Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.184 kr.
Design-uden-navn-21
Weekendophold

Nytår i Milano: 3 nætter på et nyt, anmelderrost 4* hotel fra kun 1.184 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Nytår i Milano: 3 nætter på et nyt, anmelderrost 4* hotel fra kun 1.184 kr. p.p. inkl. fly

Savner du inspiration til nytårsaften? Hvorfor så ikke tage til skønne Milano! Oplev Italiens næststørste by, der er kendt for shopping og kunst. Omkring jul og nytår vil Milano være en dejlig blanding af fest og farver, lækker mad og romantiske områder. Så hvis du trænger til en afveksling fra den traditionelle nytårsaften herhjemme i Danmark – så er en forlænget weekend i Milano et fantastisk bud! Og i dag har jeg fundet en særdeles billig nytårsrejse til Milano 🇮🇹🎆

Nytårsaften i Milano

fredag d. 31. december – mandag d. 3. januar

fra

1.184 kr.

Aarhus, Billund og København ✈ Milano

Fly til Milano

32 kr.

Billund

København

Hotel i Milano

1.152 kr.

Hotel

1.152 kr.

Fly

32 kr.

Total (pr. person):

1.184 kr.

Nytårsrejse til Milano – FLY

Nytårsbilletter plejer at være temmelig dyre. Så billetterne ovenfor kunne meget vel være de billigste nytårsbilletter, jeg nogensinde har fundet.

Fra Aarhus kan du nemlig booke tur/retur-billetter hos Ryanair til Malpensa-lufthavnen for kun 32 kr.! Det kan du fra fredag den 31. december til mandag den 3. januar.

Og på de samme datoer koster flybilletter fra Billund og København (til Bergamo-lufthavnen) kun hhv. 215 kr. og 680 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske (læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler). Hos Norwegian får du 10 kg gratis håndbagage med i prisen.

Nytårsrejse til Milano – HOTEL

Så mangler du bare et hotel i Milano. Og til denne tur har jeg fundet et godt tilbud på et af mine go-to hoteller i Milano – det firstjernede J24 Hotel Milano (4 ud af 5 på Tripadvisor og 8,6 ud af 10 på booking.com). Her får du nemlig et hotel, hvor pris, kvalitet og beliggenhed er i orden.

Hotellet blev bygget i 2019 og ligger små 350 meter fra metrostationen Maciachini i det nordlige Milano. Hopper du på metroen, tager turen ind til domkirken i centrum kun ca. 10 minutter – så du får en glimrende beliggenhed 😉

Udover en god beliggenhed får du med J24 Hotel Milano også et flot og stilrent hotel. Hotellets lydisolerede værelser er indrettet i en urban stil med et råt, industrielt look. Og fordi hotellet er så nyt, som det er, kan du se frem til moderne faciliteter overalt.

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i en rejse fra fredag den 31. december til mandag den 3. januar. På disse datoer kan du booke et dobbeltværelse til i alt 2.204 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.152 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Nytår i Milano

Nytår i Milano er noget, du sent vil glemme. Den 31. december bliver pladsen foran katedralen taget i brug for at fejre det nye år. Og sikke da en fantastisk placering til sådan en begivenhed!

Ved midnat plejer der at være et stort fyrværkerishow ved katedralen. Ønsker du ikke at festen skal stoppe efter fyrværkerishowet, kan du som regel også finde flere diskoteker og barer, som holder nytårsfester.

Vil du gerne have det fulde overblik over nytårsaften i Milano, kan du kigge forbi wheremilan.com. Artiklen er skrevet i 2018, men jeg er sikker på, at du sagtens kan finde inspiration til begivenheder i Milano omkring nytår. Corona kan dog (desværre) i år sætte visse begrænsninger for nytårsarrangementer.

Nytår i Milano: 3 nætter på et nyt, anmelderrost 4* hotel fra kun 1.184 kr. p.p. inkl. fly

Nytår i Milano: 3 nætter på et nyt, anmelderrost 4* hotel fra kun 1.184 kr. p.p. inkl. fly

Transport til/fra lufthavnen

Malpensa (MXP): Du kan både tage bus og tog. Det hurtigste vil være at tage Malpensa Express-toget. En enkeltbillet koster 13 euro (97 kr.), og du kan læse nærmere om togdriften på www.malpensaexpress.it/en. En lidt mere økonomisk løsning er at tage bussen. På terravision.eu kan du booke en enkeltbillet til 10 euro (75 kr.) – turen tager ca. 50 minutter.

Bergamo (BGY): Du kan tage en bus direkte ind til hovedbanegården i Milano. Turen koster 8 euro (ca. 60 kr.), og du kan booke billet på terravision.eu. Ankommer du sent til Bergamo, kan du også finde sene busafgange fra lufthavnen til Milano hos Flixbus.

Corona og Italien

Italien har netop ændret indrejsereglerne, der kommer til at gælde for denne rejse (gældende fra den 16. december til og med den 31. januar 2022).

For indrejse fra EU og Schengenlandene er følgende obligatorisk for rejsende fra 6 år:

  1. Fremvisning af PLF
  2. Fremvisning af det europæiske coronapas
  3. Fremvisning af negativ PCR-test (maks. 48 timer) eller kviktest (maks. 24 timer)
  4. Der gælder 5 dages isolation for rejsende, som ikke kan fremvise et gyldigt coronapas for fuld vaccination eller tidligere smitte. Isolationen afbrydes med en negativ PCR- eller kviktest på femtedagen.

Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytår i Milano: 3 nætter på et nyt, anmelderrost 4* hotel fra kun 1.184 kr. p.p. inkl. fly

Nytår i Milano: 3 nætter på et nyt, anmelderrost 4* hotel fra kun 1.184 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud