelig betale sig at være ude i god tid. Især når man falder over et tilbud til glamourøse Dubai, hvor et 4-nætters nytårsophold på et 5* hotel og fly kan bookes til under 4.000 kr.! Så vil du ned og se et ordentligt fyrværkerishow, så er Duabi et stensikkert hit!

  Luksusrejse til Dubai henover nytår
  december - januar
  3.607 kr.
  København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  inkl. 7 kg håndbagage
  1.965 kr.
  Hotel i Dubai
  f.eks. det 5* Hotel Crowne Plaza Dubai - Deira
  1.642 kr.
  Hotel
  1.642 kr.
  Fly
  1.965 kr.
  Total (pr.person)
  3.607 kr.

  Hotel i Dubai

  Jeg har før kaldt Dubai for jetsetternes legeplads, og den olierige ørkenby ved Den Persiske Golf har bare en ekstraordinær glamour i forhold til så mange andre storbyer. Derfor skal du da heller ikke bo på et eller andet billigt bed&breakfast – og da slet ikke til nytår!

   

  Jeg har derfor fundet et hotel, der passer til anledningen – det luksuriøse 5* Hotel Crowne Plaza Dubai Deira (4,5 ud af 5 på TripAdvisor)! Hotellet ligger, som navnet antyder, i Deira-kvarteret – kun 300 meter fra butikscentret Reef. Crowne Plaza Dubai Deira byder på elegante, komfortable værelser med gratis wi-fi og aircondition. Herudover har hotellet også et indbydende udendørs poolområde med liggestole og parasoller.

   

  Prisen for 4 nætter på dette lækre 5* hotel er 3.284 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.642 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dubai, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Du bør desuden være obs på de lidt skæve flytider (som man tit ser det med Dubai), når du booker hotel.

   

   

  Billige fly til Dubai

  Rejser henover nytårsaften er dyre. Så når du f.eks. fra den 30.12. til den 04.01. kan finde tur/retur-billetter fra København til Dubai til 1.965 kr. – så snakker vi altså om en virkelig skarp pris! Det er Ukraine International Airlines, der udbyder billetterne. Derfor har du hver vej en enkelt kort mellemlanding i Kiev og 7 kg håndbagage inkluderet i billetten. På forskellige datoer henover nytår ligger priserne mellem ca. 1.950 og 2.300 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.12. – 03.01.
  • 28.12. – 03.01./04.01.
  • 29.12. – 04.01.
  • 30.12. – 04.03.
  • Og flere

   

   

  Budgetvenligt alterntiv

  Hvis du ikke nødvendigvis vil bo på et 5* hotel, så kan du sagtens finde billigere hoteller i Dubai. F.eks. det lækre 3* Ibis Styles Dragon Market (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet skriver selv, at det kun tager 10 minutter at komme til Burj Khalifa, Dubai Mall og en række andre seværdigheder. Men da jeg selv tjekkede det på Google Maps, tager det nok nærmere 15-20 minutter. Men alligevel – hotellet ligger ganske fint, selvom man ikke bor midt i byen! Hotellet er desuden ret nyt, så du får meget fine og moderne værelser! Det er også det, tidligere gæster fremhæver på de mange gode anmeldelser på TripAdvisor. Og ja, så ligger hotellet, som navnet siger lige ved siden af Dragon Mart – som er kendt for at være Dubais billigste shoppingcenter. Her finder du “kina-vare” til billige penge. Så hvis du er på udkig efter fake Rolex-ure og Gucci-tasker er det stedet at besøge!

   

  Hvis du vælger dette hotel, skal du kun give 2.004 kr. for et dobbeltværelse, dvs. 1.002 kr. pr. person ved en rejse for 2. Sammen med de billige fly til Dubai kan du således få en nytårsrejse til Dubai til 2.967 kr. pr. person! Hvilket er VIRKELIG BILLIGT ift. datoerne!

  Budget venligt alternativ
  3* Ibis Styles Dragon Mart
  1.002 kr.
  OBS! Klik her for at få det billigste tilbud

  Nytår i Dubai

  Hvis der nogen steder i verden bliver sparet på fyrværkeriet nytårsaften, så er det i hvert fald ikke i Dubai!! Her får du lige en video fra nytårsaften sidste år 😄

   

  Transport til/fra lufthavnen

  På grund af de lidt skæve rejsetider i dette eksempel bliver du nok nødt til at tage en taxi til hotellet. Fra Dubai Lufthavn vil metroen ellers normalt være den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra kl. 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Nytårsrejse til Dubai: 4 nætter på et 5* luksushotel til kun 3.607 kr. inkl. fly

  1. Tobias says:

   Hej Rejsespejder
   Prisen på hotellet er steget til 1200 kr. pr nat., eller er det bare mig?
   (30/12 til 3/1)
   Mvh.
   Tobias.

   • Rejsespejder says:

    Hej Tobias,
    denne artikel er knap en måned gammel, så det kan sagtens være at prisen er steget – især fordi det jo var et meget populært opslag. Jeg kan også se at flyprisen er steget (ca. 2.500 kr.).
    Men jeg kan se, at det 3* alternativ jeg har skrevet om (Ibis Styles) stadig holder prisen – så det kan stadig lad sig gøre til en meget fin pris. Og hvis ikke det skal være et budget-hotel, så kan jeg se, at der stadig findes en del andre 4 og 5* hotel til fine priser. F.eks. det 4* Best Western Plus Pearl Creek til 644 pr. nat :). Så det gælder bare at “shoppe” lidt rundt :).

  2. Kåre jensen says:

   Var dernede sidste år nytårsaften, og det er sindsygt billigt, vi fav 6000 for billetterne alene, og 14k for et hotel 60 min væk i taxi.. (meget billigt at køre taxi) men fyrværkeriet var skuffende… er kun fyrværkeri inde/opad Burj Khalifa, og koster en formue at komme ind i nærheden af det.. alle gader er spæret af.. men tager man det her tilbud, er der selvfølgelig os penge til at betale 1500kr pp for st sidde på burgerkrig og se det..

  3. Bjørn Pedersen says:

   Hej Rejsespejder. Vi er en familie på 5 personer, der gerne vil opleve Dubai fra omkring den 27. december til den 2. – 3. januar. Har du evt. en pakkerejse. Alle 5 er over 18 år. Mvh. Bjørn

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Bjørn,
    Nu ved jeg ikke, hvad jeres budget er – men her kan du se de pakkerejser, der findes til Dubai i den periode I gerne vil afsted. Som du kan se, er priserne ret høje, men rejser henover nytår er også i høj kurs! Jeg skal selvfølgelig nok holde rigtig godt øje med de gode nytårstilbud, men som sagt så er disse rejser ret populære, derfor er det svært at finde en god pris på rejser som denne med så kort varsel 🙂

  4. Abdul says:

   Hej
   Kan man finde noget ligende (ca samme pris) til Dubai til nytår?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Abdul,
    Lige nu ligger priserne omkring 3.500-4.000 kr. for flybilletter hen over nytår – men du kan tro, at jeg holder skarpt øje og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget!
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  5. Camilla says:

   Er der ikke noget med afrejse d. 26? Med bagage osv

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Som jeg skrev i artiklen, er det primært på tirsdage, torsdag og søndage, at du kan finde de billige fly med Royal Jordanian. Hvis du gerne vil rejse den 26.12. (som er en onsdag) og have bagage med, er de billigste billetter nok med Aeroflot til lidt over 3.000 kr.

    Jeg vil anbefale dig, at du kliker dig ind på skyscanner og vælger december under “afrejse” og januar under “retur” – så kan du selv lege lidt med datoerne og finde de billigste billetter, der passer ind i din kalender 😉

  se fly se hotel