• 14 feb 2018

  Norwegian Valentinsdag-udsalg: tur/retur til New York til kun 1.898 kr. – f.eks. 4 nætter på et lækkert 3* hotel på Manhattan til kun 3.065 kr. inkl. fly!

  Der er amoriner i luften! Valentine’s Day fejres hvert år den 14. februar – og det er jo i dag. Så hvad siger du til at droppe blomster og chokoladeæsker i år og i stedet overraske din udkårne med den ultimative kærlighedserklæring? Norwegian kører nemlig i dagens anledning et Valentine’s Day-udsalg – kun i dag den 14.02. – hvor du kan finde dejligt billige fly til metropolerne over dem alle – New York til hel vanvittige 1.898 kr.! Jeg har endda fundet et nyt anmelderrost 3* hotel helt nede i downtown Manhattan, så I kan få den fedeste storbyferie til New York for ca. 3.000 kr.!

  New York
  marts - april
  3.065 kr.
  København
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.898 kr.
  Hotel i New York
  f.eks. 3* Hilton Garden Inn Financial Center/Manhattan Downtown
  1.167 kr.
  Hotel
  1.167 kr.
  Fly
  1.898 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  3.065 kr.

  Fly

  Norwegian kører lige nu et Valentine’s Day-udsalg, hvor du kan få flybilletter til New York for en slik! Du kan ikke finde disse billetter på hverken skyscanner, travelmarket eller momondo, så du skal booke gennem Norwegians egen hjemmeside.

  I eksemplet her har jeg f.eks. fundet billetter fra den 01.03. – 05.03. til kun 1.898 kr.! Når du flyver med Norwegian, har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Vil du gøre rejsen længere eller kortere, kan du også sagtens det. Norwegian skilter med deres ekstra nedsætte billetter på deres lavpriskalender, som du kan finde ved at klikke på linket ovenfor. Og der er faktisk en del af de rigtig billige afgange både i marts og april.

  OBS! Fordi disse billetter er en del af et udsalg, skal du bestille i dag (den 14.02.) senest kl. 23.59! Udsalgsbilletterne til New York findes fra den 01.03. til den 30.04.

  I og med Norwegian kun flyver til New York fra København, er det desværre ikke muligt at finde disse fly fra Billund eller Aalborg. Men du kan stadig finde andre flybilletter fra Billund til omkring de 2.000 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 01.03. – 05.03. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – brug Norwegians lavpriskalender for at finde de datoer der passer dig bedst.

   

  Hotel

  Foretrækker du til enhver tid at bo midt i centrum, når du er på storbyrejse? Så har jeg fundet det perfekte hotel til dig på trivago! Du kan nemlig finde det yderst anmelderroste 3* Hilton Garden Inn Financial Center/Manhattan Downtown (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til en superpris.

  Hilton Garden Inn Financial Center/Manhattan Downtown ligger, som navnet antyder, superlækkert i den sydlige del af Manhattan! Du kommer altså ikke meget mere downtown end det her – og du får endda et værelse med udsigt over vandet. Bonus!

  Hotellet er tilmed helt nyt (det er bl.a. derfor, at det “kun” har lidt over 100 anmeldelser på TripAdvisor), så du får et moderne hotel med en fremragende beliggenhed i New York.

  Prisen for et værelse i 4 nætter på dette nye anmelderroste hotel i downtown Manhattan er 2.333 kr. (du skal muligvis logge ind på booking.com, før du bliver vist denne pris). Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.167 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i New York, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du skal fra JFK Lufthavn ind til Manhattan, er en af de billigere løsninger at hoppe på et AirTrain. Du skal først til Sutphin Boulevard, hvor du skifter til en metro, der tager dig ind til Manhattan. Billetter koster 7,75 dollars (ca. 50 kr.), og turen tager ca. 50 minutter.

  Vil du læse mere om dine transportmuligheder og AirTrain, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel