• 24 okt 2019

  Nytår i Milano: 3 dage på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.655 kr. inkl. fly

  Vil du lave noget andet denne nytårsaften? Hvorfor så ikke tage til skønne Milano! Oplev Italiens næststørste by som er kendt for shopping, kunst og ægte sydlandsk atmosfære. Omkring jul og nytår vil Milano være en dejlig blanding af fest og farver, lækker mad og romantiske områder. Derudover kan du se frem til masser af livemusik, teater og meget mere. Så hvis du trænger til en afveksling fra den traditionelle nytårsaften hjemme i Danmark – så er Milano et fantastisk bud!

  Nytårsaften i Milano
  29. december - 1. januar 2020
  fra1.655 kr.
  København
  Milano
  Fly til Milano
  Hotel i Milano
  f.eks. det anmelderroste 3* B&B Hotel Milano San Siro
  760 kr.
  Hotel
  760 kr.
  Fly
  895 kr.
  Total (pr.person)
  1.655 kr.

  Fly til Milano

  Ligesom med næsten alle andre destinationer, så er fly bare helt vildt dyre henover nytår. Jeg har fundet de billigste billetter, jeg kunne, så du kan få et fantastisk nytår i Milano. Jeg har fundet en afgang med Ryanair fra København til Milano fra søndag den 29. december til onsdag den 1. januar 2020 til 895 kr. Du har altså tre hele dage til at nyde Milano, hvor du kan se frem til en blanding af jul og nytår. What’s not to like?

   

  Det har desværre ikke været muligt at finde tilsvarende billige eller direkte fly fra Jylland.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske (læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler). Hos Norwegian får du 10 kg gratis håndbagage med i prisen.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Milano

  Ligesom flybilletter så kan hoteller også være superdyre henover nytår – men jeg har i dag fundet et godt tilbud på et hotel i form af det anmelderroste 3* B&B Hotel Milano San Siro. Som du sikkert kan regne ud på grund af navnet, så får du her et hotel, der ligger tæt på byen berømte stadion – San Siro. Kun 200 meter fra hotellet kan du finde en metrostation, som kan tage dig ind til centrum på ingen tid og til næsten ingen penge (du skal med den lilla linje M5).

   

  Du bliver indkvarteret på et moderne værelse, hvor du har wi-fi, TV og eget badeværelse. Hotellet er af tidligere gæster bl.a. blevet rost for beliggenheden, de pæne og rene værelser og det venlige personale.

   

  Til din nytårsrejse har jeg fundet et 3-nætters ophold fra søndag den 29. december til onsdag den 1. januar 2020 til 1.519 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 760 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Nytår i Milano

  Nytår i Milano er noget, du sent vil glemme. Den 31. december bliver pladsen foran katedralen taget i brug for at fejre det nye år. Og sikke da en fantastisk placering til sådan en begivenhed. Ved midnat vil der selvfølgelig være et stort fyrværkerishow ved katedralen. Tænk sig at stå der med et glas bobler i hånden med den oplysende katedral og med fyrværkeri – det kan da kun blive en fantastisk oplevelse! I dagene op til og på selve nytårsdagen vil du kunne finde en masse begivenheder i form af livemusik, shows, teater og meget mere.

   

  Ønsker du ikke at festen skal stoppe efter fyrværkerishowet, kan du også finde flere clubs, som holder nytårsfester. Der er i den grad mulighed for at feste til den lyse morgen!

   

  Vil du gerne have det fulde overblik over nytårsaften i Milano, kan du kigge forbi wheremilan.com. Artiklen er skrevet i 2018, men jeg er sikker på, at du sagtens kan finde inspiration til begivenheder i Milano omkring jul og nytår. Da du har nogle dage i Milano inden selve nytårsaften, vil jeg anbefale dig at tage en tur rundt til de forskellige julemarkeder i Milano – der er nemlig en del. Dette kan du også få et overblik over på wheremilan.com.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan booke en bus fra lufthavnen og direkte ind til hovedbanegården i Milano. Turen koster 46 kr. pr. person, og det er muligt at booke din billet på getyourguide.dk. Fra hovedbanegården kan du tage bus 80 fra “p.za ghirlandaio” til “via s. romanello via novara”. Herfra har du kun 2 minutter til hotellet. Turen tager ca. 25 minutter og koster omkring 14 kr.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Nytår i Milano: 3 dage på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.655 kr. inkl. fly

  1. Juliane says:

   Hej. Findes dette flytilbud ikke længere? Det er meget dyrer nu.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Juliane 🙂

    Det ser desværre ud til, at flypriserne er steget, siden jeg skrev artiklen for halvanden uge siden. Og lige med nytårsrejser som denne er der desværre ikke så meget, man kan gøre (med andre rejser ville man tit have mulighed for at finde andre billige rejsedatoer). Men du kan tro, at jeg stadig holder øje med flere nytårsrejser 😉

  se fly se hotel